Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby! - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-14, 13:16   #781
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
49,90 drogo ale chyba za nowy tyle trzeba dać :X

Amelia

Jejku jak mi Zuzik tymi nogami przebiera w lewy bok aż podskakuje momentami, będzie mi tego uczucia brakowało
Moim zdaniem właśnie niedrogie ja chyba przy tym zostanę, akurat jak Ala z niego wyrośnie to już będzie wiosna

Właśnie rano jak jadłam śniadanie to też mi tańczyła w brzuchu, popatrzyłam, pogłaskałam brzuszek i przeszło mi przez myśl, że to jeszcze tylko moment tych ruchów w brzuszku i że właśnie będzie mi brakować tego po porodzie... dziecko będzie poza brzuchem, a ja pewnie będę dalej głaskać i szukać tych ruchów Co się dziwić, skoro tyle czasu czujemy dziecko w brzuchu
Stary 2015-10-14, 13:16   #782
olilina
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cześć dziewczyny,

Jutro prawdopodobnie będzie już na świecie pierwszy wątkowy dzidziuś.

Trzymajcie kciuki, żeby z małą było wszystko dobrze...
olilina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 13:19   #783
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olilina Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Łomatko, ale szok!!!! będziemy trzymać kciuki, żeby poród odbył się szczęśliwie
Srebrna i India niestety nie będziecie pierwsze :p
Stary 2015-10-14, 13:19   #784
201604151126
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny,

To czekamy na dzidzie
201604151126 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 13:21   #785
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Cześć dziewczyny,

JUŻ?
Oczywiście będziemy o Was myśleć i wirtualnie wspierać

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 13:21   #786
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
Mnie trochę też stres łapie tym bardziej, że ciągle czuję się podziębiona i boję się zarazić malego po porodzie. Obym się doleczyła
W szpitalu muszę stawić się o 8 na czczo. I to mnie przeraża-cały dzień bez jedzenia
Dla takiego żarłocznego stworzenia jak ja to torturrrrra
Ale nagroda za cały ten dzień będzie przednia
Dadzą ci chyba kroplówkę? Mi dali po cc.

Cytat:
Napisane przez dzikasliwka Pokaż wiadomość
Też nie spałam Nawet miałam pisać, ale coś nie mogłam z telefonu... I tak do 5...

Co do jedzenia, to pamiętam jak przygotowywałam się do kolonoskopii i gastroskopii, miałam mieć te zabiegi w poniedziałek przed południem. W niedzielę zgłosiłam się do szpitala, a mój ostatni posiłek był w sobotę o 14 Jezu, dwie noce mi się kebaby śniły , a w niedzielę wieczorem jeszcze się MasterChefem katowałam

W ogóle to ociepliliśmy strop nad nami, bo jak były mrozy to była pizgawica straszna i mimo, iż grzejniki gorące, to w domu nie było więcej niż 18 stopni, także nie bardzo do maleńkiego dziecka. Noi wczoraj jak TŻ napalił w piecu, to nie dało się wytrzymać, w momencie zrobiło się 26 stopni! A dla mnie to zabójstwo, nienawidzę takiego gorąca, od razu dostałam wypieków, tętno mi skoczyło, puls miałam 107! i ciśnienie 130/90! Poszłam do sypialni, otworzyłam okno i położyłam się. Za pół godziny było już 118/65 i od razu lepiej się poczułam.

Dziś wizyta, chyba już ostatnia Zobaczymy co tam moja gin wymyśliła

trzymam kciuki o to dobry krok z tym ociepleniem, taniej wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja tez nie mam problemu ze spaniem, nawet nie budzę się do łazienki w nocy od kilku dni 😊

Ale za to od wczoraj beznadziejnie sie czuje, cholernie mi słabo, muszę leżeć, bo inaczej mam wrażenie, że zaraz fikne 😢 nie mam pojęcia dlaczego tak..

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Mi tez słabo jak nie wiem. Wczoraj pojechałam do sklepu i myślałam ze zejde stojąc przy kasie w kolejce.

W ogole podczas ciąży ani razu nikt mnie nigdzie nie przepuścił!

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 13:29   #787
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

O jak super!! Kochana dawaj nam znać co i jak

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem właśnie niedrogie ja chyba przy tym zostanę, akurat jak Ala z niego wyrośnie to już będzie wiosna

Właśnie rano jak jadłam śniadanie to też mi tańczyła w brzuchu, popatrzyłam, pogłaskałam brzuszek i przeszło mi przez myśl, że to jeszcze tylko moment tych ruchów w brzuszku i że właśnie będzie mi brakować tego po porodzie... dziecko będzie poza brzuchem, a ja pewnie będę dalej głaskać i szukać tych ruchów Co się dziwić, skoro tyle czasu czujemy dziecko w brzuchu
Ostatnio się zastanawiałam jak to wartość pieniądza albo rzeczy które się kupuje mają lichą wartość ;p Bo np. jak może radio do samochodu kosztować 300zł i tak samo kurtka na zimę? Nie ogarniam tego

E tam, nie szkodzi Ja się cieszę z takiego obrotu, nie dość że będziemy po wypłacie to jeszcze mam te parę dni na spanko, jedzonko, leżenie pupą do góry hehe

Taaaak tych ruchów będzie nam brakowało...ale nie mogę się jednocześnie doczekać aż wycałuje kruszynkę i jak zobaczę ją w ramionach męża

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 13:31   #788
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

O matko! Oczywiście będę mocno trzymać kciuki

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 13:32   #789
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
O jak super!! Kochana dawaj nam znać co i jak

Ostatnio się zastanawiałam jak to wartość pieniądza albo rzeczy które się kupuje mają lichą wartość ;p Bo np. jak może radio do samochodu kosztować 300zł i tak samo kurtka na zimę? Nie ogarniam tego

E tam, nie szkodzi Ja się cieszę z takiego obrotu, nie dość że będziemy po wypłacie to jeszcze mam te parę dni na spanko, jedzonko, leżenie pupą do góry hehe

Taaaak tych ruchów będzie nam brakowało...ale nie mogę się jednocześnie doczekać aż wycałuje kruszynkę i jak zobaczę ją w ramionach męża
dokładnie
Stary 2015-10-14, 13:34   #790
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

kciuki najmocniejsze daj znać jutro!
Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Mi tez słabo jak nie wiem. Wczoraj pojechałam do sklepu i myślałam ze zejde stojąc przy kasie w kolejce.

W ogole podczas ciąży ani razu nikt mnie nigdzie nie przepuścił!
mnie w supermarkecie wczoraj kasjerka przegoniła z kasy samoobsługowej do kasy uprzywilejowanej a tam w tej uprzywilejowanej trzeba sobie podejść do przodu i wiadomo jak ludzie się patrzą, niektórzy nie omieszkają skomentować pod nosem
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
A może poduszka do karmienia (fasolka) by się sprawdziła lepiej?
My mamy ten sam problem, komodę odpuściliśmy i znaleźliśmy przewijak-wannę w wersji składanej (tutaj jego fota)- teraz mieszka z rodzicami i przybiera na masie. Niestety z powodu alergii TŻ-ta nie bardzo możemy mieć jakiegokolwiek zwierzaka. TŻ zachwyca się szkockimi kotami zwisłouchymi - bo wyglądają jakby się nawciągały kocimiętki

Melduję się po wizycie u ginekolog. Młody ładnie rośnie, szyjka się nie skraca i jest zamknięta. Ale młody napiera już główką na szyjkę (podobno takie atrakcje są w 37tc, a my jesteśmy jeszcze w 35tc). Masaż krocza, picie naparu z liści malin i łykanie wiesiołka odpada.
Szkoda, bo by mnie to choć trochę uspokoiło z lżejszym porodem i brakiem nacięcia.

Rozmawiałam z lekarką o planie porodu - ona trochę wątpi w jego sens - tzn. wyznaje zasadę, że im mniej niepotrzebnych interwencji, tym lepiej. Ale są sytuacje, że wymaga się danego zabiegu. Najlepiej się nie nastawiać.
myślałam, żeby wykorzystywać cebuszkę, którą już mam przy karmieniu, zobaczymy czy da radę

ciekawy pomysł z tym przewijako-wanną ale trochę drogi...

futrzaczek śliczny, gabarytowo chyba podobny do mojego (jak znajdę jakąś ładną fotkę to wrzucę dla zobrazowania ). A te koty zwisłouche to kompletny odjazd, rozczulające są

często masz teraz chyba wizyty prawda? Ja też póki co mam się wstrzymywać z tymi wszystkimi metodami na przyspieszenie akcji, dopiero od listopada ruszę, a póki co magnez i nospa doraźnie, więc łączę się w bólu
Cytat:
Taki mam kombinezonik, moim zdaniem jest gruby, wiadomo że na śnieżycę się nie zda, ale na listopadową pogodę owszem, a poza tym ze szpitala do auta to parę kroków
śliczny
Stary 2015-10-14, 13:38   #791
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
kciuki najmocniejsze daj znać jutro!

mnie w supermarkecie wczoraj kasjerka przegoniła z kasy samoobsługowej do kasy uprzywilejowanej a tam w tej uprzywilejowanej trzeba sobie podejść do przodu i wiadomo jak ludzie się patrzą, niektórzy nie omieszkają skomentować pod nosem

myślałam, żeby wykorzystywać cebuszkę, którą już mam przy karmieniu, zobaczymy czy da radę

ciekawy pomysł z tym przewijako-wanną ale trochę drogi...

futrzaczek śliczny, gabarytowo chyba podobny do mojego (jak znajdę jakąś ładną fotkę to wrzucę dla zobrazowania ). A te koty zwisłouche to kompletny odjazd, rozczulające są

często masz teraz chyba wizyty prawda? Ja też póki co mam się wstrzymywać z tymi wszystkimi metodami na przyspieszenie akcji, dopiero od listopada ruszę, a póki co magnez i nospa doraźnie, więc łączę się w bólu

śliczny
Mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby ktoś mnie przepuścił w kolejce... no tylko w rossmannie zawsze kasjerki wołają do kasy bez kolejki, ale tam jest ten program dla ciężarnych

Dziękuję
Stary 2015-10-14, 13:39   #792
201802011557
Konto usunięte

Cytat:
dokładnie
A ja się nie mogę doczekać aż będę miała to wszystko za sobą. Nie chcę być już w ciąży, chcę się normalnie położyć i nie czuć bólu, nie mogę leżeć na lewym boku bo prawy mnie boli cały dretwieje i plecy tak samo. Na prawym złe mi oddychać, na plecach też masskra, nawet jak mnie mała kopię to dziwnie się czuję. To moja ostatnia ciąża i więcej już nie chcę. Nie wiem czy tylko ja tak mam.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Jak fajnie. Będziemy trzymać kciuki.
201802011557 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 13:43   #793
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monik46 Pokaż wiadomość
A ja się nie mogę doczekać aż będę miała to wszystko za sobą. Nie chcę być już w ciąży, chcę się normalnie położyć i nie czuć bólu, nie mogę leżeć na lewym boku bo prawy mnie boli cały dretwieje i plecy tak samo. Na prawym złe mi oddychać, na plecach też masskra, nawet jak mnie mała kopię to dziwnie się czuję. To moja ostatnia ciąża i więcej już nie chcę. Nie wiem czy tylko ja tak mam.
Ja z jednej strony też mam dosyć, bo sapię i stękam jak stara baba... wszystko mnie boli, duszno mi, kręci się w głowie, jestem zdana na innych... ciągle niewyspana... Ale z drugiej strony wiem, że będzie mi też brakować tego maleństwa w brzuchu I też na chwilę obecną nie chciałabym drugi raz przez to przechodzić, bo "po co się tak męczyć"... jak patrzę na "normalne" dziewczyny, kobiety, to sobie myślę "ale im fajnie... są szczuplutkie, lekko się czują, mogą robić co chcą...". Ale jak będzie to życie pokaże
Stary 2015-10-14, 13:44   #794
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Kciuki jutro zaciśniętę

Moja ma czkawke. Ale to śmieszne w brzuchu ktoś sobie mieszka

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-10-14, 13:48   #795
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez monik46 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Jak fajnie. Będziemy trzymać kciuki.
Ja też już chcę aby było po wszystkim. Chcę mieć Antosia w domu.
Nie chcę czuć się ciągle źle, prosić o pomoc, cierpieć boleści.
Nie wiem czy to moja ostatnia ciąża (TZ chce 3 dzieci) ale wiem że chcę odciąć ją grubą kreską i wrócić do życia z 2 dzieciaczków u boku.
Najbardziej chyba czekam na reakcję Oliwki na braciszka

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 13:52   #796
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Kciuki jutro zaciśniętę

Moja ma czkawke. Ale to śmieszne w brzuchu ktoś sobie mieszka
też mnie to zawsze zadziwia
Stary 2015-10-14, 13:56   #797
201802011557
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ja też już chcę aby było po wszystkim. Chcę mieć Antosia w domu.
Nie chcę czuć się ciągle źle, prosić o pomoc, cierpieć boleści.
Nie wiem czy to moja ostatnia ciąża (TZ chce 3 dzieci) ale wiem że chcę odciąć ją grubą kreską i wrócić do życia z 2 dzieciaczków u boku.
Najbardziej chyba czekam na reakcję Oliwki na braciszka
Właśnie tym bardziej ze jedno dziecko już mam i nie mogę wszystkiego zrobić przy niej, tak jak wcześniej bo jest mi ciężko tym bardziej nie mam żadnej pomocy, pewnie dlatego tak mnie to trochę dołuje. Nawet rozpychanie małej w brzuchu już mnie tak nie cieszy, bo jest już bolesne. Dlatego tęsknić nie będę za brzuchem. Chcę się już w krótce cieszyć moim malenstwem☺
Stary 2015-10-14, 14:14   #798
fasterka90
Zadomowienie

Trochę dziwnie będzie bez dziecka w brzuchu ale zdaje mi się że będziemy tak zajęte i zakochane w naszych dzieciaczkach że nawet o tym nie pomyślimy już po.
Moja kopie tak że to po prostu boli i kopie non stop. Wczoraj wieczorem przeszła samą siebie, tz był w szoku, najpierw go to bawiło potem widział że się męczę i zrobił mi już nakaz leżenia do końca ciąży

olilina mocno trzymam kciuki za Was!
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 14:17   #799
cynamon_
Zakorzenienie

TylkoKasia, ja tez nie mogę się doczekać az zobaczę synka i córeczkę razem, będę wyła ze szczęścia napewno hehe juz teraz jak o tym pomyśle to się wzruszam ♥

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Ja staram się cieszyć ciąża bo nie planuje więcej dzieci, więc te uczucia które mi teraz towarzyszą, jak mała kopie, chce zatrzymać w pamięci bo wiem ze się nie powtorza
Stary 2015-10-14, 14:18   #800
wizaz_p_l
Raczkowanie

O matko! Pierwsza dzidzia! Zaczyna się dziewczyny! Trzymam kciuki!

Trochę nadrobiłam te kilka stron z ostatnich nawet nie 10 godzin
Czyli to standard, że jest nam teraz gorąco, ja też śpię teraz odkryta, mimo, że wcześniej nawet latem przykrywałam się kołdrą
Właśnie sprawdziłam i obrączki zdjąć nie mogę, spróbuję potem pod wodą i z mydłem, może się uda
Jakoś nie mam siły na nic, może to przez brak słońca, bo już trzeci dzień u mnie szarawo i wietrznie...
W dodatku wczoraj mąż pojechał do pracy do Warszawy i po południu już wrócił (normalnie przyjechałby w piątek wieczorem) bo był u lekarza i dostał zwolnienie do końca tygodnia. Kaszel, katar, 37,7'C, teraz śpi. Mam nadzieję, że mnie nie zarazi...
A w sobotę jeszcze mamy 18-stkę, mąż jest chrzestnym, i to jeszcze na wyjeździe ja do jazdy to już tak średnio, wstępnie mieliśmy jechać naszym autem i teście z nami, więc spoko bo i tak bym siedziała na przodzie, ale okazało się, że jedziemy w 5 osób samochodem siostry męża (nawet nie wiem jaki ma bo ostatnio zmieniła), a ja muszę mieć wygodnie, chociaż żeby nogi trochę rozprostować... stwierdziłam, że jak nie usiądę na przodzie to pier#$#5% nie jadę
Stary 2015-10-14, 14:18   #801
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja z jednej strony też mam już dość tych dolegliwości, ale z drugiej boję się jak to będzie jak Julka będzie z nami... A już w ogóle boję się jak mąż skończy ten urlop ojcowski i będę miała zostać z nią sama. Obawiam się spacerów z małą i psem, bo moja psina strasznie na smyczy ciagnie...
I tych ruchów w brzuchu też będzie mi brakować

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 14:22   #802
cynamon_
Zakorzenienie

Przypomniałam sobie jak po porodzie z malutkim lezalam na sali i obok mnie dziewczyna ktora urodziła swoje drugie dziecko, jak starszy syn przyszedł poznać siostrę to bidulka się popłakała, to było mega wzruszające...

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Olililna, trzymam mocno kciuki za was! Ale emocje jutro będzie gorąco:P
Stary 2015-10-14, 14:22   #803
Robusta
Wtajemniczenie

Olilina
3mamy kciuki

dziewczyny a jak myślicie, czy jak pojadę na porodówkę dziś ją obejrzeć i powiem o tym twardym brzuchu i tych porannych skurczach to zrobią mi ktg?

co do ciąży to też jej mam dość, chcę poczuć się lżejsza i atrakcyjniejsza, no ale Milenka musi posiedzieć minimum do końca msca...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 14:23   #804
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja z jednej strony też mam już dość tych dolegliwości, ale z drugiej boję się jak to będzie jak Julka będzie z nami... A już w ogóle boję się jak mąż skończy ten urlop ojcowski i będę miała zostać z nią sama. Obawiam się spacerów z małą i psem, bo moja psina strasznie na smyczy ciagnie...
I tych ruchów w brzuchu też będzie mi brakować
Też się boję, jak już będę sama samiutka z Maleńką... ale trzeba być dobrej myśli, mam nadzieję, że instynkt macierzyński zadziała
Stary 2015-10-14, 14:27   #805
201802011557
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Przypomniałam sobie jak po porodzie z malutkim lezalam na sali i obok mnie dziewczyna ktora urodziła swoje drugie dziecko, jak starszy syn przyszedł poznać siostrę to bidulka się popłakała, to było mega wzruszające...
Ja chyba też się porycze jak moja córka zobaczy siostrzyczke. Nie mogę się tego doczekać☺ A cały czas się dopytuje kiedy będzie dzidzia i brzuch mi sprawdza, bo duży juz.I kiedy mi doktor wyjmie dziecko?
Stary 2015-10-14, 14:30   #806
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

Cytat:
Cześć dziewczyny,

O Matko i córko !
No to teraz się zacznie ! :P

Trzymamy bardzo mocno kciuki

Kochana który teraz tydz. macie?

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 14:31   #807
201802011557
Konto usunięte

Cytat:
Też się boję, jak już będę sama samiutka z Maleńką... ale trzeba być dobrej myśli, mam nadzieję, że instynkt macierzyński zadziała
Ja w pierwszej ciazy też się bałam. Instynkt zadziała na pewno, ja byłam sama sobą zdziwiona ze tyle rzeczy potrafię i tyle siły miałam mimo nie wyspania nie wiem z kas to się bierze. Ale miałam moc hehe ☺
Stary 2015-10-14, 14:32   #808
india_love
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Trzymaj się kobitko powodzenia będę trzymać kciuki
Stary 2015-10-14, 14:36   #809
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe jakie to będzie uczucie, na pewno z przyzwyczajenia nie raz pogłaskamy brzuchy koleżanka która rodziła rok temu mówiła, że jeszcze chwilę po porodzie cały czas jej się wydawało że coś kopie w brzuchu

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Ooo będziemy mocno trzymać kciuki

Cytat:
Mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby ktoś mnie przepuścił w kolejce... no tylko w rossmannie zawsze kasjerki wołają do kasy bez kolejki, ale tam jest ten program dla ciężarnych

Dziękuję
W rossmanie mimo tego programu nie raz stałam w kolejce. A dzisiaj będąc w biedronce, z dwoma rzeczami ręce czekałam aż mnie ktoś przepuści, ale gdzie tam
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 14:42   #810
cynamon_
Zakorzenienie

Monik, mój synek to samo, namawia mnie zebym juz teraz najlepiej dzisiaj szła do doktora zeby siostrę wyciągnął nie mogą się doczekać te nasze szkraby, jestem ciekawa tez jak mu się szybko znudzi jak zobaczy ze noworodek nie będzie się z nim bawił autami czy ciastolina
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości