|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !
MAGGIE sto lat !
łatwego porodu Nie mam sily poszlabym spac, jeszcze znowu mnie grazyna swedzi ale niebw stodku tylko przy wargach doktorek dal mi masc ale nic nie daje bakteri zadnej nie mam wiec nie wiem skad to bielizna tylko bawelniana , wkladki zmienilam na inne i dalej to samo ... moze od tej wilgoci...niech mi cos przepisze bo sie zadrapie :P
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faceciPróbowałam sfocić jakie warunki za oknem, ale śnieg się nie chce przez szybę na zdjęcie załapać. Naprawdę potężnie sypie
|
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny trzymam kciuki s szybkie porody.
A powiedzcie mi co u Elve??? Bo ja nie na bieżąco na forum. U was śnieg???? A u mnie słońce za oknem i pogoda nawet spoko.
|
#664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Udało mi się załatwić L4 przez telefon i odwołać jednocześnie wizytę, więc 100zł w kieszeni zostanie
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też mega sypie!!!!
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie mieszkasz? Bo nie pamiętam
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Niud Blindness jak tam u Was dziewczyny?
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
Maggie wszystkiego najlepszego
![]() Amelie... juz jest bliżej niż dalej. Poród tuż tuż. Daj kruszynce jeszcze czas a wszystko pójdzie niezapowiedzianie tak jak u mnie Musze wam powiedzieć ze juz mogę w pełni cieszyć się z macierzyństwa. Wszystko potrafię już sprawnie ogarnąć przy małej, w nocy budzi się 2 razy na karmienie a potem śpimy do 9 :p jestem wypoczęta i szczęśliwa a łóżko juz dziele tylko z mężem :p no i juz wiem czego mój Bąbel ode mnie oczekuje a co robiłam wcześniej źle.
|
#668 |
|
wkręcona :)
|
Sabonka super, ze w tak krótkim czasie rozumiecie się z malutką i możecie tylko cieszyć się sobą!! Oby tak dalej....
MaggieWszytskiego naj naj naj... spełnienia marzeń!!! Jesteś tak samo stara jak ja
|
#669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zawijanie małej ciasno i ciepło(tak zaleciły połozne bo niska waga urodzeniowa to skończyło się caluśką buźką w potówkach
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-10-12 o 10:53 |
||
|
|
|
#670 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wychodzimy ze mna ok. Kazdy zdziwiony ze tak smigam jakby mi nic nie bylo heheh a rana wyglada jak ponad tygodniowa. Lekarz przed chwila powiedzial ze nadaje sie do ciecia hehe łoś jeden. Ja sie tam nie ciesze ze tak wyszlo:/ bedzie blizna i musze dluzej czekac na drugiego bobasa. Zreszta juz tak blisko bylam. A dobra nie jecze Wazne ze Gabrysiulek zdrowy jak rybka. Jak lekarka robila ten test co male jakby stawia a to kroczy to Gabrysia chcial wiać heheh o 13 bedzie wypis albo wczesniej troche Cytat:
Kurvze przydalo by sie zeby ktos Ci pokazal jak krowie na rowie jak przystawic jak mi pokazaly polozne fajnie. Ja to doslownie otweiaram jej vzasem dzioba i wpycham cycka jak najglabiej. Czasem pare razy zanjm sie uda i zeby nie bolalo zaczela przybierac od wczoraj wiec sie najada a niczym nie dokarmiona jak przy mnie caly czasCytat:
No uparciuch z kluski:/ moze dzis w nocy rodz. Co tak bedziesz czekac. KLUSKA WYLAZ Z MAMUSI!!! TWOJA KEZANKA KLUSKA WYLAZLA!!! SZYBCIUTKO. przekaz kluseczce ochrzan ![]() Heparyna przeciwzakrzepowo po operacji ![]() Cytat:
|
|
#671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mała laktatorki spoko były dzwoniłam w szpitalu co chwile po nie , przyszły wepchały , mała chwyciła, chwile possała, no to one poszły do nastepnej a w tym czasie Lenka wypuściła cyca i już za cholere chwycić nie mogła, i na siedząco i leżąco próbowałam z fasolką i bez i dupa wrzask , wściekłość, wymachiwanie rączkami , drapanie mnie po cycach ehhh ![]() mała a czemu cc u ciebie wkońcu bo nie doczytałam?
|
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#674 | ||
|
Zadomowienie
|
Maggie Stówka!! spełnienia marzeń
![]() Cytat:
![]() czekamy na następne maleństwo!o matko to tacy faceci istnieją???? jesteś szczęściarą normalnie bo mój to ogląda wszystko co tylko może! Może inaczej powiem, oglądałby wszystkie mecze jakie BY tylko mógł.reprezentacja, liga: polska zagraniczna ehhh 7 światów z nim mam ![]() Cytat:
tak na styk ale zawsze to ciepło.Strasznie mi sie dziś nic nie chce:/ rano byłam na badaniach, koło 12 wybiorę sie do lidla i na mieszkanie uskuteczniać sprzatanie, a o 14 mają przywieść sprzęty do kuchni, potem do przedszkola po młodego...dobrze że mam auto bo bym chyba ducha wyzioneła:/ |
||
|
|
|
#675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj, to moja córeńka najstarsza będzie marzła w śniegu
ona w Łodzi na Uni Medycznym pojechała właśnie dzisiaj raniutko po weekendzie we Wro
|
#677 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niczego nie pragnę teraz więcej ![]() Ja mc temu miałam infekcje i liczę ze do porodu juz nie wróci :niee: ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Super ze w końcu się cieszysz macierzynstwa Oby tak każda z Nas miała ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie
ja już falstartowo wczoraj Twoje urodzinki chciałam świętować hahahhahaah - NAJLEPSZEGO (...porodu na wątku) CI ŻYCZĘ!!!
|
#679 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
3mam kciuki! ![]() Cytat:
i tak mega mega popekalam a potem krwiaki i nienoznosc siedzenia brak seksu przez rok itp wiec uhhh...Bierzesz jakies witaminy albo cos specjalnie robosz zeby z przeziebieniem walczyc? Ja herbaty z imbirem pije i pomaga generalnie no ale czasami mam dosc picia tego samego heh. Kurde jak ja Wam zazdroszcze sniegu!! Nie widzialam bialego puchu juz tyle lat Ja dzis mam plan: 1. Sprzatnac lazienke 2. Ubrac lozeczko 3. Poprasowac ubranka 4. Pojsc do sklepu poszukac czegos na usta bo mam mega MEGA problem. W nocy mi pekaja tak bardzo ze krew mi leci i sa suche i nic nie pomaga. W Pl uzywalam Tisane i Blistex med ale pomagaly w 50%. Tutaj uzywalam podobnych tzeczy ale wogole nie pomagaja. Wcieralam oleje no nic ulgi nie przynosi. 5. Spakowac sie do szpitala 6. Poszukac malej butelki Brown's bo mam tylko duze 7. Niemozliwe do zrobienia: poszukanie przescieradla na przewijak. Nigdzie stacjonarnie nie widzialam bo tu chyba to popularne nie jest. Jak nie znajde to bede tetre kladla. |
|||
|
|
|
#680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) I mała je mleczko bo często po cc ciężko o to
|
|
|
#681 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Maggie, wszystkiego najlepszego
Cytat:
![]() Owocny poniedziałek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My też się jeszcze z młodą dostrajamy (i rozstrajamy ), czasem po prostu trzeba więcej czasu Jeśli lżej Ci będzie jak się odetniesz to pewnie, Twoje zdrowie psychiczne jest ważniejsze niż wątek Ja też się gorzej czuję jak czytam o bezproblemowym ogarnianiu nowego trybu życia dziewczyn, ale cieszę się bardzo że im się udało ![]() Jestem, wszystko ok, poza laktacją (Oliath, dzięki za przypomnienie o 7-5-3, mam straszny problem ze zorientowaniem się kiedy mogę odłączyć laktator i chyba lepiej mi będzie ściągać w tym systemie, niż kombinować do pustej piersi) i problemami ze snem w nocy (młoda mi czasem robi akcję "wrzask" i nie wiadomo jak ją uspokoić - brzuszek ma miękki,więc to nie kolka, ale krzyczy, rozbudzona totalnie, spać na mnie w pozycji leżącej nie chce, cyc pomaga na chwilę, smoczek też, łóżeczko nie, wózek nie, butla nie, za to noszenie jej w pionie jak najbardziej...). Cytat:
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Przyszła na świat o 9.43. Teraz zabrali ja na szczepienie. Nie znam jeszcze wymiarów, ale jest cudna.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#683 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#684 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak przyszlam do lekarza to 20 osob przede mna bylo , poszlam na miasto zrobilam zakupy male , odebralam papiery z banku i przyszlam akurat jedna przede mna tylko mam nadzieje ze zadna nie dojdzie
oczywiscie jedna do ktg a co bedzie dalej pod gabinetem lekarza to ciekawe , moze idzie wmiare i akurat z ktg wyjde i pojde na fotel :P
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#687 |
|
Wtajemniczenie
|
Wogole dla mnie to glupie bo kazdy ciazowy musi do rejestracji to mogly by przyjmowac obok a jak ktos lezy pod ktg to one nikogo nie przyjmuja :/i tak teraz jedna lezy pod ktg wiec 30minut z glowy... ta przede mna akurat chyba jeszcze mala ciaza to moze tylko na wazenie
|
#688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no zimno dziś i wietrznie, rano byłam w labie na badaniach i żałowałam, że czapy nie naciągnęłam ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra weszla ostania do rejestracji a w gabinecie nr 16 ja mam 26 :P
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Jak dobrze ze to juz koniec i ostatnie wizyty... tak bym chciala aby powiedzial ze cos rysza ze mini rozwarcie mam albo skurcze aby sie pisaly no nie wiem ni chu nie chce juz chodzic w ciazy :P koniec starczy
|
#690 |
|
wkręcona :)
|
[QUOTE=olibar;53077890
Ja dzis mam plan: 1. Sprzatnac lazienke 2. Ubrac lozeczko 3. Poprasowac ubranka 4. Pojsc do sklepu poszukac czegos na usta bo mam mega MEGA problem. W nocy mi pekaja tak bardzo ze krew mi leci i sa suche i nic nie pomaga. W Pl uzywalam Tisane i Blistex med ale pomagaly w 50%. Tutaj uzywalam podobnych tzeczy ale wogole nie pomagaja. Wcieralam oleje no nic ulgi nie przynosi. 5. Spakowac sie do szpitala 6. Poszukac malej butelki Brown's bo mam tylko duze 7. Niemozliwe do zrobienia: poszukanie przescieradla na przewijak. Nigdzie stacjonarnie nie widzialam bo tu chyba to popularne nie jest. Jak nie znajde to bede tetre kladla.[/QUOTE] Ambitne plany Moje plany to dziś sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie Gratulacje!!!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

łatwego porodu 

faceci

ze mna ok. Kazdy zdziwiony ze tak smigam jakby mi nic nie bylo heheh a rana wyglada jak ponad tygodniowa. Lekarz przed chwila powiedzial ze nadaje sie do ciecia hehe łoś jeden. Ja sie tam nie ciesze ze tak wyszlo:/ bedzie blizna i musze dluzej czekac na drugiego bobasa. Zreszta juz tak blisko bylam. A dobra nie jecze

oczywiscie jedna do ktg a co bedzie dalej pod gabinetem lekarza to ciekawe , moze idzie wmiare i akurat z ktg wyjde i pojde na fotel :P