|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Fanjnu tuning zrobiłaś. Podoba się. Ojacie! Cudne te btrzydale. Chyba sięgnę po żyjątko. [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53105006]Dziękuje ![]() Nie,nie solo ![]() [/QUOTE] Tak się właśnie spodziewałam. Cytat:
Podwójnie. I za pazurki i za robotę A, ze w sensie kiedyś, kiedyś kiedyś... No szkoda ![]() Ma mani... Aż wali po oczach. na przekór pogodzie. Bardzo podobają mi się takie wzorki. Bardzo podoba mi się to, ze kolorowanka jest jakby delikatnie cieniowana. To zapewne efekt tinta- bardzo pozytywny. Koniecznie zrób diy
Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-10-15 o 08:21 |
||
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
nie no, nie wiem do czego porównać, wyciągnęłam moje neony w tego typu kolorach, ale wszystko inne. Bo ten Orlik w butelce wygląda przy nich wręcz brudno, a na paznokciach jest mega zmienny, raz spokojny raz prawie neon. Chyba że zapodaj jakiś lakier odnośnik to postaram się porównać ![]() no [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53096721] Dzięki Bazą jest jakiś lakier bez numerka z Glamour,kiedyś go pokazywałam ![]() Bardzo ładny Orzełek [/QUOTE] a coś kojarzę
|
|
|
|
|
#2883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy u mnie nie za jasno wyszedł... w ogóle mam jakiś kryzys zdjęciowy :/uu znam ten ból bo mi odrasta to genialne nacięcie maszynką :/ w kwadratach to jeszcze gorzej chyba, bo rożek może odpaść..o to to a taka ciekawostka - wczoraj oglądałam lovelu luxe girl czy coś takiego i tam jest jeden identyczny jak ten wibo w butelce ![]() Cytat:
no to teraz nie mam wyboru ![]() Cytat:
serdeczny i mały mi się wydają za długie?tuning fajny, szkoda, że nie chciał się lepiej pokazać ![]() jak ja kocham takie brzydale nie grzesz kobieto! a tak serio to spoko ale myślę, że na żywo by Ci się bardzo podobał ![]() super kolorowanka ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- polecam |
|||
|
|
|
#2885 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
cudowne chociaż dla mnie i tak najgorszy jest proces przeniesienia takiej stemplowej naklejki na paznokieć ![]() dziękuję ![]() no szkoda, teraz je stopniowo skracam, torebka mnie ratuje nadal... wskazówka się trzyma jak szalona, za to maluch zaczął jakby mocniej pękać ![]() dziękuję ![]() Cytat:
dziękuję, to niezastąpiony Fancy Pants, kolejny lakier ratunkowy (jak i cała moja armia Chinek) były za długie ale to akurat był moment, kiedy straciłam do nich serce. nadal go nie odzyskałam, ale paznokcie już krótsze, chociaż nadal widzę, że serdak i maluch do podpiłowania ![]() stwierdziłam wtedy, że woow, super będzie wyglądał ten neonowy Lovely, no nie... mogłam wziąć żółty najpierw kliknęłam w załącznik i myślałam, że to stemple ale doczytałam posta, a to naklejki ![]() albo się odczarowałam, albo choroba dała mi dziwnego skilla i udało mi się jedną warstwą lakieru pokryć płytkę... ale żeby nie było tak kolorowo - oczywiście musiałam zrujnować kciuka, a top mi porobił prześwity
|
|
#2887 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
piękne mani rozumiem, zauważyłam, że same stemple ![]() super Spiłowałam na migdałki, jest good, jestem kontent
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No niestety :/ przy poprzednim Orly mialam podobnie. Absolutnie fantastyczne! Zakochałam się Super No to wspaniale
Edytowane przez 5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa Czas edycji: 2015-10-15 o 17:02 |
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Stempelkowo owszem
a czemu zabawnie? dla mnie to tylko geometria ![]() Cytat:
podpiłuj je i będzie cudnie ![]() hehe psikus nie pogardziłabym taką płytką, bo wzór mi się bardzo podoba o fajnie, dość szybko wrócilaś ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53115946] Super [/QUOTE] dziękuję
|
|
|
|
|
#2890 |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53115946]
No to wspaniale [/QUOTE]![]() szybko urosły
|
|
|
|
#2891 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Hahahah Dokładnie to samo miałam Troszkę dlatego, ze byłam pewna, ze to stemple. No i ten wzór taki nie wiem, jakoś taki pozytywny, radosny. Nie umiem tego wyjaśnić, bo to tylko takie jakby trójkąciki. Może to, ze się w wiatraczki układają daje ten efekt? |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka mała hipnoza
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Konto usunięte
|
Mani:
|
|
|
|
#2894 |
|
Silveris
|
Malowane tydzień temu, więc straciły już blask i lekko powycierały się końce
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładny niebieściak
a ja mam wnerwa, że hoho. Zrobiłam zaj*bisty gradient 5 kolorami, a na zdjęciu widać dwa kolory i to połączone w sposób tragiczny.
|
|
|
|
#2896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Już czwarty raz podchodzę do pisania- niektóre posty na pamięć znam Zawsze coś ![]() No w znaczeniu, że nie nudne, interesujące, ciekawe Nie znałas tego określenia?? Śniegus my chyba z innej epoki ![]() Cytat:
![]() Kolorek piękny [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53061163] Mam Winter Affair.Przepraszam za końcówki na wskazówce i fakersie,ale wytarły mi się przy sprzątaniu.[/QUOTE] Śliczności Cytat:
Cytat:
Może ja tez kupię ![]() Cytat:
|
|
|
#2897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O widzisz a mi nie pomogła zielona ![]() Chyba tego Nailteka zamówię tylko którego- YEEEEEEEENNNNNN pomoszczi ![]() Dokładnie Oesuuuuuuuuuuuuuu Sliczny Cytat:
Ucieło mi Twoje mono i tuning - cudnne oba , tuning wymiata Amelka piękny brzydalek i te Twoje pazurki ![]() Chu Ciebie też mi ucięło - zabiję za taki kształt u siebie Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie wielkie g... dalej az odechciewa mi się malować tak prawdę powiedziawszy
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Widziałam tyle przepięknych mani Ale co pozaznaczam sobie posty do zacytowania, to mi muszę coś zrobić i wyłączam wizaż, a cytowanie znika..Ale mam mani! ![]() Pewnie nie trafię w gusta, mi też do końca nie podchodzi, ale mamie się podobało, to zostawiłam Nie mam też czasu teraz na nowe.Takie niesymetryczne.
Edytowane przez miranda122 Czas edycji: 2015-10-17 o 14:54 |
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Miał, cudna jest ta Chinka, a tuning widoczny dla mnie
Amelka, brzydale nie takie brzydkie, boskie są Chu, jaki Ty masz obłędny kształt ale ekstra świetny Cytat:
super
|
|
|
#2900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Cytat:
Może bliżej Halloween coś w tym guście wymaluję, ale żeby sie pokazywać to jeszcze muszę mieć buzię w miarę w stanie ![]() Takie miłe wspomnienie lata ![]() To efekt całkowicie przypadkowy Pewnie kwestia jak grubo nałozyło mi sie tinta w określone miejsce ![]() Cytat:
![]() Miło mi ![]() Fajnie! o to to, dokąłdnie to samo pomyślałam. Cytat:
![]() Dzięki ![]() No co poradzić, uwielbiam stemple! ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53115946] Absolutnie fantastyczne! Zakochałam się [/QUOTE]Super! [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53127589]Mani: [/QUOTE]Ekstra ten lakier! Cytat:
Dzięki Kochana! No ja własnie się zastanawiam która mi zrobiła dobrze z tych dwóch co wypróbowałam i kurczę, chyba ta Nail Tek III podkładowa jednak.. Teraz mam tą Hydrationg i wczoraj zauważyłam jakby wracało złuszczanie. Z drugiej strony może to za dużo zmywania było ostatnio i dlatego.. Się zobaczy. ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- eeeee wystarczy Mgiełka a tak poważnie to dzięki, miałam nadzieję, ze się spodoba!I delikatesik na wieczór: ![]() Color Club New-tral plus ozdóbki.
|
|
#2901 |
|
フワフワの猫
|
Ale mam zaległości, wybaczcie ale nie mam siły tego dokładnie nadrabiać, tylko szybko przeleciałam.
Wpadło mi w oko mani Miał, to z kolorową Viperą, urocze. W ogóle nie wiem czy wiecie że część ruletek jest jakoś od stycznia też w serii Polka? I ah, Mgiełko, cudne to liściaste czerwono-czarne mani. Ja nie mam ostatnio na nic czasu, a co dopiero na zabawy z mani i chodzę ciągle z obdrapanym lakierem. Za to brak malowania nadrabiam zakupami, w ciągu ostatniego miesiąca naznosiłam do domu ilości hurtowe i jeszcze dziś kliknęłam spore zamówienie z colorowo. Nie mieszczą się już w dziewiczym pudle, muszę nowe sztuki kłaść na tych stojących.
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Nieskromnie powiem, że mi też się podobało ![]() Cieszę się
|
#2904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Boszzz jaki okropny dzień- pada, zimno, pada, zimno zimno zimno ![]() Cytat:
Cytat:
Czyli rezygnuję tylko co w zamian Piękny delikatesik Cytat:
![]() Trzeba szafkę kupić a nie dusić biedaki w pudełkach i to piętrowo ![]() Maniuty mam, zadowolona jestem średnio - w tym z mgiełś zmywacz odbarwił mi lakier przy skórkach a drugi maniek taki prościutki- i już go widziałyście pieldyriard razy to mój lakier w sytuacji- ,,niewiemczymmammalowaćmi mokilkunastudziewicwszufl adzie" ![]() No to tadam ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, nie spodziewałam się komplementów ![]() Świetne, oba
|
|
#2906 | |||||
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53127589]Mani:
[/QUOTE] Pięknie Ci w tym granacie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak by każda łapka wyglądała tak samo byłoby super. Tak troszkę zbyt przypadkowe się zdaje Cytat:
Oki.Oj tak, bardzo letnie ![]() Może przypadkowy, ale wygląda świetnie. U mnie cały weekend taki, a niedziela to tragedia . Dziś słonko ![]() To pierwsze mani bardzo mi się podoba. Zmobilizowałam się do malowania... W zasadzie nie ma na czym. ![]() ![]() Niestety na dłuższą metę czarna odżywka GR jest nie dla mnie. Są bardzo twarde, ale i kruche. Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-10-19 o 09:36 |
|||||
|
|
|
#2907 | ||
|
Konto usunięte
|
Dziękuje ![]() Cytat:
Dziękuje ![]() Dziękuje ![]() Bardzo ładne delikatesiki Obydwa rewelacyjne ![]() Cytat:
![]() O nie..zupełnie nie podoba mi się ten lakier. |
||
|
|
|
#2908 |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53156736]
O nie..zupełnie nie podoba mi się ten lakier.[/QUOTE] Czułam, że może wywołać takie emocje ![]() Sama mam mieszane uczucia. W jednym świetle bardzo mi się podoba a w innym wręcz przeciwnie. Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-10-19 o 15:04 |
|
|
|
#2909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spamuję i uciekam nadrabiać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() Ale ślicznie Dziękuję Sięgaj, sięgaj ![]() A wiesz, że to żyjątko to jeszcze od Ciebie? Cytat:
Haha, pewnie tak ![]() Świetnie razem
|
||
|
|
|
#2910 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

sklejam póki mogę, delikatnie podpiłowuję, ale ostatecznie będę musiała je skrócić mocno 
raz robiłam dokładkę, bo nie mogłam znieść tego odrostu (mimo że nie miałam buły z żelu, ale to tak jak przy pomalowanych paznokciach - odrost razi), a jeszcze nic się nie dało wyklepać sensownego. 
dziś przyszła odżywka także wypiłowałam na równo czyli mega krótkie pipki przed opuszek i modle się o cud 
Nie wyczekuj 

Bazą jest jakiś lakier bez numerka z Glamour,kiedyś go pokazywałam
znam ten ból bo mi odrasta to genialne nacięcie maszynką :/ w kwadratach to jeszcze gorzej chyba, bo rożek może odpaść..

a tak poważnie to dzięki, miałam nadzieję, ze się spodoba!
Za to brak malowania nadrabiam zakupami, w ciągu ostatniego miesiąca naznosiłam do domu ilości hurtowe i jeszcze dziś kliknęłam spore zamówienie z colorowo.