|
|
#3601 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Cytat:
pianinko to co Majka ma tez kupie,macalam je w skepie,fajowe.a szczeniaczka to moze jaki Mikolaj przyniesie pozniej.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie moge zasnac, starsza juz zaliczyla placz. Ciekawe jak.noc. czekamy na wynik eeg i neurolog. Musi pomoc, bo jak nie to sie wykoncze. Plus Agata wstaje w nocy dwa razy i z tymi rykami Mileny, to sie wykoncze. Ale jak spu ze mna to nie placze...nie wiem czemu, moze po prostu kest tak zazdrosna??? Chyba jeszcze psychologa zaliczymy.
|
|
|
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie kupy nie może zrobic ![]() Tylko czy sabsimplex na to pomoże Cytat:
Zdrówka dla córci!
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wiec tego...
Zaprowadzilam Maje dzis do szkoly na zajecia z tanca(byl dzien nauczyciela, wiec tylko na tance poszla) siedze czekamy na pana od tancow, Maja lata z kolezanka i trzema chlopcami po korytarzu sie wyglupiaja, normala u pieciolatkow. Jeden chlopiec potracil drugiego-zabawa- normalka. Slysze za plecami mamuske tego potraconego jak mowi wstretny bachor. ok udaje, ze nie slysze, dalej bawia sie wszyscy, ganiaja, nagle jeden chlopiec ten sam co potracil tamtego jej syna zlapal go i zaczeli sie trzymac(bawili sie w policjantow i zlodziei) ta wstalamamuska, wygiela reke tamtemu chlopcu, zaczela nim szarpac, otworzyla drzwi do klasy, gdzie inne dzieci mialy zajecia i wariatka wepchnela go do klasy, ten albo upadl albo nie, nie widzialam, bo juz jej zwracalam uwage jej, aby ie szarpala dziecka. Ona do mnie z ryje zamknij sie, nie wtracaj sie to jej mowie, ze bede, bo nie bedzie sie rzucala na male dziecko, ze jak by to dotyczylo mojego to tez bym chciala aby ktos stanal w jego obronie, ta syczy na mnie, zeby zacisniete, nazywa kretynka, nauczycielka jeszcze wychodzi i mowi do niej, czemu rzuca jej uczniami, co to jest, poszla po mamy tego chlopca poszkodowanego poszukac, ta wariatka zaczela jeszcze krzyczec na nauczyciela to powiedzialam, zeby liczyla sie ze slowami i nie byla agresywna przy innych dzeciach, ta coraz blizej do mnie, w koncu inni rodzice tez zareagowali i zaczeli na nia, jak sie odzywa, by sie uspokoila, od wariatek ja, przyszla mama tego chlopca, ale ta juz gdzies sie zmyla i pyta sie co zaszlo, chlopiec przestraszony, wiec jej opowiedzialam co sie stalo, tamtta wariatka przyszla znow, ale chciala uciec, wiec zagrodzila jej droge ta mama poszkodowanego chlopca, tamta chciala wyjsc to sie szarpac zaczely, wiec uspokoilam ta mame poszkodowanego, ze sa kamery i by sie z wariatka nie szarpala. Ja poszlam na zakupy, wrocilam po Maje i ta wariatka rozmawiala z instruktorem od tanca, wiec czekalam, bo chcialam mu zaplacic za tance i slysze, jak ona mowi, o biednym skrzywdzonym synie i jak tamten chlopiec to zlo wcielone i nie mze tak byc, ze on chodzi z jej synkiem, bo on agresywny itp. to znow nie wytrzymalam jej mowie, ze agresywna to jest ona i kto ja powstrzyma, to ona znow do mnie z ryjem, oczywiscie mnie nie sprowokowala, wiec to ja bardzo wkurzylo(spokojem najlatwiej kogos wkurzyc, bo wtedy brak argumentow jest i ta osoba wie, ze robi z siebie wariata- przetestowane na pasazerach ) to wiecie co mi powiedziala, spojzala na Macka i mowi, zebym sie nie wpier..., ze jeszcze chyba mi hormony po ciazy sie trzymaja, zaczela mowic, ze leciutko wepchnela tamtego chlopca do klasy, ze on byl zakleszczony z jej synem to musiala mu wygiac reke no i byl wiekszy, tak to byl jej podstawowy argument, ze byl wiekszy, to jej mowie, ze o kilka cm sie z nia licytowac nie bede, a akurat ona jest wieksza od pieciolatka, cos tam zaczela mowic, oczywiscie inna mama mnie znow poparla jak ta juz znow mi zaczela jechac od kretynek, ze tak bylo jak mowie, bo tez to widziala eh... odwrocilam i sie i poszlam, bo i tak do tej baby nie docieralo, ze nie mozna bic innych dzieci, szarpac i popychac, jesli by to zrobila Mai to bym juz taka spokojna nie byla
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Goczek haha mój wczoraj dorwal kopertę i też róg zjadł
przyczlapal do stoliczka i ściągnął muszę teraz wszystko pochować.Niezawsze ją nie mam
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby lekarze Wam pomogli!---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Też idę spać i jak Black już dziś nie przeczytam historii Niezawsze. Dobranoc!
|
|
#3608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 18 55 a potem za 2 godz. Cytat:
Tak jak taki mądralinski 😜 Cytat:
Ojej Hania a owoce podajesz? Może jabłko śliwka, zeby łatwiej mu było zrobić.Ponawiam pytanie A jak kupki Waszych dzieciaczków po rozszerzeniu wyglądają plis napiszcie?
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze biedna ![]() Szczesliwe te bez@ Mnie nie boli nic, ale moze sie rozkreci, oby nie ![]() Hanka jak chcesz od piersi odstawic to jakie mleko? nutramigen? tylko ono nie jest na krowim mleku, kaszek tez nie mozna, bo to mm czyli tez krowie. Ja sie boje odstawienia od piersi |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Siempre - kciuki!
Niezawsze - okropna kobieta! Gdyby tak zrobiła z moim dzieckiem to bym ją rozszarpala Mnie irytują tez mamy które nie zwracają uwagi swoim dzieciom gdy źle się zachowują
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Goczek - Skoro Hania nie zwymiotowala papierka to może powinna jeść obiadki z kawałeczkami
![]() Moj starszy pod tym względem wrażliwy i zarwz odruch wymiotny. Julek chyba podobnie :/
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje, a jak eeg córa zniosła- nie wzbraniała się? Wiem że to nie boli, ale samo wrażenie słabe.
|
|
#3614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nic specjalnego. Deliiatny efekt ![]() Cytat:
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez nie lubie i w razie czego ja bym zwrocila uwage jakby jakies dziecko Mai krzywde robilo, ale nie zaczelabym nim szarpac itp |
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Madelinem - a kiedy zaczęły sie te krzyki nocne?
Ja jak bylam dzieckiem to lunatykowalam i gadalam przez sen
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere współczuję zastoju, znowu...
Madelinem zdrówka dla córy ✊ Niezawsze ja nie mam jeszcze @ o matko co za babsztyl wstrętny, wyobrażam sobie jak musiałaś się zdenerwowac.. Bardzo dobrze zareagowałas. Violka Nadia robi kupki jeszcze bardzo podobne, tzn może ciut gesciejsze, dziś akurat nie było.
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
@ nie mam ale czuje że juz niedługo
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to taka sama jak nasza wspaniale hehe dzięki za info
|
|
#3620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
BLACK no właśnie pamiętam ze u Was też ten problem z baczkami. NIEZAWSZE OMG! No czysta wariatka, ja też bym na pewno się odezwała nie wytrzymalabym jakbym widziała coś takiego. Współczuję jej synkowi. ..
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas wcześniej 2 dni były gęściejsze i pomarańczowe, potem zastój i dziś plastelinka ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Niezawsze masakra, co za wstrętny babsztyl, fajnie ze obronilas chłopca, może się troche opamięta ta kobieta.
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały zrobił kupkę i cuchnie a nier chce go budzić ale chyba muszę bo nie vzasne tak cuchnie ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Niezawsze współczucie dziecku tamtej kobiety, no co za babsztyl |
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanie ile dawalyscie za pierwszym razem łyżeczek nowości? Chodzi mi o to że zaczęłam od dyni, pierwszego dnia dałam symboliczne 3 łyżeczki, drugiego więcej a trzeciego wciągnęła 6 sporych, dziś była marchew i dałam 4 bo bałam się więcej na początek a widzialam że zjadła by jeszcze no bo wczoraj lekka ręką te 6 czegoś innego wciągnęła. Jak to robić?
|
|
#3625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owoce daje ale malutko zjada. Jutro spróbuję mu podać rano śliwki trochę bo mam. Cytat:
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-10-14 o 22:55 |
||
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ma coś wyskoczyć to wyskoczyć czy po trzech czybpo siedmiu lyzeczkach
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Po kolejnych równiutkich 2 godzinach znowu karmie.
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA u nas kupki takie gęste są, ale nie wyglądają jak plastelina. O wiem do czego mogę porównać - do konsystencji gęstej śmietany 18tki
![]() Zbieram się i ja spać. Do jutra!
|
#3629 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaczynam miec taka teorie, że nasze dzieci maja za malo rozepchniete zoladki (Jas Sylwii tez..), bo wlasnie za często mleko piły. Musze wyprobowac swoj pomysl z pojniem woda i wydluzeniem odstepow pomiedzy. Cytat:
Niezawsze, ale historia, glupia baba, szkoda mi jej synka. Niestety w kazdej wiekszej grupieczwykle sie takie wariatki zdarzaja. A ten wepchniety do klasy chlopczyk doszedl do siebie? Nie zrobila mu fizycznej krzywdy? |
||
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamilove ja daje tez do pol sloiczka z nowosci Dziewczyny hehehe co za akcja chcialam wejsc na smyk.pl, ale nie wpisalam m hehehe jaka strona mi sie otworzyla bez tego m, sprawdzcie sobie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

daj znać jak ten garnuszek, choć to taki hit pewniak raczej nie?

przyczlapal do stoliczka i ściągnął 
Ślubujemy: 21.10.2017 

a tu same warzywa dopiero no i trochę kaszki z owocami. A co będzie po mięsie to ja nie wiem hi hi