![]() |
#4441 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
wierz mi że ja o swoim byłym zapomniałam totalnie, a w głowie siedzi mi teraz tylko i wyłącznie nowopoznany ![]() I o to chodziło. Na nowym mi specjalnie nie zależy a przynajmniej o byłym zapomniałam, przestał dla mnie istnieć.
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Raczkowanie
|
Ja miałam kryzys wczoraj wieczorem, ale jak przyszłam do pracy i trochę pomarudziłam jak to z poniedziałku to mi przeszło
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Trzeba mieć jeszcze z kim iść na tą imprezę :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Raczkowanie
|
No właśnie... Moi znajomi są raczej za domówkami, spotkaniami na podwórku, na kręglach itd. Nie przepadają za dyskotekami (ja zresztą też ich nigdy nie lubiłam, dopiero teraz coś mnie naszło), ale może kogoś wyciągnę. Jak będę bardzo zdesperowana, to sama pójdę.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Raczkowanie
|
Eeee bo zaraz wsiądę w busa do Warszawy i polecimy w tańce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
she-wolf
|
Też poznałam przez przypadek parę dni temu takiego jednego, przez co ex nie istnieje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4446 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam, że kogoś znalazłyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 | |||||||||||||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Tuż przed tuszem do rzęs ![]() Cytat:
Moi rówieśnicy masowo się rozwodzą, większość to ofiary ślubnej fali absolwenckiej, gdy hajtało się, bo tak wypadało. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niech to nie wpływa na Twoją samoocenę. Cytat:
Cytat:
Jeśli facet się nie stara, to znaczy, że nie chce się starać, krótka piłka. Cytat:
![]() Przynajmniej udowodniłaś sobie, że potrafisz odmawiać, gdy nie masz ochoty na kontakt i nie chcesz być z pierwszym lepszym w związku.
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Dziewczyny, czy któraś z Was nie chce mieć dzieci? Ja właśnie nie chcę.. Nie to, że z byłym, tylko wcale. Boje sie, że nie znajdę faceta, który by również nie chciał. Akurat nie przez to sie rozstaliśmy z moim ex, ale gdzieśtam ten temat sie przewinął.
#4450 | |
she-wolf
|
Cytat:
Nawet jeśli by się coś mi odmieniło, to prędzej zaadoptuję. Nie chcę i nie mogę być w ciąży - w mojej rodzinie działo się zbyt wiele negatywnych rzeczy, łącznie z zagrożeniem życia matki, także genetycznie jestem jedną z tych, na której ciąża mocno odbiłaby się zdrowotnie. Podsumowując, nie planuję dzieci, aczkolwiek mam głowę otwartą i biorę pod uwagę fakt, że może się to kiedyś zmienić i wtedy znajdę jakieś wyjście tak, abym była szczęśliwa ![]() Wbijaj na wątek "bezdzietne z wyboru" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie jest jednak łatwo znaleźć rówieśnika, który nie tyle co nie chciałby dzieci (takich jest wielu, także spośród tych, co ściemniają laskom, że chcą, ale za 2 lata i potem mija 5 lat i nadal nic...), to nie obrazi się, gdy mu się o tym powie ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 |
Raczkowanie
|
Po rozstaniu minęły zaledwie 2tyg, ale mam milion myśli. Akurat ostatnio te dzieci mi jakoś utkwiły. Podczytuje Was od jakiegoś czasu. Wiem, że powinnam sobie organizować jakoś czas, znaleźć hobby itd. ale mam taki problem, że mam ostatni rok na studiach i jest tak ciężko, że nie wiem jak sobie poradzę. Chyba dopiero w wakacje będę mogła 'odżyć'.
#4453 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio mam huśtawki nastroju.... tesknie za nim, brakuje mi kogos, ale czy chce go teraz? chyba nie...
chciałabym po prostu zeby to sie nigdy nie skonczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
czasem troszkę winny
|
Cytat:
1. ciąża nie jest u mnie wskazana, broń Boże nieplanowana! + cały okres ciąży pod kontrolą lekarza, ściśle trzymana dieta i duże ograniczenie spraw uczelnianych/zawodowych 2. ciąża źle wpłynęłaby na moje zdrowie 3. jest duże prawdopodobieństwo poronień 4. jest duże prawdopodobieństwo, że dziecko nie byłoby całkowicie zdrowe i rozwinięte 5. prawdopodobnie dziecko odziedziczyłoby po mnie którąś z moich chorób, już nie mówiąc o całym pakiecie ![]() Po tym jeden raz rozmawiałam z nim na ten temat, powiedziałam że przez te sprawy tym bardziej nie zdecydowałabym się raczej na dziecko. On powiedział, że na razie też by nie chciał, ale ma wrażenie że może kiedyś dojrzeje do tego i pewnie chciałby (jak to zwykle bywa, że w późniejszych latach ludzie już chcą dzieci). No i tak, w sumie razem nie jesteśmy. Oczywiście zapewniał, że choroby i te sprawy nie wpłynęły na jego decyzję. A jak jest na prawdę to tylko on wie.
![]() |
#4455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4456 | |
Rozeznanie
|
Nie to, że Cię podpuszczam ale komuś piwo wisisz
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez CarrieBra Czas edycji: 2015-10-12 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Raczkowanie
|
Ja z tym nowopoznanym właśnie skończyłam gadać, napisałam mu że to było nasze ostatnie spotkanie jednak.
Na co on: a co jednak nie spodobałem ci się ?? Na co ja : no wiesz, nie ma tego czegoś, poza tym mnie mozna przyciągnąć wyglądem a zatrzymać charakterem. On: ooo, czyli charakter też mam zj****y .... Ja: no nie masz, tyle że ja do niczego i tak nie będę czuć. To co sie stało to był epizod, jak pisałam wcześniej, poza tym, no nie jesteś w moim typie. On: no ej, nie wierze, dostałem kosza, ale jaja ja: no przecież to normalna rzecz, nie ja pierwsz i nie ostatnia, on: no nie, u mnie sie to nie zdarza, to zawsze wychodziło raczej z mojej inicjatywy.... tu mój ryk do samej siebie ze śmiechu w duch (hahahahahaha) On: no może rzeczywiście z tym dopasowaniem ciężko byśmy mieli sie dogadać. Ja:tzn?? o co chodzi. on: no bo też tak do końca nie jesteś w moim guście. Ja: no to tym lepiej widzisz, sprawa rozwiązana ![]() ok, to ja spadam. on: a co jesteś zła na mnie bo jakaś oschła sie zrobiłaś. ja: nie, wydaje ci sie, wpadłam tutaj tylko żeby ci napisać jak sie sprawy mają. on: acha, no dobra. ale na piwo chociaż się umówimy kiedyś ? ja: no może kiedyś ale tylko na piwo nic więcej. on: no dobra to pa. I macie obraz tego jak to faceci uważają się za boskich ![]() Żadna mu kosza nie dała..... a ja taka paskuda.... ![]()
![]() |
#4458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Acha, że nie wspomnę pierwszy sms po tej nocy był o treści: żałujesz tego co się stało ?? Spotkamy sie jeszcze ? eheheh smieszne ....
Edytowane przez E_nigmatic Czas edycji: 2015-10-12 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4461 |
Przyczajenie
|
Masz racje takie związki są bardzo trudne zdaje sobie z tego sprawe i boje się czy uda nam sie to przetrwac. Co do niego to mieszka w moich okolicach, świat jest mały i znaja go 2 moje kolezanki. Wypowiadały sie jak najlepiej na jego temat. Nie mam podstaw żeby sądzic inaczej i on caly powtarza ze jestem dla niego wazna i nie szukał przelotnego zwiazku. Poprostu musze mu zaufac. Wczoraj powiedzial mi ze pora usunąć konto na portalu na ktorym sie poznalismy. Zaskoczyl mnie tym. Nie wiem może jestem naiwna, ale kurcze chyba nie wszyscy są zdrajcami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Rozeznanie
|
W sensie, że brzydka czy coś? A w życiu!
W mojej wypowiedzi chodziło mi raczej o to, że może to, że on tak często daje kosza to tylko pusta gadka, a jak spiknęliście się to ten Bogu dziękował, że się nim zainteresowałaś. ![]()
#4464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale nie żebym ja złośliwa była czy coś, wcale ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jezu, serio robie się wredna i paskudna .... ![]() Ale jak trafiam na takich kolesi co to siebie mają a takiego dżolo to mi sie nóż otwiera w kieszeni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Przyczajenie
|
byliśmy razem 4 miesiące zdecydowaliśmy się razem zamieszkac po miesiącu wiem ze szybko ale w naszym związku wszystko bardzo szybko się potoczylo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4470 |
Konto usunięte
|
Skoro ci sam o tym powiedział, to pewnie ma kompleks na tym punkcie. Pewnie myśli, że się nie sprawdził w łóżku i dlatego odpuściłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.