|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Ale 200 wydrukowanych czy 200 w ogóle? My dostaliśmy 300 obrobionych (nie wydrukowanych) i błagalam fotografa o cały materiał bo dla mnie to było bardzo mało. A 200 wydrukowanych to dla mnie dużo
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zawsze puszczałam na noc na niskim nawiewie ale teraz mi przeszkadza bo nie jest bezgłośny i pogłębia mi bezsenność więc puszczam na ful wieczorem i jak się kładę wyłączam
|
|
|
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogólnie a to podobno ja jestem specjalistka od nocnych gwałtów Hahaha
Ale jestem niedopieszczona :P także dorwe go pewnie wieczorem :ad Ogólnie u nas też lama ciężej ale dlatego że TŻ twierdzi że gniota sobie brzuch - no chyba sama wi3m kiedy dość? Fionka ahhaha no właśnie to co za delikatne lama Rudaska super ze wszystko okej Kalusia to fajnie ze synus wie że jak mówię żeby nie kopal matki po pecherzu to rozumie ahhaha Idę pracować szef wrócił. Dziś trudne sprawy wieczorem. Coś czuję że mogę bezrobotna od dziś bo ostatnio usłyszałam nie ze idę na macierzyński ale odchodzę. ..
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
Bose jesteście jak ten wiatr nie do ogarnięcia nie dało się was nadrobić..
Widzę że wszystkim strasznie już dokucza ciąża.. Bo mi jest ciężko 24 h na dobę na pełnych obrotach.. Szczerze to pragnę grudnia.. Mały na dodatek jeczydlo straszne ostatnio.. niestety przy 16 mc szkrabie nie ma szans odpocząć.. zazdroszczę wam tego że możecie odpocząć kiedy tego potrzebujecie.. U mnie dzień zaczyna się o 6 rano..i pełna para, cały dzień , i w nocy jeszcze wstaje na jedzonko.. jestem już tym mega zmęczona, zanim usne ulozew się i trzeba wstawać do młodego i tak w kółko..!
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
!Cytat:
![]() :conf used:![]()
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
A sral ja pies.
Będę mieć czas realizować to na co się napalilam. Wgl czuje ze nasze drogi się rozejda na zawsze. Ale to historia na klub co oni tu wyczynia ja ostatnio w stosunku do mnie i do tzta. Zresztą do innych pracowników też. Dziewczyna poprosiła czy może dziś wyjść o 4 nie o 5 i w pon wziąć wolne . To dostała wolne obowiązkowej dzisiaj i jutro a w SB i pon am byx w pracy. Krytykę przy klientach robi ze mnie... A dajcie spokój. 47 dni bodajże mi zostało ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Oh nawet nie ! ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Simka podziwiam Cie kochana !
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno:
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
AARTAA no niestety, może jakbym jednak zemdlala, to raczyliby coś zrobić ;/
SYLWOHA u mojego brata czasami potrafi być 40 różnicy w wyniku jeśli nie umyje rak, samo trzymanie w ręku jabłka, nawet nie jedzenie może zaburzyc wynik, bo na skórce też coś może być. OENEDUE mi się cotton ballsy bardzo podobają, tylko drogie są, ja nawet sobie do sypialni bym cis takiego kupiła ![]() GRYZELDA ja też większość mam jasnych ![]() CZUBASEK ale czego mogłaś wziąć S szlafroka? Właśnie mi chodziło o grubość, czy do chodzenia po domu zima, wstawiania w nocy, nie będzie za cienki? Bo na aukcji napisane, ze to cienka,bawełna i na wiosnę lato, a ja jak spód kołdry wyjdę, to mi zimno po rękach, plecach ;/ ANI_QA ale będziesz miała dodatkową ochronę i Inka posiedzi jeszcze w środku, gdzie ma najlepsze warunki na rozwój do 36 tyg niedużo Ci zostało.KALUSIA a mi mówiła (aplikacja), ze rozpoznają nasz zapach i rozpoznaja go już po porodzie ![]() OGOLNIE może czas odswiezyc fach? ![]() SIMKA ja też Cie podziwiam i wszystkie inne mamy mające małe dzieci... Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam się w gronie przeziębionych - tż mnie zaraził (a prosiłam żeby wcześniej poszedł do lekarza, zanim go całkiem rozłoży) więc zdycham sobie w łóżeczku. A jutro przed sr mieliśmy jechać obejrzeć mebelki ![]() Adka twoje szefostwo to w ogóle dziwni ludzie... nie ogarniam ich toku myślenia bo wydaje mi się że nawet za stereotyp "polaczka-cebulaczka na wysach" wychodzą Złożyłam reklamację w inpoście, generalnie ciśnienie mi skoczyło na obsługę samej reklamacji, ludzie tam chyba za karę pracują |
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, długo czekałyście na paczkę z Gemini?
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogolnie Twoje sny są powalające
Aniqa Trzymaj się w tym szpitalu! Sylwuska Pokaż łóżeczko ![]() Kalusia Dezynfekcja pierwsza klasa, dobrze, że szlaufa nie użyła ![]() Simka Podziwiam Cię Adka Jeszcze trochę i się uwolnisz od tego bydła!
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Adka pamiętaj - nie ma tego złego co by ..
!też coś koło 4 dni .. tż mial wrocic o 13.. wroci kolo 17 .. i znowu nic nie załatwimy dzisiaj .. jacuzzi to zły pomysł ??
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Kalusia no właśnie 200 ogólnie robi i z tego trzeba wybrać do druku. Wydaje mi się bardzo mało i teraz nie wiem czy dopłacić za 300 dodatkowych czy 200
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- 0enedue ja po wizycie na basenie w jacuzzi dostałam grzybicy pochwy więc ja z tych niepolecających
|
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Oenedue, na też nie polecam
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
KALWINKA to wygrzewaj sie i nie dawaj chorobie ;/
A czemu składalas reklamacje? KALUSIA no ja mimo że,kurierem to czekałam z 6 dni, sama byłam zdziwiona ze tak długo, pierwszy raz kurier tak długo szedł, chyba na piechotę ![]() EVCIAPO zaraz poszukam linka, to wkleję ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#318 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalwinka dosłownie Polacy na dorobku ale kredytowym.
Może to złośliwe będzie ale powiem jedno dwa telefony i leżą z kredytem dom im zabierają i zamykają studia. Wiemy dużo za dużo. Bez umowy bez niczego a oni nie pamiętają kodów do kont bankowym gdzie my mamy dostęp. .. Evcia może nawet już dziś? 0enedue łac ich ! Pedały!
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Witam
tak czułam że uciekłyście na nowy wątek ale zeby ponad 30 stron nastukac w dzien nie znacie litosci ![]() Ta ja zamiast prac ubranka, dopinac wyprawke i pakować szpitalną torbe to dziś zaczeliśmy malować mieszkanie.... Szaleństwo
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Łóżeczko będzie takie:
![]() Z możliwością przerobienia go na tapczanik za pomocą listwy zabezpieczającej ![]() Chcieliśmy wziąć takie samo z szufladą, bo ładniej wygląda, no i przydałaby się zawsze na coś, Ale różnica w cenie to 100 zł, więc stwierdziliśmy, że to za dużo za taka głupotę, jeśli chciałabym wziąć komodę z jedną szuflada więcej, to wyniosloby mnie to 20 zl a nie 100 zł Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wróciłam z tej poczty i już mam dosyć tego bólu między nogami. Same przyjemności na tej końcówce
|
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Żelazo mi się skończyłoCytat:
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
do tej pory na basenie omiajałam jacuzzi ale mam taka ochote wygrzac sie w wannie a ze nie mam .. no nic obejdę się smakiem
![]() Rudaska jesteś ??? mam pytanie ![]()
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tydzien bo zamawialam w piatek a przyszlo w srode czy czwartek.
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() Szlafrok nie jest gruby ale tez nie jest mega cienki. Ale ja ogolnie nie lubie grubych rzeczy bo szybko sie przegrzewam. Jest no grubszy niz koszule i pizama. |
|
|
|
|
#326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) zamawiałaś na all ?
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska, jeśli Ci zimno w nocy to może kup sobie taki polarowy szlafrok? Nie są takie ciężkie jak frotte i dużo ładniejsze. Widziałam w Biedronce ostatnio ale nie pamiętam ceny
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- A nie, dzisiaj jest czwartek, pewnie wchodzi nowa gazetka
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
benita84To i tak dobrze, bo u nas jeszcze daleko do malowania
ale na szczęście tylko 1 pokójSylwuska bardzo fajne łóżeczko, też mi wpadło w oko
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Kalusia ja też zamówilam w poniedziałek ale sprawdzałam przed chwila i nadal nie jest wysłane
|
|
|
|
#330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak na allegro zamówiłam ![]() Cytat:
Ja np śpię w koszulce z krótkim rękawem i dzisiaj jak wstałam, to musiałam nałożyć sweter bo chłodno mi bylo i właśnie się zastanawiam czy kupić szlafrok bawełniany czy właśnie polarowy... Byłam dziś w biedronce i widziałam, za około 45 zł były ale przebrane, no i Mąż obiecał ze mi kupi, więc jeśli miałabym wziąć grubszy to chcę już coś lepszego. Cytat:
Dyskusja była zacięta i chyba z godzinę wybieralismy, bo jak jest to, to tego nie ma, ostatecznie nie wiedzieliśmy co zrobić z tą szuflada, ale wybór padł, ze kupimy bez, bo na tą jedna szuflade szkoda było 100 zł, jak cała komodę bede miała za 200 zł, no i poza tym to tylko łóżeczko, kupimy lepszy materac w sumie będzie kosztował tyle co łóżeczko, więc wole te 100 zł do tego dołożyć ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

rosi:

nie znacie litosci 

a Żelazo mi się skończyło