Rozstanie z facetem XXXIII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-19, 07:44   #4681
E_nigmatic
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez Loluuusia Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że przejdzie mi ta bezsenność. Jestem w szoku, po tym, czego się dowiedziałam... Muszę się wyspać, żeby mieć siłę na jutro, a chyba to niemożliwe. Myślałam, że o nim zapomniałam i jest ok, a po tym, co mi napisał, cierpię niesamowicie. Czemu mnie tyle czasu oszukiwał i obiecywał różne rzeczy? Czuję się taka naiwna i mam złamane serce. To oszust.
A co takiego ci napisał/ powiedział ??

Ja nic nie piszę bo moje samopoczucie też jakby gorsze ......
Stary 2015-10-19, 08:46   #4682
CarrieBra
Rozeznanie

Dziewczyny, pamiętacie mój podryw z autobusu?
No więc ten teges.... Dziś w drodze do pracy:
"Z chęcią spotkałbym się z Tobą na kawę ale mam jedną dużą wadę...
Jaką? - zapytałam
Mam dziewczynę."

Tak więc, ogólnie zaraz się chyba popłaczę...
TAKIE ogromne szczęście mam do facetów...

Dziewczyna
, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów,
poradzi sobie w życiu. : -))))
CarrieBra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 08:53   #4683
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CarrieBra Pokaż wiadomość
Jaką? - zapytałam
Mam dziewczynę."

Carrie patrz na pozytywne aspekty. Lepiej ze teraz ci walnal krotka pilke niz by miało wyjsc cos z tego wiecej i cierpialabys bardziej. Przynajmniej na buca juz czasu nie bedziesz tracic! Jego strata twój zysk.

Czy tylko ja jestem pozytywnie nastawiona ze bedzie dobrze! Ja naprawde wsiadam zaraz do samolotu i kazdej z bacika osobno sprawie lanie!!!

I okej nie co sie oszukkwac ze na swiecie sa sami cudni faceci bo tak nie jest. Ale zeby trafic na ksiecia zamienionego w zabe trzeba troche tych ropuch obcalowac!

Wiec glowy do gory!
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 09:27   #4684
jagerbull
Raczkowanie

Mi tych ropuch nie chce się już całować

Czy Wy też tak macie, że u każdego faceta z którym się spotkacie widzicie same wady? Bo dla mnie ten szowinista, tamten ucieka od zobowiązań

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
jagerbull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 09:51   #4685
Ivy_rose
Raczkowanie

Cytat:
Jaką? - zapytałam
Mam dziewczynę."

Booooże skąd się biorą tacy ludzie...

Tez mam takie szczescie, nie martw się.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Ivy_rose
Czas edycji: 2015-10-19 o 09:52
Ivy_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 10:00   #4686
kokillka
Raczkowanie

Cytat:

Jaką? - zapytałam

Mam dziewczynę."

No nie..... Współczuć tylko jego dziewczynie . Ale takiego rozwiązania to Ci powiem szczerze sie nie spodziewałam .

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Dziewczyny dzis nowy dzien , nowe możliwości . Uśmiechać sie dużo , bo nigdy nie wiadomo komu ten uśmiech poprawi humor .

U mnie standardzik, rano deprecha , teraz jest ok . Najadlam sie . I oby ten stan sie utrzymał jak najdłużej . Nie oszukujmy sie , pogoda tez ma na nas ogromny wpływ ale nie dajmy sie . Jestesmy silne i żaden facet, a szczególnie nasi eksowie nie sa nam potrzebni do szczęścia !! miłego dnia Wam życzę
kokillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 10:09   #4687
Halls1
Raczkowanie

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Halls1 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem próbujesz dorobić teorię do tego rozstania na sile. Ona powiedziała ze Cie kocha jak przyjaciela, moze poprostu nie miala odwagi/nie chciala Cie ranic slowami "nie kocham Cie"?
To brzmi brutalnie ale spróbuj sie pogodzic z zaistniala sytuacja. Czy chciałbyś sie dowiedzieć o takim fakcie majac z nia dziecko/bedac po slubie? Cały czas analizujac zameczysz sie. Mnie ex tez nie chcial powiedziec ze mnie nie kocha od dawna, ladnie to ubieral w slowa ze "uczucia bardzo oslably" ale po zachowaniu i zynach najlatwiej stwierdzic czy dana osoba kocha czy nie. Ciezki byl moment, kiedy zdałam sobie kilka dni temu sprawę z tego, że on mnie nie kocha. Nie przejął sie tym, ze go zostawilam. Rzucil sie w wir romansowania w necie, chcial umawiac sie na sex z innymi kobietami. Trzeba w koncu sie obudzic z marazmu i przestac usprawiedliwiac druga osobe. Gdyby chcieli naprawiac/kochali to z pewnoscia bysmy to odczuli. Taka o moja refleksja nad tym wszystkim, moze i brutalna ale prawdziwa.

Pewnie masz rację, ale wiadomo..
Zawsze osoba, której taka sprawa bezpośrednio dotyczy będzie miała problem z przyjęciem do siebie takiego zdania, czy też rad.
Nigdy nie miałem parcia na to by się z kimś związać, do momentu kiedy poznałem moją kobietę.
Po tym wszystkim chciałem nawet ze sobą skończyć, ale zacząłem rozmyślać.. Łyknąłbym jakieś tabletki, obudziłbym się w szpitalu i co? Wysiadłaby mi wątroba, czy coś innego i nic by to nie pomogło.
Głupio by też było obciążać tym wszystkim rodziców etc.
O wypadku samochodowym też myślałem, ale dlaczego ma ktoś inny cierpieć z mojej winy? Szkoda też auta.
Następnego dnia już nie myślałem w ten sposób, ale doskonale obrazuje to, ile ta osoba dla mnie znaczyła.
Wiem, że trzeba wziąć się w garść, zająć sobą itd.
No nic, dzięki za szczerą rozmowę Myślę, że się przyda
Halls1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 10:17   #4688
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisałam mu tylko jednego smsa. Nie obierałam, jak dzwonił i nie odpisywałam na jego wiadomości. Nie chcę mieć z nim kontaktu.

Bardzo mi pomaga to, co piszecie. Czuję się silniejsza. Jeszcze 1-2 miesiące temu chciał ze mną zamieszkać, chciał się oświadczyć, jak wróci z zagranicy, a teraz napisał, że nie kocha mnie już od dawna. To boli. Oszukiwał mnie.
Dobrze się stało, poznałaś prawdę i masz motywację, by nie mieć z nim kontaktu i nie pisać mu, że tęsknisz, kochasz itepe itede.
Dobrze, że masz lojalną koleżankę, która sprzedała Ci tego newsa.
No widzisz, ile plusów?

Szkoda, że napisałaś do tej laski w nieładnym stylu. Myślisz, że o Tobie wiedziała?
Cytat:
Z kochankiem postanowiliśmy tego nie ciągnąć dłużej. Wróciliśmy do kumplowania się. Trochę szkoda, ale tak będzie chyba lepiej. Za tydzień będą urodziny kumpla, na których będziemy oboje. Będziemy pod wpływem alkoholu i to będzie dla nas sprawdzian, czy możemy być jeszcze kumplami.
U mnie w takich sytuacjach zawsze się coś działo
Cytat:
Jaką? - zapytałam
Mam dziewczynę."
Chodzę na kawę z facetami niezobowiązująco i po koleżeńsku, ale nigdy poznawanie ich nie wygląda jak podryw. Wybrniesz z tego łatwo, uśmiechaj się dalej w autobusach
Cytat:
Napisane przez Flavius Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam pierwszy zjazd na nowych studiach. Zajęcia dały mi tyle pozytywnej energii, że uśmiecha się sama do siebie. Miałam rok przerwy pomiędzy moimi pierwszymi studiami a tymi obecnymi i bardzo mi brakowało nauki. Do tego teraz studiuję mój wymarzony kierunek.
Pozytywnie! Co teraz studiujesz?
Stary 2015-10-19, 10:30   #4689
201609270956
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
Czy tylko ja jestem pozytywnie nastawiona ze bedzie dobrze! Ja naprawde wsiadam zaraz do samolotu i kazdej z bacika osobno sprawie lanie!!!
Ja też jestem pozytywnie nastawiona. Wczoraj był mały dołek, ale nowy tydzień zaczynam z uśmiechem. Wierzę, że przyniesie mi coś dobrego.
Cytat:
Jaką? - zapytałam
Mam dziewczynę."

Ale Wy się tylko do siebie uśmiechaliście, prawda? Czy sytuacja się rozwinęła?
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Pozytywnie! Co teraz studiujesz?
Filologię angielską. Zawsze mi się marzyła, tylko rodzice mi odradzali. Teraz w końcu zrobię coś dla siebie!
201609270956 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 10:30   #4690
jagerbull
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Halls1 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

[/COLOR]

Pewnie masz rację, ale wiadomo..
Zawsze osoba, której taka sprawa bezpośrednio dotyczy będzie miała problem z przyjęciem do siebie takiego zdania, czy też rad.
Nigdy nie miałem parcia na to by się z kimś związać, do momentu kiedy poznałem moją kobietę.
Po tym wszystkim chciałem nawet ze sobą skończyć, ale zacząłem rozmyślać.. Łyknąłbym jakieś tabletki, obudziłbym się w szpitalu i co? Wysiadłaby mi wątroba, czy coś innego i nic by to nie pomogło.
Głupio by też było obciążać tym wszystkim rodziców etc.
O wypadku samochodowym też myślałem, ale dlaczego ma ktoś inny cierpieć z mojej winy? Szkoda też auta.
Następnego dnia już nie myślałem w ten sposób, ale doskonale obrazuje to, ile ta osoba dla mnie znaczyła.
Wiem, że trzeba wziąć się w garść, zająć sobą itd.
No nic, dzięki za szczerą rozmowę Myślę, że się przyda
Powiem Ci, że mi również różne dziwne myśli chodziły po głowie. Tyle, że mi w tym samym czasie zaczęlo się walić kilka aspektów mojego życia... Ale co by Ci to dalo? Sam zrobilbys sobie na zlosc i odebral szanse na szczescie z inna kobietą, ktora by docenila Twoja milosc. Bo szczesliwy rowniez mozesz byc z inna nie tylko z ta jedna konkretna, chociaz teraz taka mysl wypierasz z czasem sie przekonasz i bedziesz cieszyl ze jednak dobrze sie stalo. Zobaczysz. Glowa do gory

jagerbull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 10:53   #4691
CarrieBra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Flavius Pokaż wiadomość
Ale Wy się tylko do siebie uśmiechaliście, prawda? Czy sytuacja się rozwinęła?
Uśmiechaliśmy się, w czwartek przysiadł się do mnie, przedstawił, chwilę pogadaliśmy. Dziś też się przysiadł i wypalił z tą dziewczyną.

Cytat:
Napisane przez kokillka Pokaż wiadomość
Ale takiego rozwiązania to Ci powiem szczerze sie nie spodziewałam
Wyobraź sobie moją minę

Cytat:
Wybrniesz z tego łatwo, uśmiechaj się dalej w autobusach
Zacznę jednak chyba czytać książki w busach i raczej nie oglądać się już na innych.

Dziewczyna
, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów,
poradzi sobie w życiu. : -))))
CarrieBra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 10:57   #4692
E_nigmatic
Raczkowanie

Cytat:
Uśmiechaliśmy się, w czwartek przysiadł się do mnie, przedstawił, chwilę pogadaliśmy. Dziś też się przysiadł i wypalił z tą dziewczyną.

Wyobraź sobie moją minę

Zacznę jednak chyba czytać książki w busach i raczej nie oglądać się już na innych.
Ja pierniczę co za baran ....
Ludzie to jednak nie mają rozumu naprawdę ....

Może my też jesteśmy w takim stanie że w każdym innym momencie życia olałabyśmy sprawę a tak to jesteśmy wyczulone na takie sprawy.
Stary 2015-10-19, 11:34   #4693
Ivy_rose
Raczkowanie

Widzialam go przed chwila. On mnie nie.
Myslalam ze go oleje i mnie to nie ruszy. A rece mi sie trzesa.... Ech..

Umieram :'(

Edytowane przez Ivy_rose
Czas edycji: 2015-10-19 o 11:55
Stary 2015-10-19, 11:40   #4694
201609270956
Konto usunięte

Cytat:
Ajj, to trochę za daleko zabrnął z tym flirtem. Nie zazdroszczę jego dziewczynie.
Stary 2015-10-19, 12:02   #4695
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze się stało, poznałaś prawdę i masz motywację, by nie mieć z nim kontaktu i nie pisać mu, że tęsknisz, kochasz itepe itede.
Dobrze, że masz lojalną koleżankę, która sprzedała Ci tego newsa.
No widzisz, ile plusów?

Szkoda, że napisałaś do tej laski w nieładnym stylu. Myślisz, że o Tobie wiedziała?
Wiedziała. Jeszcze we wrześniu, albo w sierpniu byliśmy z byłym na ognisku i ona też tam była. Jestem ciekawa, czy już wtedy coś zaczęli kręcić.

Wczoraj zgadłam jego hasło na fb, ale ma ustawiony generator kodów (potwierdzenie logowania przez smsa). Dostał smsa, żeby potwierdził logowanie i do mnie napisał, co wyprawiam. Napisałam mu smsa, w którym wyzwałam go od oszustów i zdrajców. Dziś już będę grzeczna, nie będę wbijać się na jego konto, ani pisać do niego. Niech nie myśli, że bardzo cierpię. Nie dam mu tej satysfakcji.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Napisałam do niej w nieładnym stylu, bo byłam w szoku i byłam baaardzo zdenerwowana, aż się trzęsłam z nerwów. Przeprosiłam ją. Poniosło mnie i teraz trochę mi głupio, ale o tym myślę teraz najmniej.
Loluuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 12:14   #4696
E_nigmatic
Raczkowanie

Cytat:
Wiedziała. Jeszcze we wrześniu, albo w sierpniu byliśmy z byłym na ognisku i ona też tam była. Jestem ciekawa, czy już wtedy coś zaczęli kręcić.

Wczoraj zgadłam jego hasło na fb, ale ma ustawiony generator kodów (potwierdzenie logowania przez smsa). Dostał smsa, żeby potwierdził logowanie i do mnie napisał, co wyprawiam. Napisałam mu smsa, w którym wyzwałam go od oszustów i zdrajców. Dziś już będę grzeczna, nie będę wbijać się na jego konto, ani pisać do niego. Niech nie myśli, że bardzo cierpię. Nie dam mu tej satysfakcji.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Napisałam do niej w nieładnym stylu, bo byłam w szoku i byłam baaardzo zdenerwowana, aż się trzęsłam z nerwów. Przeprosiłam ją. Poniosło mnie i teraz trochę mi głupio, ale o tym myślę teraz najmniej.
Boże co ty robisz dziewczyno !!
Zostaw to wszystko w spokoju, przestań się doszukiwać sprawdzać, domyslać.

Pogrążasz samą siebie.
Ja jestem 2 miesiące po rozstaniu.
Uwierz mi kochałam bardzo ale dziś już nic nie czuję i nie zależy mi wcale.
A wiesz dlaczego ? Bo od chwili rozstania nie miałam ani jednej wiadomości ani sygnału o nim, odcięłam sie totalnie, zapomniałam.
Jeśli chcesz grzebać się w tym marasie to jesteś na najlepszej drodze.
Stary 2015-10-19, 12:22   #4697
pechowianka
Zadomowienie

Witajcie
Mineło dwa tyg od tego jak mnie zostawil a ja ciągle w głowie analizuje dlaczego tak się stało
Znaliśmy się krótko ale zaczęło się bardzo intensywnie, Był ogromnie zaangażowany, Chciał spędzać ze mną kazdą wolną chwilę, wszędzie mnie zabieral ze sobą, planował się do mnie wprowadzić na stałe, Snuł plany na przyszłość, mówił jak to cudownie ze mnie spotkal, ze to przeznaczenie, ja uczywiście łykałam wszystko , no bo jak tu się przed tym uchronić, I nagle trzask , jak codzień bylismy umowieni na wieczor, zadzwonil ze musi wyskoczyć w jedno miejsce i zaraz wroci , nie wrocil napisal ze jest u kolegi, nie wrocil na noc i na nastepne noce rowniez. Nie wiedzialam co sie dzieje , troche smsow ale z nich nie wynikalo nic oprocz tego ze ledwo pisze. Wkoncu sie spotkalismy nic mi nie wytłumaczyk , tzn powiedzial ze nie ma co tlumaczyc ze przesadzil z uzywkami i nie moze byc ze mna bo musi sam sie doprowadzic do ladu. Tak poprostu przyszedl i mnie poinformowal , Nie zapytal co ja na to (ja idiotka oczywiscie liczylam na kwiaty i prosby o wybaczenie ) od tego czasu (czyli od ok 2 tyg) cisza miedzy nami , Zaczeło sie gwałtownie i tak samo sie skonczylo .Wspolnemu koledze powiedzial ze to koniec ale nie moze nic wiecej powiedziec bo to pojdzie dalej. Jestem na 99 % pewna ze albo kogos poznal albo wrocil do bylej, Uzywki i impreza i jego tłumaczenie ze musi sie ogarnac no i standardowe nie chce ci sprawiac bolu a takie sytuacje moga sie powtarzac to jedna wielka sciema
pechowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 12:26   #4698
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
To po co do niej pisałaś, skoro nie miało to na celu ostrzeżenia jej przed oszustem? Taka sama z niej hetera jak z niego bałwan. Myślisz, że ją to ruszy? Będzie się tylko z Ciebie śmiała, a teraz oboje mają Cię za psycholkę...
Cytat:
Wczoraj zgadłam jego hasło na fb, ale ma ustawiony generator kodów (potwierdzenie logowania przez smsa). Dostał smsa, żeby potwierdził logowanie i do mnie napisał, co wyprawiam. Napisałam mu smsa, w którym wyzwałam go od oszustów i zdrajców.
Miejże godność, dziewczyno i przestań się poniżać!

Po kiego grzyba łazisz po kontach byłego chłopaka? Patrz, że lucaa_rules nie robi takich głupot mimo że mogłaby znaleźć dowody ewentualnej niewierności męża, które by jej pomogły w uzyskaniu rozwodu.

Czemu Cię dziwi, że zaczął kręcić z inną przed rozstaniem? Przecież w tym wątku od początku jego istnienia jest podkreślane, że miłość nie ulatuje z dnia na dzień i nie kończy się w dniu rozstania, a trochę wcześniej. Mógł się zatem zainteresować inną panną i w ostateczności ta fascynacja mogła go przekonać, że nie widzi już przyszłości z Tobą. Nie chcę go bronić, ale ludzie często sami siebie okłamują, że jest ok, że uczucie się nie zmienia, że to tylko chwilowy kryzys... a potem przychodzi taki moment, gdy uświadamiają sobie, że nie jest tak jak chcemy i trzeba zakończyć związek dla dobra obojga.

pechowianka - tylko się cieszyć, że taka chora znajomość się skończyła.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2015-10-19 o 12:27
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 12:32   #4699
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E_nigmatic Pokaż wiadomość
Boże co ty robisz dziewczyno !!
Zostaw to wszystko w spokoju, przestań się doszukiwać sprawdzać, domyslać.

Pogrążasz samą siebie.
Ja jestem 2 miesiące po rozstaniu.
Uwierz mi kochałam bardzo ale dziś już nic nie czuję i nie zależy mi wcale.
A wiesz dlaczego ? Bo od chwili rozstania nie miałam ani jednej wiadomości ani sygnału o nim, odcięłam sie totalnie, zapomniałam.
Jeśli chcesz grzebać się w tym marasie to jesteś na najlepszej drodze.
Wiem, że źle zrobiłam. Już nie będę nic robić.

Cytat:
Napisane przez pechowianka Pokaż wiadomość
Witajcie
Mineło dwa tyg od tego jak mnie zostawil a ja ciągle w głowie analizuje dlaczego tak się stało
Znaliśmy się krótko ale zaczęło się bardzo intensywnie, Był ogromnie zaangażowany, Chciał spędzać ze mną kazdą wolną chwilę, wszędzie mnie zabieral ze sobą, planował się do mnie wprowadzić na stałe, Snuł plany na przyszłość, mówił jak to cudownie ze mnie spotkal, ze to przeznaczenie, ja uczywiście łykałam wszystko , no bo jak tu się przed tym uchronić, I nagle trzask , jak codzień bylismy umowieni na wieczor, zadzwonil ze musi wyskoczyć w jedno miejsce i zaraz wroci , nie wrocil napisal ze jest u kolegi, nie wrocil na noc i na nastepne noce rowniez. Nie wiedzialam co sie dzieje , troche smsow ale z nich nie wynikalo nic oprocz tego ze ledwo pisze. Wkoncu sie spotkalismy nic mi nie wytłumaczyk , tzn powiedzial ze nie ma co tlumaczyc ze przesadzil z uzywkami i nie moze byc ze mna bo musi sam sie doprowadzic do ladu. Tak poprostu przyszedl i mnie poinformowal , Nie zapytal co ja na to (ja idiotka oczywiscie liczylam na kwiaty i prosby o wybaczenie ) od tego czasu (czyli od ok 2 tyg) cisza miedzy nami , Zaczeło sie gwałtownie i tak samo sie skonczylo .Wspolnemu koledze powiedzial ze to koniec ale nie moze nic wiecej powiedziec bo to pojdzie dalej. Jestem na 99 % pewna ze albo kogos poznal albo wrocil do bylej, Uzywki i impreza i jego tłumaczenie ze musi sie ogarnac no i standardowe nie chce ci sprawiac bolu a takie sytuacje moga sie powtarzac to jedna wielka sciema
Nieważne, czy używki, czy z kimś się spotyka. Jeden i drugi powód jest dobry na zakończenie tego. Narkoman, czy zdrajca? Jedno i drugie jest złe. Nie rozmyślaj nad tym, nie analizuj. Radzę komuś, a sama nie umiem stosować się do własnych rad.

Mój były chyba trafia na jakieś bardzo emocjonalne kobiety. Ja chciałam włamać mu się na konto, a jego była, 4 lata temu, chciała mu spalić dom. Najlepsze jest to, że z byłą rozstał się z podobnego powodu, co ze mną. Nie układało im się, on zaczął kręcić z inną i stwierdził, że tamtej nie kocha. Dla tej jego byłej to też był cios. Historia lubi się powtarzać. Mam nadzieję, że do końca życia będzie tak miał i nigdy nie będzie miał kobiety na stałe.
Facet jest jak małpa i to nie tylko dlatego, że nie do końca się rozwinął, ale też dlatego, że nie puści jednej gałęzi, póki nie chwyci się drugiej.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Dzięki dziewczyny. Potrzebowałam takiego kopa w dupę, żeby się ogarnąć. Nie będę już się poniżać.
Stary 2015-10-19, 12:37   #4700
TancerzTango
BAN stały

Cytat:
Facet jest jak małpa i to nie tylko dlatego, że nie do końca się rozwinął, ale też dlatego, że nie puści jednej gałęzi, póki nie chwyci się drugiej.
W oryginale to powiedzenie brzmiało nieco inaczej...
TancerzTango jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 12:39   #4701
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TancerzTango Pokaż wiadomość
W oryginale to powiedzenie brzmiało nieco inaczej...
Nie cytuję niczego. Kiedyś coś takiego przeczytałam i mi się przypomniało. Nie wiem, jaki jest oryginał. Ważne, że sens jest zachowany, bo tylko o to mi chodziło.
Stary 2015-10-19, 12:43   #4702
pechowianka
Zadomowienie

Tak tak , łatwo sobie powiedzieć nie analizuj a w głowie taka gonitwa myśli że na niczym innym nie mogę się skupić. Wiem ze nie ma znaczenia czy zdradzil czy przez uzywki to zakonczyl , Boli bo zrobił to nagle , bez ostrzeżenia a jeszcze kilka godzin wczesniej zapewniał jak to mu na mnie zależy, jak to dobrze że mnie poznal i wgle .Ze to przeznaczenie wręcz . Po co tak pieprzyć jak się tego nie czuje
Jak mam na przyszłosc sie przed tym uchronic ,jak ja mu tak uwierzyłam ;/
Dumna jestem tylko z tego ze nie nie odezwałam ani slowiem. CHoc nie raz kusiło mnie zeby napisać ze jest kłamliwą menda to nigdy tego nie zrobiłam,
Stary 2015-10-19, 12:48   #4703
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pechowianka Pokaż wiadomość
Tak tak , łatwo sobie powiedzieć nie analizuj a w głowie taka gonitwa myśli że na niczym innym nie mogę się skupić. Wiem ze nie ma znaczenia czy zdradzil czy przez uzywki to zakonczyl , Boli bo zrobił to nagle , bez ostrzeżenia a jeszcze kilka godzin wczesniej zapewniał jak to mu na mnie zależy, jak to dobrze że mnie poznal i wgle .Ze to przeznaczenie wręcz . Po co tak pieprzyć jak się tego nie czuje
Jak mam na przyszłosc sie przed tym uchronic ,jak ja mu tak uwierzyłam ;/
Dumna jestem tylko z tego ze nie nie odezwałam ani slowiem. CHoc nie raz kusiło mnie zeby napisać ze jest kłamliwą menda to nigdy tego nie zrobiłam,
Wiem, co czujesz. Mój były chciał się zaręczyć, znaleźć wspólne mieszkanie, chciał wszystko naprawić i pisał do mnie po rozstaniu, chciał się spotkać i nagle okazało się, że od dawna mnie nie kocha. Musimy się wspierać. Przejdziemy przez to wszystko razem.
Stary 2015-10-19, 12:54   #4704
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, co czujesz. Mój były chciał się zaręczyć, znaleźć wspólne mieszkanie, chciał wszystko naprawić i pisał do mnie po rozstaniu, chciał się spotkać i nagle okazało się, że od dawna mnie nie kocha. Musimy się wspierać. Przejdziemy przez to wszystko razem.
Może jestem jakaś dziwna i lubie się nad sobą pastwić ale mi jest przykro że tamten do mnie nic nie pisze ...Uswiadamia mi tylko fakt że wszystko co mówił robił było kłamstwem , Bo jak można mowić ze sie kocha i spedzac kazda wolna chwile z kims i nagle to przekreślić i mieć to wszystko totalnie w dupie
Stary 2015-10-19, 12:57   #4705
Malla
Nie depcze krokusów

pechowianka - boli i boleć będzie, bo jesteś człowiekiem i masz uczucia.
Jestem dumna, że się do niego NIE odzywasz

Niestety, czasem nałóg jest silniejszy od uczucia.

Jak się przed tym uchronić w przyszłości? Trudno powiedzieć, trzeba słuchać intuicji, a czasem innych ludzi, nie zamykać się na wady partnera, słuchać uważnie, co opowiada o poprzednich związkach i jak się odnosi do ludzi...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2015-10-19 o 13:23
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 13:01   #4706
Loluuusia
Raczkowanie

Następnym razem trzeba uważać i nie wierzyć w 100% w słowa faceta, żeby później się nie rozczarować. Nie możemy być naiwne. To, co przeszłyśmy będzie dla nas nauczką i dobrą lekcją. Co nas nie zabije, to wzmocni.
Stary 2015-10-19, 13:05   #4707
201609270956
Konto usunięte

Cytat:

Dziewczyno, nie ośmieszaj się już bardziej. Zaparz sobie melisę, obejrzyj jakiś film, zrelaksuj się i zapanuj nad emocjami. To co eks robił przed Waszym rozstaniem i ile dziewczyn miał na boku nie ma już teraz żadnego znaczenia. Nie drąż tematu, bo im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Stary 2015-10-19, 13:09   #4708
Ivy_rose
Raczkowanie

Widzialam go znowu... Usmiechnal sie, powiedzial czesc.

Nogi mi zmiekly, rece sie trzesa, serce wali jak oszalale

A minely juz 3 miesiace..

Edytowane przez Ivy_rose
Czas edycji: 2015-10-19 o 13:10
Stary 2015-10-19, 13:29   #4709
Jasniepanna
Raczkowanie

Dziewczyny, usunęłam byłego ze znajomych z fejsa. Może to dziecinne ale ten stres kogo dodał do znajomych i kto to jest, jakie zdjęcie dodał i dlaczego akurat to, co polajkował itd. był nie do zniesienia. Jest mi źle i cierpię, ale przynajmniej nie będę zadręczała się tym głupim fejsem. Na szczęście ma ustawione tak, że jak sie nie jest jego znajomym, to nie widzi sie NIC. On mnie już nie chce i nie ma co sie katować oglądając co robi. Nie chce tu pisać o co u nas chodziło, ale ogólnie to jakby ja byłam tą stroną, która zawaliła. Musze jakoś z tym żyć, czasu nie cofne. Mam teraz tyle stresu w szkole i taki ogrom materiału, że mam o czym myśleć. Troche szkoda, że nie mam żadnego wolnego czasu na odkrywanie siebie, na nowe hobby. Muszę poczekać do wakacji .

Jasniepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-19, 13:35   #4710
pechowianka
Zadomowienie

Tak, ten nieszczesny FB, nie wykasowalam ze znajomych bo zauważy i utwierdzi sie w przekonaniu ze mnie to boli, a tego nie chce. Ale patrzenie jak jest zalogowany i co.lajkuje jest meczarnia dla mnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości