|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Cytat:
No właśnie. Bylam pewna ze bez kuracji sie nie obejdzie a tu proszę. Dlatego nie wierze ze wysoka prolaktyna zabezpiecza ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Ja robię bozene trymerem. Kupiłam w Rossmanie ale ma kiepskie ostrza. Wczesniej mialam taki fajny mpm i na ślepo mogłam golić no ale zepsul sie. Tez jej nie widzę. nie ma szans, nawet brzucha odciągnąć nie moge
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wiesz,wysoka prolaktyna może też spowodować poronienie,więc to zawsze jest ryzyko. Ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam jeszcze ze jestem i miałam zabieg usuwania torbieli pod pełną narkoza, kilka dni później zaczęłam plamić,szybko na ip a lekarka mówi ze pani poroniła. A ja takie oczy,nic o ciąży nie wiedziałam. Widać tak miało być. |
|
|
|
|
#543 |
|
Rozeznanie
|
Mam już szafe zamontowana ale jakoś nie mogę się ogarnąć i posprzątać. Juz 3 raz podchodzę do tego ale ciężko idzie.
Mam jakąś dysfunkcje systemu motywacji heheh |
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
Musze się ogarnąć i iść kupić majtki jakzesz stare mogą mnie cisnac pod brzuchem to masakra. A jeszcze niedawno były dobre. Mała wogole coś mi się kręci dziś tuż nad spojeniem.
Szkoda ze decathlon mam daleko bo bym jakieś spadochrony najlepiej kupiła. A do tego mam auto w.warsztacie i trzeba pieszo.... A przywyklo się do.wygód oj przywyklo |
|
|
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie mama zrobiła sok ze świeżych warzyw
ma wyciskarkę Brauna, więc Bomba witamin poza tym brzucholkowi sie spodoba. A propo torby do szpitala. Tak dumam co ja mam wziąć do niej z ubranek konkretnie? Macie już ogarnięte? Ile czego do ubrania dla dziecka pakujecie do torby i w jakich rozmiarach? Mam te wszystkie spisy z netu, jedni piszą że pajace, inni co innego. Zgłupiałam. |
|
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) od 2 lat A obecna ciąża to nie dzieło wpadki stosunku przerywanego, ale świadomego pójścia na całość Aleeeeeeee...Jak urodzę to w życiu sie nie zgodze na żadne stosunki przerywane TŻ się przyzwyczaił i teraz jakby co to trudno będzie się opanować nieee, ja idę w ogóle stąd ![]() przypomniało mi sie co mi sie snilo... Raz: okładałam mojego ojca kapciem domowym. Powiedział, ze tego pożałuję. Dwa: jak okładałam ojca kapciem to przyłączył się do tego mój były i też okładał go drugim kapciem. Trzy: jak już przestalismy okładać ojca kapciami to się schyliłam bo mi cos spadło, a mój były mnie "zaatakował seksualnie" od tyłu i żeby było ciekawiej obudziłam sie w momencie najwazniejszym i musiałam isc siku bo mnie tak cisnęło, a w kibelu sie okazało ze kropla spasc nie chciała ![]() wiem wiem jestem porypana w ogóle kazdy sen ma jakis podtekst erotyczny ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
jakoś na razie nie mam do tego głowy. zajme sie tym ZAŚ
|
||
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w środę na wizycie, z Młodym wszystko w porządku, ale ja musiałam jeszcze badania dodatkowe zrobić i mam podwyższone AspAT i AlAT
Na razie nie na tyle żeby się kłaść do szpitala, ale mam brać leki, przed następną wizytą powtórzyć badania i zobaczymy...Jestem podłamana... Najpierw przeziębienie dwa tygodnie, teraz wątroba... Mam nadzieję, że nie podskoczy do góry...
|
#550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
My sie nigdy w przerwywany nie bawilismy... tz powiedzial ze tk tak jakby nadgryzc ulubionego loda i odlozyc
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- sweet czyli zagrozenie cholestazoa ? |
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Sweetviolet a dlaczego lekarz zlecil Ci te badania?
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
sweet cholestaza?
ja sobie zrobie wątrobowe przy nastepnej morfo, ostatnio juz o tym myslałam. |
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Niestety tak
![]() Od jakiegoś czasu swędzą mnie w nocy stopy, dłonie, nadgarstki i plecy. I lekarza od razu kazał robić badania. Oby tylko się nie pogarszało...
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ja mialam tez takie epizody ze swedza mnie lydki.
Musze mu powiedziec tez :/ |
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
WOJNIANN mi się dzisiaj też jakoś nic nie chce, Mąż śpi, nie chce halasowac i go budzić i jakoś za bardzo roboty też nie mam, no jakoś tak mi dziwnie. Sama chętnie bym się obok niego położyła, ale w nocy nie usunę na bank, więc się szlajam z kata w kat, z tego wszystkiego aż poprasowalam
![]() ANDRIUSZKA ja jeszcze nic nie pakuje, bo nic nie mam wybranego, dzisiaj zamierzam ostatecznie zamówić z Tz komodę i jak przyjdzie, skrecimy, to lecę z praniem, wtedy będę myslec myślę, że to zależy od Ciebie, co będzie Ci najwygodniej zakładać ![]() OGOLNIE my jak już zdecydowaliśmy, ze możemy mieć dziecko, to też taki przerywany stosowalismy, ale ja chciałam porobić jeszcze badania, wyleczyć zeby no i raczej nawiązaliśmy, jak wszystko było ok, to wtedy można było szaleć i udało się od razu ![]() I też więcej raczej nie będziemy tak robić, no chyba że świadomie jak za drugie będziemy się brać, ale takiej antykoncepcji nie zamierzam stosować. Ja to w ogóle gumek nie lubię, dziwnie się czuje, czasami mnie piecze, ale chyba nie mam uczulenie,al w jakoś tak złe, Tz tym bardziej nie lubi, a to go ciśnie, słabiej odczuwa, no przyzwyczaił się też do naturalnego dotyku, skóra do skory więc najlepiej byłoby z tabletkami, no ale to jeszcze odległy temat, zobaczymy ![]() Twoje sny są mega, a pod tekst zawsze mają, bo Ty ciągle o tym myslisz przecież!! ![]() SWEETVIOLET ehh oby Ci się poprawilo, kiedy masz następną wizyte?? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
sylwuska od paru dni już nie myślę, bo mnie pęcherz łupie
i mi się poodechciewało Dodałam fotke do klubu, jak Wy to i ja też ;p |
|
|
|
#558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dużo zdrowia życzę. A teraz coś na rozterki szafowe
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki ANDRIUSZKA, jestem zadowolona. A chwila relaksu poza domem ( w którym wszystko wiecznie czeka na zrobienie...) -bezcenna. Za resztę zapłacisz karta...
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- SWEETVIOLET, dobrze, ze lekarz sie tym zajął, faktycznie to obiawy cholestazy, zazwyczaj przy pierwszym dziecku. Ale Ci pomogą, nie martw sie!!!! Przerywany??? Chyba juz tylko w amoku, my zawsze zachodzimy za pierwszym razem... No i sie chyba bede musiała zabetonowac po ostatnim Szkrabie ! Albo niech tz weźmie ten obowiązek na swoją klatę, tzn no wiecie...
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję że będę mogła wrócić po porodzie do krążka
taka antykoncepcja najbardziej mi odpowiadała
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, spotkałyście się kiedyś w praktyce z depresją poporodową? Jakoś boję się, że mnie może coś takiego dopaść
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to też jakieś hormony uwalnia? I jakoś się to zmienia? Opowiedz, bo nic o tym nie wiem.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Ps, ale żal, dostalam ostrzeżenie
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee spotkalam sie ale duzo czytalam bo mnie kazdy tym straszyl ( ja mam ogolnie depresje)
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wgl byłam u lekarza, infekcję na razie wykluczył, trzeba szukać przyczyny bólu i mam iść na posiew moczu. Także jutro pojadę już, żeby na poniedzialek mieć wynik. No i kazał iść do gina, zeby tez obejrzał podwozie, bo moze jakas utajona infekcja grzybicza czy cos takiego.
Pobolewa mnie od wczoraj prawy jajnik i nie wiem tez o co chodzi ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Najgorsze jest to, że weekend i żadnego lekarza awaryjnie nie ma A ja zaczynam się martwić, bo nie wiem czy te bóle są normalne Na ip nie mam co jechać, bo żeby mnie zbadać to kładą na oddział, zupełnie jak dla mnie niepotrzebnie. Wizyte u gina zamówilam przyspieszoną na przyszły czwartek... Sama nie wiem co mam robić juz... |
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz mi serce wypadnie, tz na usg brzucha :p
|
|
|
|
#569 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Na wątku hashimoto napisałam ze mam hormon do oddania
znaczy napisałam to inaczej dlatego wolę tutaj pisać inaczej bo dostanę drugie ostrzeżenie i ban:p A ja nie miałam na myśli psprzedaży tylko odstąpienie. No ale
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

Ale zaszłaś!! 

TŻ się przyzwyczaił i teraz jakby co to trudno będzie się opanować
i żeby było ciekawiej obudziłam sie w momencie najwazniejszym i musiałam isc siku bo mnie tak cisnęło, a w kibelu sie okazało ze kropla spasc nie chciała
Na razie nie na tyle żeby się kłaść do szpitala, ale mam brać leki, przed następną wizytą powtórzyć badania i zobaczymy...
dużo zdrowia życzę. 
taka antykoncepcja najbardziej mi odpowiadała
rosi: taka antykoncepcja najbardziej mi odpowiadała