![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
a ja mam wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Euphorie już mam, upragniona pojemność - 15 ml One Summer mam próbeczkę, od wielkiego dzwona sobie kropelkę położę i pachnę 3 dni, takie to trwałe ustrojstwo. Esdady sezonowe mam: Tropical Punch i Rocin' Rio miniaturki, Island Kiss i Lilly Chic próbki ![]() Flowerbomba już nie chcę. Chcę obecniel: sezonowych Escada Rockin' Rose ale jakoś maciupcio tak Cat de Luxe At Night EDP banalnie ale uroczo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cinema leci do mnie z wymiany na gazetowym straganiku, upolowałam miniaturkę Aliena, na razie starczy. Poza listą przybyło ciacho Lolity, Lolita EDP i miniaturka Agent Provocateur. Na liście, z przyczyn finansowych i zdroworozsądkowych (gryzie mnie to, że nie zdążę zużyć moich flach zanim ich zawartość się popsuje), zostały tylko Kenzo Amour i Perły. Niedługo odbędzie się polowanie. Więcej wcale nie potrzebuję. Wcale a wcale ![]() Nie potrzebuję więcej perfum. Nie potrzebuję więcej perfum. Nie potrzebuję więcej perfum. Nie potrzebuję więcej perfum... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz serdecznie dziękuję Kasiu za przemiły gest ![]() ps Czekam na jeszcze jedno zapachowe pragnienie, ale na razie sza!
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
L i Lalique Amethyste
#2138 |
Zakorzenienie
|
Marzenia wielkie:
Pink Sugar - najchętniej na wczoraj ![]() Coco Mademoiselle edt Marzenia pozostałe: Code NR edt Stella in two peony Agent Provocateur Lempicka edt z listy spadła, właśnie nabyta. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Na mojej liście na 2007 rok widnieją już tylko dwie pozycje:
1. Kenzo Amour 2. Escada Magnetism i może Hot Couture edt jak poznam i mi się spodoba ![]()
![]() |
#2140 |
Raczkowanie
|
1. Kenzo Amour 30 ml
![]() 2. Gucci edp II też 30 ml,bo poręczniejsza (chociaż większe pojemności są takie piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
Raczkowanie
|
Gucci? No piękna jest,jeden z najładniejszych flakonów jakie znam,ale ostatnio wypadła mi z rąk na podłogę w Sephorze i tylko cudem się nie rozbiła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Na ruchomej liście moich zapachowych marzeń, w pierwszej kolejności do realizacji, obecnie znajdują się tylko trzy zapachy:
Angel Thierry Mugler Coco Chanel Zagorsk Comme Des Garcons Oczywiście jak zawsze jest jeszcze moja ukochana OI ![]() ![]()
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Oddam duszę, oddam ciało za
![]() ° Feminite du Bois - nowa flacha, bo w starej dno macha już do mnie łapką ![]() ° Miel de Bois - kończę odlewkę, więc pora na własny flakon ![]() ![]() ° Quarzazate CdG - tu słowa są zbędne... ![]() ![]() ° Tajemnicze coś - jeszcze nie wiem co, ale z pewnością już za chwileczkę, juz za momencik rozstrzygnie się, co to będzie ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-09-16 o 01:53 Powód: literówka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 |
Zadomowienie
|
Po okresie posuchy, kiedy to chciałam, ale nie wiedziałam co - wpadłam z Hiver Micallef. Mało który zapach tak łądnie rozwija się na mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lamb tez odpadl, zostaly Lolity, Amour , My Queen i Magic. Ale zaczne spelniac te marzenia najwczesniej za miesiac, bo teraz telefon zastrajkowal i nowy trzeba kupic ;-( Magica jeszcze u mnie nie ma w perfumeriach, ale nabylam okzyjnie klasyka, teraz czeka na swojego brata ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403232 Edytowane przez angel23 Czas edycji: 2007-09-22 o 21:39 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zadomowienie
|
Ja mam strasznie długą listę, aż się zastanawiam czy nie zwariowałam
![]() ![]() Ale jeśli nawet nie, to warto pomarzyć ![]() Oto moja lista: 1. Flower by Kenzo (50ml) 2. Amor Amor (50ml) 3. Addict (50 ml) 4. Lolita edp. (koniecznie 100 ml) ![]() 5. Organza (50 ml) 6. Organza Indecence (50 ml) 7. Alchimie (wystarczy 30 ml, tylko nie mam pojęcia czy istnieje jeszcze na rynku-bo wąchałam u koleżanki) 8. Cerutti 1881 (jak największa pojemność) ![]() 9. Hypnotic Poison (50 ml) 10. Pure Poison (jak najwieksza pojemność) ![]() 11. 5 Alejka (również jak największa) ![]() 12. Rush2 13. Insolence (jak największy flakonik) ![]() 14. Shalimar (wystarczy 30 ml) 15. Le monde est beau by Kenzo (duży flakonik) ![]() 16. Tresor (również jak największa pojemnośc) ![]() 17. Midnight L.L (100 ml jeśli jest) ![]() 18. Flowerbomb 19. Baby Doll (duuuża koniecznie) ![]() 20. Nu 21. Agent Provocateur (oj, tu jak największa pojemność) ![]() I to tyle na razie, jednak jeszcze pare zapachów zostało mi do przetestowania ![]() ![]() Z listy zrealizowane mam: 1. Code ![]() 2. Envy me ![]() 3. Ultraviolet ![]() A więc długa droga przede mną i wiele wyżeczeń ![]()
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do zrealizowania zostało: -Heiress(najchętniej 50-tka) -L'instant Magic(30-stka) i to w sumie tyle z najpilniejszych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zadomowienie
|
Upolowałam Gucci PH
![]() FdB spada na liste rezerwową, irytująca jest ich nietrwałość :/ lista na dzień dzisiejszy: *Avignon *Jailsaimer *Ouarzazate *Mechant Loup *Tea for Two *Passage d'Enfer *Dzing *Idole *Chergui *Musc Ravageur *Escada Collection *Organza Indecence *Hot Couture edt *L LL *A*Men *Scent Intense |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A więc.
Boss XY Black XS Prada pour homme Cerruti homme A*man |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ja w kwestii Heiress - czy ona się Ciebie trzyma? Zwykle szybko pozbywasz się zapachów nietrwałych, a Heiress wydaje mi się być szalenie nietrwała. Ze mnie ucieka migiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie małe, ciekawe marzenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I ciekawa jestem na co polujesz... ![]()
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
a ja potrzebuję już tylko Frycków:
MR i L'Eau d'Hiver |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Zapachowo jestem kontenta, "rzuciło mnie się" na sypańce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
Szczęściara!
Ja sypańcowo jestem kontenta, za to cały czas mam rzut na zapachy ![]() Finansowo ja chyba gorzej na tym wyjdę, niestety (powiedziałam minutę po kliknięciu kolejnego zapachu) ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.