|
|
#1711 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !
Cytat:
sile w nogach zeby isc to bym Wam pokazala .. szok! Tutaj jest teraz tak ze sa rzeczy na Haloween razem ze Swiatecznymi. Tu dziala zasada im szybciej tym lepiej. Nie dla mnie :/ mam jakies foty na tel zaraz poszukam i to juz dawno zrobione :/// Cytat:
sile w nogach zeby isc to bym Wam pokazala .. szok! Tutaj jest teraz tak ze sa rzeczy na Haloween razem ze Swiatecznymi. Tu dziala zasada im szybciej tym lepiej. Nie dla mnie :/ mam jakies foty na tel zaraz poszukam i to juz dawno zrobione :/// Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
||
|
|
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
uploadfromtaptalk1445197829961.jpguploadfromtaptalk1445197838125.jpguploadfromtaptalk1445197846511.jpguploadfromtaptalk1445197951075.jpg
Takze tak to wyglada szok :/ Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie co, czuje sie jak w jakims snie. To chyba sie nie dzieje naprawde... Nie moze byc az tak źle do cholery...
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
czytam, czytam, a coś wbić w rozmowe się nie mogę. ;p
byliśmy dziś na pierwszym spacerku w czwórkę. chyba zmarzłam najbardziej... poza tym ja i dzieciaki zasmarkana jestem ;/ i nie wiem jak sobie poradzić z tym katarem u siebie i u Borysa, bo z Miśkiem dam sobie radę... ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- a tu co się dzieje!? wszystkie na fb siedzą? żadna już tu nie ma ochoty się poudzielać : > |
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem i wybaczcie mi takie pisanie, ale jestem w bardzo zlym stanie psychicznym.. Niestety nie mam z kim jechac tam do tej kliniki, bo wymyslam sobie przeciez... Czekam na środowy wyrok. Trzymajcie sie ...
Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2015-10-18 o 23:49 |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pisałam ale chyba nikogo to nie zainteresowało
Teraz juz idę spać, sama bo młody jak zwykle śpi tam gdzie się najwięcej dzieje - w salonie przy mężu i siostrze którzy oglądają tv A jutro rano jedziemy do fotografa zrobić malemu zdjęcia do roweru dowodu... Ciekawe jak to się uda, buźka przodem i otwarte oczka. Będzie wyzwanie
|
|
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
Ja nawet fb nie mam
Amelie musisz wyluzowac bo tak nie mozna ![]() Jakbym Ci opisala moja historie to od razu bys sie podniosla na duchu. Kurka wodna wzdecia mam takie ze wysiedziec nie moge. Prawie latam ![]() Przez tez stres z mysza w pokoju dostalam boli ale takie niewyczuwalne za bardzo. Nie mniej tak sie zeschizowalam bo skad ta mysz? Nie ma tu zadnych dziur no tylko jedna ktora przez ktora idzie rurka do centralnego ogrzewania. Ale nie sadze ze tak z dworu sobie mysz wskoczyla.. ehh a ze ja panikara to nie wien czy zasne. Jak bede szla do innego pomieszczenia to bede godzine sprawdzac zanim wejde ![]() Musze sie w koncu przeprowadzic do mieszkania bo te angielskie domy to masakra! Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja niunia przespala 5h ciurkiem :O od 22 do teraz ale fajnie
![]() ---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:18 ---------- Jakie macie pozycję do odbijania? Nel mi strasznie głowę podnosi wiec na ramię jak ja kładę to tragedia , przytrzymuje ręką to płacze ... czasami uda się niżej ze głową przy cycku i brzuszek do brzuszka ale też wierci głową, strasznie silny lepek ma ![]() ---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- Coś ze mną jest nie tak :/ na dzień dzisiejszy nie chce więcej dzieci... kocham Nel ale tęsknię za Inga nie mam nawet czasu poleżeć z nią wtulona jak wcześniej. Juz 1,5h mecze Nel a ta albo ulewa albo kupa i ciągle cyc a jak nie dam to ryk. Przerasta mnie to
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
O wow 5 h fajnie. Moj od 19-23 histeria jak go chcialam odlozyc. Mam nadz ze to przez ten pieprzony inkubator. I ze jutro nas wypisza juz.
Dziewczyny co maja wiecej niz 1 dziecko ale was podziwiam ze dajecie rade nA 2 fronty. Czy ktoras z was stosuje juz smoka? |
|
|
|
#1720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Natalitka1988 odeszły wody o północy. O 3 miała 1 cm rozstawarcia.
Trzymamy kciuki!!!! Ciekawe czy poniedziałek będzie owocny ![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
Wczoraj mi się syn rozchorował ;( wysoka gorączka, w nocy doszedł mega kaszel. 6h po syropie miał już 39 stopni temperatury... Nie mam z nim jak do lekarza iść bo bym musiała małą zabierać. Chyba zamówię prywatną wizytę do domu. Martwię się o niego i o Ninę. Żeby nie złapała tylko. Ninka w nocy też się męczyła z brzuszkiem, nie miałam jak jej ulżyć... Obrzygała mnie i siebie, pierwszy raz. Ciężka noc za nami... Zapowiada się z tydzień w domu sama z dwójeczką brzdąców - zwariuje.... Byle zdrowi byli...
|
|
#1721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
HEj dziewczyny
A ja w końcu trafiłam na nocny dyżur bo ciśnienie już było 170/100Cytat:
Mam nadzieję, ze dziś albo jutro przyjdzie lekarka. Trochę glutków wyciągnęłam wczoraj Jej z noska i nie wiem czy coś ruszyłam czy ma ten katar eh. Mam nadzieję, ze nie będzie chora. Emylka a jak sobie radzisz z tym katarkiem? Odciągasz z noska parę razy dziennie i czymś psikasz np Marimerem czy kropelki soli fizjologicznej??---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Olibar maskara z tymi ozdobami świątecznymi. Już się zdziwiłam jak chyba z miesiąc temu Malinowa wrzuciła fotkę jak to w Niemczech w sklepach wygląda. No i masz rację, że później nie czuje się ducha świąt. RObi się taki zwykły dzień:/ Ja mam nadzieję, ze teraz poczuję święta jak Gabrysia w domu, bo tak we dwoje to się nawet nie chce za bardzo ozdabiać mieszkania:/ Ktosiula zdrówka dla Was
|
|
#1723 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Czytam Was na bieżąco, ale w sumie nie mam co pisać, u mnie się nic nie dzieje ![]() Mamuśki powiedzcie, czy po porodzie wyszły Wam jakieś rozstępy?? U mnie na razie nic, ale boję się że po porodzie bedzie wysyp..
|
|
#1724 |
|
Wtajemniczenie
|
Natalitka powodzenia i trzymamy kciuki za Ciebie!
Mnie od rana 5 boli brzuch ale intensywność tego bólu się nie zwiększa .. Amelie04 wyluzuj kobiecinko bo siebie i maluszka stresujesz Dziewczyny współczuję że maluszki Wasze chore.. szybkiego powrotu do zdrowia życzę
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja prawie 20 kg przytylam. Wasze dzieciaczki tez jak maja czkawke to cale prawie lataja?
|
|
|
|
|
#1726 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) ).Cytat:
|
||
|
|
|
#1727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja daje ale ssie minute i pluje ale ratuje mnie to w nocy gdy pampersy przebierać to się uspokaja i Ingi nie budzi
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam się w 10 miesiącu ciąży Zaraz się zbieram na próby wątrobowe ale muszę być na czczo i już tak mnie ssie żołądek że nie wyrabiam, a jeszcze po odrazu na KTG wiec tylko kanapke dam rade wciągnąć, chyba z głodu zaczne rodzic
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Za nami też ciężka noc.. Maly budził się co godzinę, półtorej, 45min na cycku i tak w kółko.. Jestem nieprzytomna .. A wcześniej spal po 4h
może moje mleko już mu nie starcza i dlatego tak często je ??My uzywamy smoczka ![]() Królewna mi żadne rozstępy nie wyszły
|
|
|
|
#1730 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Bo i pewnie tak źle nie jest, tylko trzeba by było zawalczyć konkretnie o swoje, a oni Cię tam traktują jak gówniarę niemającą nic do powiedzenia...szkoda że nie walczysz o siebie, ale nie dziwię się że nie dajesz rady, w Twojej sytuacji rodzinnej też bym pewnie w psychicznej rozsypce była
Cytat:
A dlaczego nie? Szukają schronienia na zimę, biedulki malutkie... Na ramię. My stosujemy, aczkolwiek to krótkie romanse na razie. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
ja tez się witam, ale tez zabardzo nie mam co pisać. Noc z pobudkami jak zwykle. Do pierwszej godziny to wstałam juz tyle razy że myslałam że robi sie rano. Zrobie mojemu brzdącowi jakąś inhalacje, poczekam az sie troszke ociepli na dworze i pojdziemy sie gdzieś przejść troszke. Nie wiem co bedziemy dziś robili:/
|
|
|
|
#1732 |
|
po drugiej stronie szafy
|
U mnie dziś pogoda listopadowa, siedzę i stękam że do wiosny jeszcze 5 miesięcy. Grunt to sobie znaleźć powód do narzekania
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - dziś przyszedł nasz dzień na witaminy
)Mam w zaleceniach witaminę D i K. Macie 2 oddzielne witaminy, czy razem ? Jak i kiedy ( np. przed karmieniem ? ) podajecie ? |
|
|
|
#1735 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja mam tylko wit. D, podaję przed jedzeniem, wpuszczam zawartość kapsułki do dziobka
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
Razem. Zawsze rano , bon później to zapomnę. Czy przed czy po jedzeniu to obojętne
A wcześniej samej d nie dawałaś?
|
#1737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, ja kp więc kupię kombo.
Cytat:
Jadę na zdjęcie szwów - brrrr, potem apteka i witaminki. Rwaaaaa Te zalecenia są tak chujowo napisane, że zapewne macie rację i powinnam podawać witaminę D od początku 😭 Znowu się nie spisałam Edytowane przez niud Czas edycji: 2015-10-19 o 10:23 |
|
|
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do fcb szkoda ze większość się tam przeniosła bo ja tu codziennie zaglądam a tam raz na ruski rok
![]() Btw lepiej się tu pisze ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Ja mam zaraz ktg
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do gina przed chwilą i kazał wziąć 2 Dopegyty dzisiaj i zadzwonić wieczorem jak to ciśnienie moje. Jak nie spadnie to do szpitala powinnam wrócić
JA nie zostawię GabrysiNo tak ale na dziś już nie miałam w ogóle tebletek na ciśnienie i musiałam to załatwić. Raz pojechaliśmy do przychodni razem, ale już później było za zimno żeby Gabi ciągać, a teść już sobie chlapnął i musiałam z buta iść. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

rosi:
sile w nogach zeby isc to bym Wam pokazala .. szok! 

Zaraz się zbieram na próby wątrobowe ale muszę być na czczo i już tak mnie ssie żołądek że nie wyrabiam, a jeszcze po odrazu na KTG wiec tylko kanapke dam rade wciągnąć, chyba z głodu zaczne rodzic

JA nie zostawię Gabrysi