Mamy marzec 2016. Część III - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-17, 10:06   #4321
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część III

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A moja Tośka nadal się nic nie rusza, leniwiec jeden
Leniuszek Mały Ale może to znak, że spokojne dzieciątko Ci się trafiło i po porodzie też tak ędzie
Stary 2015-10-17, 10:08   #4322
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny
u nas nocka tez srednia bo co chwile chodzilam dogladac corke,goraczki dalszy ciag,wiec dzisiaj dzien spedzimy na lezeniu w lozku,mam nadzieje ze nie skonczy sie na antybiotyku.

snilo mi sie dzisiaj ze na usg wyszlo ze ma byc druga corka,a urodzilam syna mimo ze obojetna mi plec podswiadomosc zaczyna pracowac przed sroda
milego dnia
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 10:11   #4323
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
mam ten plus, że jakby co będę odsypiała w dzień
No to wiadomo.

misia, rozumiem Cię, bo sama przygarnęłam rocznego psa, na dodatek w ciąży. I też miałam mnóstwo pracy. Nie była nauczona nawet załatwiania się na dworze.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 10:11   #4324
Olgietka
Zakorzenienie

Ja nie spalam od 2 do 5. Masakra jakaś 😒

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-17, 10:18   #4325
misia880
Zakorzenienie

łatwo powiedzieć, że odmówiłabym sobie ciuchów na rzecz psa. Tak odmówie sobie kurtki w ciąży, będę marnąć żeby dwa razy za te pieniadze wpadł behawiorysta... nie kupie nowych butów męzowi, żeby kolejne dwa razy mógł przyjsc - a w zime będzie popylał po śniegu w trampkach.
No nie to tak nie działa, jak są pieniadze to można wydać ale też bez przesady, że ja będę wiecznie płaciła za błędy teściów... nie na tym to polega. Ja uważam, że bardzej humanitarnie ją uśpić niż pozwolić na jej męki... ale ja nie mogę za nich decydowac.
Zrobiłam wszystko co mogłabym żeby dorźnie jej pomóc, zmusiłam do lepszego odżywiania psa (nie mortadela za 2 zł) tylko sama nawet czasem gotuje jej ryż/kurczaka/warzywa. Dstaje lepszą karmę suchą...
TŻ zrobił nową, ocieplaną budę... częściej się z nią bawi głaska.
Ja próbowałam ją kilka razy wziąść na spacer ale tak szarpie mnie i ta ciągnie do psów, rowerów, a wagę ma podobną do mnie - nie miłabym szans jej utrzymać.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 10:22   #4326
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
No ale nie odmowie wlasnemu dziecku na rzecz nie mojego psa.. pozatym z tym facetem i psem trzeba chodzic, ja sie nie pisze na to a TZ jest ciagle w pracy.

Probowalam tlumaczyc itp. Oni sadza ze jest ok i ze wymyslam.
Pow ze trudno z nia bedzie, ale robi postepy w sluchaniu- ale z tym ogonem nie zbyt. Na stres tak reaguje. Kupilismy jej taki kolnierz z materialu i gabki zeby nie dosiegala do ogona..
Ale nikt nie każe odmawiać czegoś własnemu dziecku. Może to tylko ja taka jestem, że jakby trzeba było zwierzakowi pomóc to wyciągnęłabym kasę spod ziemi. Mieszkacie w jednym domu, no ja bym tak nie mogła. Spać spokojnie czy się bawić wiedząc, że za ścianą jest pies, który robi sobie krzywdę i potrzebuje fachowej pomocy.
A żaden wet nie podejmie się uśpienia zdrowego psa!

Malinka
Bardziej obstawiam łożysko na przedniej ścianie :/ ale mam nadzieję, że niebawem coś poczuję

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2015-10-17 o 10:24
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 10:30   #4327
gosza82
Rozeznanie

Czesc dziewczyny!
Ja także już po śniadaniu dziś kanapki z serem szynką pomidorem ogórkiem i awokado dziś na bogato mąż robił bo dziś mam imieninki tzn generalnie to ja mam imieniny w styczniu w dniu urodzin ale mąż i tak składa mi życzenia i robi jakieś niespodzianki co zobaczy na kalendarzu moje imię mi to pasuje tak więc
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAŁGORZAT Z OKAZJI IMIENIN

Dziewczyny tak mi Was szkoda z tym że się tak męczycie. Nie wiem jak to jest bo ani razu nie wymiotowałam i raczej jadłam wszystko. Tak więc zostaje mi tylko życzyć Wam zdrówka

Darkanddark
wszystkie będziemy mocno trzymać kciuki 4 listopada i zobaczysz wszystko będzie dobrze
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 10:34   #4328
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uważam, że bardzej humanitarnie ją uśpić niż pozwolić na jej męki... ale ja nie mogę za nich decydowac.
Ale psa nie usypia się na życzenie. To na szczęście tak nie działa.
Mój poprzedni pies to też była znajda z TOZu, ciężką miałam z nim przeprawę i dużo problemów, więc naprawdę rozumiem, ale uśpienie to naprawdę ostateczność i tylko w wypadkach naprawdę uzasadnionych.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak mi Was szkoda z tym że się tak męczycie. Nie wiem jak to jest bo ani razu nie wymiotowałam i raczej jadłam wszystko. Tak więc zostaje mi tylko życzyć Wam zdrówka
Ja też przeszłam, można powiedzieć, bezproblemowo. Mdłości miałam codziennie, ale wymiotowałam tylko raz i i czułam się wtedy wypluta przez cały dzień. Okropieństwo. Także dużo zdrowia dla wszystkich cierpiących
Stary 2015-10-17, 10:42   #4329
misia880
Zakorzenienie

tak jak pisałam, kupiliśmy mu kołnierz w ktorym jak jest w klacie to ma na szyi. Dzięki temu nie dosięga do ogona i nie rani go.

To nie jest zdrowy pies, pies który sam siebie okalecza ma chora psychike, i nie wiadomo czy nie zaatakuje człowieka w akcie stresu jak to powiedział behawioryta. Wet by go uśpił, b pytaliśmy - ale oni nie chcą się zgodzić.

Stary 2015-10-17, 10:49   #4330
Bonku
Wtajemniczenie

Ale Wy wczesno wstajecie ja sie dopiero obudziłam, szaro buro i deszcz za oknem a tu pasuje wstac bo coraz bardziej mnie ssie
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 10:51   #4331
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Malinka
Bardziej obstawiam łożysko na przedniej ścianie :/ ale mam nadzieję, że niebawem coś poczuję
na pewno jeszcze chwila moment i poczujesz

Seriale nadrobione, czas wstać z łóżka i wziąć się za sprzątanie, zeby czas do wizyty szybciej zleciał.
Stary 2015-10-17, 10:54   #4332
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak pisałam, kupiliśmy mu kołnierz w ktorym jak jest w klacie to ma na szyi. Dzięki temu nie dosięga do ogona i nie rani go.

To nie jest zdrowy pies, pies który sam siebie okalecza ma chora psychike, i nie wiadomo czy nie zaatakuje człowieka w akcie stresu jak to powiedział behawioryta. Wet by go uśpił, b pytaliśmy - ale oni nie chcą się zgodzić.
Ok, to jest temat drażliwy i przekonałam się już, że na Wizażu takie dyskusje nie kończą się dobrze
Ja Cię w sumie poniekąd rozumiem, bo do mojego poprzedniego psa, mimo całej miłości, niejednokrotnie brakowało mi sił i cierpliwości. To była walka z wiatrakami i po dwóch krokach do przodu, robiliśmy pięć w tył. Można się załamać i czasem naprawdę stracić sens. Ale też nie wierzę, że można go już tylko uśpić. Jeden behawiorysta wiosny nie czyni i wszystkich rozumów nie pozjadał. Ale tutaj znów też Cię rozumiem, że nie Wy powinniście za to płacić.
Tak jak mówię, dyskusja, może być bardzo emocjonująca i ja na pewno nie chcę i nie próbuję Cię oceniać. Oceniam jedynie Twoich teściów.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Ja jadę do pralni po płaszczyk, a później do kuzynki poobczajać jej ciążowe ciuchy
Stary 2015-10-17, 10:57   #4333
misia880
Zakorzenienie

wiem, wiem, dyskusje a temat zwierząt są trudne.
Oni w ogole wysmiali nasz pomysł, żeby tresera wynajac bo behawiorysta to za trudne dla nich słowo. wiec tu nie ma dyskusji..

jedziemy dzis odebrać nasze dyplomy mgr

Stary 2015-10-17, 11:11   #4334
mira81
Zadomowienie

Cytat:

Misia, kolega mial podobny problem ze swoim owczarkiem..diagnoza podobna zaburzenie behawioralne. Jego akurat bylo stac na kilka sesji z behawiorysta wiec zainwestowal. Nie wiem ile go to kosztowalo kazdym razie to bylo tylko kilka podczas ktorych pokazal im jak pracowac z psem. Pewnie juz to wszystko wiesz i niepotrzebnie bede pisac. To co on zmienil to wlasnie dlugie spacery, a jak nie mogl to po prostu aportowaniem i zabawa na podworku "zameczal" psa. Podobno na nerwice moze wplynac tez uboga dieta wiec dobrze zrobilas ze mu probujesz dawac cos lepszego..bo mortadela dla psa to kiepski pomysl..
A jesli chodzi o kolnierz to trzeba z tym uwazac bo moze nasilac jego problemy psychiczne, bo gryzienie ogona to jest dla niego wlasnie rozladowanie napiecia a skoro nie moze tego robic to jest jeszcze gorzej. Oczywiscie trzeba jakos reagowac zeby w koncu nie odgryzl tego ogona ale uwazajcie. No i jest jeszcze jedno wyjscie..psychotropy...ch oroby nie wylecza ale chociaz troche zlagodza.
Poza tym nie wiem gdzie mieszkasz ale jesli masz blisko schronisko lub jakoes towarzystwo opieki nad zwierzetami to mozna zadzwonic i powiedziec jaka jest sytuacja. Oni czesto maja behawioryste i moze moglby pomoc pro bono..

Szkoda psa, ale oczywiscie rozumie ze zrobilas juz duzo dla niego i nie mozesz wiecej. Mimo wszystko sprobowalabym jeszcze wlasnie ze schroniskiem i tozem jesli masz taka mozliwosc..

Ja szczerze mowiac tez nie moge patrzec jak zwierze sie meczy i chyba bym nie wytrzymala majac to na codzien. Chyba bym tesciow udusila. Rozumie wyjscie z uspieniem chociaz chyba wolalbym oddac do schroniska..tam zanim bedzie do adopcji beda musieli go do niej przygotowac i z nim popracowac.

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Mooniaa a co do twojej kotki to nie jest pewne ze bedzie drobniutka..jak wzielismy naszego Henka ze schroniska to wygladal na max pol roku a mial 11 miesiecy. Wazyl niecale 2kg i wygladal jak szczur..a po roku mial posture prosiaczka..6 i pol zywej wagi..i wcale nie byl tlusty..byl duzy i ubity

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 11:15   #4335
nessea
Raczkowanie

sowa2806 Witaj

misia880 Ciesze sie ze juz lepiej Sliczne lozeczko

Cytat:
Dziś wieczorem wizyta i już się stresuję
za wizyte
Super ze dzidzi daje o sobie znac

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Mała jest najbardziej aktywna wieczorem, więc jak wczoraj leżeliśmy w łóżku, to pokazała się TŻ.
Ja wciaz czekam na ta chwile Bo co czuje ze jest silniejsze uderzenie, przykladam reke do brzucha i cisza.

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Moj chłoptaś tez wczoraj dał popalić, dziadek mecz oglądał a młody razem z nim kibicował.
Dziadek mial super towarzysza

Cytat:
No i dzisiaj 21tc

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
u nas nocka tez srednia bo co chwile chodzilam dogladac corke,goraczki dalszy ciag,wiec dzisiaj dzien spedzimy na lezeniu w lozku,mam nadzieje ze nie skonczy sie na antybiotyku.
Zdrowka dla coreczki

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Ja nie spalam od 2 do 5. Masakra jakaś ��

Oj to nienajlepsza noc i poranek na forum dzisiaj. Mam nadzieje ze samopoczucie sie jednak poprawi.
Ja dzisiaj przespalam cala noc w koncu, z jedna tylko pobudka na siku. Synek wstal o 6 i niestety temperatura podskoczyl do 39. Dalam mu paracetamol i spadla do 37.7 na szczescie. Wczoraj zrobilam mu syrop z cebuli z miodem lipowym i dzisiaj mu dalam, ale powiedzial ze jest obrzydliwy , to samo stwierdzil jak dalam mu wode z cytryna i miodem Juz pomyslow mi brak co by tu jeszcze zrobic. W czwartek ma dyskoteke halloweenowa w szkole i ma byc przebrany za ninja, jest bardzo tym podekscytowany, ale jak tak dalej pojdzie to skonczy sie na antybiotyku.
A tak z bardziej pozytywnych rzeczy wczoraj siostra wrocila z pracy z zakupami z polskiego sklepu i z ...sh - z rzeczmi dla dzidzi. Szalenstwom zakupowym chyba nie bedzie konca. Kupila same urocze dziewczynskie rzeczy
Tz wciaz w Polsce, dzisiaj juz jest slub jego siostry, szkoda ze mnie tam nie ma...
A tak w ogole to zaczal mi sie dwudziesty tydzien a wczoraj zmylila mnie inna strona ktora podawala konczace sie tygodnie i namieszla mi w glowie ze jest 19
Dzisiaj znow mam troche leniwy dzien, nic mi sie nie chce, czuje sie zmeczona, ale zeby nie zasnac pewnie ogarne cos w domu i ugotuje. Zycze wszystkim udanej soboty, dobrego samopoczucia i nastrojow

Edytowane przez nessea
Czas edycji: 2015-10-17 o 11:19
nessea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 11:17   #4336
gosza82
Rozeznanie

Ktoregos_dnia mój mąż stwierdził że jestem stworzona do bycia w ciąży skoro tak dobrze ją znoszę dlatego od razu będziemy się starać o drugie
Stary 2015-10-17, 11:21   #4337
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
łatwo powiedzieć, że odmówiłabym sobie ciuchów na rzecz psa. Tak odmówie sobie kurtki w ciąży, będę marnąć żeby dwa razy za te pieniadze wpadł behawiorysta... nie kupie nowych butów męzowi, żeby kolejne dwa razy mógł przyjsc - a w zime będzie popylał po śniegu w trampkach.
Nigdy nawet nie wpadłabym na to żeby wołać do takiego psa specjalistę. Owszem psy myśliwskie mojego taty wiele razy odbywały szkolenia na drugim końcu Polski ale jego na to stać, ja nie wyobrażam sobie żeby odmawiać sobie kurtki czy butów na rzecz psa teściów. Ich pies, ich problem. Myślę, że wystarczające jest to, że dbasz o lepsze jedzenie dla tego psa.. Łatwo mi mówić bo nie darzę zwierząt miłością, zdecydowanie bardziej współczuję chorym ludziom i myślę, że to im warto pomagać..
Cytat:
jedziemy dzis odebrać nasze dyplomy mgr
Gratulacje
Stary 2015-10-17, 11:22   #4338
moooniaaaa
Zakorzenienie

mira
Nasza młoda jest u nas od 6 tygodnia. 1 listopada skończy 6 m-cy i póki co waży tylko kilo więcej. Z jednej strony lepiej w tą stronę niż żeby mi się spasła tym bardziej, że je kiedy/ile chce i zwracam uwagę na skład mięcha dla niej, więc głodna i niedożywiona nie chodzi :P
Śmieję się, że z kocich pieluch wejdziemy w dziecięce
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 11:26   #4339
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nessea Pokaż wiadomość
za wizyte
Super ze dzidzi daje o sobie znac
Cieszy mnie każdy ruch bardzo, mniej stresuję się

Co do synka, to po pierwsze życzę dużo zdrowia
A próbowałaś zrobić mieszankę miodu i cytryny? W słoiku czy czym tam się chce miesza się miód z kawałkami cytryny (trzeba ją tak ponaciskać, zeby soki puściła) i wytworzony syropek pić
Dobre jest na gardło i kaszel i ogólnie przeziębienie i smak ma ok

Kiepski dzień dla mnie dziś, rano mdłości, teraz odkąd wstałam męczę się okropnie przy sprzataniu i robię to na raty i jeszcze dziwnie łaskocze mi w gardle, aż ciągle kaszle i na wymioty mnie zbiera (sorki za dosłowność.. ). Wytłucze mi Maleńką strasznie
Mam nadzieję, że chociaż dzisiejszy dzień zakończy się dobrymi wiadomościami na wizycie
Stary 2015-10-17, 11:28   #4340
kallina_2014
Wtajemniczenie

Nadia , jeżeli chodzi o Zus i urlop macierzyński, to jezeli zdecydujesz się na urlop macierzyński półroczny to dostajesz normalnie 100% pensji a jeżeli na roczny, to 80% pensji co miesiąc.
Stary 2015-10-17, 11:30   #4341
mira81
Zadomowienie

My dzisiaj wybieramy sie do znajomych na kolacje, ostatnio nigdzie nie wychodzilismy wiec ciesze sie jak male dziecko poza tym jede miala onazje pogadac z dziewczyna ktora rodzila w "moim" szpitalu wiec dowiem sie co i jak..

Stary 2015-10-17, 11:30   #4342
_emma
Zakorzenienie

Kolega męża nadal u nas jest. Zjedliśmy śniadanie, wypiliśmy już kawę, mąż kupił pyszne ciastka francuskie i pączki. Słabo mi dziś i mam nadzieję, że po kawie będzie mi lepiej. Na co dzień nie piję bo nie lubię

Cytat:
Śmieję się, że z kocich pieluch wejdziemy w dziecięce
My zdążyliśmy nacieszyć się tym czasem bez pieluch, już prawie 3 lata, a teraz znów się zacznie
Stary 2015-10-17, 11:33   #4343
mira81
Zadomowienie

Ale mo sie napisalo..mialo byc bede miala okazje..

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Emma skoncz z tymi paczkami... bo mi slina cieknie..

A tak z ciekawosci dziewczyny co u was w karcie dzisiaj?
Ja poki co na pewno robie krem z brokulow a dalej nie mam pomyslu. Jak mi moj przywiezie ser to beda nalesniki malinki a jak nie to nie mam pojecia co robic..

Stary 2015-10-17, 11:35   #4344
gosza82
Rozeznanie

Eeyesblue dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś. Wczorajsza impreza była wielką porażką i Twoje słowa postawiły mnie na duchu. Dziękuję
Stary 2015-10-17, 11:38   #4345
magda16262
Zadomowienie

Emma

Mi tak od 3 dni slabo i nawet kawa nie daje rady, to chyba ta paskudna pogoda zgniła i zmiany cisnienia. Nie idzie nic zrobic w domu a w kolejce w sklepie ledwo stałam

My na rodzinny obiad u siostry mojej mamy wiec tam menu bd rozbudowane mam nadzieje,ze nie bd jadła oczami bo rzadko mam taki plus ze moge zjadac bez wczesniejszego przygotowywania posiłkow
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 11:41   #4346
gosza82
Rozeznanie

Ja też mam dzisiaj jakiś gorszy dzień... Muszę się wziąć w garść może domowe porządki mi pomogą się wyładować
Miłej spokojnej soboty mamuśki!!!
Stary 2015-10-17, 11:42   #4347
nessea
Raczkowanie

Cytat:
Co do synka, to po pierwsze życzę dużo zdrowiaA próbowałaś zrobić mieszankę miodu i cytryny? W słoiku czy czym tam się chce miesza się miód z kawałkami cytryny (trzeba ją tak ponaciskać, zeby soki puściła) i wytworzony syropek pić
Dobre jest na gardło i kaszel i ogólnie przeziębienie i smak ma ok
Dziekuje
A ta cytryne to ze skorka czy bez? Moze sprobowalabym w taki sposob...
Stary 2015-10-17, 11:47   #4348
mira81
Zadomowienie

My wprawdzie idziemy na kolacje wiec moglabym nie gotowac duzego obiadu ale znajac zycie to nam zaserwuja sushi albo cos czego nie bede mogla jesc wiec musze sie najesc przed

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez nessea Pokaż wiadomość
Dziekuje
A ta cytryne to ze skorka czy bez? Moze sprobowalabym w taki sposob...
Ja tez czasami robilam taki syrop..tyle ze zamiast miodu mieszalam cytryne z sokiem malinowym ( takim swoiskim od tesciowej). Dawalam sok z cytryny i starta skorke..tylko zwracalam uwage wtedy zeby kupowac bio ktore nie byly pryskane..

Stary 2015-10-17, 11:49   #4349
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda16262 Pokaż wiadomość
Mi tak od 3 dni slabo i nawet kawa nie daje rady, to chyba ta paskudna pogoda zgniła i zmiany cisnienia. Nie idzie nic zrobic w domu a w kolejce w sklepie ledwo stałam
My na rodzinny obiad u siostry mojej mamy wiec tam menu bd rozbudowane mam nadzieje,ze nie bd jadła oczami bo rzadko mam taki plus ze moge zjadac bez wczesniejszego przygotowywania posiłkow
Dobrze, że wczoraj dobrze się czułam i zrobiłam gyrosa to miałam co postawić do śniadania, poza wędlinami i serami.. M. nakładał sobie 3 razy
Nie ma to jak rodzinne obiadki, ja miałam taki tydzień temu, a dziś jedziemy do teścia więc pewnie zajmę się tym sama
Stary 2015-10-17, 11:51   #4350
nessea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Ja tez czasami robilam taki syrop..tyle ze zamiast miodu mieszalam cytryne z sokiem malinowym ( takim swoiskim od tesciowej). Dawalam sok z cytryny i starta skorke..tylko zwracalam uwage wtedy zeby kupowac bio ktore nie byly pryskane..
Fajny pomysl, szkoda tylko ze nie mam dostepu do takiego soku malinowego, bo synek uwielbia maliny.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości