|
|
#4351 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież kiedy powietrze wydychasz nosem to woda się nie naleje i dlatego między innymi całego powietrza pod wodą się nie wydycha ![]() A wdech bierzesz ustami, łatwo zapamiętać nad wodą wdech ustem pod wodą wydech nosem... Ale tu nic po dystkusjach, sprawa pierwszorzędna to pozbycie się strachu przed wodą .Obycie z nią i hmmmmdziwnie to zabrzmi zaprzyjaźnienie się z nią.... Żeby unosić się na niej bez trudu od tak... Wtedy można uczyć się pływania , a tak to stres, spięcie mięśni , spłycenie oddechu itd Hmmm A w Sobotę ? ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Nie mieszkam tam , tam chodze na basen . Spotkanie z fragry ma być 17 tego... I warsztaty w Q 27 o 18 Idzie ktoś?
|
|
#4353 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O warsztatach info widziałam, ale pewnie mi się nie będzie chciało, a w weekend to ja do Warszawy nie przyjadę
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4355 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Popatrzyłam na necie ale raczej za różiowy. Chciałam sobie kości policzkowe namalować a nie dodawać kolorów/ożywiać/odmładniać, więc róż to raczej w ogóle nie dla mnie. |
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomacaj w rosie
|
|
#4357 |
|
Nindżopesz
|
Ale i tak na malowanie kości to się nie nada, nie? Jak już Sahara jest za bardzo "kolorowa". Coś konkretnie szaro-brązowego ale nie smutnego mi potrzebne. O ile w ogóle.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie to jakby wyjść z cieplutkiej kąpieli wprost na zimny dwór. Latem - marzenie Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-15 o 15:54 |
||||
|
|
|
#4359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest łatwo dostępny możesz go sprawdzić nie bierz w ciemno ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|
#4360 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I tyle moich planów z dodawaniem sobie suczego wyglądu, ech ![]() Cytat:
Ja nie z tych porcelanowo-brzoskwiniowych.
|
||
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Na mnie jest cielisto bezowy , wiadomo od skóry zależy , ale jak pisąłam łatwo dostępny zmacać można ...albo nyxa tego szarego...Ale chyba próbowłas?
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odczaruje wodę. Ejże nie jedna Mary na rynku. Z filmików na YT wnoszę, że genialna jest Becca, ale to drozyzny. Ja bym się rozglądała za cieniami w tej roli. Zmielonymi nadrobniej jak sie da. Wklikaj w yt i zobaczysz. To nie mój kosmetyk - pory kratery, więc unikam, to sama nie polecę. Pono H&M świetne rozświetlacze wypuścił, tylko że w kremie i robio konkretno tafle. Chyba nie o to Ci chodzi, tylko o migoczący pył? |
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam jak Grzegorz FIgielski , szukał tej pływalności . Kazał kobiecie na płytkej wodzie do połowy uda położyć się na wodzie, wyciągnąć ręce nad głowę , głowa musi być zanużona tak ze zakrywa uszy, nogi zgiąć w kolanach po kątem prostym ....Cuś takiego ...
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie nienawidzę tego - woda w uszach brrrrrrrr Jak płynę żabką - na głębokości 140 max to mam całą głowę ponad wodą, ani kropla do ucha mi się wlać nie może.
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wystarczyło, żeby ktoś mi powiedział, żeby wziąc oddech i połozyc na wodzie najpierw głowe, a potem resztę i tadam! juz nie lece głową w dół a nogami do góry jak robiłam to w LO Choc przez tamte wydarzenia nadal strach mam przy odrywaniu nóg od podłogi, ale z nim kurde walczęCytat:
A dopiero we wrzesniu się dowiedziałam, że żadnego kursu dla dorosłych nie ma i wciąż sobie w brodę pluję, że nie zaczełam chodzić latem Zrobiłam sobie kakao a'la azteckie, czyli woda, kakao i chilli (plus słodzik bo ja bez słodkiego ni huhu). No i faktycznie rozgrzewa aż piecze
|
|
#4367 | |
|
Nindżopesz
|
NYXa nie, Inglotów też nie, oglądałam swatche na necie i wydedukowałam, że 504 za fioletowy, NYX chyba też, a 505 za szare. Więc może 506 ale najpierw muszę pomyśleć czy w ogóle.
Cytat:
Bo potem znowu będę żałować, że nie kupiłam jakiegoś Narsa, Mary Lou czy innego Lightscapade. A tak to najwyżej stwierdzę, że drogi, polecany a i tak g... warty i będę miała rozświetlacze na wieki z głowy.Nie, mi się o taflę rozchodzi. I wolałabym nie w kremie. Ale konsystencja musi być miękka, satynowa, np. to Kobo nie pasuje mi jeszcze bo takie mocno pudrowe, osiada na twarzy, podkreśla suchość. Ingloty są mniej pudrowe? |
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś w przyszłości będe informowac Cię , kiedy idę i może kiedyś się skusisz
|
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O czepku mowy nie ma. Cytat:
Czaję - tafle znam jednak tylko z kremowych. Ingloty - hmmm już mi się skońćzył - na końcu się pokruszył, wydaje mi się, że są mniej pudrowe, ale wciąż pudrowe. Miękkie. Pylące. Ciut mnije pudrowe, ale tylko ciut. Z takich mega satynowych to widza mi się Hourglass. no ale tego się nie steści stacjonrnie a wtopić trochę lipa, drogie. niemniej z opisów i efektu na filmikach, fotkach wydają mi się genialne. Jednak subtelne. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-15 o 16:44 |
||
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu o czepku mowy nie ma? Wuosy?
|
#4371 |
|
Nindżopesz
|
Nazwami rzuciłam na wyrost bo o Lightscapade czytałam ostatnio, że jest suchy, pudrowy i lepszy na całość twarzy - czyli tak naprawdę nie dla mnie. Narsa onegdaj testowałam i też słaby efekt, za bardzo pudrowy a punktowo nie widać, Meteoryty też. Dlatego pokładałam nadzieje w Mary bo ponoć typowo punktowa i "satynowa". Aaale nie wiem. I tak mnie to nie upiększy.
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Okropieństwo! Włosy, głowa, wszystko. nienaturalna dla mnie rzecz. Brrrrr.
Cytat:
Jak się natknę u której jutuberki lub blogerki na jakiś fajny to dam Ci znac, bo do tej pory ignorowałam rozświetlacze. No i obecnie już mniej śledzę beauty.
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale postanowiłam interweniować, bo sama używam Lightscapade od kilku lat i uważam, że jest super, no przynajmniej dla tak bladych ludzi jak ja. Na pewno nie nadaje się do stosowania na całą twarz. Z kolei wspomniany Mary- Lou jest dla mnie ekwiwalentem złotej choinkowej bombki. Polecam popatrzeć na makijaże Violi z Killer Colours, długo używała Maca właśnie i był szał No. Uciekam.
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło spotkać kolejną wizażową "twarz" a bardziej ducha
|
|
|
|
|
#4375 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Z tego co dostępne a nie limitowane to macowy Lightscapade albo Soft & Gentle - piekna tafle daje i to nie taka kiczowatą.
|
#4376 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak coś fajnego wypaczysz to daj proszę znać ![]() Cytat:
Chyba właśnie u Killer Mac wpadł mi w oko ale stwierdziłam, że ładnemu we wszystkim ładnie i nie ma się co napalać Generalnie im więcej opinii poznaję, tym bliższa jestem wnioskom, że cokolwiek wybiorę pewnie będzie źle W sensie akurat nie utrafię. W każdym razie teraz znowu kusi mnie Mac, zwłaszcza, że Stazja pisała kiedyś o Mary, że nadaje się tylko pod brew.Cytat:
Nie jest na Tobie zbyt pudrowy, nie podsusza, nie podkreśla mikrozmarszczek?
|
|||
|
|
|
#4377 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
U mnie S&G nie wypada ciepło.
|
|
#4378 |
|
Nindżopesz
|
Niemniej L bardziej mi się podoba więc to w niego bym celowała.
|
|
|
|
#4379 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
natomiast rozluźniony chudzielec będzie się unosić na wodzie bez problemów . Idzie o psychicznie sterowane napięcie ciała .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, to miałam nabyć?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Latem - marzenie