|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy aborcja powinna być zalegalizowana w Polsce? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
501 | 71,57% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
199 | 28,43% |
Głosujący: 700. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
BAN stały
|
Dot.: Aborcja
Cytat:
Na TapTalk z antycznego telefonu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro wiesz lepiej to sobie tak pisz ale nie lubie jak ktos mi zarzuca kłamstwo. Po drugie sa ginekolodzy którzy nie przepisują tych tabl ,zdziwko co? . Naprawde nie nawiązujcie juz do moich postów bo ciężkie jesteście i wszechwiedzące przeciez. Wyłączam ten watek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pomijam, że 15 lat (od tego wieku można kupić tabletkę) to nie jest dobry czas na rozpoczęcie współżycia, to wolałabym żeby 15 wzięła tabletkę po niż została mamusią w gimnazjum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Tak mowie jak było kiedys. Teraz bez rp.
Najlepiej niech 15stki nie biorą soe za seks. |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Konto usunięte
|
Jest mnóstwo sytuacji kiedy tabletka PO "ratuje życie"
-ciąży muszą unikać nie tylko 15-sto latki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
BAN stały
|
Do niektórych to nie dociera. rodzić za wszelką cenę i koniec kropka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
BAN stały
|
Dlaczego dajecie się sprowokować trollowi? Ona rozwala już kolejny wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo Ci współczuję tego, co spotkało Ciebie i Twoją rodzinę... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że patrzy na Ciebie z góry ![]() ![]() ![]() jesteś wielką kobietą, wielkim człowiekiem ![]()
http://newlookstyleblog.blogspot.com bloguję i ja ![]() ![]() INSTAGRAM: https://www.instagram.com/newlookstyle ZAPRASZAM!! ![]() ![]() Edytowane przez OnaZakupoholik Czas edycji: 2015-10-18 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Przyczajenie
|
Z tego, co mi wiadomo nie dostawało leków. Jedynie na początku- lek uniemożliwiający się zamknięcie przewodu Botalla. Saturacja spadała i pomimo respiratora, moje dziecko się dusiło, bo krew była coraz słabiej natleniona. Po sekcji wyszły na jaw liczne wylewy. Moje dziecko cierpiało, a można było tego uniknąć- gdyby w naszym kraju przestrzegano prawo. Całej naszej trójce oszczędzono by cierpienia. Nigdy nie zapomnę jak moje maleństwo próbowało zasinąć paluszki na moim kciuku i nawet na to nie miało siły. Wtedy też pierwszy raz widziałam mojego męża we łzach, wtedy stwierdził, że popiera eutanazję. Nikomu tego nie žyczę. Z donoszenia tej ciąży nie wynikło nic dobrego. Z jednej strony mam nadzieję, že pomimo tej endometriozy po cesarce, zajdę w ciążę. Z drugiej strony, boję się zachodzić w ciąże w tym kraju, w kraju, gdzie nie respektuje się praw pacjenta i byle lekarz może decydować o przyszłości mojej rodziny zmuszając mnie do urodzenia dziecka skazanego na śmierć. W moim przypadku to były "tylko" 3 dni gehenny-dla mnie i tak wystarczająco aby zrujnować moją psychikę, ale współczuję rodzicom, którzy muszą patrzeć na cierpienie dziecka przez kilka miesięcy lub lat...
Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi przykro chester ze takie nieszczęście Cie spotkało.wspolczuje.
Znam osobe ktora urodziła dziecko i w sumie umierało przez 5mies. Wdzięczna jest za kazda chwile z tym dzieckiem jaka przeżyła. Takze rożne sa historie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Przyczajenie
|
Ja moge być wdzięczna,że mogłam je poznać, ale w pierwszej kolejności zrobiłabym wszystko, aby mojemu dziecku zaoszczedzić cierpienia. Kosztem swojej wdzięcznosci i kosztem swojego dobrego samopoczucia.
Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W pracy mam takie dzieci- roślinki cierpiące z powodu wielu chorób. Rzadko widuję przy nich wdzięcznych rodziców.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście wielkimi ludźmi uwierz mi. W życiu nic nie dzieje się bez powodu. Ściskam Cię ![]()
![]() |
#3918 |
Zadomowienie
|
Takie rzeczy nie powinny się dziać.
#3919 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Abor
Czy ja do Ciebie skierowałam swój post?
Zamilcz.
#3921 |
Konto usunięte
|
Chester
przykro mi, mogę Cię tylko przytulić |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty masz. I to, co wypisujesz razem z koleżanką zmyślającą historie o hospicjach, albo wizytującą je w jakimś innym wymiarze czyni Cię bardzo małym człowiekiem. I albo mówisz o rzeczach, o których nie masz pojęcia, albo dopasowujesz sobie rzeczywistość do tego, by móc dalej żyć w swojej bezpiecznej ułudzie. Osoby, które nie są w stanie krzyczeć z bólu i domagać się znieczulenia często w ogóle go nie dostają. A jak znieczulenie nie działa, to zdarza się, że usłyszą tylko "to musi boleć". Nie masz pojęcia o współczuciu i właśnie to dobitnie zaprezentowałaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
Nie zamierzam, a już na pewno nie Ty będziesz mnie pouczać.
Wracając do tematu głównego to nie wiem czy ta historia powinna znaleźć się w dość "ostrym" momentami wątku o aborcji. Byłoby mnie osobiście przykro, gdyby ktoś ją wykorzystał jako argument, ale to może ja jestem dziwna.
![]() |
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moje historie nie są zmyślone. Nie życzę sobie takich insynuacji. Nie będę udowadniać, że nie jestem wielbłądem. To nie moja liga ![]()
![]() |
#3925 |
Naczelna Nastolatka
|
A owszem, tu masz rację, dyskusja na poziomie oraz elementarne poczucie empatii, to zdecydowanie nie twoja liga.
#3926 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To cenniejsze stanowisko niż teoretyczne opinie wygłaszane zza lady przez osobę, która minęła się z powołaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mnie by było głupio jakkolwiek ją wykorzystać w argumentacji, choć jest do bólu prawdziwa i ukazuje jak to wygląda realnie w naszym kraju.
![]() |
#3928 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale niektórzy i tak będą utrzymywać, że mają prawo. No i nie pogadasz.
![]() |
#3930 |
Rozeznanie
|
chester01 - bardzo mi przykro. Podwójnie przykro, bo nie dość, że przeszliście przez coś okropnego, to jeszcze jakiś mały człowieczek pozwolił sobie zabrać Wam wybór, do którego mieliście moralne i legalne prawo.
Życzę Wam, żebyście razem przez to przeszli i żeby życie już nigdy Was nie postawiło w takiej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.