Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-15, 10:44   #3691
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
To silniejsze ode mnie to zamartwianie.
Może on na sofie krzywo siedzi jak Tv ogląda. Pewnie pójdziemy prywatnie gdzieś. Dobrego kogoś szukam
Nic się nie przejmuj, może to tylko przejściowe Oczywiście lepiej to sprawdzić, im wcześniej się coś wykryje tym lepiej i łatwiej temu zaradzić ale ja sądzę że to nic strasznego ..zobaczysz
Stary 2015-10-15, 10:47   #3692
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
No to gratulacje, u nas o samodzielnym zasypianiu w łóżeczku po prostu nie ma szans... za każdym razem jak go tam wkładałm to jest ryk...i to taki że prawie się zanosi, nic nie działa ;(
W ogóle to najchętniej by spał z nami w łóżku...poniekąd to też moja wina bo często go z nami zostawiam..i teraz będzie kłopot... jak go nauczyć spać w łóżeczku?

Ja widzę ze w nocy zaczyna sie z tym problem robic, bo jak mi wstaje po 4 razy to często gęsto juz jej nie odkładam i dziś odłożyłam i cos jej zasnąć było ciezko brr
A w dzien tez płacze, jak usypiam, ale tak znośnie, a jak suszare z aplikacji odpalilam to zacichla zaraz, ale to tez rożnie bywa, czasem i suszara nie pomagała.
Stary 2015-10-15, 10:50   #3693
madzixx88
Zakorzenienie

hej, witam się

moje dziecko jest z jakiejś planety snu, nocka przespana od 19 do 6:30, potem zjadła, pobawiła się i od 8:10 śpi..ale oczywiście piszę post o spaniu to już słysze, że się przeciaga i ziewa
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 10:50   #3694
mori_lee
Rozeznanie

MAJKA wiem łatwo nam mówić.. w odwrotnej sytuacji pewnie też byśmy przeżywaly. na pewno będzie dobrze 💖

FLIGHTLESSBIRD my juz raczkujemy, wstajemy na nogi :/, synek mówi Mama i Baba a czasami przy jedzeniu mu wyjdzie 'am' ale zębów brak
a jak u Was?
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 10:54   #3695
Hanka20
Zakorzenienie

BLACK heh ja wczoraj założyłam pierwszy raz body które kupiłam małemu juz ze dwa miesiące temu, ciągle mając w wyobraźni ze ono jest jeszcze za duże. Nie wiem czy to nie był pierwszy i ostatni występ w nim, a takie ładne no!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 10:56   #3696
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi kupkowe
Sylwia to dynie np ile razy podałaś? Ile słoiczków?

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Pierwsza próba po długiej przerwie, usypiania samodzielnego w łóżeczku zakończona sukcesem jupii)) i mało płaczu było.
super! bedzie coraz lepiej z tym zasypianiem, zobaczysz. Skoro moje ryczydło przedsenne juz zasypia smaa na noc i to bez drugiego cycka!) - polezy z 10-15 minut przy projektorze, potem jej wylaczam jak jeszcz nei spi, wychodze a za jakies 10-15 minut spi całkiem bez słowa.
teraz ja na drzemke polozylam, lezala z 15 minut bez plakania, cos teraz leciutko marudkuje, chyba wzywa Morfeusza

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
U nas samochod sie rozkraczyl, kolo odpadlo. Dobrze, ze na parkingu pod tz praca a nie gdzies w drodze. No i 1000 eu pojdzie na naprawe.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

A jeszcze musze mlodemu 2 pary butow kupic w tym miesiacu😭
oj wspólczuję wydatku, co za niefart. no ale auta to nigdy w pore sie nie psują, cóż
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:00   #3697
madzixx88
Zakorzenienie

nadrabiam

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Zosi ten mus w ogóle nie smakuje. My zaczynalyśmy deserki od jabłka pieczonego, później jabłko z bananem. Teraz na takie owocowe przecieki to nawet nie spojrzy. Ostatnio hitem był kisiel, a pewnikiem kaszka manna z jablkiem 😃
dziś zrobię drugie podejście do tego musu, już zauważyłam, że u nas np jednego dnia słabo pójdzie a drugiego zaskoczenie, ale bywa też na odwrot niestety

Cytat:
Myślisz?

U nas brzoskwinie z jabłkiem hipp bardzo smakowały. Dzis było jablko z jagodami

Ma spust dziewucha!

A ile po ostatnim posiłku podalas?
Ja mam garnuszek. Jest b.fajny ale przekonacie sie że po pewnyn czasie i częstotliwości słuchania te piosenki z zabawek mogą hmmm... drażnić

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Ja po fryzjerze. Jula babcia ululala w wozku i przespal moją nieobecność
ponad 3h..więc byłam pewna, że zje ładnie a tu zonk
fajnie, że się udało ładnie z drzemką i fryzjerem pokaż efekt

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
ten biało czarny raczej a Ty masz coś na oku?

ale fajnie, miłego wieczoru

fajne zabawki a kupię tego motylka fp z klockami chyba teraz

haha to tak jak mój

fajnie, że udało się sukienkę kupić

ja od wczoraj zakładam ale takie cieńsze

co robiłaś z włosami?
a przypomnisz link do swojego?
mi się podobają śpiworki z Lela Blanc ale 300 zł
oo tak, ten motylek z fp wygląda super

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53105276]Jesuuu mloda zezarla swoj pierwszy jawalek papieru! Dorwala sie do mojego kapownika na zapiski kiedy karmie i odgryzla rog.[/QUOTE]

aparatka

Cytat:
Hehe wygryzła jedno karmienie żebyś dała jej jeszcze cycka

U nas juz bloga cisza Tż pingwiny ogląda

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

👏🏻 jestem pod wrażeniem

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Boże koszmar brrr dobrze że o tym piszesz, przestroga dla nas. Pewnie płakałaś razem z Mają potem.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Mam nadzieję że żadna nie jje - Ada zrobiła przed snem kupę, prężyła się w leżaczku i zrobiła glutka, marchewkowy he malutki, ale taki zbity już hi i dziwnie zapachowy. Wasze dzieci też już takie zbite kupy robią?
u nas też raz była taka kupka, ale ogólnie nie robi zbitych może bardziej gęste ale dalej papkowate
Stary 2015-10-15, 11:01   #3698
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
MAJKA wiem łatwo nam mówić.. w odwrotnej sytuacji pewnie też byśmy przeżywaly. na pewno będzie dobrze 💖

FLIGHTLESSBIRD my juz raczkujemy, wstajemy na nogi :/, synek mówi Mama i Baba a czasami przy jedzeniu mu wyjdzie 'am' ale zębów brak
a jak u Was?
Ciekawa jestem od czego to zależy że jedne dzieci mówią pierwsze mama i baba a drugie dada i tata
Stary 2015-10-15, 11:02   #3699
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
BLACK heh ja wczoraj założyłam pierwszy raz body które kupiłam małemu juz ze dwa miesiące temu, ciągle mając w wyobraźni ze ono jest jeszcze za duże. Nie wiem czy to nie był pierwszy i ostatni występ w nim, a takie ładne no!
Ja ostatnio zalozylam rozm 92 z 5.10.15 i sie okazalo ze tylko rekawy dlugawe a tak kadlubek ok. Jakis niewymiarowy moj dziec 😉
Patrzylam to sweterek zalozy jeszcze chyba. Ale spodnie male jakies.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:07   #3700
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U mnie kolejny raz zastój boli i od razu temperatura 38 :/ Cudownie, najpierw choroba mnie dopadła, potem okres a dziś to...

Niezawsze też się zarazilas @ widzę. Zaraz wszystkie dopadnie.
Historia jak Maja się dosila to koszmar rodzica

MADZIXX u nas wcześniej wyglądało to tak: ok 5.00 i 7.30-8.00 KP, potem przed drzemka ok 10.00 kp, zupka 12.30-13.00, KP ok. 15- 15.30, kaszka o 18.00 i po kąpieli KP ok 19. Nie wiem kiedy podawać owoce? Zwłaszcza że teraz się przestawia i wstaje po 9. A jak jest u Was?
ojej współczuję kolejnego zastoju bidulka !

o to piona, mam prawie takie same pory posiłków dziś nam trochę inaczej wypadnie, bo panna pospała do 11
ja wczoraj podałam owoce po 15 tak jak kp wypadało i lipa, a wcześniej ok 1,5h-2h po kp więc koło 17 i w sumie różnicy nie było..nie wiem już sama

Cytat:
Hej dziewczyny!

podczytuje Was po trochu dziś ale nie miałam czasu napisać. Bo siedziałam z Filipciem u mamy dziś. Fajnie dzień spędziliśmy. Dziś obiadek pode mnie robiony był pyszny i mama kasę dala na pampki i dołożyła do śpiworka

GOCZEK no to mnie właśnie dobija z tym nie- jedzeniem Filipa bo ja to bym pokarmila jeszcze dłużej ale naprawdę chce w końcu zacząć normalnie jeść bo zeschizuje od tego sprawdzania składów :/

Zazdroszczę Wam ze Wasze dzieci tak ładnie jedzą. Kurde ja byłam przekonana ze ten mój glodomorek będzie chętnie wcinal wszystko bo mleko to bardzo lubi i często a tu nic z tego. Dziś znów wciskalam na sile.

Co do zabawek grających - my juz teraz mamy dość pianinka z maty...

Jejku jakie mój Filip od wczoraj puszcza śmierdzące baczki masakra a tu same warzywa dopiero no i trochę kaszki z owocami. A co będzie po mięsie to ja nie wiem hi hi

"Na dobre" się zaczyna ciekawe co z biednym Adamem będzie...
super z mamą
nie stresuj się jedzeniem, wiem, że łatwo powiedzieć, sama też nie mam fajnej syt ale w końcu załapią nasze dzieciaczki, oby!

no właśnie co z Adamem? nie oglądałam wczoraj :/

Cytat:
Jeju juz karmie i pewnie przez Tż, chociaż on twierdzi ze nie. Ale znając jego to wszedł do pokoju i zaświecił jej po galach. Chciałam zeby zobaczył jak ona śpi śmiesznie, bo zaszłam miała nogę zarzucona na kołyskę, ja ją poprawiłam, a ta od razu wróciła do poprzedniej pozycji) i ten poszedł zobaczyć i nagle placz, sie uspokoić nie dało bez cycka.
upsss ale co światło zapalił?

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Hej.

Gratulacje dla polroczniakow.

Nadrabiam was na raty bo mam.masakre, mloda jeczy, biegunke ma, na szczescie juz przechodzi powoli, ale dupcia czerwona, i nawet jak woda myje to krzyczy. Pierwszy raz od urodzenia tak.ma...bidulka.
Na dodatek boli mnie 8, jeszcze nie wyszla.a juz mam dosc. Miejsce ma bo wyrwalam 7 i nie wiem czemu tak. Musze do chirurga sie umowic, a kasy mam juz malo.

Z lepszych wiesci to kurier dowiozl dziś spacerowke, jakos pozno byl, bo po 19, buba spala, za to starsza sue pocieszyla.

Nadrabiam dalej, nie wiem, czy dzis juz dam rade, to milej nocy zycze :!
biedna Agatka, oby było lepij!

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja też się zastanawiam nad jakaś grajka ale muszę to dobrze przemyśleć dzis bratowa tz chciala nam dać reklamowke z miskami ale odmowilam nawet tam nie zagladajac. Ale i tak miała przygotowany prezent i w nim mis ale jeden to ok a nie cała reklamowa dała nam jeszcze mleko gerber 2 a ja takiego nie używam :/ ona o tym dobrze wie ale pewnie też dostała. I nie mam teraz co z tym zrobić, może siostra sprzeda. Nawet do domu tego nie biorę.

Jutro wracamy chyba że siostra zda prawko to zostajemy jeden dzień dłużej tak więc trzymajcie jutro kciuki.
wkurzająca sytuacja..
Stary 2015-10-15, 11:07   #3701
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Wyć mi sie chce.
Juz jakis czas temu starszy mówił ze źle widzi na jedno oko. Myslalam ze zmysla. Potem znów. Dzis rano też. Zawsze to samo oczko. Musimy do okulisty pójść ale ja już czarne wizje mam i wyje
Majka to pewnie zwykła wada wzroku, nie zamartwiaj się na zapas! Zalatw szybko wizytę u okulisty i się dowiecie co i jak.
:-* :-*

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
U nas samochod sie rozkraczyl, kolo odpadlo. Dobrze, ze na parkingu pod tz praca a nie gdzies w drodze. No i 1000 eu pojdzie na naprawe.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

A jeszcze musze mlodemu 2 pary butow kupic w tym miesiacu😭

oz kurde współczuję! Samochód to jest dziura bez dna niestety

Cytat:

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Pierwsza próba po długiej przerwie, usypiania samodzielnego w łóżeczku zakończona sukcesem jupii)) i mało płaczu było.
No brawo!

Stary 2015-10-15, 11:08   #3702
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Ciekawa jestem od czego to zależy że jedne dzieci mówią pierwsze mama i baba a drugie dada i tata
hehe nie wiem ale podobno jak dziecko powie najpierw mama to kolejna będzie córeczka, jak tata to synek czekam teraz z niecierpliwością na ciążę koleżanki czy się sprawdzi :P ma dwóch synów i marzy o córce drugi syn zaczął mówić od mama
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:13   #3703
Hanka20
Zakorzenienie

GOCZEK jedziem z rolka papieru. Ja juz wetknelam połowę a Ty?

BLACK pokazałam Tz ta Twoja spacerowe i chyba ja weźmiemy. Fajna jest i niedroga. Ale to na wiosnę dopiero. A Ty kiedy planujesz kupić?

Stary 2015-10-15, 11:21   #3704
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Ja nie moge zasnac, starsza juz zaliczyla placz. Ciekawe jak.noc. czekamy na wynik eeg i neurolog. Musi pomoc, bo jak nie to sie wykoncze. Plus Agata wstaje w nocy dwa razy i z tymi rykami Mileny, to sie wykoncze. Ale jak spu ze mna to nie placze...nie wiem czemu, moze po prostu kest tak zazdrosna??? Chyba jeszcze psychologa zaliczymy.
biedna jesteś z tymi pobudkami trzymaj się !

Cytat:
O tez miałam o tym pisać, rajstopki takie grubsze zimówki
Viola a Ty masz rajstopki z h&m takie szare i kremowe 2 pak?

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
hej hej
tak mnie naszło, żeby się odezwać, może uda mi się znów częściej pisać
wybaczcie, ale nie nadrobię
może ktoś mi streści co tam u Was? ile dzieciaczków już siedzi? ma ząbki? raczkuje? pełza? chwalić się
hehehe postraszyłam CIę zaginionymi mamuskami i jesteś

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Biedna jestes z tym. Probuj z obiadkami moze zalapie w koncu 😊

a po co do laryngologa?

co nie nadrobie? Nie ma ze boli 😉😉😉

7min male jajko. Jak z lodowki to dluzej nawet.
Jak to na oko gotujesz przeciez nie widac hehe 😉

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Ja mam spuchniete gardlo. Nigdy tak nie mialam zebym po jednej chorobie po tygodniu sie rozchorowala znow. Ehh...
Pawel sie ciagle budzil dzis w nocy nie wiem czemu. Beczal i trzeba bylo lulac go.
Najadlam sie czosnku 2zabki wchlonelam. A i katar mam.

Nie chwalilam sie ale wczoraj ta bratowa co sie nie lubimy zrobila z mama mi zakupy i przywiozla bo nie mialam sie jak ruszyc z domu z chorobzdzilem. Pamietacie pewnie jak opowiadalam ze na zlosc mi rozpowiadala ze sie staramy o dziecko?
zdrówka życze

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Jajo na miekko to 30sek od zagotowania

BLACK Mateo mial migdal powiekszony a teraz cisnienie w uszach wariuje. Byl katar jak bloto :/ jestesmy na lekach i dzis kolejna kontrol. Oby bylo dobrze to podamy szczepionke uodparniajaca.
kciuki za kontrole

Cytat:
Wyć mi sie chce.
Juz jakis czas temu starszy mówił ze źle widzi na jedno oko. Myslalam ze zmysla. Potem znów. Dzis rano też. Zawsze to samo oczko. Musimy do okulisty pójść ale ja już czarne wizje mam i wyje
ojej Majka na pewno będzie dobrze a jak coś to można okularkami skorygować, nic się nie martw

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:

brawo brawo będzie coraz lepiej

Cytat:
No to gratulacje, u nas o samodzielnym zasypianiu w łóżeczku po prostu nie ma szans... za każdym razem jak go tam wkładałm to jest ryk...i to taki że prawie się zanosi, nic nie działa ;(
W ogóle to najchętniej by spał z nami w łóżku...poniekąd to też moja wina bo często go z nami zostawiam..i teraz będzie kłopot... jak go nauczyć spać w łóżeczku?
napisz do Soni, bo jej akcja się zakoczynczyla sukcesem

Cytat:
To milo ze str tescia. Nic mu nie bedzie a pomoc nieoceniona z jego strony skoro tak slabo u was z komunikacja publiczna.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

No portki sprzedane zarobilam i do spacerowki doloze. Moze kupie w tym roku. Juz mam 150zl 😊 jeszcze 200zl.
a jaka spacerówke chcesz?
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
zaluje ze sprawdzilam
ejj a mi się nic nie wyświetla
Stary 2015-10-15, 11:28   #3705
FlightlessBird
Zakorzenienie

Jej jak te maluchy rosną już niektóre raczkują, siedzą i wstają?
u nas na razie bez zębów, z jedzeniem od paru dni na bakier, poza tym Tatiana popełzuje do tyłu, kilka razy popełzła do przodu, ale chyba przez przypadek

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:29   #3706
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cash - współczuję zastoju, oby szybko minęło ;/

Niezawsze - ale babsko! Dobrze, że nie wdawałaś się z nią w żadne szarpaniny, szkoda dzieciaczka, jej syna też. A później z takich matek powstaje beka z mamuś i słynny język matki... Jak dorosły człowiek może się tak zachowywać? Szok po prostu...pamiętam z podstawówki taką matkę - idiotkę, teraz jej ukochany, najlepszy synek, który nic złego nie robił, kolejny raz chyba poszedł do więzienia.

Majka - jejku, biedny synek! Idźcie jak najszybciej do okulisty, może to nic takiego, postaraj się troszkę odetchnąć i nie stresować się przed wizytą, chociaż wiem, że to ciężkie - przed pierwszą wizytą u neurologa myslałam, że zwymiotuję z nerwów ;/ Trzymam kciuki!

Ja dziś od 1 do 4 walczyłam z Zuzą... masakra, co te dziecko wyprawiało w nocy - krzyki, gada, karuzele włącza, potem płacze, smoczek zgubiony, kocyk się zaplątał, nóżka ugrzęzła w szczebelkach... potem wzięłam ją do siebie, to ciąge zaglądała na mnie, czy śpie, wkładała mi palce do nosa i do buzi, ciamkała piżamę, szok... po 4 usnęła po 6 wstała jeść... A mama zombie za to teraz od 10 śpi, zdążyłam się wykąpać, zjeść porządne śniadanie i poodkurzac
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:40   #3707
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc
Noc u nas spoko
Nie odniosę się. Nie mam siły. Nie chce pisać. Znów mam zmartwienie.
co by sie nie dzialo, zawsze mozesz tu napisac, trzymaj siei nie smutaj

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Wyć mi sie chce.
zadreczasz sie, zanim poznasz diagnoze, trzeba byc dobrej mysli

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-10-15 o 12:19
MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:41   #3708
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe nie wiem ale podobno jak dziecko powie najpierw mama to kolejna będzie córeczka, jak tata to synek czekam teraz z niecierpliwością na ciążę koleżanki czy się sprawdzi :P ma dwóch synów i marzy o córce drugi syn zaczął mówić od mama
Też o tym słyszałam, nawet kiedyś o tym tutaj pisałam ;-) pisałam też że liczę na to że się nie sprawdza pewnie to kolejny zabobon ;-)
Stary 2015-10-15, 11:45   #3709
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio zalozylam rozm 92 z 5.10.15 i sie okazalo ze tylko rekawy dlugawe a tak kadlubek ok. Jakis niewymiarowy moj dziec 😉
Ojejku to faktycznie nieźle rozm 92 to chyba na 1,5 roczne dziecko? Szkoda tych ciuszków

MADZIXX Adama wczoraj pobili, pewnie Ci kolesie od gwałtu. Był problem z nerka, a on ma tylko jedną ale sytuacja opanowana. Najgorsze ze nie ma śladów nasienia na tej dziewczynie wiec będzie problem z identyfikacja sprawców. A ten policjant się ma niego uwzial i sugeruje mu przyznanie się do winy.

Stary 2015-10-15, 11:48   #3710
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

--
wprowadzajac warzywka mis jadl je 4 dni, sloiczek na dwa dni. dwa sloiczki i wtedy cos innego znowu. teraz co dwa dni cos innego.
dzis jajo damy gotuje sie wlasnie.

JAŚ

Stary 2015-10-15, 11:54   #3711
kamilove
Zakorzenienie

Dzień dobry

Majka rozumiem, że się denerwujesz mocno trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze, oczywiscie że okulary to żadna tragedia, tym bardziej jak tylko do momentu skorygowania ale wiadomo dla matki i to jest dołujące Pamiętam jak moja siostra płakała bo nie chciała wyjść w okularach a teraz cieszy się jak idzie wybierać z mamą nowe oprawki, tyle tego jest.

Madzixx o tak te od lela blanc są śliczne ale dla mnie za drogie, to już bym wolała od BJ kupić albo elodie a ja kliknęłam "szary" http://allegro.pl/edisa-spiworek-pol...647994525.html

Bird hej

Ewulka współczuję takiego wydatku :/
Stary 2015-10-15, 11:57   #3712
gosiak0512
Zakorzenienie

Dotarlam do domu. Z mlodym kiepsko. od poniedzialku zaczynamy lasery, mamy 10 zabiegow.

MAJKA bedzie dobrze nie nakrecaj sie za wczasu.

Ide w piecu napalic.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:15   #3713
rosarioV
Zakorzenienie

Nadrobie was później Mam chwilkę czasu, Udało mi sie uśpić małego bez cycka Znaczy się mojego, smoczek udalo mi się mu wepchnąć, ale usypiał chyba godzinę i bez noszenia, leżałam tylko z nim Zaraz mykamy do sklepu, az się boję wejścia do wózka
Mam pytanie do Mam dziewczynek macie na sprzedaż jakieś ubranka na 56/62 ? Brata dziewczyna ma mi powiedzieć czego jej jeszcze brakuje i chciałam jej pokupować takie dziewczyńskie rzeczy

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:18   #3714
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Matko, to moj jeszcze tydzien temu nosil ten rozmiar, spodnie dakej 92 i majtki.
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:19   #3715
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
GOCZEK jedziem z rolka papieru. Ja juz wetknelam połowę a Ty?

BLACK pokazałam Tz ta Twoja spacerowe i chyba ja weźmiemy. Fajna jest i niedroga. Ale to na wiosnę dopiero. A Ty kiedy planujesz kupić?

myslalam na wiosne ale chyba uda sie za miesiac.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
biedna jesteś z tymi pobudkami trzymaj się !

Viola a Ty masz rajstopki z h&m takie szare i kremowe 2 pak?

hehehe postraszyłam CIę zaginionymi mamuskami i jesteś

zdrówka życze

kciuki za kontrole

ojej Majka na pewno będzie dobrze a jak coś to można okularkami skorygować, nic się nie martw

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

brawo brawo będzie coraz lepiej

napisz do Soni, bo jej akcja się zakoczynczyla sukcesem

a jaka spacerówke chcesz?

4baby rapid 2016
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:20   #3716
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Nadrobie was później Mam chwilkę czasu, Udało mi sie uśpić małego bez cycka Znaczy się mojego, smoczek udalo mi się mu wepchnąć, ale usypiał chyba godzinę i bez noszenia, leżałam tylko z nim Zaraz mykamy do sklepu, az się boję wejścia do wózka
Mam pytanie do Mam dziewczynek macie na sprzedaż jakieś ubranka na 56/62 ? Brata dziewczyna ma mi powiedzieć czego jej jeszcze brakuje i chciałam jej pokupować takie dziewczyńskie rzeczy
ja mam dużo 62 ale letnich
Stary 2015-10-15, 12:20   #3717
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

ciesz sie. stare baby. ku. tasy i te sprawy

JAŚ

Stary 2015-10-15, 12:20   #3718
ewullka87
BAN stały

Cytat:
A ja znowu marze o drukim synku a Ania powiedziala mama😭
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:20   #3719
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

To ja wam powiem historie krotka z przed chwili...
Otwieram szafke gdzie mam odlozone zabawki dla synka na pozniej bo mamy garnuszek na klocuszek pozyczony itp. Patrzr co tam w jednej reklamowce a tu ubranka na 74. Wsadzilam do pralki ale nie wiem czy juz nie male. Nowe spodnie z pepco. Sweterek l.o.g.g. tshirt na dlugi z pepco.
brawo Ty!

JAŚ

Stary 2015-10-15, 12:25   #3720
violka848
Zakorzenienie

Rany ale kupka malutką męczyła zjadła ładnie dynie pol tego maciupkiego słoiczka i mało było to dałam Hippa dynia z ziemniakiem- 2 łyżeczki może zjadła, nie smakowało jej. I wzięłam na przewijak było troche kupy plasteliny śmierdzącej fuu ale zaczęła sie prężyć to pomogłam jej przycinając nóżki i wisk straszny podniosła brr to jeszcze jej pomogłam i jeszcze wyszła dynia wczorajsza. Ale tak krzyczała czerwona cała łzy jak grochy brrrr Niewiem czemu u nas takie zbite te kupy, ona tyle mleka pije.. Dziś tez po dyni herbatę owocowa próbowałam dać to może z 15 ml bawiąc sie smoczkiem wypiła, ale normalnie pic niechce brrr Jeju mam nadzieje ze unormują sie te kupy i nie będzie jej to sprawiać takiego problemu...

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości