Scent Bar LVII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-12, 09:38   #4201
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LVII

Oesu, znowu pół roku chodzenia w jednej kurtce i jednych butach Zamiast kupować kolejne jesienne botki powinnam strzelić sobie ze dwie pary feszyn kozaków żeby się nie zanudzić do kwietnia...
A w kwietniu znowu wyskoczy 35 stopni i znowu będzie pół roku w jednych sandałach i trzech cienkich tunikach na krzyż, wzdech.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 09:43   #4202
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Sorry, taki mamy klimat
Stary 2015-10-12, 09:48   #4203
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Oesu, znowu pół roku chodzenia w jednej kurtce i jednych butach Zamiast kupować kolejne jesienne botki powinnam strzelić sobie ze dwie pary feszyn kozaków żeby się nie zanudzić do kwietnia...
A w kwietniu znowu wyskoczy 35 stopni i znowu będzie pół roku w jednych sandałach i trzech cienkich tunikach na krzyż, wzdech.

ale trafilas w sam sedes...czemu nie moze byc taka pora roku zawsze zeby sie mozna było faszynersko nawarstwic , bez kurtawy, czapy i buciorow byle jakich byle ciepłych
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 09:55   #4204
Parabelka
Panaroja

snad majeranku
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Przy tym samym padłam. Tatuś mnie na satanistkę wychował.

Dziś jestem jak zbity piesek - @ Cierpię sobie i czekam aż minie.
1.ja sie sama wychowałam i jeszcze Jimmy Hendrix wiecznie tak zaćpany że pewnie sam nie wiedział czy żyje jeszcze czy już nie znaczy przepraszam , on pod wpływem szatana po prostu był
2.

Cytat:
Ja już nie jestem satanistką, moich nie wymienili
Ty to na pewno jesteś na niedostępnym im jeszcze stopniu wtajemniczenia
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
pokzuję

może ELO to jest taki tyci tyci szatanik ale za ukochanych Floydów to już rozgrzeszenia nie dostanę .

może to nie Scent Bar tylko Satan Bar
1. kolor obłędny
2.właśnie , czy za słuchanie rzeczonych wykonawców dostaje się egzorcyzmem po głowie ?
3.
Cytat:
bo Twoje to pewnie jakiś szatański undrground , może jeszcze nie znają
o to to
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

jakby ktos nie mial co z rekami zrobic z rana, to niech chwile kciuki potrzyma, bo nie wiem jak i gdzie wyladuje... ponoc w katowicach maja byc ekstremalnie trudne warunki

weekend byl super, wczoraj rejs z little venice na camden, klimatyczne ciuchy, perfumy i dymne drinki na canarach
a dzis z samego rana upolowalam 2 obiektywy m42 i statyw na carboocie (wsjo za 8 funtow), a pozniej wycieczka nad morze do portsmouth
1.:kciuki :
2.
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Zdrowiej, Parabelko kochana

Co do Skaldów

Mniemam, że jesteś asystentką a nazw twoich zespołów nie można wymieniać, bo to już wrota do piekieł
Chyba, że coś się zmieniło - odleciałaś w stronę Pszczółki Mai
1. staram się ale marnie mi idzie
2.
3. z jedną poprawką - w stronę Diabelskiej Pszczółki Mai - satanizm w wersji dla didów , nota bene te jej czułki zawsze podejrzanie wyglądały
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
szkoda tylko, że po zesżłorocznym gwałtownym wypadaniu została mi połowa

czyli żaden satanistyczny black metal nie jest zakazany?
1.
2.najwyraźniej , na przykład Behemota można na okrągło
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
No właśnie czytałam przed chwilą, ze tam u Was już biało....
u nas ma być jutro
Cytat:
ale za to jaka oszczędność , zamiast tysiąca demisezonowych ciuchów na przedwiośnie , wczesną wiosnę , wiosnę , późną wiosnę , wczesną jesień , jesień i późną jesień - dwa zestawy - mróz i upał i sprawa z głowy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 10:08   #4205
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Sorry, taki mamy klimat
Ić mi stond

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale trafilas w sam sedes...czemu nie moze byc taka pora roku zawsze zeby sie mozna było faszynersko nawarstwic , bez kurtawy, czapy i buciorow byle jakich byle ciepłych
No właśnie! Znowuż latem aż się nie chce wysilać bo od samego myślenia co włożyć można się spocić.
Nawet w pracy nie da rady (przynajmniej u mnie) bo jak zima to siedzę w rękawiczkach i szaliku z fioletowym nosem. A jak lato to porozbierana i klima nie pomaga.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ale za to jaka oszczędność , zamiast tysiąca demisezonowych ciuchów na przedwiośnie , wczesną wiosnę , wiosnę , późną wiosnę , wczesną jesień , jesień i późną jesień - dwa zestawy - mróz i upał i sprawa z głowy
Taaa, ostatni okres w robocie przechodziłam w jednym swetrze - jak się zrobiło zimno w listopadzie i odpuściło w marcu czy jakoś tak

Marność, powiadam.

Stary 2015-10-12, 10:18   #4206
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ić mi stond .
Przeca to nie mój tekst, ja ino cytuję

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

A, wiecie, zrobię se offtopa: zainspirowaną Justynką () zauważyłam w swoim mieście ogłoszenie o koncercie jednego z uczestników przesłuchań - o, jak fajnie, pomyślałam, tez się ukulturalnię, jak miło. Żebym czasem...
Koncert - czwartek, godzina 16.00 jednym słowem, rozrywka dla jaśnie państwa urzędników miejskich, którzy pracę kończą o 15.00, żaden normalny pracujący (a już pracujący poza miastem) człowiek szans skorzystać nie ma
Stary 2015-10-12, 11:13   #4207
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
może to nie Scent Bar tylko Satan Bar
popieram!

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Mniemam, że jesteś asystentką a nazw twoich zespołów nie można wymieniać, bo to już wrota do piekieł

Cytat:
o właśnie
znowu pól roku pogrubiających kurtek, szalików wycierających perfumy z szyi i podkład z twarzy, czapek przyklapiających włosy, rekawiczek... tego ubierania się przez 10 minut, zeby to wszystko na siebie wciągnąć, fioletowych zziębiętych palców, bólów zatok, uszu, gardła, kataru, goraczki, rzucania â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜ â˜☠ami srana kiedy trzeba wyleźc spod ciepłej kordły jak cimno i zimno na dworze, spania po 10h na dobe i napadów głodu i obżerania się z zimna
A jeszcze kurde idzie zuoooooo
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...9a&oe=56D29022

A skoro o ciuchach mowa, to mierzyłam wczoraj pare kożuchów bo mi się ostatnio podobają (jak nie ma nigdzie płaszcza jak chcę, to może chociaz jakis ciepły kożuszek se strzelę) i nie wzięłam nic, bo fajnie toto wyglada, ale:
- po założeniu każdego mój ciemny sweter był cały upaprany w białym puchu jakbym się z uowcami wytarzała
- są zazwyczaj jasne beżowe (będzie się brudzić zimą) lub brąz, więc za mało mhrroku
- jak już znalazłam czarny z kapturem w mango, to nie miał żadnego suwaka, a tylko i wyłącznie kołeczki na długich śrunkach, a pomiedzy nimi prześwity i będzie mroźny wioter po ciele huloł
Kto to kurde projektuje zimowe odzienie z dziurami między guziorami i rozmemłanym kołnierzem, że nawet pod szyją się zapiąc nie można?
także tego... już mnie ochota na kożuchy przejszła
Do marca będe poitalać w swoich zimowych puchówkach jak ludzik michelin

Za to mam pralkę co prawda zwykła frania przywieziona od mamy, ale zawsze coś tam sobie przepiore i nie będe musiała co 2 tyg. reczników, spodni czy swetrów pakowac do plecaka i wieźc do mamy do uprania

I doszła do mnie odlewka Embers Rouge Bunny Rouge. No i cóz by rzec - zapach piękny, niestety na mnie niezbyt odkrywczy. Drzewno-żywiczno słodki, z jednego wora z BC, Idolem i Sahara Noir. Flachonu raczej nie będzie, ale odlewkę zużyję z przyjemnością

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-10-12 o 11:18
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:31   #4208
Parabelka
Panaroja

Cytat:

A skoro o ciuchach mowa, to mierzyłam wczoraj pare kożuchów bo mi się ostatnio podobają (jak nie ma nigdzie płaszcza jak chcę, to może chociaz jakis ciepły kożuszek se strzelę) i nie wzięłam nic, bo fajnie toto wyglada, ale:
- po założeniu każdego mój ciemny sweter był cały upaprany w białym puchu jakbym się z uowcami wytarzała
- są zazwyczaj jasne beżowe (będzie się brudzić zimą) lub brąz, więc za mało mhrroku
- jak już znalazłam czarny z kapturem w mango, to nie miał żadnego suwaka, a tylko i wyłącznie kołeczki na długich śrunkach, a pomiedzy nimi prześwity i będzie mroźny wioter po ciele huloł
Kto to kurde projektuje zimowe odzienie z dziurami między guziorami i rozmemłanym kołnierzem, że nawet pod szyją się zapiąc nie można?
także tego... już mnie ochota na kożuchy przejszła
Do marca będe poitalać w swoich zimowych puchówkach jak ludzik michelin

Za to mam pralkę co prawda zwykła frania przywieziona od mamy, ale zawsze coś tam sobie przepiore i nie będe musiała co 2 tyg. reczników, spodni czy swetrów pakowac do plecaka i wieźc do mamy do uprania
1.
2.mnie się marzy porządny kożuch za kolano jak to drzewiej bywało , z porządnym baranim dużym kołnierzem coś tego typu https://www.google.pl/search?q=ko%C5...jRMZ25wGgDM%3A
w czasie zimna estetykę mam w ...dużym poważaniu
3.posiadanie pralki to wielkie szczęście

Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą , a w ogóle to jestem głodna , godzinę temu jadłam i co z tego

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:34   #4209
neska951
Zakorzenienie

Snad bólu guowy

Cytat:

szkoda tylko, że po zesżłorocznym gwałtownym wypadaniu została mi połowa
Hmmm to ile ich było wczesniej

Ogólnie fajnie było szkoda ze Margot nie dotarła

Chciłam kupić na jesien cos na kształt glanka ... Mozna coś takiego dostac poniżej 300 zł ?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-10-12 o 11:37
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:42   #4210
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

I doszła do mnie odlewka Embers Rouge Bunny Rouge. No i cóz by rzec - zapach piękny, niestety na mnie niezbyt odkrywczy.
1. kuniec świata!
2.
3. z płaszczami nie lepiej. Kosztuje taki 400, zapinany na jeden guzik, rękaw 7/8, bez kaptura, pod szyją modnie rozwalone, 99% sztuczności i 1% wełny.
4. popieram, taki miks Sahary z czymś tam, nuda.

Ja upolowałam używkę Fumidusa Który to już raz, trzeci? Tym razem mam nadzieję zostanie ze mną na dłużej.

A w ogóle zimno, nudno to mnie wzięło znowu na włosmaniactwo, coś trzeba robić siedząc w domu. Zapuszczam więc, brakuje mi 10-15 cm wzdłuż do szczęścia i 5 cm w obwodzie (uhm, już to widzę).

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Chciłam kupić na jesien cos na kształt glanka ...
Jaką jesień? Śniegowce kup

Stary 2015-10-12, 11:45   #4211
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Doznałam tej samej refleksji zanim to się stało faktem - miałam takie obawy, ale dzisiejszy dzień i prognozy tylko je potwierdzają. Zmienił się klimat i to tak konkretnie. Ciekawe, kiedy odmieni się zuruck?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Taaaaak, to też niestety prawda. Wypollizowali moje jedyne cywilizowane demisezony - kiedy człowiek może ubrać się normalnie i nie cierpieć z tego powodu. Teraz zostanie po prostu ZA zimno i ZA gorąco.

Betty - nie zdążyłam, ale sądząc po info z lotniska wszystko jest ok.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-10-12 o 11:48
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:46   #4212
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Jaką jesień? Śniegowce kup
Ma nie być sniegu ... Podobno .... Glanki chcę , albo buciszcze przejsciowe z grubo podeszfo coby nie congło od ziemi , ale nie ocieplane bo na teraz za ciepłe ...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-10-12 o 11:48
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:51   #4213
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Oooo, gratuluje - wiem, jaki to ból obywać się bez....

Cytat:
Ogólnie fajnie było szkoda ze Margot nie dotarła
Następnym razem - czyli pewnie na wiosnę

Cytat:
Ma nie być sniegu ... Podobno ....
Podobno to ma padać jutro, Parabelka pisała....
Stary 2015-10-12, 12:00   #4214
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ma nie być sniegu ... Podobno .... Glanki chcę , albo buciszcze przejsciowe z grubo podeszfo coby nie congło od ziemi , ale nie ocieplane bo na teraz za ciepłe ...
U mnie leży od rana ten biały syf I wciąż sypie

Ale wiem co masz na myśli, długoterminową pogodę, tak?
Tylko to ponoć jets tak, że jak nie będzie śniegu, to nie będzie wody i kolejna susza Ale ja takiej wiedzy nie mam, powtarzam tylko co słyszę.
Stary 2015-10-12, 12:05   #4215
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

U mnie śniegu brak, na szczęście

Ja za to zrobiłam porządek w garderobie i na zimę mam tylko długą kurtkę Esprita. Coś krótszego bym chciała.
A butów nie kupię na razie, może jak cenę obniżą

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 12:09   #4216
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
D

Ooooooo dziękuję Ci bardzo!!! No to nie mogę się doczekać powrotu testerów do Dugiego
oby tylko wróciły te testery
Cytat:

czczę i tao jak
Cytat:
Dziś jestem jak zbity piesek - @ Cierpię sobie i czekam aż minie.

Cytat:
bo Twoje to pewnie jakiś szatański undrground , może jeszcze nie znają

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

jakby ktos nie mial co z rekami zrobic z rana, to niech chwile kciuki potrzyma, bo nie wiem jak i gdzie wyladuje... ponoc w katowicach maja byc ekstremalnie trudne warunki
trochę śnieg prószy ale ogólnie nie powinno być źle
Cytat:
ale jaka oszczędność pieniędzy i czasu na szukanie outfitów
a tak serio to mam nadzieję ze jeszcze sie ociepli trochę bo nie mam ochoty już na stałe w swetrach chodzić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2015-10-12 o 12:10
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 12:10   #4217
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
U mnie śniegu brak, na szczęście

Ja za to zrobiłam porządek w garderobie i na zimę mam tylko długą kurtkę Esprita. Coś krótszego bym chciała.
A butów nie kupię na razie, może jak cenę obniżą
Nadmorskie rejony zawsze będą miały lepszy klimat niż Ci przy górach. Taka specyfika. Szalenie Wam tego zazdroszczę. Latem chłodniej, zimą cieplej.

Od jutra ma się ocieplić trochę u nas taki pozytyw. Nawalili śniegu żebyśmy docenili późniejsze 8 stopni

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-10-12 o 12:11
Stary 2015-10-12, 12:11   #4218
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Zmienił się klimat i to tak konkretnie. Ciekawe, kiedy odmieni się zuruck?
Wypollizowali moje jedyne cywilizowane demisezony - kiedy człowiek może ubrać się normalnie i nie cierpieć z tego powodu.
Teraz zostanie po prostu ZA zimno i ZA gorąco.
Hmm, nigdy? To nie jest kwestia jakieś dziury ozonowej, globalnego ocieplenia i takich tam?
No właśnie, już naprawdę nie mieli czego wycofywać
I będzie gadanie "łojezuuu ciągle narzekasz na pogodę! Polaczek cebulaczek!" Ale jak tu nie narzekać jak dwa najlepsze sezony wypollyzowali

Stary 2015-10-12, 12:14   #4219
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, nigdy? To nie jest kwestia jakieś dziury ozonowej, globalnego ocieplenia i takich tam?
I będzie gadanie "łojezuuu ciągle narzekasz na pogodę! Polaczek cebulaczek!" Ale jak tu nie narzekać jak dwa najlepsze sezony wypollyzowali
No właśnie nikt nie wie tak naprawdę chyba do końca czego to jest kwestia?
Stary 2015-10-12, 12:14   #4220
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ale jaka oszczędność pieniędzy i czasu na szukanie outfitów
Toć to moje najlepsze hobby było A teraz co, będę się musiała nauczyć jeździć na nartach albo coś żeby przetrwać bez zanudzenia zimę

Stary 2015-10-12, 12:30   #4221
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Tęsknię za prawdziwą jesienią

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 13:57   #4222
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Następnym razem - czyli pewnie na wiosnę

Podobno to ma padać jutro, Parabelka pisała....
Oby , ogólnie spotkanie najfajniejsze a perfumy to tylko dodatek

O kurdebele naprawdę ????

Maja a jak próbas z Q testowałaś już?

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Tęsknię za prawdziwą jesienią
Ja też.... Centralnie w sobotę jak szłam na zajęcia to ubrałam zimowy płaszcz ... Dla mnie za duży skok to był...

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
U mnie leży od rana ten biały syf I wciąż sypie

Ale wiem co masz na myśli, długoterminową pogodę, tak?
Tylko to ponoć jets tak, że jak nie będzie śniegu, to nie będzie wody i kolejna susza Ale ja takiej wiedzy nie mam, powtarzam tylko co słyszę.
Kurde nie mam przejściowych butów... Tylko kozaki na śnieg ...
Stary 2015-10-12, 13:58   #4223
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Toć to moje najlepsze hobby było A teraz co, będę się musiała nauczyć jeździć na nartach albo coś żeby przetrwać bez zanudzenia zimę

proponuje czytać fantastykę i grzańcem się delektowac
Cytat:
Maja a jak próbas z Q testowałaś już?
jeszcze nie miałam czasu
ale sadząc po tym, jak się oba zaachy rozwinęły na nadgarstkach, to mnie nie ciągnie, bo Ambre russe ładny i nic więcej, a Shams kolejny z worka drzewno-żywiczno-przyprawowy fajny zapach, ale doophy mi nie urwał, żeby taka kasę za niego dawac
Stary 2015-10-12, 14:00   #4224
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaaak, to też niestety prawda. Wypollizowali moje jedyne cywilizowane demisezony - kiedy człowiek może ubrać się normalnie i nie cierpieć z tego powodu. Teraz zostanie po prostu ZA zimno i ZA gorąco.
Kurde bele no...Ja właśnie tak się czuję.... Jest cały czas ZA!!!!!:mu r:

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
jeszcze nie miałam czasu
ale sadząc po tym, jak się oba zaachy rozwinęły na nadgarstkach, to mnie nie ciągnie, bo Ambre russe ładny i nic więcej, a Shams kolejny z worka drzewno-żywiczno-przyprawowy fajny zapach, ale doophy mi nie urwał, żeby taka kasę za niego dawac
No właśnie to samom uważam na temat Samsa , za to oud imperial bardzo fajny , miałam dziś testowac globalnie ale kurka łeb mnie nap...
Stary 2015-10-12, 14:02   #4225
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
proponuje czytać fantastykę i grzańcem się delektowac
Taa, z książek s-f ostatnio nie wiem za co łapać, mam wrażenie, że co lepsze to już przeczytałam a hard mnie średnio interesi. Grzaniec! przez najbliższe lata karmienia cyckiem mogę pić co najwyżej herbatkę na pobudzenie laktacji
A tak serio oprócz włosomaniactwa wsysła mnie kolorówka więc pewnie popełnię jakiś puder do konturowania i nowe cienie. Ale to roboty na raptem dwa dni, co dalej

Stary 2015-10-12, 14:12   #4226
neska951
Zakorzenienie

Redziu a Ciebie czemu nie było?
Stary 2015-10-12, 14:15   #4227
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Redziu a Ciebie czemu nie było?
Na zlocie?
Primo nie używam fejsika więc nie jestem w temacie a secundo chowam się w chałupie póki nie schudnę

Stary 2015-10-12, 15:26   #4228
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Cytat:
Nadmorskie rejony zawsze będą miały lepszy klimat niż Ci przy górach. Taka specyfika. Szalenie Wam tego zazdroszczę. Latem chłodniej, zimą cieplej.

Z zazdrością patrzyłam na 28-29 stopni nad morzem, a u nas 35-36

Dziewczyny, wąchała któraś z was YSL "Y" z tej serii La collection? W KWC widzę tylko tą starszą wersję, a ponoć są pozmieniane dla niektórych dość mocno....

Serio taka lipa? Bo nuty nie wyglądają źle, ale te recenzje mnie nie przekonują do próbki za 16 zł

.
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 15:26   #4229
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Witam się zimowo (taka aura za oknem łącznei ze sneigiem, przynajmniej na slasku) i zdechnięcie. Ledwo wstałam i pomachałam odnozami, a wolałabym spac do 10 przynajmniej Wróciłam, to przerobiłam rosiół na pomidorówkę i obecnie zgon zalicznam na fotelu, jedną łapą klikajac z lapa

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 17:20   #4230
Polly_
grozi wypollizowaniem

popieram! oddawac jesien! złoto polsko jesien a nie jakoms..chinsko jak tera wszystko

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

doznalam szoku w grupie foto...
pani pyta czy jak ktos ma bladą cere to mozna go zbrązowic w PSie
juz widze jakąs filtromaniaczke zrobiona na solare przez PAnia fotograf
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości