![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciężarówki po przejściach :)
Kurde na sam koniec ci się antybiotyk trafił :-( kuruj się maleńka na spotkanie z córeczką..Trzymam za was kciuki mocne :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
Mala, a przypomnij (budyn z mozgu hehe) kiedy dokładnie masz termin?
Cholera, z tym antybiotykiem to nieciekawie ale rozumiem ze dr wybrał mniejsze zlo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta chwilę mnie nie było, bo wyjechałam na krotki relax, ale Was podczytywałam na telefonie, zatem jestem na bieżąco.
Dziękuję za wszystkie wcześniejsze miłe słowa. Tak, ta ostatnia wizyta lekarska mnie uspokoiła...chociaż już bym znów chciała zobaczyć bąbelka ![]() Ale nie o tym chciałam...dziewczyny, na innym wątku pojawiało się pytanie, czy w ciąży można stosować Luteinę za pomocą aplikatora...ja ciągle go używam i jestem z tego bardzo zadowolona (uważam, że wygodniej i higieniczniej), ale po tym wpisie rzeczywiście doczytałam na ulotce, że w ciąży zaleca się aplikowanie palcem z uwagi na spulchnioną szyjkę...I co teraz??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Kochana ja używałam aplikator od samego początku do prawie 12 tyg.U mnie nic się nie działo i tak było mi wygodniej.
Cieszę się że odpoczelas ![]() Mała daj znać dziś po wizycie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Acha w tamtym tygodniu myślałam, ze odszedł mi cały czop. Jakże się pomyliłam ![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Konto usunięte
|
mala nastaw się, że po porodzie znowu będzie z Ciebie leciało i to dość długo... I różne dziwne rzeczy :P Ze mnie raz wyleciał skrzep 8 na 5 cm
![]() Moje dziecko to mutant. Wczoraj spał w dzień 15 minut, w nocy budził się co 1,5 godziny... A ja już przestaję kontaktować, taka jestem zmęczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
Mała, szykuj się, Gabi coraz bliżej
![]() Danae, twój mutant musi się w końcu kiedys zmęczyć ![]() Nowastarsza, ja czasem używałam aplikatora, s czasem nie. Jeśli nie podrażnia, a jest ci wygodniej, używaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
No i po ktg. Z Gabi wszystko ok, al enie planuje się raczej sama wybrać na świat
![]() ![]()
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Jak zwykle uspokajające
![]() Bombko ja pracuję, póki co nie wybieram się na zwolnienie. Dopiero kilka dni temu powiedziałam kilku koleżankom w pracy, a całkiem niedawno kierowniczce. Mala trzymaj się....to chyba należy Ci życzyć weekendowego rozwiązania? Najważniejsze, żeby wszystko poszło dobrze i Gabi była zdrowa (Ty oczywiście też ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Acha we wtorek miałam drugą wizytę prenatalną. Z moją małą wszystko ok, tylko uparciuch, bo nie chciała twarzy pokazać, przez co zajęło mi to łącznie 2 godziny, bo `dwa razy byłam odsyłana na spacer z zaleceniem zjedzenia czegoś słodkiego i dopiero za trzecim razem księżniczka pokazała buźkę ![]() Najważniejsze, że badania nie wykazują żadnych wad, a córeczka rozwija się prawidłowo... a co do ruchów, to czuję je tak rzadko i słabo, bo łożysko ułożone jest na przedniej ścianie...
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Mordsith no to dawaj fotkę buźki ![]()
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Mordsith, a więc to tak z tymi ruchami
![]() ![]() Mala, wszystkie byśmy chyba chciały sn, ale jeśli mala nie wyjdzie sama, to co zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U nas na wrześniówkach dwie dziewczyny urodziły naturalnie dziecko o wadze 4,5 kg... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Aaa 4,5 kg naturalnie, omajgad. Chwała im za to.
Mordsith, piękności, nosek mamy czy taty:P? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz, że nosek chyba żadnego z nas, bo oboje mamy krzywe duże nosy ![]()
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczęta
![]() Niektore mnie kojarzą inne nie, ale ja na razie z takim pytankiem, bo się martwię. Jestem 19 dpt beta zgodna z wielkością pęcherzyka, to było w 15 dpt. Ale męczą mnie bóle podbrzusza jak na @ i bóle jajników. Czasami dochodzi do tego bol krzyża tak samo jak przy @. Was też męczyły takie dolegliwości ![]() Zdaje sobie z tego sprawę, że tam zachodzą duże zmiany, jednak to takie trochę niepokojące ![]()
![]() |
#348 |
Konto usunięte
|
Evelinke ja też miałam na początku bóle brzucha jak na @ dość często i lekarka mówiła, że to normalne. Na pewno wszystko będzie dobrze
![]() Moje maleństwo ktoś podmienił wczoraj, bo albo śpi albo je albo patrzy i nie krzyczy. A normą jest niespanie od 8 do 24... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny za odpowiedzi
![]() Wizytę mam w środę. No niestety, taki nasz los że się martwimy ![]() Dana może mu sie unormowało ![]() Tfu tfu nie zapeszając ![]()
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Pewnie juz wiecie ze 9 pazdz urodzila sie Gabi. Musialo byc CC pilne ale szybko dochodze do siebie. Jednak nie byla taki klocek bo 3500 g a dzisiaj 3340 g
![]() Na razie jest grzeczniusienka ![]() DANA Szymus taki urwisek? To sie umeczysz z nim. No ale moze Mu sie pozmienialo ze taki grzeczny
![]() |
#352 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie na sali dziewczyny po CC szybciej dochodziły do siebie niż ja po SN... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Witamy Gabi na naszym wątku
![]() I Evelinke ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Mała jeszcze raz gratulacje :-* napisz jak juz dojdziesz do siebie cos wiecej i pokaż nam malutką
![]() Eve to prawda że teraz już będziesz się denerwowała byle ☠☠☠☠☠☠☠ka ![]() Bóle jak na @tez miałam wiec są normalne spokojnie dzidziuś się usadawia na dobre ![]() Mordsith śliczne to wasze szczęście ![]() Oby u nas było tak samo,oczekuje wyniku jak na szpilkach ale dopiero jutro zadzwonię jak się nie odezwa sami. . Danus teraz już będzie tylko lepiej napewno. Macie siebie dacie radę ![]() Eleo a jak wy się czujecie?wszystko dobrze? Nowa a ty jak spokojna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Taaa ja spokojna...myślałby kto...
![]() Trzymam kciuki za Twoje wyniki chociaż jestem pewna, że i tak będą dobre. Daj znać jak już będziesz je znała...Powodzenia!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
No właśnie środa tuż tuż....
![]() ![]() Czy to badanie jest tylko przez brzuch? czy tzw. "doły" mam również przygotować na badanko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Nowastarsza, raczej przez brzuch, ale czasem lekarz zle widzi i każe tez udostepnic doły hehe
Evelinke, ja w sumie takie bóle to chyba nawet do 9 czy 10 tc mialam plus 3 razy plamienia, raz nawet krwawienie :/ dr sprawdzał ze wszystko ok i ze to dzidziuś robi sobie miejsce (choc naprawdę nikomu plamienia nie zycze bo megastresujace). Dr jakubow na nospe kiwal glowa, mówił żeby unikać a braci tylko jeśli bol byl nieznośny. Wiec prawie że nie brałam. Teraz czuję się ok, jutro mam ponownie usg4d a s środę ide pierwszy raz na wizytę do luxmedu, no właśnie nas przenieśli z medicover. Pamiętam Danae twoje uwagi ze tam nie są chętni na prowadzenie ciąży z ivf, zobaczymy co mi dr powie. Nazywa się barański. A który to był ten, którego ty odwiedzilas? A poza tym brzusio rośnie, kupiłam w lumpku płaszcz zimowy ciążowy (za cale 27 zl), bo w swoje kurtki ledwo się dopinam. Dużo siedzę w pracy i brzuch twardnieje ostatnio częściej. Myślę że jeszcze z miesiąc i pójdę na l4. Mala, jak sobie dajesz rade z obsługą takiej kruszynki, z odgadywaniem, czego potrzebuje? Karmisz cycem ![]() Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2015-10-12 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Konto usunięte
|
Eleo nie znam kompletnie tego lekarza. Mam nadzieję, że wszystko będzie po Twojej myśli! Bo to od człowieka zależy.
U mnie po super weekendzie ciężki dzień ![]() Dziewczyny, powodzenia na wizytach! Ja Was ciągle czytam i trzymam kciuki, ale ta mała bestia rzadko daje mi coś napisać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Danae, wszystko rozumiemy
![]() A pamiętasz nazwisko tego, co zrobił na tobie takie złe wrażenie? Musze wiedzieć kogo unikać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.