![]() |
#1381 |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Despa ja rozumiem rajstopki rano jak jest zimno ale w ciepły słoneczny dzień na placu zabaw nie ogarniam
![]() Moderna powodzenia ![]() Pani no to rzeczywiście pełne zaskoczenie ![]() Mi się spodobała kurtka w decathlonie, wysłałam Sis na przeszpiegi. Mój Kręcioł w sklepach full profeska, z półek nie rusza chyba, że poproszę żeby coś podała, w ciuchowych padłabyś ze śmiechu jak ogląda rzeczy na wieszakach. Przymierzalnia punkt obowiązkowy. Nie ucieka, może kwestia tłumaczenia, że jest dużo ludzi i mogłaby się stać krzywdę bo ktoś Jej nie zauważy wjedzie w Nią wózkiem/potrąci. Koleżanka ma prawie równolatkę i nie wypuszcza Jej z wózka bo tajfun, ja to trochę myślę, że jakby dała trochę wolności to może by się poprawiły te wyjścia zakupowe ![]() Kwiatuszku, jak Ciebie czytam teraz to jakbym moją kuzynkę słyszała. Daję Jej ubranka pozosiowe bo Jej córa dokładnie rok młodsza i ostatnio coś tam poplamiła, a na spodniach dziura i Ona zestresowana:/prosiłam tyle razy żeby się nie przejmowała bo to tylko ciuszki i jak coś to w piec ![]() Sorce to powiedz Fifiemu, że to takie fajne dresowe chinoski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na nasze potrzeby nie jest rozklekotana, ale nie wiem czy Cię zadowoli ![]() nie obrażaj mnie. jakbym miała płacić za każde pudło, które dostałam ![]() ![]() była okazja darmowego transportu z USA, to grzech nie skorzystać ![]() a T. ze wszystkich spodni dresowych wyrósł w jednym momencie. bazę ciuchową ma po Małym Lordzie. a wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nienawidzę prasować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() plama w kolorze Karola hehe ![]()
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Modern szerokiej drogi koniecznie daj znać juz na miejscu
![]() Zdrowia wszystkich chorym. Jutro ma na od 8 do 16 ja pierduuu nie wiem jak ogarnę będę musiała wyjść z domu o 6 50 żeby najpóźniej 7.10 wyjść z przedszkola a i tak ok 17 dopiero odbiorę milusia wiec on jutro bite 9h tam spędzi plis taki ze zapowiadają w miarę słoneczna pogodę znaczy się bez deszczu xD No i czekam na mamę hihi jeszcze 12 dni Co się okazało wczoraj przyznali mi ten zasiłek do przedszkola więcej niż w tamtym roku i zwrócą za sierpień i wrażenie wiec 20gp na konto wpłynie dość pokaźną sumka ale to dobrze bo jeszcze mi zostal do kupienia zimowy kombinezon i buty dla Milusia i kurtka dla mnie ![]() A tak poza tym po mały do przodu ja mam dalej starszy kaszel szczególnie z rana i wieczora :-/ Pozdrowionka ze słonecznego Bergen |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj pobiegłam rano na zdjęcie szwu. Nakarmiłam młodego o 7.30 i mama mi z nim została więc biegiem po godzinie wracałam, a on śpi do tej pory
![]() ![]()
#1386 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Mhehearzec-Kwiecien 2013 cz.9
Hehe akurat
![]() ![]() Trzeci raz piszę tego posta i mnie wywala a chciałam jeszcze Byou odpisać. Może później się uda Skoro już tu jestem bo mała cycka okkupuje to spytam jeszcze o cos. Co mogliśmy zrobić nie tak, że mała nagle przestała ciągnąć głowę jak lezy na plecach i weźmie się ja za ręce? Na szczepieniu jeszcze ładnie ciągnęła a teraz głowa zostaje w tyle...
#1387 |
Zadomowienie
|
Na brzuszku ładnie trzyma główkę. Na pionowo czasami mocno odchyla do tylu a mi plecy trzaskaja bo staram się odchylac do tylu zeby nie była na pionowo tylko leżała na mnie
#1388 |
MBZ♥
|
Kwiatuszku, Zoś raz ciągnęła raz nie. Położna kazałą to ćwiczyć
![]() ![]() Słodka jest ![]() Malpko, usłyszałaś czy poczułaś? ![]() ![]() Kasia trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
getry w pepco zakupiłam ostatnio za 7.99 chyba, a w ciuchlandach płaciłam po 6
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a lubi leżeć na brzuszku? może niech dużo leży to jej się główka będzie ćwiczyła ![]() hehe no taki głośny pierdek był że w pokoju obok usłyszałam ![]()
![]() |
#1392 |
MBZ♥
|
Villga jak Kinia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Wtajemniczenie
|
Kwiatuszku, czekam również na zasypanie nas zdjęciami
![]() Co do problemu to niestety nie pomogę. Byou, ja też już się zniechęcam do Pepco :/ Lece zerknąć na h&m ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Eehh bez przygód podróż to nie podróż - pierwszy ekspres przyjechał 10 minut opóźniony i nasz drugi odjechał - mamy dwugodzinny poślizg - Marcel dzielny, matka mniej
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Ja jestem fanka h&m, jakościowo tylko pare razy sie nacięłam, ale wtedy reklamuje i dostaje zwrot, a z tym nie ma problemu. Używki sprzedaje nawet za 30-50% wartości ![]()
#1395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam właśnie takie małe ch obok siebie - Biedra, Pepco, Natura, kiosk, mięsny, warzywniak i apteka
![]() |
#1396 |
Zadomowienie
|
BYou, miło, ze pytasz. Gorączki już nie ma od piątku za to robi dosyć często kupę i to taką rozwodnioną więc do przedszkola jeszcze nie poszła. Podejrzewam, ze to po lekach przeciwgoraczkowych, podraznily brzuszek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
A co w Pepco nie podpasowało Wam? BYou kiedyś pisała o podkoszulkach, póki co jeszcze nie używałam. Ja trochę rzeczy pokupowałam na przestrzeni czasu - bodziaki, getry, rajtki, skarpety głównie - fakt, wszystko się zużywa jakby szybciej, ale z drugiej strony trudno się spodziewać super jakości za taką cenę. Teraz rzadko już tam ciuchy kupuję, jakoś te mniejsze były tam fajniejsze. Z tańszych dla starszych dzieci to już wolę Lidlowe.
H&M jakoś wyjątkowo rzadko, może od urodzenia z 10-15 rzeczy Z stamtąd miała, jakoś specjalnie mi się tam nic nie podoba - ale ja w ogóle nie lubię tego sklepu, a przez net nie za bardzo lubię kupować. Mam wrażenie, że w żadnej sieciówce nie ma takiego ścisku i regałów, i rzeczy na regałach, pozwalanych pod stojaki ubrań. Czasem C&A, Kappahl i Zara (choć się zraziłam, bo Zarowe rzeczy mało kiedy przechodzą Z przez głowę). U nas głównie F&F i Next, potem Smyk, a potem reszta.
#1398 |
Zakorzenienie
|
jezu jak mi się spać chce.
Sorce w Centrum już piękna jesień. (moje dziecko dziś pierwszy raz od urodzenia spało w łóżeczku, sama polazła koło północy- w szoku byłam)
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Emilia spała z Wami w łożku? M. pewnego dnia tez mi powiedział ze on będzie spał w malutkim łóżeczku - do dziś jestem w szoku, ze dziecko samo do tego dorasta ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko zupełnie z kosmosu, bo wieki nie byłam na żadnych zakupach z TŻtem - potrzebuje na szybko marynarki jakieś fajnej, coś w stylu smart casual, bo ma imprezę w pracy - gdzie najprędzej coś znajdziemy??? Nie wiem, czy lepiej po jakiś sieciówkach szukać czy TKMaxxach, a czasu mało... Jakieś pomysły?
#1401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie weszłam na ich stronę, zobacz bo ceny zadziwiająco niskie. http://wearmedicine.com/on-5-k.html/...lista,new,30,1 Edytowane przez Villga Czas edycji: 2015-10-13 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
O, dzięki! Nigdy nie byłam w tym sklepie, musimy obadać.
#1403 | |||
Zakorzenienie
|
myślę, że pojawienie się Klaudii nie zaburzy Waszego rytmu dnia
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kwiatku nic nie zrobiliście. Sinusoida. ![]() cudna! jaka uśmiechnięta! jakie oczyska!!!! ![]() Cytat:
![]() Zuch Emila ![]() dużo miejsca się zrobiło, co? ![]() Małpka, nie zasypało nas wczoraj. Tylko ciepłe kurtki T. miał w piwnicy. Olka śpiwór do wózka też. a jak rano wyjrzałam przez okno i zobaczyłam absolutnie poziomy snieg, to jednak w stwierdziłam, że bez jaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- a, właśnie Arosa odebrałam :/ Moderna, H. Tullet - rozczarowaniem roku ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Przerażacie mnie Waszymi raportami zaśnieżenia, jakbyście mieszkały na innej półkuli, u mnie nadal pelargonie bujnie kwitną na balkonie... Myślałam, że jakieś wrzosy czy chryzantemy sobie w skrzynki wsadzę, ale chyba daruję sobie w tym roku, żeby ich potem ze śniegu nie wyciągać....
#1405 |
MBZ♥
|
A tu znów
![]() ![]() Bardzo proszę bez przytyków i nnych takich. Każda z nas ma swój własny patent i metodę na wychowanie. Dzieci są w trudnym okresie, jedne przechodzą intensywnie, inne mniej. Tutaj mamy swój wentyl żeby spuścić jak kipi głowa. Nie ma co kruszyć kopii. Moderna współczuję zamieszania pociągowego ![]() Ja też lubię hm, jeszcze zarkę, kappahla i reserved. Scarlett zajrzyjcie jeszcze do reserved ![]() Przypomniałaś mi jeszcze o bodziakach z pepco-trafiłam na felerne raz, nadawały się do ścierania kurzu. A raz kupiłam identyczne wzorowo jak w smyku i było lepiej ![]() Villga oby i to przeszło ![]() Despa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1407 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A za ubrania to nie śmiem Cię obrażać ![]() ![]() Dresy... dresy... nie nadążam z kupowaniem. ![]() w smyku geomagi na promocji 30% droższe niż kupiłam. Ale masz pucusia małego. Śliczna ![]() taką beżową? Bo raz kupiłam sobie w aluminiowym pudełku i była tak niesmaczna. Ohydna. O ile pachniała fajnie i earl greym, to zaparzona była paskudna. Może popsuta mi się trafiła... pleśniowa... hehe... Cytat:
O tak, F&F i next. dla mnie 100% satysfakcji. Cytat:
Jaka piękna jesień. Z balkonu widzę nad centrum białą wielką chmurę (mam nadzieję, że to mgła... ). Cytat:
Cytat:
![]() A propos F&F. Dzisiaj wdepłam na dział dzieciowy z ciuchami. Część rzeczy jest przecenionych o 30 i 50%. O dziwo dla chłopców coś fajniejszego można było wyhaczyć (bluzy, swetry, masa podkoszulków). Kupiłam Filipowi dwie bluzy z kapturem (takie melanżowe, ciemny granat i jasnoniebieską) za 50zł (obie). Nie wiem czy nie za wielkie będą, ale lepiej w tą stronę - dorośnie. Najwyżej jak zmierzę nań i okaże się, że w nich pływa (wzięłam 98), to podjadę wymienić bo była cała rozmiarówka.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info. Ja na chłopięcym F&F ostatnio Z sweter kupiłam. Ale pogoda, nic tylko spać, Z ziewa, ale ma fazę na zaliczanie kolejnych okrążeń na jeździku wokół kuchennej wyspy, mogłaby się do wyra oddalić wreszcie to bym się wzięła za prasowanie... Pewnie ostatnia na wątku jeszcze z jeździka korzysta, ale jak lubi to niech sobie na nim zapitala
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info ![]() Szkoda, bo zapowiadały sie fajnie Ja czekam na pszczoły z NK ![]()
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.