|
|
#421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część IV
Cytat:
Choć faktycznie było widac, że Ola kompletnie nie radzi sobie z zadaniem.Cytat:
![]() Cytat:
Wkurza mnie Natalia, z tymi paluchami przy buzi, rycząca w każdym odcinku i naprawdę, nie ma rewelacji. Może i ma predyspozycje, żeby być jedną z tysiąca modelek, których się nie zapamiętuje. Ale nic poza tym, bo twarz ma banalną.
|
|
|
#422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#423 |
|
Przyczajenie
|
@naomi
Zgadzam się z pierwszym zdaniem. Większość dziewczyn ma taką samą twarz, nawet faceci. Nie jestem w stanie ich ani troszeczkę rozróżnić od siebie. Porównajcie sobie np. pierwszy sezon. Ja dalej po kilku latach pamiętam te dziewczyny, a nie potrafię nawet tutaj skojarzyć większości. Ale nauczyłam się już Natalii i Kamili. Jakiś postęp jest. ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Ja uważam, że Natalia udaje takę miernotę na wzór Pauliny Papierskiej. Pozuje na strasznie nieśmiałą, smutną i pełną kompleksów dziewczynę. Ale taka dziewczyna, która na serio ma ze sobą problemy (z samooceną) nie zgłosiłaby się do Top Model czy telewizji w ogóle, którą oglądają miliony polaków bo nie miałaby na to odwagi i na bank nie zrobiłaby sobie rozbieranej sesji. Tutaj jest moim zdaniem pozowanie na zakompleksioną kurkę żeby wzbudzić żal i litość i na nich dojechać jak najdalej. |
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#425 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Ale ona taka stara nie jest przecież, wcześnie urodziła to dziecko, teraz ma chyba 20 lat? Ja wiem, że w modelingu 2 lata w tą czy w tamtą robią różnicę, ale 20 to jeszcze nie taki dramat
|
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że Natalia nie nadrabia energią czy otwartością i generalnie się w żaden specjalny sposób nie wyróżnia na tyle, żeby do siebie przekonać. No i ma 21 lat, w modelingu dla wielu dziewczyn ten wiek to schyłek kariery tak naprawdę.Co do tego, że ta 'nieśmiałość' Natalii to taka poza... Może. Choć nie byłabym taka pewna. Myślę, że to może być złe nazewnictwo tak naprawdę, bo nie odbieram jej w sumie jako nieśmiałej, bardziej jako zwyczajnie leniwą i marudną Chciałaby, ale najchętniej to by palcem nie ruszyła. Myślę też, że jej schlebia, że tak wszyscy wokół niej skaczą i walczą o nią.EDIT. Właśnie zerknęłam na jej dane na stronie programu i cóż, tych wymiarów też wcale takich dobrych nie ma, 67cm w talii to na modelkę dużo za dużo. Edytowane przez lina_09 Czas edycji: 2015-10-15 o 11:20 |
|
|
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
sluchajcie, a ten facet Natalii to nie gral przypadkiem tez w MIlosci na Bogato? tak mi przypomina tego tancerza-geja do ktorego startowala jedna z bohaterek
|
|
#428 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
podobny ale chyba nie ten sam
|
|
|
|
|
|
#429 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, a ja mam na studiach chłopaka, który ma twarz identyczną jak Radek
ale ciemnobrązowe włosy. ale Radek też miał chyba ciemne zanim mu ufarbowali? normalnie identiko *-*
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
TOP MODEL - Zostań modelką - część IV
daj namiar
|
|
|
#431 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Serio podoba Wam się Radek?
Bo wg mnie jako model jak najbardziej tak, ale nie widzę w nim mężczyzny, jest dla mnie kompletnie aseksualny.
|
|
#433 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niestety ciało typowego zdechlaka. Gdyby trochę podjadł i coś tam delikatnie wyrzeźbił to jak najbardziej do zjedzenia.
|
|
|
|
|
|
#434 |
|
Naczelny Hipster
|
Mi sie podoba jako człowiek ogólnie - ma coś takiego w twarzy, ze bardzo przyciąga wzrok i bez kitu lubie na niego patrzeć
![]() Ale jako facet to dla mnie za młody i z urody i z budowy ciała też, zbyt licealny |
|
|
|
|
#435 |
|
Biała Dama
|
W sensie damsko męskim mi się nie podoba, choćby dlatego że jest dużo młodszy. Ale podoba mi się jego twarz, ciemna oprawa oczu itp. no i zachowanie, spokój
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Cenie Radka za jego wiedzę o modzie, zaangażowanie wie po co tam jest poza tym wydaje się ogarnięty jak na swój wiek,pewnie jego sytuacja życiowa na to wpłynęła w przeciwieństwie np do ,,Majkela''maminsynka.
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Radek to syn przyjaciółki mojej kierowniczki, zgadzam się z tym że łatwego życia chłopak nie miał...
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie o top model ew mogą podziałać :
Karolina Pisarek - typowa baby face , trochę niska ale jak agencja ją dobrze poprowadzi to będzie latać do Chin i zarabiać , bo oni takie twarze uwielbiają Samuel - Ciężka i ciekawa uroda , na Europę faajny Jakub Kosel - Jak nie przepadam za jego charakterem to ogólnie ma warunki i może fajnie pracować Natalia jest całkiem niezła ale nie ma psychiki ... Reszta nic nie zrobi ... Zresztą już w poprzedniej edycji pisałam że Michalina będzie wyjeżdżać i sobie wyjeżdża na kontrakty a co do Marty to też podejrzewałam że dzięki Top model będzie tylko chodzić po wybiegach Polskich i na tym się zakończy bo na rynek zagraniczny nie ma twarzy i sprawdziło się
|
|
#439 |
|
Konto usunięte
|
Ja trzymam kciuki za Radka i Magde
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
SPOJLER!!!
Na Vietnam Fashion Week m.in. Karolina Pisarek, Radek, Jacob. https://www.facebook.com/media/set/?...0285236&type=3 |
|
|
|
|
#441 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
BAN stały
|
No i super, to jak dla mnie 3 najciekawsze osoby.
|
|
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#445 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#446 |
|
Biała Dama
|
Ou, ciekawie
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ale ona jest niska |
|
|
|
|
#447 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
jest niska i nieciekawa, na zdjęciach też nie wychodzi pięknie (a jest śliczna) |
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Na ig też jest Gilon i Stępien na fw
![]() \\ https://instagram.com/ntmgallery/
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2015-10-19 o 00:34 |
|
|
|
|
#449 |
|
Life is a drink ...
|
Azjaci ogólnie są mali to tam pasowała :P
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Azja kocha baby face i wzrost nie jest dla nich problemem :P więc ona jest idealna na ten rynek :P
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

Choć faktycznie było widac, że Ola kompletnie nie radzi sobie z zadaniem.
Wkurza mnie Natalia, z tymi paluchami przy buzi, rycząca w każdym odcinku i naprawdę, nie ma rewelacji. Może i ma predyspozycje, żeby być jedną z tysiąca modelek, których się nie zapamiętuje. Ale nic poza tym, bo twarz ma banalną.

Zwłaszcza, że Natalia nie nadrabia energią czy otwartością i generalnie się w żaden specjalny sposób nie wyróżnia na tyle, żeby do siebie przekonać. No i ma 21 lat, w modelingu dla wielu dziewczyn ten wiek to schyłek kariery tak naprawdę.

ale ciemnobrązowe włosy. ale Radek też miał chyba ciemne zanim mu ufarbowali? normalnie identiko *-*

Gdyby trochę podjadł i coś tam delikatnie wyrzeźbił to jak najbardziej do zjedzenia.