Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-15, 12:35   #3721
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

jestesmy po obiadku, dalam jarzynowy krem i ugotowalam jajo. dalam zoltko nie do konca rozgniecione, z grudkami, zdziwiony byl, ale zjadl prawie caly sloiczek.

no i pierwsza nocla u siebie w pokoiku na plus. tfu tfu tfu. pobudka o polnocy, potem o 5 rano, wzielam do siebie i do 8 dospalismy

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Rany ale kupka malutką męczyła zjadła ładnie dynie pol tego maciupkiego słoiczka i mało było to dałam Hippa dynia z ziemniakiem- 2 łyżeczki może zjadła, nie smakowało jej. I wzięłam na przewijak było troche kupy plasteliny śmierdzącej fuu ale zaczęła sie prężyć to pomogłam jej przycinając nóżki i wisk straszny podniosła brr to jeszcze jej pomogłam i jeszcze wyszła dynia wczorajsza. Ale tak krzyczała czerwona cała łzy jak grochy brrrr Niewiem czemu u nas takie zbite te kupy, ona tyle mleka pije.. Dziś tez po dyni herbatę owocowa próbowałam dać to może z 15 ml bawiąc sie smoczkiem wypiła, ale normalnie pic niechce brrr Jeju mam nadzieje ze unormują sie te kupy i nie będzie jej to sprawiać takiego problemu...
dynia z zimniakiem z hippa jest ohydna :/ nawet jak kilka razy po te 15 ml wypije to dobrze. Jasiek ladnie pije z kubeczka, co z tego jak 10-15 ml max :P mam nadzieje, ze kupy u was beda szly z latwoscia

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:35   #3722
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
Matko, to moj jeszcze tydzien temu nosil ten rozmiar, spodnie dakej 92 i majtki.
a wcześniej są jeszcze rozmiary 80 i 86 także nasze dzieci (młodsze maja jeszcze czas
my nosimy 74/80 zależy jakiej firmy

Cytat:
A ja znowu marze o drukim synku a Ania powiedziala mama😭
spokojnie ) tak się tylko mówi chociaż ciekawa jestem :P hehe

Edytowane przez mori_lee
Czas edycji: 2015-10-15 o 12:38
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:43   #3723
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hej, witam się

moje dziecko jest z jakiejś planety snu, nocka przespana od 19 do 6:30, potem zjadła, pobawiła się i od 8:10 śpi..ale oczywiście piszę post o spaniu to już słysze, że się przeciaga i ziewa

O kurde wypoczywa dziewczyna) może wie ze kiedyś będzie dużo imprezować i śpi na zapas

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53111086]super! bedzie coraz lepiej z tym zasypianiem, zobaczysz. Skoro moje ryczydło przedsenne juz zasypia smaa na noc i to bez drugiego cycka!) - polezy z 10-15 minut przy projektorze, potem jej wylaczam jak jeszcz nei spi, wychodze a za jakies 10-15 minut spi całkiem bez słowa.
teraz ja na drzemke polozylam, lezala z 15 minut bez plakania, cos teraz leciutko marudkuje, chyba wzywa Morfeusza

oj wspólczuję wydatku, co za niefart. no ale auta to nigdy w pore sie nie psują, cóż[/QUOTE]

Rożnie z tym usypianiem, sama wiesz, ale jakos to będzie. Ja tylko bym chciała zeby te pobudki nocne zlikwidować!
A pomysł z rolka papieru zacny hehe

Cytat:
biedna jesteś z tymi pobudkami trzymaj się !

Viola a Ty masz rajstopki z h&m takie szare i kremowe 2 pak?

hehehe postraszyłam CIę zaginionymi mamuskami i jesteś

zdrówka życze

kciuki za kontrole

ojej Majka na pewno będzie dobrze a jak coś to można okularkami skorygować, nic się nie martw

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

brawo brawo będzie coraz lepiej

napisz do Soni, bo jej akcja się zakoczynczyla sukcesem

a jaka spacerówke chcesz?

ejj a mi się nic nie wyświetla

Nie mam tych rajstopek, ostatnio myślałam ze je kliknęłam jak robiłam zamówienia, ( mi chodzi o takie szare i różowe chyba we wzorki dziergane) i dzieliłam tam na kilka zeby zniżkę mieć z newslettera, ale przeoczyłam gdzieś
A Tż chodziło mi ze telefonem pewnie po oczach jej poświecił

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
wprowadzajac warzywka mis jadl je 4 dni, sloiczek na dwa dni. dwa sloiczki i wtedy cos innego znowu. teraz co dwa dni cos innego.
dzis jajo damy gotuje sie wlasnie.

Dzięki za info jajcaro

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Dotarlam do domu. Z mlodym kiepsko. od poniedzialku zaczynamy lasery, mamy 10 zabiegow.

MAJKA bedzie dobrze nie nakrecaj sie za wczasu.

Ide w piecu napalic.
Zdrówka!

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
jestesmy po obiadku, dalam jarzynowy krem i ugotowalam jajo. dalam zoltko nie do konca rozgniecione, z grudkami, zdziwiony byl, ale zjadl prawie caly sloiczek.

no i pierwsza nocla u siebie w pokoiku na plus. tfu tfu tfu. pobudka o polnocy, potem o 5 rano, wzielam do siebie i do 8 dospalismy

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

dynia z zimniakiem z hippa jest ohydna :/ nawet jak kilka razy po te 15 ml wypije to dobrze. Jasiek ladnie pije z kubeczka, co z tego jak 10-15 ml max :P mam nadzieje, ze kupy u was beda szly z latwoscia

O to super ze tak ładnie zjadł i spał 👏
Tez mam taką nadzieję, bo to okropny widok, jak niunia tak się męczy... 😓
Ta dynia właśnie zajeżdza jakoś, aż sprawdzałam datę bo taki dziwny zapach miała brr Jutro spróbuje jeszcze raz, ale pewnie tez nie podejdzie. Może dokupie jeszcze mała dyńke.

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-10-15 o 12:45
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:48   #3724
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Rany ale kupka malutką męczyła zjadła ładnie dynie pol tego maciupkiego słoiczka i mało było to dałam Hippa dynia z ziemniakiem- 2 łyżeczki może zjadła, nie smakowało jej. I wzięłam na przewijak było troche kupy plasteliny śmierdzącej fuu ale zaczęła sie prężyć to pomogłam jej przycinając nóżki i wisk straszny podniosła brr to jeszcze jej pomogłam i jeszcze wyszła dynia wczorajsza. Ale tak krzyczała czerwona cała łzy jak grochy brrrr Niewiem czemu u nas takie zbite te kupy, ona tyle mleka pije.. Dziś tez po dyni herbatę owocowa próbowałam dać to może z 15 ml bawiąc sie smoczkiem wypiła, ale normalnie pic niechce brrr Jeju mam nadzieje ze unormują sie te kupy i nie będzie jej to sprawiać takiego problemu...
Pawelek tez na poczatku tak mial. Juz jest ok z kupkami 😊
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:48   #3725
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
biedna mam nadzieję, że Nadii jakoś będą szły te kupy

Cytat:

hehe na zdrówko Jaś

Widziałyście gdzieś promocje na gerberki?
Stary 2015-10-15, 12:51   #3726
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
a wcześniej są jeszcze rozmiary 80 i 86 także nasze dzieci (młodsze maja jeszcze czas
my nosimy 74/80 zależy jakiej firmy

spokojnie ) tak się tylko mówi chociaż ciekawa jestem :P hehe
Moj tez mowil mama najpierw i ma siostre.
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:51   #3727
gosiak0512
Zakorzenienie

ROSI ja mam ubranka

MALA mam jeszcze dynia indyk i boje sie otwierac :/

Rajstopy kupowalam w pepco po 4.99

VIOLA Mateo uwielbia na miekko

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:53   #3728
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Pawelek tez na poczatku tak mial. Juz jest ok z kupkami 😊

To fajnie, dałaś mi nadzieje Bo te kupy twarde nie są, ale poprostu może dzieci nieprzyzwyczajone i niewiedza jak sie ich pozbyć i im zalega w brzuszku. Wcześniej to bryzgg i już hehe No nic jestem dobrej myśli. Jak jutro nie będzie kupy i będzie się męczyć, to dam jabłko lub śliwkę.
Stary 2015-10-15, 12:53   #3729
katt
Raczkowanie

Hej! Pędzicie strasznie, ciężko się wbić

NIEZAWSZE - co za babol, tragedia jakaś ja jeszcze nie dostałam @ (odpukać)

MADELINEM - gratki 6 m-cy

MAJKA - nie martw się na zapas, to na pewno nic poważnego

GOSIAK - zdrowia dla synka. A te lasery to na co?

VIOLKA - u nas tylko trochę gęściejsza, taka galareta, no i ciemniejsza. Wody ani herbatki jeszcze nie podaję.

CASHMERE - obyś szybko zwalczyła zastój!

PAVLINECKA - ale miałaś noc, no imprezowiczka Ci się trafiła jak nic

MADZIXX - zazdroszczę śpiocha

Hm próbowałam dać Małej wodę z butelki, to się zakrztusiła, a mam smoka 1-kę... To chyba nie ma sensu zmieniać na większy, jak to jest? A może lepiej spróbować z kubeczka dać, np. niekapka? Dodam, że Hania nigdy nie piła z butelki (nigdy nie odciągałam mleka). Nie wiem czy jest sens jeszcze jej z butli uczyć? A jak mleko będę chciała podać (bo może jeszcze zacznę odciągać)?

Mała na drzemce, jak się obudzi to obiadek i może spacer.
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 13:00   #3730
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

hehe na zdrówko Jaś

Beda beda
Stary 2015-10-15, 13:00   #3731
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

brawo za obiadek

Cytat:
O kurde wypoczywa dziewczyna) może wie ze kiedyś będzie dużo imprezować i śpi na zapas

Rożnie z tym usypianiem, sama wiesz, ale jakos to będzie. Ja tylko bym chciała zeby te pobudki nocne zlikwidować!
A pomysł z rolka papieru zacny hehe

Nie mam tych rajstopek, ostatnio myślałam ze je kliknęłam jak robiłam zamówienia, ( mi chodzi o takie szare i różowe chyba we wzorki dziergane) i dzieliłam tam na kilka zeby zniżkę mieć z newslettera, ale przeoczyłam gdzieś
A Tż chodziło mi ze telefonem pewnie po oczach jej poświecił

Dzięki za info jajcaro

Zdrówka!

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

O to super ze tak ładnie zjadł i spał 👏
Tez mam taką nadzieję, bo to okropny widok, jak niunia tak się męczy... 😓
Ta dynia właśnie zajeżdza jakoś, aż sprawdzałam datę bo taki dziwny zapach miała brr Jutro spróbuje jeszcze raz, ale pewnie tez nie podejdzie. Może dokupie jeszcze mała dyńke.
oj biedna Adunia z kupką...oby się unormowało
noo Alcia może będzie imprezować jak mama hehe
ja własnie widziałam te rajstopki i cudne sa, chce je i tak podpytywałam bo nie wiem jaki rozmiar brac

aa wiesz ja czesto świece tel i sprawdzam czy Ala przykryta ale zmniejszam jasnosc wyswietlacza

Cytat:

hehe na zdrówko Jaś

podpinam się pod pyt

dałam obiadek(zupka jarzynowa z bobovity) o 11:30, wcześniej jadła o 7:30 i co? na początku zamknięte usta i mina w stylu "no próbuj matka ale i tak Ci się nie uda" z czasem otwierała parę razy ale głównie to ja wciskałam jej i o dziwo jadła ale bez entuzjazmu jakiegoś. Zjadła 2/3 słoika czyli 85 ml, potem chętnie cycka zjadła.
no nic, będziemy próbować hmm parę razy miała taki odruch wymiotny, Gosiak chyba pisała, że Martynka tak ma i zagęszcza kleikiem?
chciałam iść na spacer teraz, wszystko już przygotowałam a patrzę w okno a tam deszcz :/
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 13:03   #3732
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
bi
podpinam sie, Gerberki u nas schodza najlepiej

JAŚ

Stary 2015-10-15, 13:04   #3733
violka848
Zakorzenienie

Madzixx ja tez telefonem świece, ale staram sie nie po oczach- wystarczy ze w okolicach brzuszka zaświece i wszystko widzę
Stary 2015-10-15, 13:06   #3734
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Majka rozumiem, że się denerwujesz mocno trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze, oczywiscie że okulary to żadna tragedia, tym bardziej jak tylko do momentu skorygowania ale wiadomo dla matki i to jest dołujące Pamiętam jak moja siostra płakała bo nie chciała wyjść w okularach a teraz cieszy się jak idzie wybierać z mamą nowe oprawki, tyle tego jest.

Madzixx o tak te od lela blanc są śliczne ale dla mnie za drogie, to już bym wolała od BJ kupić albo elodie a ja kliknęłam "szary" http://allegro.pl/edisa-spiworek-pol...647994525.html

Bird hej

Ewulka współczuję takiego wydatku :/
a tak oglądałam go Wy macie czarny wózek prawda? to pasuje fajnie
my granat to średnio :/
Kochana śpiworki elodie to od 450 do 600 zł

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
podpinam sie, Gerberki u nas schodza najlepiej
u nas też
Stary 2015-10-15, 13:06   #3735
gosiak0512
Zakorzenienie

KATT na uszy

MADZIX tak ja zageszczam bo jak rzadkie to jej leci z kazdej strony i sie najesc nie mogla, ale wymiotnego odruchu nie miala

Stary 2015-10-15, 13:08   #3736
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
MALA mam jeszcze dynia indyk i boje sie otwierac :/
tez bym sie bala
ja chyba z mieskiem nie mam hippa nic. wydaje mi sie ze mam bobovity i holle

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość

Hm próbowałam dać Małej wodę z butelki, to się zakrztusiła, a mam smoka 1-kę... To chyba nie ma sensu zmieniać na większy, jak to jest? A może lepiej spróbować z kubeczka dać, np. niekapka? Dodam, że Hania nigdy nie piła z butelki (nigdy nie odciągałam mleka). Nie wiem czy jest sens jeszcze jej z butli uczyć? A jak mleko będę chciała podać (bo może jeszcze zacznę odciągać)?
u nas sprawdza sie kubek doidy cup . ale podaje tez w zwyklym kubku albo w czym tam mam pod reka. u nas butla jest be, z kubkiem niekapkiem tez nie wie o co chodzi.

JAŚ

Stary 2015-10-15, 13:08   #3737
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
tez bym sie bala
ja chyba z mieskiem nie mam hippa nic. wydaje mi sie ze mam bobovity i holle
Mam bobovity sporo. Z hippa mam ta dynie z indykiem i warzywa srodziemnomorskie jeszcze tylko. Hitem byl rosol z kasza manna hipa i warzywa z krolikiem bv.

Stary 2015-10-15, 13:11   #3738
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

dałam obiadek(zupka jarzynowa z bobovity) o 11:30, wcześniej jadła o 7:30 i co? na początku zamknięte usta i mina w stylu "no próbuj matka ale i tak Ci się nie uda" z czasem otwierała parę razy ale głównie to ja wciskałam jej i o dziwo jadła ale bez entuzjazmu jakiegoś. Zjadła 2/3 słoika czyli 85 ml, potem chętnie cycka zjadła.
no nic, będziemy próbować hmm parę razy miała taki odruch wymiotny, Gosiak chyba pisała, że Martynka tak ma i zagęszcza kleikiem?
chciałam iść na spacer teraz, wszystko już przygotowałam a patrzę w okno a tam deszcz :/
u nas taki odruch wymiotny to znak ze koniec jedzenia
a pada za oknem od rana, ze spaceru nici:/

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Mam bobovity sporo. Z hippa mam ta dynie z indykiem i warzywa srodziemnomorskie jeszcze tylko. Hitem byl rosol z kasza manna hipa i warzywa z krolikiem bv.
oo nie widzialam takiego nigdzie

JAŚ

Stary 2015-10-15, 13:16   #3739
violka848
Zakorzenienie

Mówicie ze Gerberki najlepiej wchodzą, ja niemam porównania jeszcze, ale to fajnie bo akurat prawie same Gerberki mam Z Bobovity owoców kilka i 3 Holle słoiki i ten wspaniały dzisiejszy hipp -jeden słoik

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

A u nas słonecznie następny tydzień ma być słaby, wiec jak malutka wstanie to idziemy sie przejść

Naprzeciwko mojego bloku sa domki i w jednym ludzie mają kilka kur każdy wózek z małym dzieckiem tam się przytrzymuje hehe atrakcja spacerowa
Stary 2015-10-15, 13:26   #3740
gosiak0512
Zakorzenienie

U mnie wieje paskudnie..

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

MALA o taki http://www.aptekagemini.pl/hipp-roso...iacu-190g.html tylko cena tu zabojcza! W rosku 5.99

Stary 2015-10-15, 13:26   #3741
madzixx88
Zakorzenienie

ze spaceru dziś nici..leje :/
a chciałam do Roska i Sp wejsc po nowe słoiczki jutro ma być 16 st niby i do połowy przyszłego tyg powyżej 10, no zobaczymy

łącze się w bólu z przekręcaniem się dzieci na brzuch w łóżeczku
Stary 2015-10-15, 13:26   #3742
rosarioV
Zakorzenienie

Nie poszliśmy na spacer, bo wieje jak na Uralu Idę na szybko ponadrabiac dopóki mały śpi :P

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 13:35   #3743
gosiak0512
Zakorzenienie

Moja ciagnie juz ponad 2.5h

Stary 2015-10-15, 13:41   #3744
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
u nas taki odruch wymiotny to znak ze koniec jedzenia
a pada za oknem od rana, ze spaceru nici:/

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

oo nie widzialam takiego nigdzie
ja bardziej obstawiałam, że za dużo na łyżeczece dałam, ale możliwe

Cytat:
Mówicie ze Gerberki najlepiej wchodzą, ja niemam porównania jeszcze, ale to fajnie bo akurat prawie same Gerberki mam Z Bobovity owoców kilka i 3 Holle słoiki i ten wspaniały dzisiejszy hipp -jeden słoik

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

A u nas słonecznie następny tydzień ma być słaby, wiec jak malutka wstanie to idziemy sie przejść

Naprzeciwko mojego bloku sa domki i w jednym ludzie mają kilka kur każdy wózek z małym dzieckiem tam się przytrzymuje hehe atrakcja spacerowa
sama jak próbowałam Gerberka i Bobovity to Gerber lepszy z owocków nie wiem bo raczkujemy w tym

oo fajnie, może swojskie jajka sprzedają

Cytat:
KATT na uszy

MADZIX tak ja zageszczam bo jak rzadkie to jej leci z kazdej strony i sie najesc nie mogla, ale wymiotnego odruchu nie miala
u nas czasem też poleci ale zbieram łyżeczką i pakuję od nowa
Stary 2015-10-15, 13:41   #3745
ewullka87
BAN stały

Zamowilam na rozmiar 80 w c&a bluze, body i 4 dwupaki legginsow, takie same, ale tylko te byly w promocji.
Stary 2015-10-15, 13:41   #3746
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Moja ciagnie juz ponad 2.5h
taka pogoda to co tu robić
moja własnie poszła spać
Stary 2015-10-15, 13:45   #3747
ewullka87
BAN stały

Dobrze ze w tych siexiowkaxh mozna placic dopiero 2 tygodnie po otrzymaniu przesylki.
Stary 2015-10-15, 13:50   #3748
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
ja bardziej obstawiałam, że za dużo na łyżeczece dałam, ale możliwe

sama jak próbowałam Gerberka i Bobovity to Gerber lepszy z owocków nie wiem bo raczkujemy w tym

oo fajnie, może swojskie jajka sprzedają

u nas czasem też poleci ale zbieram łyżeczką i pakuję od nowa

Haha nie pomyslałam o tych jajkach

Cytat:
taka pogoda to co tu robić

moja własnie poszła spać
Moja śpi ponad godzinę, odkąd tych obiadów nie gotuje to mi sie czasem zwyczajnie nudzi he żebym jeszcze wiedziała ile pośpi to bym książkę zaczęła czytać czy cos, a tu niewiadoma To siedzę na Zalando i kurtki szukam
Stary 2015-10-15, 13:56   #3749
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Haha nie pomyslałam o tych jajkach

Moja śpi ponad godzinę, odkąd tych obiadów nie gotuje to mi sie czasem zwyczajnie nudzi he żebym jeszcze wiedziała ile pośpi to bym książkę zaczęła czytać czy cos, a tu niewiadoma To siedzę na Zalando i kurtki szukam
dla siebie?
a śpiworek masz czy nie kupujesz w ogóle??

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Dziewczyny jecie orzeszki ziemne solone?
ja właśnie zjadłam sporą ilość i trochę się boje czy nie przesadziłam..
Stary 2015-10-15, 13:58   #3750
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
rano mowi, ze przeciez ona nie placze... kolezanka mi zasugerowala psychologa. Bo byc moze tak.odreagowuje to co dzieje sie w dzien, a przexiez nikt krzywdy jej nie robi.

Ta baba to masakra...brak slow.

plastelina, w kolorze dania

na eeg byla dzielna, pod koniec tylko troche juz zaczynala plakac, ale dala rade. W nagrode zabralam ja do smyka, dostala lalke barbie z ubrankami a chciala furbiego :/ czekamy na opis, bo do miesiaca ma byc. Jak.na szpilkach, bo jeszcze neurologa musze umowic i wyniki jej zrobic. Juz.widze jak chetnie idzie na pobranie krwi.

typowe z opisu lekow to jakos w zime, ale ona sa raz na jakis czas. A co.noc wyje od.miesiaca chyba. To juz normalny placz. Jak ze mna spi to.nie placze.

Masakra, co za noc, jedna wyla, Agata wybudzala sie co troche, dwie pobudki na karmienie. Niedlugo.wyladuje w wariatkowie. Az sie.boje ja zostawic ze szwagierka jak bedziemy jechac na slub. Nie wiem co to.bedzie. a ostatni tydzien, to juz.w ogole byla masakra.

Za to dzis mloda.konczy pol roczku, jak.to.zlecialo,...
Może nie chodzi o to, ze jej się krzywda nie dzieje ale sama atmofera w domu może żle na nią wpływać? A jak Twoje relacje z Tż ?
Gratki pół roczku
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wyć mi sie chce.
Juz jakis czas temu starszy mówił ze źle widzi na jedno oko. Myslalam ze zmysla. Potem znów. Dzis rano też. Zawsze to samo oczko. Musimy do okulisty pójść ale ja już czarne wizje mam i wyje
Ojej, może to nic groźnego... Idź, zbadajcie mocno kciuki magiczne trzymamy
Cytat:
Dotarlam do domu. Z mlodym kiepsko. od poniedzialku zaczynamy lasery, mamy 10 zabiegow.

MAJKA bedzie dobrze nie nakrecaj sie za wczasu.

Ide w piecu napalic.
Osz kurcze... Kiedyś to migdały wycinali wszystkim.
Cytat:
ja mam dużo 62 ale letnich
Letnie to odpadają, mała rodzi się w styczniu
Cytat:
A ja znowu marze o drukim synku a Ania powiedziala mama😭
Będzie trzecie ? Też taki mały odstęo czy dłuższy ?

Obawiam się trochę chrztu, nie tylko z powodu ojca ale tez małego, bo msza na 10:30 a moje dziecko ok 11 ma zawsze drzemkę Będę musiała go jakoś przetrzymać i nie robić pierwszej drzemki i uśpić ok. 9:00 trochę po aby odbył pół godziny snu przed kościołem. eh...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości