|
|
#4201 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVII
Oesu, znowu pół roku chodzenia w jednej kurtce i jednych butach
Zamiast kupować kolejne jesienne botki powinnam strzelić sobie ze dwie pary feszyn kozaków żeby się nie zanudzić do kwietnia... A w kwietniu znowu wyskoczy 35 stopni i znowu będzie pół roku w jednych sandałach i trzech cienkich tunikach na krzyż, wzdech. |
|
|
|
#4202 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Sorry, taki mamy klimat
|
#4203 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale trafilas w sam sedes...czemu nie moze byc taka pora roku zawsze zeby sie mozna było faszynersko nawarstwic , bez kurtawy, czapy i buciorow byle jakich byle ciepłych
|
|
|
#4204 | |||||||
|
Panaroja
|
snad majeranku
![]() Cytat:
i jeszcze Jimmy Hendrix wiecznie tak zaćpany że pewnie sam nie wiedział czy żyje jeszcze czy już nie 2. Ty to na pewno jesteś na niedostępnym im jeszcze stopniu wtajemniczenia Cytat:
kolor obłędny 2.właśnie , czy za słuchanie rzeczonych wykonawców dostaje się egzorcyzmem po głowie ?3. Cytat:
Cytat:
![]() :kciuki :2. ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. Cytat:
2.najwyraźniej , na przykład Behemota można na okrągło u nas ma być jutro ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4205 | ||
|
Nindżopesz
|
Ić mi stond
![]() Cytat:
Nawet w pracy nie da rady (przynajmniej u mnie) bo jak zima to siedzę w rękawiczkach i szaliku z fioletowym nosem. A jak lato to porozbierana i klima nie pomaga. Cytat:
![]() Marność, powiadam. |
||
|
|
|
#4206 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przeca to nie mój tekst, ja ino cytuję
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- A, wiecie, zrobię se offtopa: zainspirowaną Justynką ( Koncert - czwartek, godzina 16.00 jednym słowem, rozrywka dla jaśnie państwa urzędników miejskich, którzy pracę kończą o 15.00, żaden normalny pracujący (a już pracujący poza miastem) człowiek szans skorzystać nie ma
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
popieram!
Cytat:
Cytat:
![]() znowu pól roku pogrubiających kurtek, szalików wycierających perfumy z szyi i podkład z twarzy, czapek przyklapiających włosy, rekawiczek... tego ubierania się przez 10 minut, zeby to wszystko na siebie wciągnąć, fioletowych zziębiętych palców, bólów zatok, uszu, gardła, kataru, goraczki, rzucania âââ☠âââ☠âââ☠ââ â☠ami srana kiedy trzeba wyleźc spod ciepłej kordły jak cimno i zimno na dworze, spania po 10h na dobe i napadów głodu i obżerania się z zimna ![]() A jeszcze kurde idzie zuoooooo https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...9a&oe=56D29022 A skoro o ciuchach mowa, to mierzyłam wczoraj pare kożuchów bo mi się ostatnio podobają (jak nie ma nigdzie płaszcza jak chcę, to może chociaz jakis ciepły kożuszek se strzelę) i nie wzięłam nic, bo fajnie toto wyglada, ale: - po założeniu każdego mój ciemny sweter był cały upaprany w białym puchu jakbym się z uowcami wytarzała - są zazwyczaj jasne beżowe (będzie się brudzić zimą) lub brąz, więc za mało mhrroku - jak już znalazłam czarny z kapturem w mango, to nie miał żadnego suwaka, a tylko i wyłącznie kołeczki na długich śrunkach, a pomiedzy nimi prześwity i będzie mroźny wioter po ciele huloł Kto to kurde projektuje zimowe odzienie z dziurami między guziorami i rozmemłanym kołnierzem, że nawet pod szyją się zapiąc nie można? ![]() także tego... już mnie ochota na kożuchy przejszła ![]() Do marca będe poitalać w swoich zimowych puchówkach jak ludzik michelin ![]() Za to mam pralkę co prawda zwykła frania przywieziona od mamy, ale zawsze coś tam sobie przepiore i nie będe musiała co 2 tyg. reczników, spodni czy swetrów pakowac do plecaka i wieźc do mamy do uprania ![]() I doszła do mnie odlewka Embers Rouge Bunny Rouge. No i cóz by rzec - zapach piękny, niestety na mnie niezbyt odkrywczy. Drzewno-żywiczno słodki, z jednego wora z BC, Idolem i Sahara Noir. Flachonu raczej nie będzie, ale odlewkę zużyję z przyjemnością
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-12 o 11:18 |
||
|
|
|
#4208 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.mnie się marzy porządny kożuch za kolano jak to drzewiej bywało , z porządnym baranim dużym kołnierzem coś tego typu https://www.google.pl/search?q=ko%C5...jRMZ25wGgDM%3A w czasie zimna estetykę mam w ...dużym poważaniu ![]() 3. posiadanie pralki to wielkie szczęście Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą , a w ogóle to jestem głodna , godzinę temu jadłam i co z tego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Snad bólu guowy
![]() Cytat:
Ogólnie fajnie było szkoda ze Margot nie dotarła ![]() Chciłam kupić na jesien cos na kształt glanka ... Mozna coś takiego dostac poniżej 300 zł ?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-10-12 o 11:37 |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. 3. z płaszczami nie lepiej. Kosztuje taki 400, zapinany na jeden guzik, rękaw 7/8, bez kaptura, pod szyją modnie rozwalone, 99% sztuczności i 1% wełny. 4. popieram, taki miks Sahary z czymś tam, nuda. Ja upolowałam używkę Fumidusa Tym razem mam nadzieję zostanie ze mną na dłużej.A w ogóle zimno, nudno to mnie wzięło znowu na włosmaniactwo, coś trzeba robić siedząc w domu. Zapuszczam więc, brakuje mi 10-15 cm wzdłuż do szczęścia i 5 cm w obwodzie (uhm, już to widzę). ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Jaką jesień? Śniegowce kup
|
|
|
|
|
#4211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wypollizowali moje jedyne cywilizowane demisezony - kiedy człowiek może ubrać się normalnie i nie cierpieć z tego powodu. Teraz zostanie po prostu ZA zimno i ZA gorąco. ![]() Betty - nie zdążyłam, ale sądząc po info z lotniska wszystko jest ok. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-12 o 11:48 |
|||
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Ma nie być sniegu ... Podobno ....
Glanki chcę , albo buciszcze przejsciowe z grubo podeszfo coby nie congło od ziemi , ale nie ocieplane bo na teraz za ciepłe ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-10-12 o 11:48 |
|
|
|
#4213 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Następnym razem - czyli pewnie na wiosnę ![]() Podobno to ma padać jutro, Parabelka pisała....
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wciąż sypie Ale wiem co masz na myśli, długoterminową pogodę, tak? Tylko to ponoć jets tak, że jak nie będzie śniegu, to nie będzie wody i kolejna susza Ale ja takiej wiedzy nie mam, powtarzam tylko co słyszę.
|
|
|
|
|
#4215 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie śniegu brak, na szczęście
![]() Ja za to zrobiłam porządek w garderobie i na zimę mam tylko długą kurtkę Esprita. Coś krótszego bym chciała. A butów nie kupię na razie, może jak cenę obniżą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4216 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czczę i tao jak ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a tak serio to mam nadzieję ze jeszcze sie ociepli trochę bo nie mam ochoty już na stałe w swetrach chodzić
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-10-12 o 12:10 |
|||||
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jutra ma się ocieplić trochę u nas taki pozytyw. Nawalili śniegu żebyśmy docenili późniejsze 8 stopni
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-12 o 12:11 |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No właśnie, już naprawdę nie mieli czego wycofywać ![]() I będzie gadanie "łojezuuu ciągle narzekasz na pogodę! Polaczek cebulaczek!" Ale jak tu nie narzekać jak dwa najlepsze sezony wypollyzowali
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Nindżopesz
|
Toć to moje najlepsze hobby było
A teraz co, będę się musiała nauczyć jeździć na nartach albo coś żeby przetrwać bez zanudzenia zimę
|
|
|
|
#4221 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurdebele naprawdę ???? Maja a jak próbas z Q testowałaś już? ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Ja też.... Centralnie w sobotę jak szłam na zajęcia to ubrałam zimowy płaszcz ... Dla mnie za duży skok to był... ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Kurde nie mam przejściowych butów... Tylko kozaki na śnieg ...
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuje czytać fantastykę i grzańcem się delektowac ![]() jeszcze nie miałam czasu ![]() ale sadząc po tym, jak się oba zaachy rozwinęły na nadgarstkach, to mnie nie ciągnie, bo Ambre russe ładny i nic więcej, a Shams kolejny z worka drzewno-żywiczno-przyprawowy fajny zapach, ale doophy mi nie urwał, żeby taka kasę za niego dawac
|
|
#4224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
|
#4225 |
|
Nindżopesz
|
Taa, z książek s-f ostatnio nie wiem za co łapać, mam wrażenie, że co lepsze to już przeczytałam a hard mnie średnio interesi. Grzaniec!
A tak serio oprócz włosomaniactwa wsysła mnie kolorówka więc pewnie popełnię jakiś puder do konturowania i nowe cienie. Ale to roboty na raptem dwa dni, co dalej
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Redziu a Ciebie czemu nie było?
|
#4227 |
|
Nindżopesz
|
Na zlocie?
Primo nie używam fejsika więc nie jestem w temacie a secundo chowam się w chałupie póki nie schudnę
|
|
|
|
#4228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z zazdrością patrzyłam na 28-29 stopni nad morzem, a u nas 35-36 Dziewczyny, wąchała któraś z was YSL "Y" z tej serii La collection? W KWC widzę tylko tą starszą wersję, a ponoć są pozmieniane dla niektórych dość mocno.... Serio taka lipa? Bo nuty nie wyglądają źle, ale te recenzje mnie nie przekonują do próbki za 16 zł ![]() . |
|
|
|
|
#4229 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Witam się zimowo (taka aura za oknem łącznei ze sneigiem, przynajmniej na slasku) i zdechnięcie. Ledwo wstałam i pomachałam odnozami, a wolałabym spac do 10 przynajmniej
Wróciłam, to przerobiłam rosiół na pomidorówkę i obecnie zgon zalicznam na fotelu, jedną łapą klikajac z lapa
|
#4230 |
|
grozi wypollizowaniem
|
popieram! oddawac jesien! złoto polsko jesien a nie jakoms..chinsko jak tera wszystko
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- doznalam szoku w grupie foto... pani pyta czy jak ktos ma bladą cere to mozna go zbrązowic w PSie juz widze jakąs filtromaniaczke zrobiona na solare przez PAnia fotograf
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Zamiast kupować kolejne jesienne botki powinnam strzelić sobie ze dwie pary feszyn kozaków żeby się nie zanudzić do kwietnia... 

, bez kurtawy, czapy i buciorow byle jakich byle ciepłych

kolor obłędny 

jednym słowem, rozrywka dla jaśnie państwa urzędników miejskich, którzy pracę kończą o 15.00, żaden normalny pracujący (a już pracujący poza miastem) człowiek szans skorzystać nie ma 

Wypollizowali moje jedyne cywilizowane demisezony - kiedy człowiek może ubrać się normalnie i nie cierpieć z tego powodu. 

I wciąż sypie
Ale ja takiej wiedzy nie mam, powtarzam tylko co słyszę.