|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
Haha tez czasem tak sie bawie
|
|
#3932 |
|
Rozeznanie
|
Witam u nas dziś była piękna pogoda słoneczko świeciło taka piękna jesień.byliśmy na spaceru ahh
Chciałam was zaś o coś zapytać Zauważyłam na bieliźnie takie mokro jak przy dniach plodnych tylko bez służy ciągnącego.i czasami to czuje taki nieprzyjemny zapach czy to infekcja hm niewiem nic mnie nie szwedzi nie pieczę.czy wy teraz macie tzw susze.czy też czasem macie mokra bieliznę? |
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3934 |
|
MamaKarolci28
|
Ja juz po wizycie teściów i szwagierki
z narzeczonym, mala mi cały dzien nie spała , teraz padła przy butli hura wreszcie odpoczynek od niuni ...biorę sie za sprzątanie bo mam stertę naczyń po imprezie i nie tylko a w miedzy czasie poczytam co dziś pisalyscie by byc na bierzaco
|
|
|
|
#3935 |
|
Rozeznanie
|
Zapytam giną w czwartek tylko to tak czasami jest że są mokre jak bym się troszkę posikalai nie miło pachnie.mam nadzieję że to nie wody płodowego czy coś STOP nie nakręcam się dalej
|
|
|
|
#3936 | |
|
MamaKarolci28
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Rozeznanie
|
Poprostu jak bym miała dni plodne.bez wkładki i bez sluzu plodnego.tylko mokro ma majtkach
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Kingula spokojnie sluz jest normalna rzecza. Pojdzoesz do gin to cie zbada
|
|
#3939 | |
|
MamaKarolci28
|
Cytat:
u nas od 2 dni mżawka i bardzo mglisto nie lubię takiej aury. Co do wydzieliny to tez czasami mam taka żółta, ale pytając moj gin zapewniał ze to nic niepokojącego.Wiec może nie nasz co sie zamartwiać. |
|
|
|
|
#3940 |
|
Rozeznanie
|
Tzn ona nie jest żółtą tylko taki mleczny kolor ma a na kartkach jest poprostu mokro jak przy dniach plodnych bez sluzu tylko mokro i to tak nieprzyjemnie pachnie.
Ją mieszkam w ok krakowa.zapraszam jutro ma być ponoć pięknie bo wr wtorek już pogorszenie pogody ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Na majtkach a nie kartkach |
|
|
|
#3941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno po tabletkach dopochwowych tak może być, ja biorę luteine i mój gin mnie uprzedził o tym, ale na szczęście nic jeszcze mnie nie spotkało z tych rzeczy. Zresztą w życiu nie miałam żadnej infekcji intymnej, więc może się nie znam? Jeszcze do niedawna cytologia u mnie była 1, dopiero po ciąży mam 2. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
, ja jestem nie do życia przy takiej pogodzie.---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Wiecie co, jestem przerażona, co to będzie w domu z dwójką dzieci. Jestem przyzwyczajona do w miarę względnego spokoju i ciszy w domu, a dziś u rodziców myślałam, że oszaleję- z moją córką było sześcioro dzieci ( moich sióstr) mniej więcej w tym samym wieku i to był hardcor!!!!!! one w ogóle się nie męczą i nie wiedzą co to zabawa w ciszy, aaaa...! Moja córka też do cichych nie należy, ale co głos z gardła jednego dzieciaka to nie kilku |
||
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- hej hej ![]() 2 dni mnie nie bylo i ponad 200 postow - are you crazy girls? Nie nadrobie, nie ma opcji ![]() Piatek i dzisiaj piekna pogoda, zaliczylismy dlugie spacery i 2 razy basen, bylismy u dziadkow Poli. Umieram, jestem wycienczona Ale to byl fajny weekend mimo wszystko.I zaczelam robic sobie te cwiczenia z daily activity: http://spinningbabies.com/start/in-pregnancy/ dużo ciekawych rzeczy pisza, takze polecam na nude
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Rozeznanie
|
Ją też mam pi ciąży cytologie 2,no nic dam radę do czwartku i w czwartek będę z ginekolog gadać 5 dni to zleci.wr wtorek mam echokardiografie ale tam robią tylko usg nie zbada mnie inaczej a nawet jak zapytam to powie żeby iść do lekarza prowadzącego ciążę eh
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- 4 dni |
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób meliskę i odpocznij
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Zabilas mnie tymi fiolkami :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
|
#3946 | |||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Mi po urafuraginum przeszlo, ale 3 tyg pozniej nawrót infekcji Moze u Ciebie tak sie nie stanie.. .Trzymam kciuki.Jezuuuuuuuuuuuuuuuu ile postów A ja się witam po udanym weekendzie Mam najlepszego męża na świecie Oby ten tydzien obfitowal w same dobre wiadomosci ![]() My we wtorek wizyta kontrolna u gin. ![]() Ciagle nie czuje kopniakow i serio sie juz martwie, wg OM jutro zaczynam 23 tydzień ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Ale super! Sama bym chetnie skorzystala ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
Sama mysle , czy nie kupić takiego żółwika albo ślimaka do sesji dla mojej córeczki ![]() http://www.ebay.com/itm/NewBorn-Baby...AUU8nmwBf7H_Bw
|
|
#3947 |
|
Zadomowienie
|
Esor nie stresuj się na pewno wszystko jest dobrze ty masz chyba łożysko na przedniej ścianie? to wszystko opóźnione
może nie kopniaki ale coś tam czujesz jak dzidzia zacznie cię okładać to będziesz miała dość
|
#3948 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Oby hihi ![]() Nie wiem jakie mam łożysko, moze zapytam gin we wtorek na wizycie. Tak, cos czuje, ale serio jednak delikatnie dosyc. Dopplerem słucham i serduszko bije, ale boje sie i tak ... Ale chyba taka "natura" mam, ze ciagle sie boimy o zdrowie dziecka
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj dziwna noc była w sumie od 4 jux nie śpię. .. a teraz oczywiście bym pospala ![]() Miłego dnia dziewczynki; )
|
|
#3950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:rolley es:No i po drugie- może byś napisała coś radosnego albo co tam u Ciebie, bo jak tu wpadasz to tylko z kolejnymi dolegliwościami? ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3951 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Witam się w 26 tygodniu Cały weekend albo mieliśmy gości, albo sami gdzieś wybywaliśmy, także nawet nie wiem kiedy minął Tyle naprodukowałyście, że nie ma opcji...nie nadrobię.Cytat:
Śmiejemy się z mężem, że wpadają w rezonans ![]() Cytat:
![]() Kopniakami się nie martw ![]() Cytat:
W sumie dopiero nad ranem mały do nas przyszedł, więc powinnam się wyspać A oczy mam na zapałkach ![]() Miłego dnia! |
|||
|
|
|
#3952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() Hehe, tez mnie nie bylo w weekend i tez nie moge ogarnac ilosci postow ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Dzien dobry mamusie ja juz sobie pije herbatke w pracy, dzis bede na biezaco przynajmniej do popoludnia kiedy jestem w pracy i siedze przed kompem ![]() Milego dnia! |
||
|
|
|
#3953 |
|
Rozeznanie
|
Butterfly nie po to jest forum żeby kogoś udawać kim się nie jest.Wiesz co to jest nerwica lekowa więc jeśli nie a tak interesuje cię moja osoba to poczytaj o. tym.Poto tu pisze i moich problemach nakręcenie się chorobach no nie mam z kim pogadać s tu dziewczyny zawsze coś doradza.kopniaka dadzą.tobie nikt nie każe czytac moich postow .Amen
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziolchy.
Wczoraj dwie kroplowy lecialy az do 23.30 a dzis przed 7 wstac nienwyspalam sie bleeee. Zanioslam dzis spowrotem mocz do badania i zobaczymy moze mnje przeplukalo :-D Do tego czuje pobokewanie po lewej stronie w dole brzucha.. Ale polozylam sie i zobaczymy. Powiedzcie mi co moge kupic dwulatkowi na gwiazdkę? Musze chrEsniakowi kupic cos.. Lubi krowki swinki wszystko co zwiazane z wsia.. I moj budzet to 80-100zl
|
#3955 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Chciałam się nieśmiało przywitać i wkręcić do Waszego forum
Mam na imię Ewa, mam 30 lat i w lutym zostanę po raz pierwszy mamą
|
|
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 2 latka w domu ktory w srode konczy dokladnie 2 lata i nie mam pojecia co Ci doradzic bo sama nie wiem co jej kupic ![]() Mozesz kupic jakies fajne ksiazeczki skoro lubi zwierzatka to jakies z motywem zwierzatek. Do tego jakies moze puzzle (moja uwielbia teraz puzle tak po 5-6 elementow maks). Fajne tez sa rozne gry logiczne firmy czuczu, one sa takie pod katem rozwoju dziecka. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
napisz cos wiecej o Was jak tam maluzek? znasz plec juz? jak znosisz ciaze?---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- A tu o epistomi (nacinaniu krocza) dokladnie te fakty ktore nam przedstawiali na szkole rodzenia i o ktorych mialam pogadanke z moja gin. Jakby ktos mial za duzo wolnego czasu to lektura jak znalazl http://www.babycenter.com/0_episioto...dHwyMDE1MTAxOA.. |
||
|
|
|
#3957 |
|
MamaKarolci28
|
Dzien dobry mamusie
jak samopoczucie z rana?
|
|
|
|
#3958 |
|
MamaKarolci28
|
|
|
|
|
#3959 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem za bardzo jakie ceny sa w PL bo rzadko tam kupuje zabawki ale widzialam ostatnio takie zestawy typu farma ze zwierzatkami I farmerem, fajne to bylo I element byly dosc duze wiec jesli nadal pcha do buzi to nie polknie. Lub moze lego duplo farma tez jest. Cytat:
No to witamy I gratulacje Kingula chyba Motylkowi bardziej chodzilo o dokladne opisy niz o sam fakt zwierzania sie z dologliwosci. Oczywiscie jestesmy tu po to zeby sie dzielic radoscia I watpliwosciami, ale jak sa jakies dosc intymne I niekoniecznie smaczne opisy to mozna zawsze dac w jasniejszym kolorze I kto nie chce to nie czyta wtedy. To co opisujesz to zwykla przypadlosc ciazowa, mam to samo jednego dnia bardziej innego mniej. Normalka, nie martw sie. Moze sie takze zdarzyc nietrzymanie moczu - niestety nam ciezarowkom moze sie to zdazac ale zazwyczaj po ciazy przechodzi, takze lec do sklepu po wkladki higieniczne I zapomnij o tym. Witam sie w ostatni dzien mojego zwolnienia a jutro znowu do pracy. Przyznam sie, ze mi sie nie chce jak diabli Kompletnie sie nie wysypiam, budze sie kolo 5 I potem juz nie moge zasnac. A okolo poludnia zaczyna mnie lamac do spania ![]() Zaraz lece do sklepu dokupic co zapomnialam bo budyn ciazowy mam elegancki, nic nie pamietam, gubie telefony I klucze I w ogole jestem beznadziejnie roztargniona ![]() Milego dnia wszystkim |
||
|
|
|
#3960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
napisz coś więcej o sobie znasz już płeć ? imię wybrane ? ledwo wstałam do pracy ![]() samopoczucie średnie, ale udaję że mam świetny humor na przekór wszystkiemu Witam Mamusie poza tym Mati jakiś śpiący od rana mam nadzieję, ze się rozkręci bo już przywykłam do jego szaleństw co tam na obiadki planujecie ? ![]() i mam pytanie Mamusie wybór smoczka czym one się różnią pakowane po dwa niby jeden na dzień drugi na noc ? uspokajające jakieś widziałam ? ile smoczków mieć i jak rozmiarowo? logiczne że najmniejszy na początek myślę zawsze chce coś wybrać podchodzę oglądam i nie wiem czym się sugerować
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-10-19 o 10:51 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

Ja chyba w porównaniu do reszty miałam bardzo aktywy dzień a potem słuchałyśmy muzyczki i odpoczywałyśmy , dzisiaj jak ją trochę popychałam w brzuchu to mi oddawała cwaniara
jakie to słodkie aż mi się w oku łza zakręciła a sama w domu byłam i nie miałam się z kim podzielić radością

nie lubię takiej aury.
, ja jestem nie do życia przy takiej pogodzie.

Mi po urafuraginum przeszlo, ale 3 tyg pozniej nawrót infekcji
Moze u Ciebie tak sie nie stanie.. .Trzymam kciuki.
mega kosz wiklinowy i stos kocyków takich puchatych 

:rolley es: