|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Ja tez!!!od poczatku ciazy za mna chodzim
Patrze ze kilka z was ma okres slabszej aktywnosci malca nie tylko ja.. Mnie tak wzdelo ze chyba bi brzuch wybuchnie
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w koncu nigdy nie ogladalam go ups
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nie powinnam takich ilości na raz pić
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Moze i nie.. Ja wzielam espumisan wyjścia nie bylo lol
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
To koniecznie obejrzyj, piękny film ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Boziu jestem u rodzicow i jak zwykle u mamy sie Nazarlam i teraz mi niedobrze.. Kto to widział jesc o 22.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy
![]() Umiałam się z Alana-Anala że męża obudziłam :P Historia z chrztem i Mią też urocza ![]() Mój wujek miał zapisać syna Damian ale w urzędzie mu się pomyliło i został Dawid... U nas będzie Jakub Andrzej lub Barbara Hanna ![]() I napiszę Wam moją rozmowę z TŻ Tematem było przygotowanie do porodu a więc olejki, i opowiedziałam mu o baloniku w co nie mógł uwierzyć A najlepszy był mój tekst na koniec "Jej ja nie wiem jak przeżyję poród, wyjście dziecka jak ja nie jestem przyzwyczajona do dużych rozmiarów tam...'' I nagle kapnęłam się jak to zabrzmiało Ale na szczęście oboje mamy poczucie humoru
|
#3788 |
|
Rozeznanie
|
Haha justynka ale załatwiłas męża gaha
Tak echokardiografie robiłam na ujastku w krakowie.wogóle spodobał mi się ten szpital. Wstałaś siku przed 4 i potem tak leżała i czekałam czy mała się porusza a tu nic.więc wstałaś o 5 zjadłem śniadanie i położyła się i czekam coś tam drgnęło przepłynął ale gdzie te ruchy co parę dni temu eh kurcze |
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U mnie juz dzień. Dzieci wstały lekko przed 6. Myślę co dziś na obiad zrobić...jutro będzie rosół i udka a dzis... Hmmmmm
|
|
|
|
#3790 |
|
Rozeznanie
|
I znowu pobudka przed 5... wczoraj cały dzień byłam na nogach, wieczorem jak się położyłam myślałam że mi nogi wybuchną... były spuchnięte i jakieś takie obrzmiałe. Wczoraj zaszalałam i na 8 godz. miałam już gotowy obiad i dodatkowo zrobiłam galaretki. Wczoraj nie wytrzymałam i zjadłam 2 z octem i później tak się zastanowiłam czy to był dobry wybór. Bo ocet jest na spirytusie i chyba nie powinno się do spożywać?
Teraz już jestem po śniadaniu ale tym razem z cytryną i po herbacie z cytryna i sokiem tym razem z czernic. Mała od razu się poruszyła. Dziewczyny u Was ruchy są już bardzo wyczuwalne a u mnie najczęściej jak coś dobrego zjem to wtedy czuję takie delikatne jakby Mała noga przejechała mi raz po prawej raz po lewej stronie. Mam pytanie czy któraś z Was robiła glukozę po przeziębieniu? Bo zastanawiam się czy w poniedziałek iść zrobić ją i czy wyniki nie będą zafałszowane... a wizytę mam w środę i muszę właśnie glukozę, mocz i morfologię zrobić ![]() Cieszę się bo już prawie doszłam do siebie, mam lekki katar i w nocy męczy mnie kaszel, ale wczoraj już chyba moje naczynia krwionośne w nosie nie wytrzymały i miałam "potok" krwi tyle że to były bardziej skrzepy niż płynna krew. |
|
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż w dowodzie dwa) i podpisuję się pierwszym. To drugie podaję jedynie w rubryczkach, jeśli wymagają![]() mnie jakoś w ogóle nie ciągnie do alko ![]() Cytat:
))))a wczoraj włąśnie przeglądałam sesje noworodkowe i był taki Noah
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie żadne masaże brzucha nie działały nigdy ...nawet po terminie...
Też mnie do alkoholu nie ciągnie...przed ciąża nieraz piliśmy wino z M ale jakoś nie tęsknię za tym... M stwierdzał że możemy juz powiedzieć o Dzidziu...mam stresa... Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-10-17 o 08:48 |
|
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
no ja wspomagałam poczęcie piciem czerwonego wina haha Czerwone wino sprzyja endometrium
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl jak wiesz mi wspomagaczy nie trzeba 😉 gdyby się dało to chętnie oddałabym swoją płodność w dobre ręce...komuś kto jej potrzebuje...
|
|
|
|
#3796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba się pora ogarnąć
|
||
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyna niezle dowalilas :-D :-D :-D ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Btw moj maluszek cbyba zmienil tryb dnia. W nocy spi a rano tanczy sobie :-D a matka swira dostaje bo zawsze bylo na odwrot.
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorośli jesteście Justynka ale powiedziałaś Magdzińska nie sądzę by coś zaszkodziło to są nieduże ilości ![]() Mati dziś mnie obudził chyba ma jakąś nową zabawę w brzuszku
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w sobotnie przedpołudnie Dziś zaczynam 24 tc
Ostatnio byłam po małego w przedszkolu musiałam chwilę poczekać to zaczęłam czytać imiona dzieci (mają przyklejone na półeczkach) są Zosie , Lenki, Magdusia, Blanka, Anitka, Hanie, Marysia ... same dość popularne Za to chłopcy - tu jest troszkę inaczej :Ksawery, Oliwier, Kuba (a nie Jakub), Marcin, Wojtuś,Sami, Karim, Hugo, Margo ... Więcej nie pamiętam ale ten Karim przypadł mi do gustu |
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3801 |
|
Rozeznanie
|
Ale mam dziś laski osłabiony dzień eh nic mi się nie chce.słaba jakąś jestem eh
|
|
|
|
#3802 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze zapytaj dla pewności ? ![]() Cytat:
a ze mam Paula Karolina i dwa nazwiska z czego moje jest długie to troszke tego jest Cytat:
![]() u mnie na dziale obok na Samsungu jest szef który nazywa sie Karim... ale ja go nie lubie bo jest po prostu durny i sie nie muje i śmierdzi od niego ![]() A ja sie witam w 25 tygodniu wstalismy dzisiaj o 10:30 ![]() tz polecial po ciepłe bułeczki a ja zrobiłam na sniadanko omlety ze szpinakiem i boczkiem a teraz pożeram paczki na deserek ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
moj brat ma Olusia mi sie podoba Tymek - Tymoteusz i Remik- Remigiusz ![]() ogólnie wszystkie takie dłuższe imiona mi sie podobają
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Agaczilla to u was z dzieciakami jest tak- łatwo wchodzi, ale trudno wychodzi hehehe
![]() ![]() ![]() Paula to ty jesteś Paula a nie Paulina? A czemu zdecydowałaś się w takim razie na dwa nazwiska?
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już sie przyzwyczaiłam do tego że ludzie nie wiedzą lub myślą że to jest tylko skrót od Pauliny ![]() a mnie to strasznie drażni i zawsze poprawiam ludzi ![]() pamietam jak kiedys byłam w sądzie jako świadek i mnie sedzina woła Paulina R**** a ja weszłam i mówie nazywam się Paula to mnie prawie z sali wywaliła za obraze sądu wziełam dwa nazwiska bo nie sądziłam ze wyjade za granice no i nazwisko Tż jest bardzo ciężkie do wymówienia i zapisania ![]() zawsze jak sie gdzieś podaje to ktoś pyta: jaaaak ??? i tam gdzie moge jade na swoim
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie a spotkałyście się z tym, że kobieta nosi dwa nazwiska jedno po jednym mężu i drugie po drugim ?
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3807 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3808 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a na ostatnich badaniach niby wyszło, że tp to 9.02 ![]() Czarnooka_Paula to tata zaszalał justynka333 ale się uśmiałam ![]() mam taką znajomą co nosi własnie dwa nazwiska po mężach, ale to tylko dlatego, że z pierwszym ma syna i on ma jego nazwisko, normalnie jest po rozwodzie, ale została przy tym nazwisku niby dlatego, żeby on nie czuł się "inny". Później wyszła drugi raz za mąż i z drugim mężem też ma syna ... I teraz ma dwa nazwiska, bo chciała to jakoś połączyć, żeby nie było problemów, że ten pierwszy się inaczej nazywa itd. |
||
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
Pani Krysia Kowalska wyszła za mąż za Nowaka i przyjęła nazwisko męża. Nazywała się więc Krysia Nowak. Mieli dzieci Rozwiedli się Poznała Pana Kaczyńskiego i zapragnęła z nim ślubu Do swojego nazwiska dodała jego nazwisko.Tak więc nazywała się Krysia Nowak Kaczyńska.
Motywem jej działania było "dobro dzieci" Chciała, nazywać się tak jak synowie ze wzg na szkołę a jednocześnie nowy mąż nie mógł znieść myśli, że wybranka jego serca nie będzie nosiła jego nazwiska. Ot historia prawdziwa Nazwiska bohaterów zostały zmienione
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Paula dokładnie jak dziewczyny napisały
no dobra wiem, że się zdarza ale dla mnie to dziwne nawet ze względu na dziecko tak mieć
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Ślub