|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Witam
ale bym pospala jeszcze,ale mocz czeka od 5 rano więc lipa
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cala noc przespana, bez siku Moze to zapalenie powoli odpuszcza ![]() Jade mala zawiezc do przedszkola i lezakuje caly dzien. Milego
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Bry ;*
Ja też dziś do labo jadę i to zaraz i noc bez siku nie wytrzymałam oczywiście ;/ położyłam się przed 24 a o 4 już pobudka i pomyślałam sobie ze to chyba bez różnicy czy nasikam teraz czy za kolejne 4 godziny o 8? Tyle samo tak jakby moczu się nazbierało, więc sikalam o 8. No a potem od razu na zakupy jedziemy i będziemy coś szykować na wieczór. Miłego dnia i lezakowania tym, którzy mogą albo muszą ;* Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Kciuki za wizyty dziewczęta
Ja dziś kolejny dzień w pracy będzie dziś bardziej pracowity bo jutro gość przyjeżdża i trzeba ogarnąć. Dobrze ze będę mieć tzta do pomocy od 15
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja sie szykuje do pracy a co mi sie chce
jeszcze od 10 do 18. Oby szybko zleciało.Wieczorem wyzwanie - golenie Bożeny
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wolałam tzta żeby sprawdził czy się dogolilam
|
|
#938 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Matko, ale miałam dzisiaj sny erotyczne... pierwszy raz od nie pamietam kiedy miałam orgazm przez sen ![]() a potem przyszły te sny debilne, chociaż też "erotyczne" snilyscie mi się Wy nie wiem już dokladnie o co chodziło, ale chodziliśmy z bananami w ręku, które miały symbolizować penisy naszych TŻ-ow i Czubasek niósł takiego długiego banana, że aż się wyginał w różne strony.. ![]() Wczoraj złożyliśmy wózek (riko nano). Jaki on ładny! TZ powiedział, że mi zazdrości, że codziennie będę mogła chodzić na spacery, a on tylko w weekendy:p i jak ba ulicy widzi inne wózki to komentuje, że mega słabe w porównaniu z naszym a myślałam, że to babki są takie :p
|
|
|
|
#939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
You made my day Super ze wózek złożony mój leży na szafie i czeka bo nie ma miejsca dla niego narazie. Ale jeszcze ze 3 tygodnie i po remoncie w łazience się wszystko ustabilizuje )
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U mnie skończyło się przesypianie nocy. piątą noc z rzędu wstawałam na siku, wiec chyba się już to nie zmieni.
Simka dzięki za rady. na tą hemoglobinę właśnie dostałam skierowanie, przed następną wizytą muszę ją zrobić Cytat:
Najgorsze, że jutro stawiam ciacho w pracy, idę zaraz po sernik i co mam nie zjeść? no chyba jak raz zjem zamiast śniadania, a potem szybko jakieś tłuszcze to nie będzie aż tak źle? polecacie coś słodkie mamy, czym taką słodycz zbić?
|
|
#941 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odważna... ja bym nie spróbowała. Kolega męża kiedyś kupił chyba hamburgery gotowe w Biedronce i się zatruł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba tak, wczoraj jak leżałąm przed TV na prawym boku to tak mi wypychała jakąś część ciałka (podejrzewam, że nóżka), że mogliśmy pomacać ją ale nie powiem, że bezbolesne to było Mąż się nadziwić nie mógł ![]() Jeszcze sobie wczoraj przypomniałam o sałatce z piersią kurczaka i winogronami, ale już późno było i nie pisałam. No i jednak tą pierś trzeba przygotować, więc chwilkę schodzi ![]() Cytat:
Znaczy teraz pozwalam sobie pomagać, bo siwterdziłam, że jak co chwilę będę robić sama, bo 'zrobię lepiej' to mi później wcale nie pomoże. A tak to wolno, bo wolno ale jest ![]() Np. jak w pracy musiałam być dzień przed świętami, czy nawet w wigilię, a on zawsze taki dzień miał wolny to kroił mi wszystko na gotowo do sałatek, zakupy ostatnie zrobił jeśli o czymś zapomniałam... Więc czasem lepiej zęby zacisnąć, faceci się wyrobią ![]() Cytat:
A na wigilię tylko barszcz z uszkami robi... Cytat:
Pozazdrościć ![]() Ja muszę teraz zamówić album na zdjęcia z sesji ciążowej i jakąś ramkę to jedno postawię na półce ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja tej nocy nawet dobrze spałam, wstałam tylko raz w środku nocy i rano, ale położyłam się jeszcze i ostatecznie wstałam po 8 ![]() Mąż wczoraj powiedział, że chciałby dla Małej zrobić taki fajny pokoik i żeby na ścianie coś było itd... Ucieszyłam się, bo mój mąż nie lubi urządzania, nawet dom w sumie sama urządzałam, planowałam i przedstawiałam pomysły, a później podejmowaliśmy razem decyzje, a tutaj sam wykazał chęć ![]() Obiad na dziś mam, więc kolejny dzień leżenia. Zrobię tylko pranie i może wreszcie zamówię koszule i będę musiała w końcu wziąć się za pakowanie torby do szpitala...
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś się wkurzyłam w labo, zanosiłam tylko pojemnik z moczem, a u nas jest tak, ze jak ktoś ma tylko mocz to może zapukać i wejść bez czekania w kolejce.
Po akcji piątkowej w przychodni jak baba mi powiedziała, że ona ma gorączkę i ciężarnej nie wpuści (dupa tam gorączkę, bo skierowanie szła), weszłam do labo, ani be ani me do kolejkowiczów, wlazłam do środka, zostawilam mocz i wyszłam
|
|
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Także u mnie mebelki stoją pootwierane na oścież, a wszystkie materace wyjęte są z folii i czekają na malca
|
|
|
|
|
#944 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Aniqa
Mój tz do urządzania sir nie kwapi. Nawet płytki sama wybieralam. .. No ale cóż. Taki jego urok. Ja mam wybrać 2 czy 3 i on mi wtedy powie ze bo nr 1 s super a nr 2 nie
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Morning. Ja jeszcze w łóżku gnije, ale córka już "na nogach" więc zaraz koniec tego dobrego.
Mamy wybrane rezerwowe kompromisowe imię. Bo moje typy i TŻ są różne. O ile sie nie dogadamy to będzie Anna.
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli mojego tz niezle natura obdarzyla |
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle mam dziś wszystko w
I ogarniam się do stanu wyjściowego i jadę obejrzeć łóżeczka. I może kupię jakieś pierdoły jeszcze. Gdzie mogę kupić wysyłkowo duże spodnie albo legginsy ? nie mam co na dupę załozyc |
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ladne imie lubie takie proste
|
|
|
|
|
#950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, ale ja też dwie ostatnie noce miałam takie sny erotyczne, że znowu rano myślałam, że wybuchnę Jak fajnie, że wózek już złożony! Chwaliłaś się już nim? Jaki kolor wybraliście? Wybacz jeśli już pisałaś, ale nie pamiętam ![]() Cytat:
A wózek tak samo gumą śmierdział ![]() Mój mąż to samo mówi jak widzi inne wózki Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio, jak byłam mała to uważałam, że mam pospolite imię, ale wtedy było dużo Anek wszędzie. A teraz lubię to imię ![]() Mąż do mnie mówi tylko Aniu, ostatnio (po szpitalu) jak chciałam chociaż mu pomóc podłogi umyć, to powiedział Anka, więc go ewidentnie wkurzyłam ![]() Aaa w ogóle dzisiaj się ważyłam i -0,5 kg ... wiedziałam, że po szpitalu schudnę cokolwiek ![]() Nie dość, że jedzenie ohydne i większość nie dla mnie to jeszcze szpital na mnie tak zadziałał, że w ogóle nie miałam apetytu. W domu to z nudów jadłam, a tam mało co...
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrr przyszla mi kasa z zusu. Ale tylko za czesc zwolnienia. Do 30.09 a zwolnienie mam do 21.10 nie wiecie o co moze chodzic ? Czy oni maja jakies okresy rozliczeniowe czy co...
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Wygląda to, jakby płacili za miesiąc kalendarzowy a nie za okres zwolnienia. |
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny ten sen z bananami. Mój TŻ by pewnie chciał wiedzieć jakiego ja miałam. Mi się praca snila. Powinni mi nadgodziny płacić.
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba będzie Julian, ale to jeszcze wszystko może się zmienić... Mi (i chyba tylko mi:p) podoba się imię Gabriel. Odkąd zobaczyłam w serialu aktora Gabriela Machta, to zapragnelam żeby moj synek miał tak na imię:p |
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Mi się podoba ta propozycja. Julian też (bo ja mam na drugie Julia)
|
|
#958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za popularność i zbyt dużą ilość zdrobnień, zaczęłam doceniać za jego uniwersalność dopiero jak zaczęłam pracować z obcokrajowcami ![]() u nas temat imienia w zawieszeniu, nie wracamy do niego, będziemy myśleć po porodzie i wybierzemy z tych dwóch które mamy wybrane. |
|
|
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kroi czy obiera warzywa, robi zakupy albo sprząta. Cytat:
Wam się śnią sny erotyczne a moje mogą być inspiracją do kolejnej Piły
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Nudze sie w ttym lozku... chcialabym juz 36 tydzien bo wtedy zdejmuje mi doktorek ban na wszystko.
Wreszcie posprzatam porzadnie itp W ogole to za dwa tyg mam znniejszyc dawke luteiny i magnezu a z 35 tyg juz odstawic calkowicie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

ale bym pospala jeszcze,ale mocz czeka od 5 rano więc lipa

jeszcze od 10 do 18. Oby szybko zleciało.

nie mam co na dupę załozyc 

kroi czy obiera warzywa, robi zakupy albo sprząta.