Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-14, 22:23   #3601
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
mi się podoba pianinko szczeniaczka uczniaczka daj znać jak ten garnuszek, choć to taki hit pewniak raczej nie?
brawa dla Hani za obiadek
hehe to moja wczoraj podobnie rozrabiała

hmm nie wiem kiedy, dotąd miała gorące jak grzejniczki ale w gondoli jeździła. Zobaczymy jak teraz będzie

wow jakie ilości szok!

ja już nie wiem kiedy mojemu dziecku deserek podawać wrrr..
dałam po ponad 3h od obiadku ten mus jabłko+marchew Kubus baby a sama wcześniej drugi zjadłam taki pyszny, Ali wycisnęłam połowę opakowania to zjadła z tego połowę a może nawet nie
potem cycka ładnie zjadła no ale nie o to chodziło..
i tak Ala bardzo ladnie je,nie eszystko na raz pianinko to co Majka ma tez kupie,macalam je w skepie,fajowe.a szczeniaczka to moze jaki Mikolaj przyniesie pozniej.

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
A my dziś 190ml zupy, 200ml deserku i bananek wyciumkany w międzyczasie 😀 Matka jest przeszczesliwa! 😊😊😊
Brawo! Ciekawe kiedy.moja az tyle zje...za rok..

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
To moja dzisiejsza opowieść będzie dzisiaj podobnych akcji dotyczyła tylko z rekoczynami...

1,5 roczne dziecko nie wychowane, tez mi coś..tez bym nie przeprosił, niech pilnują za to kasę dostaja

bo jesteś normalna, a nie..
Mną cały czas telepie jeszcze...

Zaraz się nauczy upadac
Maciek juz siedzi bez popierania się ręką jedna i juz nie jest taki zarobiony jak wcześniej siadał, teraz do parapetu go ciągnie przy balkonie i tam się łapie i próbuje się podciągnąć i tam mi wyrznal ze dwa razy

Dostałam @ dziś...

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Oj to uważaj, mi Mają się dusila papierem, to była masakra, nie mogła oddychać, bo jej stanął w gardle, ja klepalam i nie chciał wypaść, już się czerwona robiła, wybiegłam na klatkę, ale zaraz wróciłam, bo kto by mi pomógł skoro ja wiedziałam co robic pomyślałam, na karetkę tez czasu nie było, po mniej więcej 4 minutach bez tlenu mózg umiera, jak ja klepnelam porządnie trzymając na rekach tak wyleciała kartka Maja się rozdarla i zaczęła oddychać, nie muszę opisywać tego co czułam, do dziś jak o tym myślę to mi się płakać chce...
Rany,wspolczuje takiej akcji,moja to odgryzla kawaleczek,na moich oczach,moment chwila. wepchnelam palec do buzki,ale juz nie znalazlam papierka.a mloda zacisnela szczeke i sie zlosliwie usmiechnela. A taką zrelaksowana od cycka dopiero co odlozylam,zagrychy jej sie zachcislo 😫
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 22:23   #3602
madelinem
Zadomowienie

Ja nie moge zasnac, starsza juz zaliczyla placz. Ciekawe jak.noc. czekamy na wynik eeg i neurolog. Musi pomoc, bo jak nie to sie wykoncze. Plus Agata wstaje w nocy dwa razy i z tymi rykami Mileny, to sie wykoncze. Ale jak spu ze mna to nie placze...nie wiem czemu, moze po prostu kest tak zazdrosna??? Chyba jeszcze psychologa zaliczymy.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 22:25   #3603
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
SIEMPRE kciuki dla siostry!

NIEZAWSZE ja nie mam @

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Co ja przed chwila miałam za ryki - jakby ze skóry obdzierali. Syncio się męczy przy robieniu baczkow i płacze przy tym strasznie :/ chyba będę na powrót podawać saba

Pewnie kupy nie może zrobic
Tylko czy sabsimplex na to pomoże

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Niezawsze
Cashmere, to samo ostatnio pomyslalam. Jak.zabkowanie tak.boli to wspolczuje dzieciom

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Spróbuję. Chcialam ulzyc..bo to pierwszy raz od urodzenia sie tak trafilo. Kupa zraca jakas. Od rana robila.co pol godziny, jak wypila.smecte to troche sie zatrzymalo. Jutro ja poloze na wietrzenie dupci.
Ja słyszałam że dorosłemu byloby ciężko znieść ząbkowanie :/
Zdrówka dla córci!
Stary 2015-10-14, 22:26   #3604
niezawsze
Zakorzenienie

Tak wiec tego...
Zaprowadzilam Maje dzis do szkoly na zajecia z tanca(byl dzien nauczyciela, wiec tylko na tance poszla) siedze czekamy na pana od tancow, Maja lata z kolezanka i trzema chlopcami po korytarzu sie wyglupiaja, normala u pieciolatkow. Jeden chlopiec potracil drugiego-zabawa- normalka. Slysze za plecami mamuske tego potraconego jak mowi wstretny bachor. ok udaje, ze nie slysze, dalej bawia sie wszyscy, ganiaja, nagle jeden chlopiec ten sam co potracil tamtego jej syna zlapal go i zaczeli sie trzymac(bawili sie w policjantow i zlodziei) ta wstalamamuska, wygiela reke tamtemu chlopcu, zaczela nim szarpac, otworzyla drzwi do klasy, gdzie inne dzieci mialy zajecia i wariatka wepchnela go do klasy, ten albo upadl albo nie, nie widzialam, bo juz jej zwracalam uwage jej, aby ie szarpala dziecka. Ona do mnie z ryje zamknij sie, nie wtracaj sie to jej mowie, ze bede, bo nie bedzie sie rzucala na male dziecko, ze jak by to dotyczylo mojego to tez bym chciala aby ktos stanal w jego obronie, ta syczy na mnie, zeby zacisniete, nazywa kretynka, nauczycielka jeszcze wychodzi i mowi do niej, czemu rzuca jej uczniami, co to jest, poszla po mamy tego chlopca poszkodowanego poszukac, ta wariatka zaczela jeszcze krzyczec na nauczyciela to powiedzialam, zeby liczyla sie ze slowami i nie byla agresywna przy innych dzeciach, ta coraz blizej do mnie, w koncu inni rodzice tez zareagowali i zaczeli na nia, jak sie odzywa, by sie uspokoila, od wariatek ja, przyszla mama tego chlopca, ale ta juz gdzies sie zmyla i pyta sie co zaszlo, chlopiec przestraszony, wiec jej opowiedzialam co sie stalo, tamtta wariatka przyszla znow, ale chciala uciec, wiec zagrodzila jej droge ta mama poszkodowanego chlopca, tamta chciala wyjsc to sie szarpac zaczely, wiec uspokoilam ta mame poszkodowanego, ze sa kamery i by sie z wariatka nie szarpala. Ja poszlam na zakupy, wrocilam po Maje i ta wariatka rozmawiala z instruktorem od tanca, wiec czekalam, bo chcialam mu zaplacic za tance i slysze, jak ona mowi, o biednym skrzywdzonym synie i jak tamten chlopiec to zlo wcielone i nie mze tak byc, ze on chodzi z jej synkiem, bo on agresywny itp. to znow nie wytrzymalam jej mowie, ze agresywna to jest ona i kto ja powstrzyma, to ona znow do mnie z ryjem, oczywiscie mnie nie sprowokowala, wiec to ja bardzo wkurzylo(spokojem najlatwiej kogos wkurzyc, bo wtedy brak argumentow jest i ta osoba wie, ze robi z siebie wariata- przetestowane na pasazerach ) to wiecie co mi powiedziala, spojzala na Macka i mowi, zebym sie nie wpier..., ze jeszcze chyba mi hormony po ciazy sie trzymaja, zaczela mowic, ze leciutko wepchnela tamtego chlopca do klasy, ze on byl zakleszczony z jej synem to musiala mu wygiac reke no i byl wiekszy, tak to byl jej podstawowy argument, ze byl wiekszy, to jej mowie, ze o kilka cm sie z nia licytowac nie bede, a akurat ona jest wieksza od pieciolatka, cos tam zaczela mowic, oczywiscie inna mama mnie znow poparla jak ta juz znow mi zaczela jechac od kretynek, ze tak bylo jak mowie, bo tez to widziala eh... odwrocilam i sie i poszlam, bo i tak do tej baby nie docieralo, ze nie mozna bic innych dzieci, szarpac i popychac, jesli by to zrobila Mai to bym juz taka spokojna nie byla

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 22:26   #3605
rosarioV
Zakorzenienie

Goczek haha mój wczoraj dorwal kopertę i też róg zjadł przyczlapal do stoliczka i ściągnął muszę teraz wszystko pochować.

Niezawsze ją nie mam

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 22:28   #3606
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie moge zasnac, starsza juz zaliczyla placz. Ciekawe jak.noc. czekamy na wynik eeg i neurolog. Musi pomoc, bo jak nie to sie wykoncze. Plus Agata wstaje w nocy dwa razy i z tymi rykami Mileny, to sie wykoncze. Ale jak spu ze mna to nie placze...nie wiem czemu, moze po prostu kest tak zazdrosna??? Chyba jeszcze psychologa zaliczymy.
Biedna jesteś z tymi pobudkami dziewczyn oby lekarze Wam pomogli!

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Też idę spać i jak Black już dziś nie przeczytam historii Niezawsze.
Dobranoc!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 22:29   #3607
kamilove
Zakorzenienie

Nie straszcie tym okresem, ja nie chcę 😖

Majka fajnie, chetnie bym zobaczyła Twoje ombre 😃
Stary 2015-10-14, 22:32   #3608
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
O jejku oby nic jej nie było po tym!

kurcze jak to trzeba uważać. koszmar z tym dlawieniem :/

Mój tez się tak często prezy przed zrobieniem kupki. Martwi mnie to, wcześniej tak nie było

Oj biedna jesteś współczuję bardzo

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

VIOLKA a o której karmilas po kąpieli? Ja też często uspakajam cycem bo inaczej się nie da.
Tez mieliśmy już jedną pobudke ale na rękach uspokoilam i zasnął. Biedulek mój

O 18 55 a potem za 2 godz.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hmmm jest to jakas myśl

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Haha bankowo on obudził. Niech teraz cycke mezus daje 😝

Tak jak taki mądralinski 😜

Cytat:
SIEMPRE kciuki dla siostry!

NIEZAWSZE ja nie mam @

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Co ja przed chwila miałam za ryki - jakby ze skóry obdzierali. Syncio się męczy przy robieniu baczkow i płacze przy tym strasznie :/ chyba będę na powrót podawać saba

Ojej Hania a owoce podajesz? Może jabłko śliwka, zeby łatwiej mu było zrobić.

Ponawiam pytanie A jak kupki Waszych dzieciaczków po rozszerzeniu wyglądają plis napiszcie?
Stary 2015-10-14, 22:33   #3609
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
moze na tle nerwowym np, a Milena nie pamieta tego, tak?
Kurcze biedna

Szczesliwe te bez@ Mnie nie boli nic, ale moze sie rozkreci, oby nie

Hanka jak chcesz od piersi odstawic to jakie mleko? nutramigen? tylko ono nie jest na krowim mleku, kaszek tez nie mozna, bo to mm czyli tez krowie. Ja sie boje odstawienia od piersi

Maciuś
Stary 2015-10-14, 22:33   #3610
Majka232
Zakorzenienie

Siempre - kciuki!

Niezawsze - okropna kobieta!
Gdyby tak zrobiła z moim dzieckiem to bym ją rozszarpala

Mnie irytują tez mamy które nie zwracają uwagi swoim dzieciom gdy źle się zachowują
Stary 2015-10-14, 22:34   #3611
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrej nocy Black. I zdrowka dla synka.

W biedronce sa rajtuzki, fajne, takie cieplejsze.kupilam 68/74 i sa dobre na teraz. A dzis wzielam 80/86 i skarpetki. Po 9,99. Jeszcze chyba body byly, ale nie widzialam
O tez miałam o tym pisać, rajstopki takie grubsze zimówki
Stary 2015-10-14, 22:36   #3612
Majka232
Zakorzenienie

Goczek - Skoro Hania nie zwymiotowala papierka to może powinna jeść obiadki z kawałeczkami
Moj starszy pod tym względem wrażliwy i zarwz odruch wymiotny. Julek chyba podobnie :/
Stary 2015-10-14, 22:37   #3613
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuje, a jak eeg córa zniosła- nie wzbraniała się? Wiem że to nie boli, ale samo wrażenie słabe.
Stary 2015-10-14, 22:39   #3614
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Goczek haha mój wczoraj dorwal kopertę i też róg zjadł przyczlapal do stoliczka i ściągnął muszę teraz wszystko pochować.

Niezawsze ją nie mam
To jak on zdjął kopertę ze stolu?

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Nie straszcie tym okresem, ja nie chcę 😖

Majka fajnie, chetnie bym zobaczyła Twoje ombre 😃

Nic specjalnego. Deliiatny efekt

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość

Ponawiam pytanie A jak kupki Waszych dzieciaczków po rozszerzeniu wyglądają plis napiszcie?
Sa jak plastelina
Stary 2015-10-14, 22:39   #3615
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Siempre - kciuki!

Niezawsze - okropna kobieta!
Gdyby tak zrobiła z moim dzieckiem to bym ją rozszarpala

Mnie irytują tez mamy które nie zwracają uwagi swoim dzieciom gdy źle się zachowują
wyobrazasz sobie, ze robi taka akcje Twojemu starszemu, zwlaszcza, ze dzieci sie bawily, jej syn nie powiedzial ani ała ani nic.
Tez nie lubie i w razie czego ja bym zwrocila uwage jakby jakies dziecko Mai krzywde robilo, ale nie zaczelabym nim szarpac itp

Maciuś
Stary 2015-10-14, 22:40   #3616
Majka232
Zakorzenienie

Madelinem - a kiedy zaczęły sie te krzyki nocne?
Ja jak bylam dzieckiem to lunatykowalam i gadalam przez sen
Stary 2015-10-14, 22:40   #3617
kamilove
Zakorzenienie

Cashmere współczuję zastoju, znowu...

Madelinem zdrówka dla córy ✊

Niezawsze ja nie mam jeszcze @ o matko co za babsztyl wstrętny, wyobrażam sobie jak musiałaś się zdenerwowac.. Bardzo dobrze zareagowałas.

Violka Nadia robi kupki jeszcze bardzo podobne, tzn może ciut gesciejsze, dziś akurat nie było.
Stary 2015-10-14, 22:42   #3618
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
wyobrazasz sobie, ze robi taka akcje Twojemu starszemu, zwlaszcza, ze dzieci sie bawily, jej syn nie powiedzial ani ała ani nic.
Tez nie lubie i w razie czego ja bym zwrocila uwage jakby jakies dziecko Mai krzywde robilo, ale nie zaczelabym nim szarpac itp
Nawet nie chcę sobie wyobrażać :/
@ nie mam ale czuje że juz niedługo
Stary 2015-10-14, 22:45   #3619
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Sa jak plastelina

O to taka sama jak nasza wspaniale hehe dzięki za info
Stary 2015-10-14, 22:46   #3620
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrej nocy Black. I zdrowka dla synka.

W biedronce sa rajtuzki, fajne, takie cieplejsze.kupilam 68/74 i sa dobre na teraz. A dzis wzielam 80/86 i skarpetki. Po 9,99. Jeszcze chyba body byly, ale nie widzialam
Oo dobrze wiedzieć!

Cytat:
Pewnie kupy nie może zrobic
Tylko czy sabsimplex na to pomoże

Ja słyszałam że dorosłemu byloby ciężko znieść ząbkowanie :/
Zdrówka dla córci!
No właśnie on już dziś zrobił dwie kupki jedna taka mala i jedna normalna. Nie wiem czy znów chce zrobić czy ma tak zagazowany brzuszek i go to boli po prostu :/

BLACK no właśnie pamiętam ze u Was też ten problem z baczkami.

NIEZAWSZE OMG! No czysta wariatka, ja też bym na pewno się odezwała nie wytrzymalabym jakbym widziała coś takiego. Współczuję jej synkowi. ..

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 22:47   #3621
Majka232
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2015-10-14, 22:49   #3622
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Cashmere współczuję zastoju, znowu...

Madelinem zdrówka dla córy ✊

Niezawsze ja nie mam jeszcze @ o matko co za babsztyl wstrętny, wyobrażam sobie jak musiałaś się zdenerwowac.. Bardzo dobrze zareagowałas.

Violka Nadia robi kupki jeszcze bardzo podobne, tzn może ciut gesciejsze, dziś akurat nie było.

U nas wcześniej 2 dni były gęściejsze i pomarańczowe, potem zastój i dziś plastelinka

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Niezawsze masakra, co za wstrętny babsztyl, fajnie ze obronilas chłopca, może się troche opamięta ta kobieta.
Stary 2015-10-14, 22:52   #3623
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Sa jak plastelina
Stoliczek mamy a pod stoliczkiem jest półka z 10 cm od ziemi i ściągnął.

Mały zrobił kupkę i cuchnie a nier chce go budzić ale chyba muszę bo nie vzasne tak cuchnie

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Niezawsze współczucie dziecku tamtej kobiety, no co za babsztyl

Stary 2015-10-14, 22:53   #3624
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
U nas wcześniej 2 dni były gęściejsze i pomarańczowe, potem zastój i dziś plastelinka

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Niezawsze masakra, co za wstrętny babsztyl, fajnie ze obronilas chłopca, może się troche opamięta ta kobieta.
O to może i u nas tak będzie 😉

Mam pytanie ile dawalyscie za pierwszym razem łyżeczek nowości? Chodzi mi o to że zaczęłam od dyni, pierwszego dnia dałam symboliczne 3 łyżeczki, drugiego więcej a trzeciego wciągnęła 6 sporych, dziś była marchew i dałam 4 bo bałam się więcej na początek a widzialam że zjadła by jeszcze no bo wczoraj lekka ręką te 6 czegoś innego wciągnęła. Jak to robić?
Stary 2015-10-14, 22:54   #3625
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

No to u nas karmienie było ok 19.35 i obudził się z tymi rykami przed 22 także tez dwie godziny i dałam cyc. Ciekawe do której dospi.

Owoce daje ale malutko zjada. Jutro spróbuję mu podać rano śliwki trochę bo mam.

Cytat:
moze na tle nerwowym np, a Milena nie pamieta tego, tak?
Kurcze biedna

Szczesliwe te bez@ Mnie nie boli nic, ale moze sie rozkreci, oby nie

Hanka jak chcesz od piersi odstawic to jakie mleko? nutramigen? tylko ono nie jest na krowim mleku, kaszek tez nie mozna, bo to mm czyli tez krowie. Ja sie boje odstawienia od piersi
Hmm ja mam puszkę nutramigenu jedynki w domu. Ale nie bardzo wiem jak miałabym je podać skoro mój mały nie chce butli. Dziś rano zrobiłam mu na tym mleku kaszkę i wcale nie chciał jeść - nie dziwie my się bo mnie to smierdzialo i miałam odruch wymiotny jak mu mieszalam te mleko. .. tak więc nie wiem co zrobię jak on nie będzie chciał pić nic oprócz piersi. Mam już dość powoli i tez się boje tego odstawiania bardzo.

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-10-14 o 22:55
Stary 2015-10-14, 22:54   #3626
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
O to może i u nas tak będzie 😉

Mam pytanie ile dawalyscie za pierwszym razem łyżeczek nowości? Chodzi mi o to że zaczęłam od dyni, pierwszego dnia dałam symboliczne 3 łyżeczki, drugiego więcej a trzeciego wciągnęła 6 sporych, dziś była marchew i dałam 4 bo bałam się więcej na początek a widzialam że zjadła by jeszcze no bo wczoraj lekka ręką te 6 czegoś innego wciągnęła. Jak to robić?
Tyle na ile miał ochotę ale maks pół sloiczka na pierwszy raz Jak ma coś wyskoczyć to wyskoczyć czy po trzech czybpo siedmiu lyzeczkach

Stary 2015-10-14, 22:56   #3627
violka848
Zakorzenienie

Po kolejnych równiutkich 2 godzinach znowu karmie.
Stary 2015-10-14, 22:59   #3628
Hanka20
Zakorzenienie

VIOLKA u nas kupki takie gęste są, ale nie wyglądają jak plastelina. O wiem do czego mogę porównać - do konsystencji gęstej śmietany 18tki

Zbieram się i ja spać. Do jutra!

Stary 2015-10-14, 22:59   #3629
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Hej dziewczyny!

podczytuje Was po trochu dziś ale nie miałam czasu napisać. Bo siedziałam z Filipciem u mamy dziś. Fajnie dzień spędziliśmy. Dziś obiadek pode mnie robiony był pyszny i mama kasę dala na pampki i dołożyła do śpiworka

GOCZEK no to mnie właśnie dobija z tym nie- jedzeniem Filipa bo ja to bym pokarmila jeszcze dłużej ale naprawdę chce w końcu zacząć normalnie jeść bo zeschizuje od tego sprawdzania składów :/

Zazdroszczę Wam ze Wasze dzieci tak ładnie jedzą. Kurde ja byłam przekonana ze ten mój glodomorek będzie chętnie wcinal wszystko bo mleko to bardzo lubi i często a tu nic z tego. Dziś znów wciskalam na sile.

Co do zabawek grających - my juz teraz mamy dość pianinka z maty...

Jejku jakie mój Filip od wczoraj puszcza śmierdzące baczki masakra a tu same warzywa dopiero no i trochę kaszki z owocami. A co będzie po mięsie to ja nie wiem hi hi

"Na dobre" się zaczyna ciekawe co z biednym Adamem będzie...
Ale fajnie,ze obiad tym razem dobry dla Ciebie. Ja czekam az przyjdzie do ciebie spieorek i jaks opinie napuszesz,prosze,bo tez mi sie taki podoba.

Zaczynam miec taka teorie, że nasze dzieci maja za malo rozepchniete zoladki (Jas Sylwii tez..), bo wlasnie za często mleko piły. Musze wyprobowac swoj pomysl z pojniem woda i wydluzeniem odstepow pomiedzy.

Cytat:

Moja ma gesciejsze, czasem jak plastelina czasem gesta musztarda.ale latwo robi.no ale co tam moja wiele je, tyle co wrobelek...

Niezawsze, ale historia, glupia baba, szkoda mi jej synka. Niestety w kazdej wiekszej grupieczwykle sie takie wariatki zdarzaja. A ten wepchniety do klasy chlopczyk doszedl do siebie? Nie zrobila mu fizycznej krzywdy?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 23:02   #3630
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie chcę sobie wyobrażać :/
@ nie mam ale czuje że juz niedługo
no ja niestety nie ręczę za siebie w takiej sytuacji...

Kamilove ja daje tez do pol sloiczka z nowosci

Dziewczyny hehehe co za akcja chcialam wejsc na smyk.pl, ale nie wpisalam m hehehe jaka strona mi sie otworzyla bez tego m, sprawdzcie sobie

Maciuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości