|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
A ja nie. Co b nie mówić to wszystkie baby się patrzą na mojego tz .ba! Podrywaja go jak nawet jestem obok..:/
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor moje oba chłopaki to takie szczypiory że chętnie bym ich tak podtuczyla ale się NIE DA!
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze coś napiszę. Jak poznałam mojego Tza to on miał za☠☠☠iste mięśnie a ja byłam chuda. Teraz ja jestem gruba, a on już nie ma aż tylu mięśni
|
#485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i frytaski mniam
|
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piwko winko kolacje i idzie w dupke![]() Ja pije wino. Tz strzelił z dupy i poszedł do 2 pokoju i usypia Lene
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-10-16 o 22:02 |
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wam dobrze z tym piciem. Ja jak przestane KP to chyba w alkoholizm popadne
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to piszę co u nas
![]() Ostatnio czasu mam niewiele, bo drzemki moich dzieci absolutnie się nie nakładają. Starszak dodatkowo przechodzi niezły bunt dwulatka, generalnie jest sajgon. Teraz jeszcze nie śpi bo wymyśla tysiąc rzeczy które mu przeszkadzają... Mam go już o tej porze dość :P Tym bardziej że wstaje ostatnio między 6 a 7 a w dzień nie za wiele pośpi ![]() Tymek za to jest kochanym aniołkiem Marudzi tylko kiedy jest głodny albo zmęczony, pozostałą część dnia grzecznie się sam sobą zajmuje W dzień niezbyt dużo sypia, ale za to najpóźniej o 20 śpi już u siebie w łóżeczku a dzień zaczyna o 7-8 Niestety, w tym tygodniu zakończyłam przygodę z kp. Przez to też miałam mało czasu na wizaż. Walczyłam 2 miesiące... Nagle ni z tego ni z owego wszystko zaczęło Tymkowi przeszkadzać podczas jedzenia. Kiedy miał absolutną ciszę i spokój było jeszcze w miarę ok, ale przy nadzwyczaj żywym dwulatku raczej o spokoju mowy być nie może. Przerobiliśmy wszystko, przystawianie z pieluchą na głowie, karmienie na chodząco bujając, nakładki i tym podobne sprawy. Ostatni miesiąc odciągałam i dawałam z butli bujając przy karmieniu. W tym tygodniu stwierdziłam że ściąganie mija się już z celem bo pokarmu miałam tak newiele, że na jedno karmienie odciągałam 3-4 razy w ciągu dnia Julka karmiłam 9,5 miesiąca. Tymka chciałam podobnie, ale wyszło jak wyszło... Miałam mega doła z tego powodu i nadal mi smutno, ale już się z tą sytuacją pogodziłam. Trudno...
|
|
|
|
#491 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierog ma to samo z tymi budzikami nastawia sobie ☠☠☠☠a od chuja ich a ja rano mam ochotę ☠☠☠nac tym telefonem o ścianę. Cytat:
Hahaha jaka potrzeba oryginalności ![]() Cytat:
HahahhHahaha Cytat:
Hahaha rewia mody na cmentarzu to teb Pułtusk ma takie wiejskie myślenie? No co Tyy nie wyglądasz!! Cytat:
Cytat:
Julek co prawda samolotu nie robi ale fizjo mówiła ze jakby robił to natychmiast go zabierać na ręce ze to bardzo złe, ale z kolei na majowkach dziewczyny piszą ze samolot to normalny etap rozwoju i ze to normalka to ja nie wiem Cytat:
Dokładnie Dziecko porusza sie tak jak mu mięśnie pozwalają jak są nadmiernie spięte to jemu jest po prostu bardzo trudno a po co ma sie męczyć jak rehabilitacja moze pomoc Cytat:
Polecam Bepanthen Cytat:
Tylko po co tak męczyć dziecko ja widzę ze Julek czasem chciałby cos zrobic ale po prostu nie moze bo jest przyblokowany przez przegięte plecy. Cytat:
Bardzo bardzo sie zgadzam... Po to mamy postęp żeby moc ułatwiać dzieciom jak maja z czymś trudności zwłaszcza ze to tylko niemowlaczka Cytat:
Medicover ma na rehabilitacje kontrakt z centrum damiana nie wiem niestety czy oni maja refundacje na NFZ... Niestety na NFZ to w wawie podejrzewam ze wszędzie odległe terminy.... Baby!!! Oszalalayscie z tym pisaniem! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|||||||||||
|
|
|
#492 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja rok temu byłam chuda, taka figurkę miałam |
||
|
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
No ja już popadam, chlip chlip
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Wyłączam subskrypcje! Rozproszy Tza i będą nici z wieczoru bez dziecka
|
#497 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ala: ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Ej w ogóle ja z EX kiedyś
Edytowane przez kaczuszka1986 Czas edycji: 2015-10-16 o 22:13 |
||
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo napięcia mięśniowego to zgadzam się z tym, że często dziecko samo daje radę wyrównać deficyty. Ale na przykładzie mojego Julka wiem, że nie zawsze. On miał je późno zdiagnozowane, bo zaniepokoiło mnie że w wieku 10 miesięcy jeszcze nie potrafił sam usiąść. Wcześniej stał niż siedział. Dopiero na rehabilitacji pani zwróciła moją uwagę, że nieprawidłowo wstaje, robił to podwijając palce swoich stóp pod siebie. Że też go to nie bolało... W sumie rehabilitowałam go 4 miesiące. Było to dość męczące dla niego, bo musiałam oklejać mu nóżki tejpami a dziecko w tym wieku do cierpliwych nie należy
Także wg mnie jeśli jest problem, to im wcześniej zadziałamy tym lepiej
|
|
|
|
#499 | |
|
celebriti
|
no to tez zaluje ze nie ogarniam insta
|
|
|
#500 |
|
Konto usunięte
|
Taaaa ale Stu to ma z 40 kilo mniej
![]() Mojemu tz kiedys zależało na wyglądzie, tzn przez ta tarczyce zawsze miał problemy z waga ale na diecie schudł 25 kilo a teraz mimo ze chodzi na siłownie to widze po tym co je ze ma wy☠☠☠ane. Poza tym on chodzi na ta siłownie chyba tylko w celach towarzyskich bo zawsze umawia sie tam z koleżanka z pracy albo kumplem a jak raz robił ze mna mel b to upocil sie jak dzika świnia. Dla kogos kto prawie codziennie lata na silke a raz w tyg na cross fita taka mel b powinna byc jak piardniecie. I w ogole widze ze w wyglądu ma wy☠☠☠ane, wie ze nie lubię zarostu to sie juz tydzien nie ogolił, chodzi w ciuchach które kupił sobie na rolki, takie na maxa dresiarskie na jakie mam alergie i w ogole kiedys bardziej sie starał. Pff a to niby kobiety sie zapuszczają po ślubie Wlasnie wrocil z siłowni i zrobił napad na lodówkę, ja ☠☠☠☠☠☠☠e ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahahahah
|
|
|
|
|
#502 | ||||||
|
celebriti
|
Cytat:
Cytat:
![]() hahahhaha you made my day Cytat:
Cytat:
![]() no niby mozna pic ale co to za picie na oriencie i z okiem na zapalke Cytat:
witaj w ogole ![]() dzielna jestes i dobrze, ze poukladalas sobie w glowie skonczenie kp, rozumiem Cie dobrze, ale chyba najwazniejsze by dziecko zdrowo sie rozwijalo
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
No ale mój tz wygląda jak dzieciak :p
Chlip chlip Cytat:
Albo kupić przypalowe jak tą czapkę Leny. Żyje w ciemnogrodzie :p A do tego na 1 listopada jadę na.mszę na wieś więc wogóle ;D Czuje się chujowo aż tak ze nie mogę zasnąć ;( |
|
|
|
|
#504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello,
Cały dzień dziś zdychałam przez pieprzone zatoki Leoś też chory, więc się nam już szpital zaczyna w domu robić Mam tylko nadzieję, że Franek się wybroni.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Kaja- łączę się w bólu... mam tak zapchany nos, że już wiem, ze całą noc nie będę mogła oddychać
|
|
#505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Irmusia próbowałaś Otrivin na zatkany nos. U mnie super działa. Zdrówka dla Was |
|
|
|
|
#506 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
bardzo się starałaś. Nie zawsze jest jak chcemy.
|
||||
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Aika- dzięki! Farmaceutka powiedziałą dziś mężowi, że mogę se psiknąć wodą morską
|
#508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaaaa bo Ty karmisz. Zapomniałam. Kurczę ja to nie mogę spać z zatkanym nosem. Dla mnie Otrivin to wybawienie. |
|
|
|
|
#509 | |
|
celebriti
|
Coś a wiesz co w tej maści jest ? W sensie składu ?
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ex po rozstaniu się w takie ciacho zamienił.... ale byłam nieugięta. Teraz tz to szczypior ale umięśniony- pomimo tych czipsow i piwa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

i frytaski mniam
piwko winko kolacje i idzie w dupke

tzn zalezy jakie, ale na weselach musi byc 

Mam tylko nadzieję, że Franek się wybroni.
bardzo się starałaś. Nie zawsze jest jak chcemy.