|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
MAJKA siostra niestety zawsze byla ta lepsza mimo iz to z nia wiecznie byly problemy. Jej mama na wszystko pozwalala a ja nie mialam nic do powiedzenia
AGNIESZKA chetnie bym wygarnela ale jak zadzwonie to rzuci mi sluchawka lub nie odbierze teraz. Trudno skoro taki wybor podjela to niech tak zostanie. Za pare dni ma 60urodziny o ktorych zapomne i na swieta tez nie mam zamiaru nawet zadzwonic ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Dumna jestem z tego ze mam wlasna i to duza rodzine! Niczego nam nie brakuje i zyjemy na pewnym poziomie. I doszlismy do tego wszystkiego sami z mezem!
|
|
#3182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.testujdove.pl
Może któraś chce skorzystać ![]() Gosiak przykre to bardzo, no ale rodziców się nie wybiera i jest tyle niesprawiedliwości na świecie. Ciesz się że się stamtąd wyniosłas i masz święty spokój i super rodzinkę.
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiak - chyba trzeba sie odciąć chociaż to trudne
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA taki mam zamiar. Niech sobie razem biesiady robia! A mi niech dadza swiety spokoj!
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glowa do gory. jak bys chcial pogadac nr masz. trzymaj sie kochana!
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama stanelaby na głowie byśmy pomoc, nie zdzieralaby se mnie, nie do pomyslenia |
|
|
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To samo pomyslalam..
|
|
#3190 |
|
Konto usunięte
|
Hanka dzis zjadla ok 80ml marchewki z ziemniaczkem,szok
co prawda na dwa razy, po godzinie dojadla,ale zjadla.dobra pogoda jest i dooobre spacery ale juz jablka pieczonego na deser pozniej ani sinlacu przed chwila nie chciala, za dobrze by bylo. Mowilam znajomej,ze mala tak jesc warzywek nie chce,a ona na to, że swojemu synowi od razu z mięsem dawala. od 3 miesiaca zycia. A jej starszy syn alergik i astmatyk...
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Goczek ' te warzywka z mieskiem nie sa takie jałowe. Zapach mają
moze Hani będą smakowaly dużo bardziej niż wegetariańskie ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Julek pospal 40min. Zrobił kupę. Humor świetny. Sinlac zjadł - porcję na 150ml wody. Teraz cycuś ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Gosiak - glowa do góry :-*
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Kupowała któraś z Was komplet pościeli dla maluszka i może polecić? Chciałabym żeby kołderka była fajna puchowa a nie jak kartka papieru
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53082466]Hanka dzis zjadla ok 80ml marchewki z ziemniaczkem,szok
co prawda na dwa razy, po godzinie dojadla,ale zjadla.dobra pogoda jest i dooobre spacery ale juz jablka pieczonego na deser pozniej ani sinlacu przed chwila nie chciala, za dobrze by bylo. Mowilam znajomej,ze mala tak jesc warzywek nie chce,a ona na to, że swojemu synowi od razu z mięsem dawala. od 3 miesiaca zycia. A jej starszy syn alergik i astmatyk...[/QUOTE]Przerażają mnie takie historie. Niektórzy to jak na wyścigi. Mam koleżankę z synkiem że stycznia i on ledwo skończył 4 miesiące to tez praktycznie od razu zaczął jeść zupki z mięsem. Cytat:
Myslalam spróbować położyć go dzis bez cycy, ale mi się smutno zrobiło że mu nie dam i dalam 😜 hehe
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak-bardzo Ci współczuję sytuacji z mamą, nie wyobrażam sobie zdzierać z dziecka kasy za to, ze mieszka w swoim domu, masakra...
Głowa do góry Majka-kiedy Ty dajesz owoce? ja dziś karmiłam ok 16:30 to dałam po 18 jabłko, inna sprawa, że Ala się wzdrygała i wykręcała miny z kwaśności ale wcale nie była głodna..zjadła pare łyżeczek a potem się wygłupiała, zasadziła mega kopa prosto w miseczkę i reszta jabłka się rozprysnęła na podłogę ![]() nie wiem kiedy najlepiej jej dawać..a jak jeszcze dojdzie kaszka to już w ogole Kamilove-podpinam się pod Twoje pytanie ![]() Kąpałam o 19, a o 19:30 już córa zasnęła dziś były 3 drzemki-1h50 min, 1h30 min i 1h20 min, tendencja spadkowa ale od razu jest róznica jak wstanie po 16 a nie wcześniej-spokojnie wytrzyma do wieczora i humor super dopisywał ścierałam to jabłko z podłogi a nagle słyszę Ali śmiech, siedzi w leżaczku z łapką w buzi i się chichra ze sprzątajacej matki ale chyba się smiała z mojego koczka na czubku głowy który latał jak ruszała mi sie głowa ![]() sąsiad właśnie wierci....cudnie
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi się Madison teraz przypomniała, ciekawe jak im sie wiedzie... Niewiem czy to będzie w porządku, ale nie było mnie od poczatku i ciekawa jestem czy córki adoptowała? Bo pisała ze ich nie urodziła.
Ja czekam na koleżanki, zaraz maja wpaść, a ja jakaś senna juz jestem he
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak córeczki są adoptowane, później zaszła w ciąże naturalnie i urodziła synka.. o dziś poniedziałek to babski wieczór urządzasz
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No raczej tylko coś nie przychodzą, może jednej Hanka niechce usnać, a drugiej synek w brzuchu dziurę wierci ![]() To super babka z niej rzeczywiście! Fajowo podziwiam bardzo takich ludzi
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze zapytam-jak piszecie ile łyżeczek zjadło dziecko to liczycie łyżeczki, które trafiają do buzi czy te faktyczne pełne? bo ja np jak przekładam ze słoiczka do miseczki to nabieram spore kopiaste łyżeczki i powiedzmy mam ich 15 to później wiadomo, że do buzki trafia po 1/3 takiej łyżeczki
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Madzixx A Twoja córa dobra aparatka hehe dobrze ze te miseczki takie solidne
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Ja pełne takie płaskie raczej liczę
|
|
#3200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() noo fajna dziewczyna, szkoda, że nie może być teraz tu z nami ![]() rodzice mojego kolegi mają trójkę swoich dzieci i adoptowali ze dwa lata temu jeszcze małą dziewczynkę 7 letnią. Mogliby mieć już poukładane życie, bo swoje dzieci odchowali a taki wspaniały uczynek jeszcze chciało im się zrobić ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() a no to ja liczę takie full, że prawie spływa chce jak najszybciej nabrać z tego słoiczka, więc takie mi wychodzą..
|
|
#3201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A u nas. Nie wiemy co robic. czy rozwod mama ma wziac czy jak. Dochodzi jeszcze kwestia dlugow ok 20tysiecy. Ehh. Boje sie ze jak mama sobie nic nie zrobi to sie wykonczy przez to wszystko. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Nie mam nawet nikogo kto moglby doradzic jakos prawnie. A w necie ciezko doczytac.
|
|
#3202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis znów przy niej nie usnal Cytat:
Cytat:
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
GOSIAK musze poszukać tej emulinki w aptekach, dzięki!
BLACK życzę Ci dużo siły w walce z nałogiem rodziców! ![]() AGA my też się wybieramy na groby normalnie. No chyba że pogody nie będzie to nie będziemy małego ciągnąć ze sobą. GOSIAK biedna trzymaj się! Masakra z tymi rodzicami czasem. Ja tez czasem zazdroszczę innym relacji z mamą. Nasze niestety nie są szczególnie fajne. Każda z nas ma zupełnie inny charakter. I moja wszystko zawsze wie najlepiej
|
#3205 | ||
|
Konto usunięte
|
Ale Ci dobrze
oby Julkowi tak apetyt dopisywal dalej Dam jutro cos z mieskiem,dobrze prawisz Majka. Cytat:
na groby z mala sie oczywiscie wybietam,czemu nie? Dziecko juz teraz ciekawskie, niech poznaje swiat i ludzi (niech zbiera komplementy jakis stroj dyniowy bym moze kupila hehe,coby mohery poszokowac 😜Cytat:
Gosiak,przykre to co piszesz z mama,jestes starsza corka moze? Ja tez tak troche bylam traktowana bardziej wymagajaco przez mame,bo generalnie byłam bardziej pracowita i mniej problemow robilam,a moja siostra taka sierotka zyciowa,że jej trzeba bylo pomagac. ale jak sie wyprowadzilam to sie stosunki z mamą polepszyly. Chociaz w sumie wnuczką też sie specjalnie nie interesuje,no ale się mnie tak nie czepia. Szkoda Twoich dzieci,ze babcie tak rzadko widuja... |
||
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak - właśnie, doszłaś do wszystkiego sama, bez pomocy, bez wsparcia i bądź z tego dumna, a siłę czerpiesz ze swojej własnej rodziny, a rodzice cóż... Niektórzy nigdy się nie zmienią. Moja mama chwaliła się nowymi ubraniami a na chrzest dla Zuzki nic nie dała, bo kasy nie ma ...
Black - są punkty pomocy prawnej, dobrze Niezawsze pisze A ja miałam się kąpać, ale jest za późno i oglądam uprowadzoną. |
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A ja chyba idę spać. Przez tą pogodę jestem zdechła
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Majka znalazłam foty śpiworka http://forum.gazeta.pl/forum/w,10161...orek_.html?v=2 chyba za duży jednak będzie, tzn za długi 😞 szkoda bo ekstra jest
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
BOLECZKA co do wózka mnie się wizualnie niezbyt ten graco podoba. Ten m&p fajny ale jak piszą ze lichy... no nie pomogę w wyborze chyba.
KAMILOVE ja kupowałam ale kiedy to było. Niestety nie mam zapisane stronki. Pościel nie jest ani cienka ani gruba. Taka w sam raz. Pralam juz kilka razy i nadal ok. mnie sąsiadka doradziła żebym zaczęła małemu miksowac nasze zupy na początek rozszerzania... MADZIXX ja liczę łyżeczkę jako to co daje na jeden raz do buzi czyli zwykle wychodzi 1/3 łyżeczki bo jedzonko na czubku zawsze jest
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
wyzalilam sie i mi lepiej MALA dzieki mam i jak cos bede korzystac az mnie pogonisz :PKAMILOVE ja kupowalam od remi na allegro. Koldra fajna lekka ale taka wlasnie jak napompowana ![]() BLACK 20tys to duzo ale jak ma sie z ojcem meczyc to niech wybierze to pierwsze, w banku niech jej na cos korzystnego w splacie zamienia. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- GOCZEK jestem mlodsza o 2 lata.. HANKA Na gemini teraz bralam zestaw emulinka 200ml plus oliwka 200ml za 22zl. Martyna zrobila dluga drzeme od 16.50 do 19 wlasciwie potem deser 60ml jablko banan z kleikiem i ze malo bylo to kaszy dorobilam to 50ml jeszcze dojadla tak wiec mrozy ida bo mala robi zapasy na zime
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

piszecie jak najete , a ja czytam nowa tess gerritsen

ale śpiworek będzie mi sięgał do końca stelaża, coś jak tu