|
|
#751 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !
Cytat:
Moja mama jest na l4, zachorowala jeszcze przed porodem. Przychodzi oglądać mala przez okno i placze... tak mi jej szkoda. Dobrze ze mam okna na parterze. |
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze kciuki za EWLINĘ
![]() Ciekawe, jak jej idzie
|
#753 |
|
wkręcona :)
|
Ale się sypia te porody!
Amelia wróż mi. Ozłoce cie jak się sprawdzi
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath dzieki
![]() Natalitka Ty masz termin po mnie to jeszcze jest czas
|
|
|
|
#755 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
U Ewliny bedzie CC
|
|
|
|
#757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#758 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ze mnie świnia Wczoraj chciałam oglądać mecz na tv (duży ekran, glośniki), niestety pomijając fakt, że mężowi się to nie podobało, to do odpalenia meczu na ipla potrzebna byla Mozilla Firefox, a na kompie była tylko Opera. No a mąż stwierdził, ze "on innych przeglądarek poza Operą nie uznaje" i "mam sobie narysować, że mi kiedykolwiek zainstaluje Mozillę" A że mecz już lecial to nie chcialo mi się kłócić i finalnie poszłam oglądac na tablecie... Nie musze dodawac jak słabo się oglądało na takim malym ekranie...No to dziś jak mąż wybył do pracy, włączyłam komputer... i zainstalowalam mu Firefoxa... śmiecąc milionem kopii i skrótow po całym pulpicie i wszystkich dyskach ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Ale świnia
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#760 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
super , gratulacje ![]() Cytat:
ja wlasnie kupilam w tesco kombinezon nie jest super gruby taki na akurat na 2 stopnie pod to tylko jakis pajac i bedzie idealnie Cytat:
gratulacje
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Szyjka mi sie zgladzila od czwartku bo w czwartek byla tylko skrócona
ktora ma szyjke zgladzona a nie rodzi jeszcze ?
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
daisy , niud gratki
![]() magiczne poniedziałki ![]() kurde jutro jade z Lenką na kontrolę okulistyczną 30km w jedną strone ![]() eh i to 8.30 już tam muszę być ![]()
|
#764 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lepsze niz moje nawet ![]() a co do pękających ust próbowałaś smarować je miodem? mi ulgę przynosiło, tylko tak najczęściej jak się da, jak tylko się zliże to następny i następny Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak ja sie ciesze że to moja ostatnia ciaża! dwójkę dzieci będe miała, dziękuję i dobranoc ![]() Cytat:
Cytat:
ja mam na 29.10 a rodzinke to Ty masz poprostu super, jak nie chcą Ci pomagać to niech chociaż nie zawracają Ci d..y i dadzą święty spokój wrrrr...ja bym pogoniła normalnie! Najważniejsze to żebyś o opieki nad mała kogos znalazła, z resztą poradzisz sobie sama, nie przejmuj się na zapas!formalnościami po porodzie to Ty się narazie nie martw! potem się bedzie załatwiać Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#765 | |
|
Wtajemniczenie
|
O a myslalam ze to juz urodze :P
Cytat:
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
No, że chcesz zapowiedziec każdej chętnej poród, po czym mowisz "nie" jak któraś już chce rodzic a ma termin po Tobie
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() Dziewczyny ja taka jędza jestem a Wy takie kochane znosicie te moje wahania emocjonalne.... Nie spieszy sie tym naszym uparciuchom. Ja w piatek ide na ip, ciekawe co wymysli moj doktorek czy mi wody pusci czy oksy poda, czy pogmera.... Nie wiem czy Tz ma brac wolne, bo jak nic z tego nie bedzie to lipa wyjdzie... W sumie sama nie wiem czy wole zeby samo sie zaczelo bez mojego lekarza czy porod na sile wywolywany w jego towarzystwie... Ciekawe jak tam Toska.. |
|
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczny ja dzis znów sie napracowałam na tym mieszkaniu, podłoga na kolanach itp, jak mnie nie ruszy to sprzątanie to ciekawe czy cokolwiek ruszy mojego bąbla ale jeszcze musze troche wytrwać!!!!
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#770 |
|
|
|
#771 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kebaba bym zjadla ale o dziwo lepszego jadlam w Polsce niz tu gdzie jest tego wysyp w Uk. Cytat:
nic nie pomaga.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrocilam z zakupow. Bedac w autobusie myslalam ze urodze. Niestety glupia wybralam sie w momencie kiedy dzieciaki ze szkol wychodzily wiec autobus zawalony. Pol drogi stalam bo nie bylo miejsca a zaden nastolatek mi nie ustapil. W koncu juz tak mi sie slabo zrobilo ze sie zapytalam czy moglavy mi dziewczyna ustapic miejsca a ona do mnie ze : a co nie mozesz stac? Maly masz brzuch! Myslalam ze jej trzasne.. ja nie wiem ciagle spotykam sie z murzynkami ktore sa strasznie bezczelne. Kupilam wiecej wkladow poporodowch, dorwalam jakies maty do przewijania dziecka ktore mialam zapisane ze niby mam miec do szpitala. Jakies majty jednorazowe kupilam i inne duperele. Teraz czas na relaks z Moda na sukces LOL. Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|||||
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje .A my sie karmimy. Mała miała problem z uchwyceniem piersi, wiec używamy kapturka. Za to odkąd go założyłam (czyli jakieś 2h) ciagle ssie. Nie wiem czy sie nie najada czy pokarmu brak? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Rozkręca sobie laktację i potrzebuje bliskości.
|
|
|
|
#775 | |
|
|
Cytat:
|
|
#776 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W tym wypadku jakby mojemu przeszkadzało to bym poprosiła żeby sobie założył słuchawki albo wyszedł do sypialni, skoro ma problem. Kurde my się godzimy w jednym pokoju z aneksem - nieraz na tv bajkę młody ogląda, ja na swoim lapku do Was piszę, a Tż na swoim lapku/smartfonie sobie działa ![]() Super wymiary Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To teraz powinnam pójść w Twoje ślady z moją kluską
Edytowane przez toskaKrk Czas edycji: 2015-10-12 o 18:58 |
||||
|
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratuluje dzisiejszych porodzików 😘 super macie te poniedziałki 😉...NIUD podziwiam i to bardzo..mam nadzieje ze nie było źle 😉..Wiktorek duży chłopczyk 😍...
Ktoś mnie cytował..przepraszam nie pamiętam ktora z Was..chyba Małpka Wskazówki które dostałam na kolkę oprócz farmaceutyków to masaże..cieplejsze kąpiele..częste kladzenie na brzuszku..w trakcie ataku pionizowanie na ramieniu brzusiem...oczywiście też ciaśniejsze otulanie..kiedy wszystko zawodzi espumisan ..ale i to może zawieść wtedy jesli chodzi o odgazowanie dzidziula to bardzo pomocna jest windi...jesli chodzi o mnie zdała egzamin rewelacyjnie i przy Wiktorku i przy Gabrielku uniknęliśmy dzieki temu podawania jakichkolwiek medykamentów 😊 w ostrych zagazowaniach polecam... |
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
Ewlina juz po cc
|
#779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Toska pojechała z mężem na ktg w panice że kluska się ruszać nie chce (zjadłam czekoladę, wypiłam sok, wykąpałam się, trzęsłam brzuchem i nic).Jak tylko położna podpięła głowicę to zaraz impreza w brzuchu. Tętno skakało, kluska powierzgała, potem pospała. Później dość długo czekaliśmy na lekarza (podenerwował mnie podejściem i tekstami głupimi). Generalnie zapis ok, cc mi nie grozi mimo wielkości kluski. W czwartek na oddział mam przyjść i powiedział, że mniej więcej po 3 dniach zrobią pewnie test oksytocynowy, a w poniedziałek pewnie się wezmą poważnie za wywoływanie. Nie bardzo mi się uśmiecha weekend na oddziale Za to po szpitalu pojechaliśmy po młodego i z nim do kontroli. No i oficjalnie młody jest zdrowy ![]() A ja chyba muszę urodzić w aucie, bo odkąd po szpitalu wsiadłam do samochodu tak miałam skurcze co 7minut jak w zegarku do tego ledwo idę tak mnie spojenie boli.Ale się nie nakręcam, bo pewnie fałszywy alarm.
|
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
Ratunku. Kacper nie chce jeść ani przy piersi ani z butelki... Tzn mamy ta butelkę jeszcze ze szpitala, ale toz to nie jest butelka do wiecznego karmienia. A Kacper tylko ja uznaje, bo ma płaski smoczek, a te nowe butelki maja takie szpiczaste te smoczki. Nie wiem już co robić, bo jak mu nie dam tej jego buteleczki to wpada w taka histerię ze masakra...
(((((Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

A że mecz już lecial to nie chcialo mi się kłócić i finalnie poszłam oglądac na tablecie... Nie musze dodawac jak słabo się oglądało na takim malym ekranie...

nic nie pomaga.