|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Oo Karolina odpisala. Wiecie co? Jednego nie rozumiem. Sama pisze, że to dibrze, że dyskryminuje się kobiety karmiące mm, a dziwi sie, że ktoś jedzie po kobietach, które wywalaja mu przed nosem cycka.
Edit: usunęła swoj komenatrz :P Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-10-17 o 22:16 |
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy :-*
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy Szymek ma ur? Wszystkiego co najlepsze dla niego
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53140786]Tak pozawerbalnie "powie". Moja np.jara sie szeleszczacymi i stukajacymi zabawkami.no i papierem
![]() Strasznie sie ostatnio czochra po brzuchu i pipce podczas kąpieli,az czerwone sie robią, wsadzam jej w lapy gabke,myjke a i tak woli się drapac,wasze dzieci tez tak maja?[/QUOTE] Hihi moja nie ![]() Cytat:
Moja całą łapę wkłada i lubi sobie ją w wodzie co raz namoczyć hehe i nawet jak na brzuch położę to jedna łapa w buzi. A poza kąpielą rzadko trzyma łapkę w buzi.
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek. Dziękujemy
|
#4206 |
|
Rozeznanie
|
Od razu wlazlam na wizaz bo wiedzialam ze FLIGHT pochwalila sie nowinka o moim komentarzu
🏼 🏼 milo ze nazwalas mnie ptaszkiem! Komentarze usunelam przypadkiem i nie umiem ich przywrocic. Myslalam ze kasuje mozliwosc wgladu na tablice. Nie napisalam nic zlego, chyba ze obraza kogos fakt ze mm to mleko krowie zmodyfikowane w labu 🏼Pozdrawiam was dziewczyny. Mam nadzieje ze u dzieciaczkow i u Was wszystko ok. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Ps. Nawet nie cytam co zescie na mnie nawypisywaly, jedno mnie sie obilo 'po co zyc zyciem innych...' Od blackberry. Haha dobra jestes. Zyje cym chce a zajec mam sporo, bo na wizaz czasu brak, za to tobie widze go nie brakuje. Nie mam zamiaru sie juz udzielac, skoro kazdy analizuje tutaj kazdego, a ja przeciez moge robic co chce i pisac co chce. Przykre. Zegnajcie. szkoda bo sie zzylamz ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Ps. 2 'co za laska'. Co za laska ze mnie, bo propaguje karmienie piersia? Smutne. Jest mi mega przykro, a teraz to wy pokazalyscie poziom zyjac moim zyciem i moimi opiniami... Do krorych mam prawo i nie pisalam tego tutaj na forum, ani na naszej grupie, a prywtanie. |
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda ze nie pomyslalas ze tym co nie karmia piersia moze byc przykro.. ja tez jestem za karmieniem piersia ale nic na sile i nie za wszelka cene. Ja karmie trzecie dziecko i sie z tego ciesze a to ze dziewczyny nie moga bo nie bylo im dane to nie trzeba od razu po nich jeździc
|
#4208 |
|
Rozeznanie
|
Mleko zamiast mozgu... 'Znac' mnie tyle czasu, a tak pisac.. Swiadczy to o Tobie Gosiu. Smutne. Ale swiata nie zmienie. Ja nikogo nie obrazilam, a Ty obrazilas mnie. W dodatku wtracajac sie w moje zycie prywatne razem z black i flight. Ale widze ze po prostu szukacie tematow, rozumiem gdybym tu sie odezwala w jakis tam sposob, ale jak ja sobie na swoim facebooku cos pisze ? W tym momencie rozumiem czemu duzo osob rezygnuje z facebooka. Przesladowanie nie odlaczna cecha face.
rozpisalam sie jak glupia, ale jestem naprawde w☠☠☠☠iona ze wyciagacie moje, mawet jezeli to 'brudy' na forum. Robcie tak dalej! A moze nikt nie zostanie. |
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym prześladowaniem chyba trochę przesadzasz... Jeśli nie chcesz by ktoś czytał Twoje posty na FB to istnieje coś takiego jak ustawienia prywatności.
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie znac Ciebie tyle czasu a Ty nas.. wsrod nas sa dziewczyny karmiace mm i znasz ich historie jak walczyly o mleko i takimi wpisami o mm to ranisz je. Na to nie wpadlas? ja Cie nie przesladuje na fb czy gdzie tam siedzisz w nosie to mam tylko nie lubie takiego czegos co ty robisz "karmie piersią jestem najlepsza" .. badz sobie ale nie krytykuj innych a tym bardziej "swoich"
|
#4211 |
|
Rozeznanie
|
Mow do slupa a slup..
Probowalam to zablokowac KANA i sie ne da. Niestety. GOSIAK i dlatgo do jasnej cholery pisze sobie prywatnie CO MI SIE ZYWNIE PODOBA, nie tutaj na forum GDZIE WLASNIE SIE ZNAMY, tylko tam gdzie Was nie ma! I to mija sprawa jaka mam opinie! I krytykowac moge kogo chce i gdzie chce. Dla was powinno sie liczyc tu i na grupe. Reszta to moje zycie. I ja czuje sie dotknieta i niestety koncze prygode z forum, bo to juz wyszli po za jego granice. To moj ostatni post, teraz serio Flight znalazlas tania sensacje! Mozesz byc z siebie dumna. Bo po co to tu napisalas? Nie wiadomo. Chyba wlasnie po to. Ale patrz jaki plus! Udalo ci sie wykurzyc wraz ze swoim teamem swego wroga numer jeden, mloda mame ktora kocha karmienie naturalne i to propaguje, tera ci bedzie lzej troszke na sercu ze nie karmisz co? Buzka |
|
|
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53140786]Tak pozawerbalnie "powie". Moja np.jara sie szeleszczacymi i stukajacymi zabawkami.no i papierem
![]() Strasznie sie ostatnio czochra po brzuchu i pipce podczas kąpieli,az czerwone sie robią, wsadzam jej w lapy gabke,myjke a i tak woli się drapac,wasze dzieci tez tak maja?[/QUOTE] Az tak nie ale smyra sie ostatnio po brzusiu 😊 Cytat:
Jestes dziwna. Ty nie propagujesz karmienia piersia. Ty narzucasz to wszystmlkim w kolo. Ciagle tylko o tym. Wszedzie. Wlasnie widze jak masz malo czasu 😉 tylko wyszukujesz sensacji w tematach karmienia szczegolnie, oraz innych dzieciecych i uwazasz sie za specjalistke i musisz innych sprowadzac na 'dobra' droge. Czy ktos tego chce czy nie. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Napisalas to publicznie i musisz sie z tym liczyc. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Wg mnie skoro mamy kp tez mowia ci ze jest cos nie tak to moze warto sie nad swoim podejsciem zastanowic?
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po za tym jak falszem zalatuje bo tu niby rozumie mamy karmiace mm a za rogiem jedzie po nich!
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Karm piersia! Niewazne ze masz nowotwor i musisz brac chemie. Niewazne ze nie dzwigasz tego psychicznie. Niewazne jest nic. Wazne ze karoola kaze!' Nie wierze. Ide spac. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Ps. Sylwia gdzies ty? Nie zasniesz z wrazenia! 😉😉😉
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Ide i ja. Dobranoc.
|
#4216 |
|
Rozeznanie
|
Jestescie niesamowite. Naprawde. Zawsze kogos zjedzidcie. Byleby miec sensacje. Najpierw Lekka, pozniej Sonia, Rosi, ja.. Izawsze te same osoby sieja ferment. W dodatku piszecie takie bzdury ze sie w glowie nie miesci, az nie mam sily tego kementowac juz po tekscie 'masz raka, karm piersia!'. Starczy.
Mi juz pare osob w prywatnych wiado napisalo na temat waszych komenatzry i to mi wystarczy. Milego |
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze ty bzdur nie piszesz! Po za tym sama to nakrecasz bo mialas nie pisac a ciagniesz to dalej! A to ze ktos pisze "o naszych komentach" na priv to co? Mam plakac z tego powodu czy w nocy nie spac i sie przejmowac? A piszcie sobie do woli! W tylku to mam..
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój, to co Karola sądzi na temat kp to jej sprawa, nie pisała tego tutaj ani na fb na naszym wątku to nie ma się co podniecać, chyba specjalnie się nakręcenia z nudów, po co psuć atmosferę na wątku, już coraz mniej nas...
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie będę ciągnąć tematu, nie mam zamiaru, tylko wiedz, że skoro krytykujesz kogos to licz się z tym, że ktoś (chociażby mama karmiąca mm) skrytykuje matkę karmiąca piersia za ostentacyjne wystawianie cycka w miejscu publicznym. Ja mimo wszytko nadal podtrzymuje swoje zdanie, że dla mnie to nic zleg, podoba mi się widok karmiące kobiety ![]() Właśnie wstalysmy :P idę nakarmić mała, ona do lozeczka a ja może wczorajszym Voice obwjrze ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- AA i tak informacyjne - dziennik aktywności widzi każdy tylko swój jedynie Twoje komentarze mogą się pojawiać u Twoich znajomych na tablicy. Tak więc nikt Cię nie śledził.
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Maz wrocil o 4, dzieciaki wlasnie wstaly tak wiec juz ma pospane :P
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53140786] Strasznie sie ostatnio czochra po brzuchu i pipce podczas kąpieli,az czerwone sie robią, wsadzam jej w lapy gabke,myjke a i tak woli się drapac,wasze dzieci tez tak maja?[/QUOTE] jasidek sie drapie po brzuszku, glowce i ciagnie za ucho jk jest spiacy
|
|
#4222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to spróbuję ta bananowa może. Ty mówisz ze średnio zjadła jak pół słoiczka a ja to uważam za mega sukces ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- BLACK papier mówisz? A próbowałas?
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha im wiecej spisz tym mniej wiesz :P
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
jako komentarz moge napisac tylko jedno- magia internetu. cos wrzucone do sieci zostaje tam na zawsze. i kazdy. podkreslam- KAZDY moze to przeczytac i skomentowac.
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- aaa ale ze co? ze jestesmy popularne? chyba duzo osob nas czyta co?, skoro tak komentuja nasze wypowiedzi? POZDRAWIAM uwazajcie bo nasze forum to zloo ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- dzien dobry tak w ogole, co za kultura nawet sie nie przywitalam :P ale coz.. jaki watek tacy ludzie na nim nocka srednia, maly sie czesto budzil, za cieplo ma w pokoju a kaloryfera nie da sie przykrecic bo sie spsul :/ chyba pic mu sie chcialo. no i pobudke przed 7 zrobil, cyca dostal. . tak cycka- karmie piersia bo karmeinie piersia jest najlepsze, a wy wstretne matki podawajcie dalej to mleko z puszki. ble ble! ja jestem taka fajna, ja karmie cyckiem, publicznie tez, wywalam tego cycocha a niech sie gapia! bawi sieteraz , ja zaliczam kawe
|
#4226 |
|
Wtajemniczenie
|
Popieram twoje zdanie niezawsze, po co nakręcać sensacje. Karola nie pisała tego do nas a cytowanie jej komentarzy tutaj jest co najmniej nie właściwie.
|
|
|
|
#4227 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- A gdzie byl ten komentarz? |
||
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
tez rozszelnilam dzis w nocy a wcale lepiej nie spal. moe to nie przez cieplo, pewnie tez sie musi do nowego miejsca przestawic
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

🏼