Mamusie styczniowe 2016, cz. IV - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-15, 16:08   #3961
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV

Joanna, ja bym została
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:10   #3962
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Ja nie wiem,oni liczyć nie umią. Nie ważne że w karcie jak byl jest napisane 28/29 - oni liczą na 30! Z matematyki - - 1 myślicie że to lepsze rozwiązanie żeby zostać tam? Z tego stresu nie zapytałam o tą szyjkę:x najwyżej jutro rano się spakuję i pojadę tam na tą obserwacje. Porozmawiam jeszcze z mamą - pielegniarką może coś doradzi :x

A no i zmierzyli obwód brzucha - 91cm? Coś takiego usłyszałam.

Edytowane przez 6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Czas edycji: 2015-10-15 o 16:12
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:13   #3963
Dotka90
Zakorzenienie

Co do tej aktywności itp., to ja po prostu nie umiem tak odpoczywać Okej, poleżę godzinę-dwie, ale potem chcę np. wstawić pranie, ugotować coś, poprasować itp.

Przyjełam teraz system 1/1, czyli robię 1 rzecz, np. gotuję, po czym się kładę na jakiś czas, potem np. wstawiam pranie, znów się kładę, potem wieszam pranie, znów się kładę.

To nie jest też tak, że ja cały dzień latam z piórem w tyłku, bo zwyczajnie nie mam na to siły i nie będę Wam ściemniać - och, jaka ja to nie jestem teraz aktywna

No nic, już 16, mąż wraca dzisiaj trochę później, to pewnie koło 18-19 będzie.

Zjem makaron z serem, zrobiłam mus jabłkowo-bananowy, to dam na wierzch i już obiad z głowy
Zupę wstawię potem, będzie na jutro.
Stary 2015-10-15, 16:20   #3964
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

kinga1701 waży 1200g.
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2015-10-15 o 16:23
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:22   #3965
kinga1701
Zakorzenienie

Dotka miałam pytać kupiłaś może te książeczki z biedronki, jakie u Ciebie były?
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:25   #3966
Dotka90
Zakorzenienie

Kinga, nie kupiłam, bo nie byłam w biedrze ostatnio
Może jutro podjadę
Stary 2015-10-15, 16:26   #3967
Casaa
Zakorzenienie

Kasiulenkowo gratki waga juz sluszna

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:26   #3968
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
kinga1701 waży 1200g.
Zaraz bo Ty chyba byłaś we wtorek u gin tak? Bo mi się pomyliło myślałam, że i dziś byłaś
Stary 2015-10-15, 16:27   #3969
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
No to ja mam dzis mega power.... Leci juz 3 pranie, zmywarka ogarnieta, poszorowalam blaty, umylam lazienke (poza kabina - to teraz do TZta nalezy), wytarlam wszystkie kurze, odkurzylam i umylam podlogi. Oczywiscie co chwila przerwa na wizaz :P a teraz leze obiad mam gotowy, wystarczy odgrzac na wieczor zaplanowalam spa dla stopek, TZta zmolestuje to mi pomoze

Wyslane z Lumia920.
Ja dzisiaj też od rana miałam jakiś przypływ energii do sprzątania i wstawiłam i później powiesiłam pranie, ogarnęłam całą kuchnie, umyłam łazienkę, poodkurzałam, pościerałam kurze i jeszcze przesunęłam komodę, żeby zrobić miejsce na łóżeczko (komoda była lekka i łatwo się ją przesuwało po parkiecie więc nie krzyczcie ). Zrobiłam też obiad dla TŻta i teraz siedzę w pracy.

[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53115197]Ja po badaniu na izbie. Lekarz powiedział,że bezpośredniego zagrożenia nie ma, ale że mogę zostać na oddziale do obserwacji, bo być może dopiero szyjka zaczyna się skracać i to będzie przedwczesny poród. Nie wiem co robić? Czy w sumie jest sens przeleżeć tam te dwa dni i dowiedzieć się że "tak jest" czy co. Aha, i ten mi mówi że to 30 tydzień -.- dobrze wiedzieć, każdy sobie liczy jak chce, nie wiem o co kaman z tym :x[/QUOTE]

Ja bym została, niech Cię poobserwują

Kurier przywiózł mi łóżeczko, materac, ochraniacz na materac, przewijak i prześcieradełka do łóżeczka i jedno do wózka
TŻ ma łóżeczko złożyć dzisiaj to jutro wrzucę zdjęcie

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:30   #3970
Casaa
Zakorzenienie

My chyba w sobote kupimy lozeczko, razem z wozkiem bo ma byc promocja na meble najgorsze, ze TZ nie zabral sie za remont, a juz sie odgrazal, ze do konca przyszlego tyg jest zawalony praca.... Czarno to widze:-/

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-10-15, 16:38   #3971
niepozorna
Zakorzenienie

My po wózek chyba w następny weekend skoczymy. I przy okazji do Ikei po komodę

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:40   #3972
koktajlowa7
Rozeznanie

Odebrałam wyniki i nie wiem co myśleć.
Erytrocyty 3,78
Hemoglobina 11,0
Hematokryt 33,2
Za mało wg norm tu podanych ale to chyba nie są normy dla kobiet w ciąży... Reszta w normie.

Glukoza na czczo 100
po godzinie 176,17
po 2 godzinach 122,58
Jakie są normy dla kobiet w ciąży? Bo wg tu podanych to na czczo mam przekroczone, a reszta ok.

No a w moczu wyszły "kryształy: poj. szczwiany Ca" nie wiem o czym to świadczy bo na poprzednich wynikach nie miałam czegoś takiego.

Jest źle?
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:49   #3973
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

KOKTAJLOWA, pijesz dużo wody mineralnej? Szpinak jesz itp? Bo szczawiany wapnia biorą się najczęściej z diety, mogą w dużych ilościach tworzyć kamienie. Na szczęście masz pojedyncze
Morfologię masz w dolnej granicy normy.
Glukoza ok ważne, że po podaniu ładnie organizm sobie z nią radzi

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:50   #3974
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
My chyba w sobote kupimy lozeczko, razem z wozkiem bo ma byc promocja na meble najgorsze, ze TZ nie zabral sie za remont, a juz sie odgrazal, ze do konca przyszlego tyg jest zawalony praca.... Czarno to widze:-/
Nie martw sie przed nami tez remont i niewiadomo kiedy sie zacznie a co dopiero kiedy sie skonczy...
Ale jestem spokojna bo wiem ze jak TZ sie uprze to sam w max 2tyg wszystko ogarnie

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:57   #3975
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
KOKTAJLOWA, pijesz dużo wody mineralnej? Szpinak jesz itp? Bo szczawiany wapnia biorą się najczęściej z diety, mogą w dużych ilościach tworzyć kamienie. Na szczęście masz pojedyncze
Morfologię masz w dolnej granicy normy.
Piję kranówkę z wodociagów i czasem źródlaną. Szpinaku nie jem.
Ufff uspokoiłaś mnie
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 16:59   #3976
kinga1701
Zakorzenienie

koktajlowa
na czczo jest do 90 ty masz 100,zależny od lekarza, może będziesz musiałam powtórzyć badania lub od razu Cię wyślą do dietetyka. Dużo dziewczyn w cukrzycy ma problemy właśnie z cukrami rano, a później już jest ok.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
.
Własnie nie koniecznie ok, cukrzyca jest zdradliwa. Wyniki na czczo są za wysokie.
Stary 2015-10-15, 17:04   #3977
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

To się nazywa wtedy hiperglikemia poranna i ma na nią wpływ wiele czynników, to nie jest cukrzyca. Ani nawet nietolerancja glukozy

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2015-10-15, 17:05   #3978
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Nie martw sie przed nami tez remont i niewiadomo kiedy sie zacznie a co dopiero kiedy sie skonczy...
Ale jestem spokojna bo wiem ze jak TZ sie uprze to sam w max 2tyg wszystko ogarnie

Ehhhh, tyle, ze moj robi wszystko bardzo dokladnie.... On zanim listwe dotnie to piec razy zmierzy, przymierzy.... Fakt ladnie pozniej wyglada ale ten czas.....

Teraz tylko spokoj trzeba zachowac

Tz przyslal sms, ze stoi w korku, z tego miejsca bedzie jechal co najmniej 2 godziny. Ide zatem na piechote do lidla, bo na niego sie nie doczekam :-/
Stary 2015-10-15, 17:10   #3979
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Trzymam mocno kciuki, żeby było dobrze wszystko

Cytat:
No wlasnie pukalam wlaczylam glosno muzyke a ona nic...
Magusia może ma dzień leniuszka, napij się gorącej czekolady i połóż na plecach w takiej pozycji półleżacej.
Cytat:
Może to okrutne ale zawsze odkażam maszynkę spirytusem a miejsca po goleniu wodą utlenioną na waciku. Trochę pomaga

Wkurzyłam się, poszłam do sklepu, kupiłam 12 rzeczy do ubrankowej wyprawki i zostanie mi tylko czapka zimowa do kupienia, chromolę. Nie lubię tak się cykać długo, wkurza mnie wisząca nade mną lista tylko nie wiem za co dożyjemy do końca miesiąca

KAMILKA, bardzo mi przykro i trzymam kciuki żebyś dotrwała jak najdłużej

MALWI, jej, mam nadzieję, że macica Ci się uspokoi

MAGDUSIA, widać ma dzień lenia. Nie smutaj
Ja też
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Malwi oby się okazało że tylko tak straszą i nic nie będzie
Jesteś już w szpitalu?
tak jestem, pojechałam od razu jak wyszłam od lekarza.

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Malwi za Ciebie też trzymam mocno kciuki, lepiej poleżeć kilka dni w szpitalu niż miałoby się pogorszyć.

zuken jak na biało to faktycznie tylko delikatnie zmatowić.

kamilka to jeszcze ponad miesiąc, dacie rade. Mała jest silna, już tyle przeszła i zobaczysz, że dotrwa do końca.

Magdusiaaa to jak mój w poniedziałek, też mnie tak wystraszył cały dzień na nic nie reagował, ale okazało się że wszystko w porządku i Twoja mała na pewno się niedługo odezwie.

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dotka90 mi też się wydaje, że to ucisk na przeponę jednak tam w środku macica coraz mocniej się rozpycha, a wszystkie pozostałe narządy robią sie zbite...

malwi89 kurde, ale nic nie zapowiadało takiej sytuacji.. byłaś u gina na wizycie i on to wykrył? teraz zostaniesz w szpitalu na dłużej? Trzymaj sie

Magdusiaaa mój przedwczoraj miał taki dzień lenia, że normalnie zawału dostawałam. Nic nie pomagało, kompletnie olał wszystkie swoje stałe normy buszowania, dopiero w nocy się rozszalał. Na pewno warto żebyś poleżała na lewym boku taki totalny relaks.
Właśnie problem w tym, że nic mi nie zapowiadało takiej sytuacji. Nawet jakoś bardzo tych skurczów nie czuję, fakt czasami mnie tam coś zakuje, ale to mi się wydaje takie normalne. Przecież już powinny być odczuwalne te skurcze Braxtona-Hicska (czy jak mu tam)
Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
trzymam kciuki aby wszystko było dobrze

Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
dziewczyny, coś dzisiaj kiepski dzień widzę:/
trzymam kciuki za wizyty!
Kamilko, oby udało Ci się wytrwać jak najdłużej.
Malwi, kciuki, żebyś szybko wyszła ze szpitala z dobrymi wynikami.

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki żeby nic złego sie nie stało
fakty strasznie dziś dużo złch wieści

[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53115197]Ja po badaniu na izbie. Lekarz powiedział,że bezpośredniego zagrożenia nie ma, ale że mogę zostać na oddziale do obserwacji, bo być może dopiero szyjka zaczyna się skracać i to będzie przedwczesny poród. Nie wiem co robić? Czy w sumie jest sens przeleżeć tam te dwa dni i dowiedzieć się że "tak jest" czy co. Aha, i ten mi mówi że to 30 tydzień -.- dobrze wiedzieć, każdy sobie liczy jak chce, nie wiem o co kaman z tym :x[/QUOTE]
Zostań tylko możesz zaszkodzić sobie siedzeniem w domu. Jesteś sama czy ktoś jest z Toba, bo jak jesteś sama, to nie ryzykuj.

Kamilka trzymam za Was może jutro przyniesie lepsze wieści

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 17:11   #3980
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
To się nazywa wtedy hiperglikemia poranna i ma na nią wpływ wiele czynników, to nie jest cukrzyca. Ani nawet nietolerancja glukozy
Aż tak się na tym nie znam, wiem tylko tyle co przeczytałam na temat cukrzycy i często są właśnie problemy z cukrami rano, a później już są ok. I wtedy dziewczyny pisały, że tez mają zdiagnozowaną cukrzycę i najpierw próbowały dietą, a jak nic nie dawało to dostawały insulinę, ale tylko na noc właśnie. Ale skoro istnieje takie coś jak hiperglikemia poranna to trzymam kciuki, żeby to nie była cukrzyca o ile ta hierglikiemia jest lepsza.
Stary 2015-10-15, 17:19   #3981
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Aż tak się na tym nie znam, wiem tylko tyle co przeczytałam na temat cukrzycy i często są właśnie problemy z cukrami rano, a później już są ok. I wtedy dziewczyny pisały, że tez mają zdiagnozowaną cukrzycę i najpierw próbowały dietą, a jak nic nie dawało to dostawały insulinę, ale tylko na noc właśnie. Ale skoro istnieje takie coś jak hiperglikemia poranna to trzymam kciuki, żeby to nie była cukrzyca o ile ta hierglikiemia jest lepsza.
Bo się teraz kładzie straszny nacisk na profilaktykę i nawet jak nie ma specjalnych problemów to wdrażają coś na wszelki wypadek. Taka ogólna walka z cukrzycą, której jest wzrost i po prostu się jej zapobiega w przypadku wyniku 100 lekarz różnie podejdzie- jeden będzie dmuchał na zimne i bez powtórki zleci dietę/ leczenie, choć obciążenie daje obraz, że organizm sobie z glukoza radzi i wyjdzie na to, że glukometr ciągle rejestruje wyniki dobre, albo zleci kontrolne badanie i tyle. Czasem nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu jak to się kiedyś szpitalna diabetolog śmiała- za chwilę będzie nam wszystkim grozić niedocukrzenie...

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2015-10-15, 17:24   #3982
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny powiedźcie jak sobie poradzić ze strasznymi podrażnieniami po goleniu? Od zawsze miałam ten problem, ale teraz już po prostu brak sił
Zel z aloesem,jak najwiecej aloesu w skladzie ewentualnie talk od razu po goleniu

Cytat:
trzymam kciuki aby wszystko było dobrze

U mnie nic nie zdaje egzaminu. Pianki, kremy, plastry, depilator no dosłownie nic. W dodatku swędzi mnie skóra, wychodzą brzydkie krostki i wrastają włoski. Już brak mi sił. Myślałam, że może chociaż znacie jakiś krem po depilacji gdzie chociaż by mnie nie swędziało. W dodatku np. dziś się ogolę, jutro znów muszę. MASAKRA!

To ja zwykle tak miałam,a w ciazy o dziwo slabiej mi rosna włosy :-D

Cytat:
Tez tak czasem robie

Dziewczyny, czy ktoras z Was kupowala posciel w lidlu? Od dzisiaj jest promocja i nie wiem czy sie fatygowac :-/ czy dobrej jest jakosci?

Magda to rzeczywiscie nie ruszaj odkurzacza...,

Taka zwykla gladka bawelniana dobrej jakosci,ja bardzo lubie

Cytat:
Zazdroszcze zaufania i spokoju,mnie nosi,mamy wszystko poza pokojem,a później cale sprzatanie po remoncie,ukladanie rzeczy itd...w przyszłym tygodniu musze wrocic na druga wyspe reszte rzeczy spakowac i przewiezc,a same ciezkie zostaly-ksiazki,talerze...

Dzisiaj jakiś dzien zlych wiadomości,trzymam kciuki bardzo mocno za wszystkie szpitalne mamusie.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 17:26   #3983
kinga1701
Zakorzenienie

med coś w tym jest co mówisz, moja diabetolog tez mówiła, że w Polsce przesadzają z tą insuliną i tymi przekroczeniami przy pomiarach. Ja te wszystkie informacje czytam na polskich stronach więc może dlatego Najlepiej chyba w takiej sytuacji zrobić to badanie krwi co pokazuje wyniki z kilku miesięcy co tam się działo, ale pewnie i tak tego nie zlecą. A własnie "słodkie mamy" czy wam coś diabetolog mówił o tym badaniu, kiedy je macie mieć, ja mam mieć po 30 tygodniu ciąży.

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-10-15 o 17:27
Stary 2015-10-15, 17:36   #3984
mojakaren
Zakorzenienie

Dotka90 ja własnie mam taki system codzienny - zrobię cos, odpoczywam, zrobię coś, poczytam, zrobię coś, obejrzę serial itd. wiadomo, że nie zawsze się da, ale wolę tak bo jak za dużo porobię to potem kolejny dzień musiałabym cały odpoczywać

Cytat:
Dotka miałam pytać kupiłaś może te książeczki z biedronki, jakie u Ciebie były?
ja nie Dotka ale chciałam napisac, że u mnie w Biedrze były i fajne są, ale za 15zł to trochę dużo. Ty Kinga pisałaś, że rodzice Ci chyba za 7zł kupowali?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 17:38   #3985
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

jesli nie zostaniesz sama na noc i masz blisko do szpitala to bym pojechała do domu. A jak nie to nie

[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53115389]
A no i zmierzyli obwód brzucha - 91cm? Coś takiego usłyszałam.[/QUOTE]

Ja mam 97 już.. a przynajmniej miałam w niedzielę

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Kurier przywiózł mi łóżeczko, materac, ochraniacz na materac, przewijak i prześcieradełka do łóżeczka i jedno do wózka
TŻ ma łóżeczko złożyć dzisiaj to jutro wrzucę zdjęcie
To się kurier nadźwigał

Cytat:
Ehhhh, tyle, ze moj robi wszystko bardzo dokladnie.... On zanim listwe dotnie to piec razy zmierzy, przymierzy.... Fakt ladnie pozniej wyglada ale ten czas.....

Teraz tylko spokoj trzeba zachowac
Jakbym widziała mojego tatę. A Tż za to czasem chce za szybko co mnie z kolei wkurza bo ja lubię mieć konkretnie zrobione I często coś zepsuje żeby drugie naprawić a potem nie mysli o konsekwencjach

Kupiłam kocyk w Textil Markecie - polarkowy w zwierzaki - lwy, zyrafy, zabki I jakaś babka mnie zaczepiła czy nie potrzebuje wyprawki dla dziecka ja powiedziałam że nie a ta dalej swoje.. Oglądam koszule a ta stoi obok mnie i się wypytuje wszystko Aż stwierdziłam, że sobie idę i poszłam Z tego wszystkiego zapomniałam poszukać rajstopek dla dziecka Nie lubię jak mnie obce coś zaczepia i się nie chce odczepić kiedy ja próbuję się skupić po co przylazłam do sklepu
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 17:39   #3986
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie Dotka ale chciałam napisac, że u mnie w Biedrze były i fajne są, ale za 15zł to trochę dużo. Ty Kinga pisałaś, że rodzice Ci chyba za 7zł kupowali?
Tak czarno białe bo 7,99 zł ja mam np taka : i taka

Tu cała oferta : http://www.biedronka.pl/pl/ksiazki-dla-niemowlat-12-10
Stary 2015-10-15, 17:47   #3987
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czarno białe bo 7,99 zł ja mam np taka : i taka

Tu cała oferta : http://www.biedronka.pl/pl/ksiazki-dla-niemowlat-12-10
tak dokładnie te same
u mnie po 15zł zdzierstwo

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 17:51   #3988
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Ale fajne te ksiazeczki a jaki duzy wybor. Smiesznie tak troche ze te same ksiazki w tym samym sklepie w roznych miejscach kosztuja dwa razy tyle...

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 17:54   #3989
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
tak dokładnie te same
u mnie po 15zł zdzierstwo
Poważnie to tak można, wiedziałam że sa różne ceny zwykłych produktow, ale jak mogą dać wyższa cena jak coś jest z podana cena na oficjalnej stronie
Stary 2015-10-15, 17:59   #3990
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Idę na glukozę we wtorek - będę miała wolne w następnym tygodniu pon-śr ... To przejdę się we wtorek i będę miała cały dzień na odpoczywanie później... Boję się
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości