|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII
Szusz kupiła kwasy dzięki poleceniu Phiphi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII
Dziewczyny polecicie dobry,treściwy krem pod oczy? I pytanie do dziewczyn z cerami mieszanymi- jakich kremów nawilżających używacie? Obecnie używam Bioderma hydrabio legere, jest ok,ale czuję,że potrzebuję czegoś bardziej nawilżającego zwłaszcza na czoło,na którym często czuję efekt ściągnięcia i pieczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#155 |
Dossisława I
|
Jak dla mnie to jest antyreklama tego podkładu.
#156 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakaś chętna na mnie? ![]() Cytat:
O kuffa, 6 stron do nadrobienia! Nie ma mowy. Poddaje się. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja to tylko sobie od tak coś skrobnę, aby mi wątek nie uciekł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyjdzie wypłata i wiem już na co wydam. ![]() Cytat:
![]() Ogółem wychodzę z założenia, że nie stać mnie na tanie, nieksórzane buty - bo szybciej się psują. Ale wiem też, że jak jakieś noszę czasami to jednak dłużej je mam. Z ccc mam jakąś parę kilka lat od matury bo nosiłam je może tylko 15 razy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za sugestie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze na wszelki wypadek spróbuję zmacać przez opakowanie wszystkie Rossmannowskie, może znajdę coś porządnie sztywnego ![]() . Mój EcoTools oddałam, bo właśnie taki miły był - ja mam długie włoski i takie delikatne pędzelki nie dostają się 'do skóry' tylko ześlizgują się po brwiach i z delikatnego podkreślenia brwi robi się plama koloru ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Megilounge wrzuciła zbiór swoich szminek:
https://www.youtube.com/watch?v=xXwaTquUKhI A co do Maxi i Oli Ciupy... Matko. Lubię Maxi, ale filmik przez Słowiankę Donatana chyba pozostanie nieobejrzany, nie będę nabijać wyświetleń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() btw. Offtopy piszemy na szaro ![]() Narzędzia -> włącz subskrypcję wątku
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Niesia o filmach sponsorowanych:
nieesia25 1 minutę temu :W takim razie nie powinnaś oglądać 90% filmow na YT. Różnica pomiędzy mną, a innymi dziewczynami (szczególnie mieszkającymi w Polsce jest taka, że nie muszę tego oznajmiać, gdzie ja jestem do tego zobowiązana przez prawo). Nie mówię w tym filmie nic co nie jest prawdą i podejmuję współprace/testuje produkty, które sama chętnie używam. Nikt mnie do niczego nie zmusza. Jeżeli poza wartościową treścią filmu nie potrafisz przetrawić tego, że dostałam za to wynagrodzenie to bardzo mi przykro. Przez lata nagrywałam filmy za free i teraz zmieniłam do tego podejście. Poświęcam wiele godzin i serca na wszystko co robię i należy mi się za to wynagrodzenie. W najbliższym czasie pojawi się jeszcze kilka innych filmów sponsorowanych i cieszy mnie to ogromnie, bo mam i niespodzianki dla Was, a rzeczy które pokażę są naprawdę super. Pamiętajcie - wynagrodzenie się należy ![]()
#163 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://heavyduty.pl/produkt/27136-so...ny.html#f16708 http://www.czasnabuty.pl/pol_pl_CZAR...7P-16115_2.jpg Albo takie z wysoką cholewką jak z wcześniejszego postu. Mam też coś tego typu ale pełne, kryte: https://polki.pl/we-dwoje/files/Imag...e_dwoje_19.jpg Ze względu na dość wysoki obcas, noszę bardzo rzadko. Kupując buty celuję w te co nie wydłużają stopy, nie znoszę efektu kaczki, kajaków. Więc takie jak pokazujesz, u mnie odpadają. Nie znoszę ich. Jedyny efekt kaczki jaki toleruję, to baleriny latem. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-10-15 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
@melevis. Wiesz co, przede wszystkim myślałam, że prowadzenie bloga/vloga to pasja i przyjemność, a kwestie zarobkowe to dodatek.
Poza tym, sorry, ale co to za tekst - należy mi się - ??? To jest tak roszczeniowe i na miejscu, że nie wiem, co powiedzieć. Może to, że to po prostu niekulturalne??? Nigdy w życiu nie napisałabym, że mi się cokolwiek należy. Chyba, że mówilabym o szacunku, czy godnym traktowaniu mnie. Nie o pieniądzach za nagrywanie filmów na yt. Co to jest w ogole za praca? Oczywiście, czasochłonne, bo trzeba usiąść, przygotować się, zmontować, ale nie można tego porównać z normalną, etatową robotą, gdzie ma się nad głową szefa i kupę obowiązków. YT to powinno być hobby, a nie praca... I przykro mi, że mówisz to Ty, którą uważałam za tak rozsądną.
#167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jestem dziś zrypana. Robiłam dziś pierwszy raz hybrydy komuś. Bałam się, że pazur mi się zatrzęsie, ale tak nie było. Gitarra ![]()
![]() |
#168 |
Konto usunięte
|
Też mnie kuszą. Ale przy moich krótkich nogach w tym sezonie mogę mieć tylko czarne buty. A te są chyba tylko w takim miodowym kolorze. A zakochałam się w Timberlandach ;c
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie sformułowanie, że jej się należy jest niewłaściwe i po prostu burackie..
![]() |
#170 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Konto usunięte
|
Ale przecież nikt nie każe jej tego robić? Poza tym z takim podejściem można dojść do utopijnego "za każdą moją pasję powinni mi płacić". No tak to odebrałam. Robiła to dla siebie, mogła robić za darmo jako hobby. Wybrała opcję "praca". Miała prawo to wybrać. Ale niech nie wmawia, że jej się należało.
Mnie się kasa należy za siedzenie na wizażu! No! Siedzę tu, nabijam właścicielom portalu wejścia. Gdzie moja kasa? Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-10-15 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Przeraza mnie te zdjęcie Karoliny, kompletnie nie podoba mi się makijaż
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...c9&oe=56CCFE96 |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Świetny filmik u Lisy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
No tak, skoro napisałam, że jej wypowiedź była moim zdaniem nie na miejscu, to nie mam prawa nazwać tego po imieniu? Aha...
#175 |
Konto usunięte
|
Znowu szykuje się dyskusja, czy yt można nazwać pracą, no nie wytrzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Konto usunięte
|
Ten z epoki niemych filmów to obecnie moja miłość. Chciałabym umieć taki sobie zrobić <3 I nosić wręcz na co dzień. Ale moje wschodnie i pucołowate rysy bardzo się z nim pogryzą. ; (
Lisa jest cudowna. Zazdroszczę jej tych regularnych rysów. W każdej epoce jej świetnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Konto usunięte
|
a dla mnie nieesia ma racje
nie rozumiem za bardzo dlaczego "co to za praca?". Praca jak każda inna. Jesli ktos umie sie utrzymac z yt to ja mogę tylko zazdrościc sukcesu. Moim zdaniem to super, ze dziewczyny zarabiają i rozwijają kanały o kolejne współprace, o ile robią to z głową, ciekawie i z pomysłem. No i o ile te współprace oznaczają. Np, ta współpraca donci z maybelline bardzo spoko forma, moim zdaniem. Sto razy lepsza od karolinowych kosmetyków z ameryki i bogusiowych beglossy. Mimo to z mojej strony (mimo, ze sie czesto nabijam z tego typu współprac) i dla Bousi i dla Doncze i dla Nieesi i dla Karoli i dla każdej innej dziewczyny, która potrafi niezle zarobic na yt - duże propsy i zazdrość, ale bez zawisci ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Konto usunięte
|
Uważam, że może być pracą. Ale nie rozumiem wychodzenia z założenia, że jak regularnie nagrywasz filmiki to ci się należy kasa. Albo jest to zabawa, hobby i bierzesz to na klatę, że kasy nie dostaniesz, albo bawisz się w jutubowe biznesy i zarabiasz. Ale nikomu się nic z tego tytułu nie należy, trzeba rozgraniczyć czy to nasza rozrywka czy potencjalny sposób na zarobek. Tutaj z moją najukochańszą Melevis się nie zgodzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie mam zamiaru nad niczym zastanawiać. Napisałam po prostu, że dla mnie mówienie, że cokolwiek się należy jest po prostu słabe. I tyle. Nic mnie nie boli, napisałam tylko o sformułowaniu. Uderz w stół...
#180 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jedynie nie rozumiem podejścia, że każdy regularny kanał powinien z tego mieć kasę. Byłoby pięknie, ale tak nie musi być bo nikt ich do tego nagrywania nie zmusza. To trochę tak jakbym zdecydowała się komuś w czymś pomóc choć nikt mnie o to nie prosił. Ma mi dać za to kasę? Byłoby fajnie, ale nie musi. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Myślę, że to kwestia tego jak sformułowała tę wypowiedź. Dla mnie to brzmi jakby byle hobby musiało być opłacane. Oczywiście, miała prawo wybrać czy chce to dalej robić zupełnie za free, czy mieć z tego zyski. Tego się nie czepiam. Czepiam się wizji jaką przedstawiła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.