Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-17, 22:13   #4201
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Oo Karolina odpisala. Wiecie co? Jednego nie rozumiem. Sama pisze, że to dibrze, że dyskryminuje się kobiety karmiące mm, a dziwi sie, że ktoś jedzie po kobietach, które wywalaja mu przed nosem cycka.

Edit: usunęła swoj komenatrz :P

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-10-17 o 22:16
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 22:16   #4202
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Możliwe, chociaż mało razy u niej byłam, więcej wiadomo na imprezach na uczelni
Fajnie ze imprezka sie udała, jutro już luźniej, nie musisz szykować.
Najlepsze życzenia dla Szymka! 🎁
Dziękujemy :-*
Stary 2015-10-17, 22:18   #4203
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dziękujemy :-*
A kiedy Szymek ma ur? Wszystkiego co najlepsze dla niego

Stary 2015-10-17, 22:23   #4204
violka848
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53140786]Tak pozawerbalnie "powie". Moja np.jara sie szeleszczacymi i stukajacymi zabawkami.no i papierem
Strasznie sie ostatnio czochra po brzuchu i pipce podczas kąpieli,az czerwone sie robią, wsadzam jej w lapy gabke,myjke a i tak woli się drapac,wasze dzieci tez tak maja?[/QUOTE]

Hihi moja nie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Mój się nie drapie, w kąpieli lubi ssać paluchy, a żeby tego nie robił daje mu jakąś zabawkę.

Moja całą łapę wkłada i lubi sobie ją w wodzie co raz namoczyć hehe i nawet jak na brzuch położę to jedna łapa w buzi. A poza kąpielą rzadko trzyma łapkę w buzi.
Stary 2015-10-17, 22:28   #4205
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
A kiedy Szymek ma ur? Wszystkiego co najlepsze dla niego
W poniedziałek. Dziękujemy
Stary 2015-10-17, 22:36   #4206
kar0ola
Rozeznanie

Od razu wlazlam na wizaz bo wiedzialam ze FLIGHT pochwalila sie nowinka o moim komentarzu 🏼🏼 milo ze nazwalas mnie ptaszkiem! Komentarze usunelam przypadkiem i nie umiem ich przywrocic. Myslalam ze kasuje mozliwosc wgladu na tablice.
Nie napisalam nic zlego, chyba ze obraza kogos fakt ze mm to mleko krowie zmodyfikowane w labu 🏼

Pozdrawiam was dziewczyny. Mam nadzieje ze u dzieciaczkow i u Was wszystko ok.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Ps. Nawet nie cytam co zescie na mnie nawypisywaly, jedno mnie sie obilo 'po co zyc zyciem innych...' Od blackberry. Haha dobra jestes. Zyje cym chce a zajec mam sporo, bo na wizaz czasu brak, za to tobie widze go nie brakuje.

Nie mam zamiaru sie juz udzielac, skoro kazdy analizuje tutaj kazdego, a ja przeciez moge robic co chce i pisac co chce. Przykre. Zegnajcie. szkoda bo sie zzylamz

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Ps. 2 'co za laska'. Co za laska ze mnie, bo propaguje karmienie piersia? Smutne. Jest mi mega przykro, a teraz to wy pokazalyscie poziom zyjac moim zyciem i moimi opiniami... Do krorych mam prawo i nie pisalam tego tutaj na forum, ani na naszej grupie, a prywtanie.
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 22:40   #4207
gosiak0512
Zakorzenienie

Szkoda ze nie pomyslalas ze tym co nie karmia piersia moze byc przykro.. ja tez jestem za karmieniem piersia ale nic na sile i nie za wszelka cene. Ja karmie trzecie dziecko i sie z tego ciesze a to ze dziewczyny nie moga bo nie bylo im dane to nie trzeba od razu po nich jeździc

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 22:49   #4208
kar0ola
Rozeznanie

Mleko zamiast mozgu... 'Znac' mnie tyle czasu, a tak pisac.. Swiadczy to o Tobie Gosiu. Smutne. Ale swiata nie zmienie. Ja nikogo nie obrazilam, a Ty obrazilas mnie. W dodatku wtracajac sie w moje zycie prywatne razem z black i flight. Ale widze ze po prostu szukacie tematow, rozumiem gdybym tu sie odezwala w jakis tam sposob, ale jak ja sobie na swoim facebooku cos pisze ? W tym momencie rozumiem czemu duzo osob rezygnuje z facebooka. Przesladowanie nie odlaczna cecha face.

rozpisalam sie jak glupia, ale jestem naprawde w☠☠☠☠iona ze wyciagacie moje, mawet jezeli to 'brudy' na forum. Robcie tak dalej! A moze nikt nie zostanie.
Stary 2015-10-17, 22:58   #4209
kana158
Zakorzenienie

Z tym prześladowaniem chyba trochę przesadzasz... Jeśli nie chcesz by ktoś czytał Twoje posty na FB to istnieje coś takiego jak ustawienia prywatności.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 22:58   #4210
gosiak0512
Zakorzenienie

No wlasnie znac Ciebie tyle czasu a Ty nas.. wsrod nas sa dziewczyny karmiace mm i znasz ich historie jak walczyly o mleko i takimi wpisami o mm to ranisz je. Na to nie wpadlas? ja Cie nie przesladuje na fb czy gdzie tam siedzisz w nosie to mam tylko nie lubie takiego czegos co ty robisz "karmie piersią jestem najlepsza" .. badz sobie ale nie krytykuj innych a tym bardziej "swoich"

Stary 2015-10-17, 23:10   #4211
kar0ola
Rozeznanie

Mow do slupa a slup..

Probowalam to zablokowac KANA i sie ne da. Niestety.
GOSIAK i dlatgo do jasnej cholery pisze sobie prywatnie CO MI SIE ZYWNIE PODOBA, nie tutaj na forum GDZIE WLASNIE SIE ZNAMY, tylko tam gdzie Was nie ma! I to mija sprawa jaka mam opinie! I krytykowac moge kogo chce i gdzie chce. Dla was powinno sie liczyc tu i na grupe. Reszta to moje zycie. I ja czuje sie dotknieta i niestety koncze prygode z forum, bo to juz wyszli po za jego granice. To moj ostatni post, teraz serio

Flight znalazlas tania sensacje! Mozesz byc z siebie dumna. Bo po co to tu napisalas? Nie wiadomo. Chyba wlasnie po to. Ale patrz jaki plus! Udalo ci sie wykurzyc wraz ze swoim teamem swego wroga numer jeden, mloda mame ktora kocha karmienie naturalne i to propaguje, tera ci bedzie lzej troszke na sercu ze nie karmisz co?

Buzka
Stary 2015-10-17, 23:17   #4212
blackberry89
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53140786]Tak pozawerbalnie "powie". Moja np.jara sie szeleszczacymi i stukajacymi zabawkami.no i papierem
Strasznie sie ostatnio czochra po brzuchu i pipce podczas kąpieli,az czerwone sie robią, wsadzam jej w lapy gabke,myjke a i tak woli się drapac,wasze dzieci tez tak maja?[/QUOTE]

Az tak nie ale smyra sie ostatnio po brzusiu 😊

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Od razu wlazlam na wizaz bo wiedzialam ze FLIGHT pochwalila sie nowinka o moim komentarzu 🏼🏼 milo ze nazwalas mnie ptaszkiem! Komentarze usunelam przypadkiem i nie umiem ich przywrocic. Myslalam ze kasuje mozliwosc wgladu na tablice.
Nie napisalam nic zlego, chyba ze obraza kogos fakt ze mm to mleko krowie zmodyfikowane w labu 🏼

Pozdrawiam was dziewczyny. Mam nadzieje ze u dzieciaczkow i u Was wszystko ok.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Ps. Nawet nie cytam co zescie na mnie nawypisywaly, jedno mnie sie obilo 'po co zyc zyciem innych...' Od blackberry. Haha dobra jestes. Zyje cym chce a zajec mam sporo, bo na wizaz czasu brak, za to tobie widze go nie brakuje.

Nie mam zamiaru sie juz udzielac, skoro kazdy analizuje tutaj kazdego, a ja przeciez moge robic co chce i pisac co chce. Przykre. Zegnajcie. szkoda bo sie zzylamz

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Ps. 2 'co za laska'. Co za laska ze mnie, bo propaguje karmienie piersia? Smutne. Jest mi mega przykro, a teraz to wy pokazalyscie poziom zyjac moim zyciem i moimi opiniami... Do krorych mam prawo i nie pisalam tego tutaj na forum, ani na naszej grupie, a prywtanie.
Jakbys chciala wiedziec to ja bylam pierwsza ktora o twoim komentarzu wspomniala.
Jestes dziwna. Ty nie propagujesz karmienia piersia. Ty narzucasz to wszystmlkim w kolo. Ciagle tylko o tym. Wszedzie.
Wlasnie widze jak masz malo czasu 😉 tylko wyszukujesz sensacji w tematach karmienia szczegolnie, oraz innych dzieciecych i uwazasz sie za specjalistke i musisz innych sprowadzac na 'dobra' droge.
Czy ktos tego chce czy nie.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Mow do slupa a slup..

Probowalam to zablokowac KANA i sie ne da. Niestety.
GOSIAK i dlatgo do jasnej cholery pisze sobie prywatnie CO MI SIE ZYWNIE PODOBA, nie tutaj na forum GDZIE WLASNIE SIE ZNAMY, tylko tam gdzie Was nie ma! I to mija sprawa jaka mam opinie! I krytykowac moge kogo chce i gdzie chce. Dla was powinno sie liczyc tu i na grupe. Reszta to moje zycie. I ja czuje sie dotknieta i niestety koncze prygode z forum, bo to juz wyszli po za jego granice. To moj ostatni post, teraz serio

Flight znalazlas tania sensacje! Mozesz byc z siebie dumna. Bo po co to tu napisalas? Nie wiadomo. Chyba wlasnie po to. Ale patrz jaki plus! Udalo ci sie wykurzyc wraz ze swoim teamem swego wroga numer jeden, mloda mame ktora kocha karmienie naturalne i to propaguje, tera ci bedzie lzej troszke na sercu ze nie karmisz co?

Buzka
Tak jak ty masz prawo skrytykowac kogos tak my mamy prawo skrytykowac ciebie. Niby czemu nie?
Napisalas to publicznie i musisz sie z tym liczyc.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Wg mnie skoro mamy kp tez mowia ci ze jest cos nie tak to moze warto sie nad swoim podejsciem zastanowic?
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 23:22   #4213
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Az tak nie ale smyra sie ostatnio po brzusiu 😊

Jakbys chciala wiedziec to ja bylam pierwsza ktora o twoim komentarzu wspomniala.
Jestes dziwna. Ty nie propagujesz karmienia piersia. Ty narzucasz to wszystmlkim w kolo. Ciagle tylko o tym. Wszedzie.
Wlasnie widze jak masz malo czasu 😉 tylko wyszukujesz sensacji w tematach karmienia szczegolnie, oraz innych dzieciecych i uwazasz sie za specjalistke i musisz innych sprowadzac na 'dobra' droge.
Czy ktos tego chce czy nie.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Tak jak ty masz prawo skrytykowac kogos tak my mamy prawo skrytykowac ciebie. Niby czemu nie?
Napisalas to publicznie i musisz sie z tym liczyc.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Wg mnie skoro mamy kp tez mowia ci ze jest cos nie tak to moze warto sie nad swoim podejsciem zastanowic?
Popieram od poczatku do konca!
Po za tym jak falszem zalatuje bo tu niby rozumie mamy karmiace mm a za rogiem jedzie po nich!

Stary 2015-10-17, 23:27   #4214
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Po za tym jak falszem zalatuje bo tu niby rozumie mamy karmiace mm a za rogiem jedzie po nich!
Dokladnie o tym samym pomyslalam.

'Karm piersia! Niewazne ze masz nowotwor i musisz brac chemie. Niewazne ze nie dzwigasz tego psychicznie. Niewazne jest nic. Wazne ze karoola kaze!'
Nie wierze.

Ide spac.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Ps. Sylwia gdzies ty? Nie zasniesz z wrazenia! 😉😉😉
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 23:29   #4215
gosiak0512
Zakorzenienie

Ide i ja. Dobranoc.

Stary 2015-10-17, 23:35   #4216
kar0ola
Rozeznanie

Jestescie niesamowite. Naprawde. Zawsze kogos zjedzidcie. Byleby miec sensacje. Najpierw Lekka, pozniej Sonia, Rosi, ja.. Izawsze te same osoby sieja ferment. W dodatku piszecie takie bzdury ze sie w glowie nie miesci, az nie mam sily tego kementowac juz po tekscie 'masz raka, karm piersia!'. Starczy.

Mi juz pare osob w prywatnych wiado napisalo na temat waszych komenatzry i to mi wystarczy. Milego
Stary 2015-10-17, 23:52   #4217
gosiak0512
Zakorzenienie

Dobrze ze ty bzdur nie piszesz! Po za tym sama to nakrecasz bo mialas nie pisac a ciagniesz to dalej! A to ze ktos pisze "o naszych komentach" na priv to co? Mam plakac z tego powodu czy w nocy nie spac i sie przejmowac? A piszcie sobie do woli! W tylku to mam..

Stary 2015-10-18, 00:40   #4218
niezawsze
Zakorzenienie

Dajcie spokój, to co Karola sądzi na temat kp to jej sprawa, nie pisała tego tutaj ani na fb na naszym wątku to nie ma się co podniecać, chyba specjalnie się nakręcenia z nudów, po co psuć atmosferę na wątku, już coraz mniej nas...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-18, 08:08   #4219
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo i to jest to co właśnie niektóre z nas zapewne ruszyło
Ja nie będę ciągnąć tematu, nie mam zamiaru, tylko wiedz, że skoro krytykujesz kogos to licz się z tym, że ktoś (chociażby mama karmiąca mm) skrytykuje matkę karmiąca piersia za ostentacyjne wystawianie cycka w miejscu publicznym. Ja mimo wszytko nadal podtrzymuje swoje zdanie, że dla mnie to nic zleg, podoba mi się widok karmiące kobiety

Właśnie wstalysmy :P idę nakarmić mała, ona do lozeczka a ja może wczorajszym Voice obwjrze

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

AA i tak informacyjne - dziennik aktywności widzi każdy tylko swój jedynie Twoje komentarze mogą się pojawiać u Twoich znajomych na tablicy. Tak więc nikt Cię nie śledził.

Stary 2015-10-18, 08:20   #4220
gosiak0512
Zakorzenienie

Dzien dobry
Maz wrocil o 4, dzieciaki wlasnie wstaly tak wiec juz ma pospane :P

Stary 2015-10-18, 08:31   #4221
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

odkopałam tego jej komenta i odpisałam
ale kulturalnie jak na mnie
gdzie wy te komentarze macie?

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53140786]
jasidek sie drapie po brzuszku, glowce i ciagnie za ucho jk jest spiacy

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-18, 08:37   #4222
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

Hanka-podobno ta malinowa kaszka jest niedobra wczoraj dziewczyna w SP kupowała bananową z BV i ją podpytałam czy jest ryzowa bezsmakowa bo szukałam i przy okazji wypytałam co daje itd jej córka ma 7 m i ona zaczęła w ogóle od kaszek..
podobno chętnie je bananową tylko, żadnej innej.

u nas na obiadek był pasternak i niestety szału nie było ale pół słoiczka jakoś zjadła a potem z piersi ładnie w połowie obiadku zrobiła taaaaką kupę, ale to taką, że zużyłam chyba pół op chustek, chciałam z nią pod kran iść ale bym miała wszystko w kupie rekordowa ilość normalnie, chyba po wczorajszym całym zjedzonym słoiku ziemniaka ze szpinakiem
a na deser dałam banana i najlepiej jej smakował spośród wszystkich owoców do tej pory, ok pół słoiczka zjadła samodzielna ta moja córcia, bo za łyżeczkę sie łapała i kierowała ją do buzi, pod moim nadzorem ofc no i wtedy pięknie buzkę otwierała to matka pakowała porcyjke może tak będziemy jeść hmm
i jeszcze potem wsadziłam kawałek jabłka w siatkowego gryzaka, ale tylko lizała sobie i krzywiła się a potem gryzła rączkę zamiast jabłka..coż

to spróbuję ta bananowa może. Ty mówisz ze średnio zjadła jak pół słoiczka a ja to uważam za mega sukces

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dzięki, już lepiej, zastój pokonany 😁
A jaką kaszke waniliowa dawalas?
Wrzucisz przy zdjęciu od razu link do spiworka?
ta o której pisałaś ze to ściema bo wcześniej kupiłam. Ta bobovita bez cukru. Postaram się wrzucić

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
[/COLOR]

To fajnie, może zaraz sama się nauczy jeść i matkę wyręczy My jutro brokuł, już niemogę się doczekać Uwielbiam te karmienie hi czekam od rana z ciekawością jak pójdzie ile zje i czy będzie smakowało
A ja to się zawsze obawiam ile tym razem zje ...

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

BLACK papier mówisz? A próbowałas?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-18, 08:38   #4223
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie o tym samym pomyslalam.

'Karm piersia! Niewazne ze masz nowotwor i musisz brac chemie. Niewazne ze nie dzwigasz tego psychicznie. Niewazne jest nic. Wazne ze karoola kaze!'
Nie wierze.

Ide spac.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Ps. Sylwia gdzies ty? Nie zasniesz z wrazenia! 😉😉😉
kuwa! tera? tera? jak ja zem spala?!

JAŚ

Stary 2015-10-18, 08:43   #4224
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
kuwa! tera? tera? jak ja zem spala?!
Hahahaha im wiecej spisz tym mniej wiesz :P

Stary 2015-10-18, 08:50   #4225
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

jako komentarz moge napisac tylko jedno- magia internetu. cos wrzucone do sieci zostaje tam na zawsze. i kazdy. podkreslam- KAZDY moze to przeczytac i skomentowac.

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

aaa ale ze co? ze jestesmy popularne? chyba duzo osob nas czyta co?, skoro tak komentuja nasze wypowiedzi? POZDRAWIAM
uwazajcie bo nasze forum to zloo

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

dzien dobry tak w ogole, co za kultura nawet sie nie przywitalam :P ale coz.. jaki watek tacy ludzie na nim

nocka srednia, maly sie czesto budzil, za cieplo ma w pokoju a kaloryfera nie da sie przykrecic bo sie spsul :/ chyba pic mu sie chcialo. no i pobudke przed 7 zrobil, cyca dostal. .

tak cycka- karmie piersia bo karmeinie piersia jest najlepsze, a wy wstretne matki podawajcie dalej to mleko z puszki. ble ble! ja jestem taka fajna, ja karmie cyckiem, publicznie tez, wywalam tego cycocha a niech sie gapia!

bawi sieteraz , ja zaliczam kawe

JAŚ

Stary 2015-10-18, 08:51   #4226
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dajcie spokój, to co Karola sądzi na temat kp to jej sprawa, nie pisała tego tutaj ani na fb na naszym wątku to nie ma się co podniecać, chyba specjalnie się nakręcenia z nudów, po co psuć atmosferę na wątku, już coraz mniej nas...
Popieram twoje zdanie niezawsze, po co nakręcać sensacje. Karola nie pisała tego do nas a cytowanie jej komentarzy tutaj jest co najmniej nie właściwie.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-18, 09:00   #4227
ewullka87
BAN stały

Cytat:
'I dobrze ze dyskryminuja bo teraz 3/4 kobiet karmi dzieci zmodyfikowanym krowim mlekiem i uwaza ze jest super i w ogole samo zdrowie 😅 ciekawe czy te kobiety zjadlyby np zmodyfikowana marchewke z laboratorium, bo w reklamach w tv przeciez mowia ze to najlepsze co moze byc 😂'
Serio to karola napisaka?

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
bobovita Experta Ha waniliowa

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

troche nie na miejscu biorac pod uwage jak zbulwersowana byla wypowiedziach o mamach kp. troche szacunku trzeba miec do wyboru innych
Dokladnie.

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Oo Karolina odpisala. Wiecie co? Jednego nie rozumiem. Sama pisze, że to dibrze, że dyskryminuje się kobiety karmiące mm, a dziwi sie, że ktoś jedzie po kobietach, które wywalaja mu przed nosem cycka.

Edit: usunęła swoj komenatrz :P
A gdzie byl ten komentarz?
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-18, 09:04   #4228
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
jako komentarz moge napisac tylko jedno- magia internetu. cos wrzucone do sieci zostaje tam na zawsze. i kazdy. podkreslam- KAZDY moze to przeczytac i skomentowac.

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

aaa ale ze co? ze jestesmy popularne? chyba duzo osob nas czyta co?, skoro tak komentuja nasze wypowiedzi? POZDRAWIAM
uwazajcie bo nasze forum to zloo

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

dzien dobry tak w ogole, co za kultura nawet sie nie przywitalam :P ale coz.. jaki watek tacy ludzie na nim

nocka srednia, maly sie czesto budzil, za cieplo ma w pokoju a kaloryfera nie da sie przykrecic bo sie spsul :/ chyba pic mu sie chcialo. no i pobudke przed 7 zrobil, cyca dostal. .

tak cycka- karmie piersia bo karmeinie piersia jest najlepsze, a wy wstretne matki podawajcie dalej to mleko z puszki. ble ble! ja jestem taka fajna, ja karmie cyckiem, publicznie tez, wywalam tego cycocha a niech sie gapia!

bawi sieteraz , ja zaliczam kawe
Moja nie lubi cieple. Grzeje do mycia a potem zakrecam grzejnik i okno rozszczelniam. W takich warunkach spi spokojnie. I co Ci z tego ze kp jak Ci sie grzejnik popsol! :P masz za swoje!

Stary 2015-10-18, 09:16   #4229
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Moja nie lubi cieple. Grzeje do mycia a potem zakrecam grzejnik i okno rozszczelniam. W takich warunkach spi spokojnie. I co Ci z tego ze kp jak Ci sie grzejnik popsol! :P masz za swoje!
tez rozszelnilam dzis w nocy a wcale lepiej nie spal. moe to nie przez cieplo, pewnie tez sie musi do nowego miejsca przestawic

JAŚ

Stary 2015-10-18, 09:22   #4230
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
tez rozszelnilam dzis w nocy a wcale lepiej nie spal. moe to nie przez cieplo, pewnie tez sie musi do nowego miejsca przestawic
Mozliwe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości