|
|
#4681 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
Ja nic nie piszę bo moje samopoczucie też jakby gorsze ......
|
|
|
#4682 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pamiętacie mój podryw z autobusu?
No więc ten teges.... Dziś w drodze do pracy: "Z chęcią spotkałbym się z Tobą na kawę ale mam jedną dużą wadę... Jaką? - zapytałam Mam dziewczynę." Tak więc, ogólnie zaraz się chyba popłaczę... TAKIE ogromne szczęście mam do facetów...
|
#4683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy tylko ja jestem pozytywnie nastawiona ze bedzie dobrze! Ja naprawde wsiadam zaraz do samolotu i kazdej z bacika osobno sprawie lanie!!! I okej nie co sie oszukkwac ze na swiecie sa sami cudni faceci bo tak nie jest. Ale zeby trafic na ksiecia zamienionego w zabe trzeba troche tych ropuch obcalowac! Wiec glowy do gory!
|
|
#4684 |
|
Raczkowanie
|
Mi tych ropuch nie chce się już całować
![]() Czy Wy też tak macie, że u każdego faceta z którym się spotkacie widzicie same wady? Bo dla mnie ten szowinista, tamten ucieka od zobowiązań ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez mam takie szczescie, nie martw się. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ivy_rose Czas edycji: 2015-10-19 o 09:52 |
|
|
|
|
#4686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie..... Współczuć tylko jego dziewczynie . Ale takiego rozwiązania to Ci powiem szczerze sie nie spodziewałam . ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Dziewczyny dzis nowy dzien , nowe możliwości . Uśmiechać sie dużo , bo nigdy nie wiadomo komu ten uśmiech poprawi humor . U mnie standardzik, rano deprecha , teraz jest ok . Najadlam sie . I oby ten stan sie utrzymał jak najdłużej . Nie oszukujmy sie , pogoda tez ma na nas ogromny wpływ ale nie dajmy sie . Jestesmy silne i żaden facet, a szczególnie nasi eksowie nie sa nam potrzebni do szczęścia !! miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------
[/COLOR] Cytat:
Zawsze osoba, której taka sprawa bezpośrednio dotyczy będzie miała problem z przyjęciem do siebie takiego zdania, czy też rad. Nigdy nie miałem parcia na to by się z kimś związać, do momentu kiedy poznałem moją kobietę. Po tym wszystkim chciałem nawet ze sobą skończyć, ale zacząłem rozmyślać.. Łyknąłbym jakieś tabletki, obudziłbym się w szpitalu i co? Wysiadłaby mi wątroba, czy coś innego i nic by to nie pomogło. Głupio by też było obciążać tym wszystkim rodziców etc. O wypadku samochodowym też myślałem, ale dlaczego ma ktoś inny cierpieć z mojej winy? Szkoda też auta. Następnego dnia już nie myślałem w ten sposób, ale doskonale obrazuje to, ile ta osoba dla mnie znaczyła. Wiem, że trzeba wziąć się w garść, zająć sobą itd. No nic, dzięki za szczerą rozmowę Myślę, że się przyda
|
|
|
|
|
#4688 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Dobrze, że masz lojalną koleżankę, która sprzedała Ci tego newsa. No widzisz, ile plusów? ![]() Szkoda, że napisałaś do tej laski w nieładnym stylu. Myślisz, że o Tobie wiedziała? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co teraz studiujesz?
|
|
|
#4689 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Filologię angielską. |
||
|
|
|
#4690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4691 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyobraź sobie moją minę Zacznę jednak chyba czytać książki w busach i raczej nie oglądać się już na innych.
|
|
#4692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ludzie to jednak nie mają rozumu naprawdę .... Może my też jesteśmy w takim stanie że w każdym innym momencie życia olałabyśmy sprawę a tak to jesteśmy wyczulone na takie sprawy.
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
Widzialam go przed chwila. On mnie nie.
Myslalam ze go oleje i mnie to nie ruszy. A rece mi sie trzesa.... Ech.. Umieram :'( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ivy_rose Czas edycji: 2015-10-19 o 11:55 |
|
|
|
#4694 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj zgadłam jego hasło na fb, ale ma ustawiony generator kodów (potwierdzenie logowania przez smsa). Dostał smsa, żeby potwierdził logowanie i do mnie napisał, co wyprawiam. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Napisałam do niej w nieładnym stylu, bo byłam w szoku i byłam baaardzo zdenerwowana, aż się trzęsłam z nerwów. Przeprosiłam ją. Poniosło mnie i teraz trochę mi głupio, ale o tym myślę teraz najmniej. |
|
|
|
|
#4696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zostaw to wszystko w spokoju, przestań się doszukiwać sprawdzać, domyslać. Pogrążasz samą siebie. Ja jestem 2 miesiące po rozstaniu. Uwierz mi kochałam bardzo ale dziś już nic nie czuję i nie zależy mi wcale. A wiesz dlaczego ? Bo od chwili rozstania nie miałam ani jednej wiadomości ani sygnału o nim, odcięłam sie totalnie, zapomniałam. Jeśli chcesz grzebać się w tym marasie to jesteś na najlepszej drodze.
|
|
|
#4697 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Mineło dwa tyg od tego jak mnie zostawil a ja ciągle w głowie analizuje dlaczego tak się stało Znaliśmy się krótko ale zaczęło się bardzo intensywnie, Był ogromnie zaangażowany, Chciał spędzać ze mną kazdą wolną chwilę, wszędzie mnie zabieral ze sobą, planował się do mnie wprowadzić na stałe, Snuł plany na przyszłość, mówił jak to cudownie ze mnie spotkal, ze to przeznaczenie, ja uczywiście łykałam wszystko , no bo jak tu się przed tym uchronić, I nagle trzask , jak codzień bylismy umowieni na wieczor, zadzwonil ze musi wyskoczyć w jedno miejsce i zaraz wroci , nie wrocil napisal ze jest u kolegi, nie wrocil na noc i na nastepne noce rowniez. Nie wiedzialam co sie dzieje , troche smsow ale z nich nie wynikalo nic oprocz tego ze ledwo pisze. Wkoncu sie spotkalismy nic mi nie wytłumaczyk , tzn powiedzial ze nie ma co tlumaczyc ze przesadzil z uzywkami i nie moze byc ze mna bo musi sam sie doprowadzic do ladu. Tak poprostu przyszedl i mnie poinformowal , Nie zapytal co ja na to (ja idiotka oczywiscie liczylam na kwiaty i prosby o wybaczenie ) od tego czasu (czyli od ok 2 tyg) cisza miedzy nami , Zaczeło sie gwałtownie i tak samo sie skonczylo .Wspolnemu koledze powiedzial ze to koniec ale nie moze nic wiecej powiedziec bo to pojdzie dalej. Jestem na 99 % pewna ze albo kogos poznal albo wrocil do bylej, Uzywki i impreza i jego tłumaczenie ze musi sie ogarnac no i standardowe nie chce ci sprawiac bolu a takie sytuacje moga sie powtarzac to jedna wielka sciema |
|
|
|
#4698 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Po kiego grzyba łazisz po kontach byłego chłopaka? Patrz, że lucaa_rules nie robi takich głupot mimo że mogłaby znaleźć dowody ewentualnej niewierności męża, które by jej pomogły w uzyskaniu rozwodu. Czemu Cię dziwi, że zaczął kręcić z inną przed rozstaniem? Przecież w tym wątku od początku jego istnienia jest podkreślane, że miłość nie ulatuje z dnia na dzień i nie kończy się w dniu rozstania, a trochę wcześniej. Mógł się zatem zainteresować inną panną i w ostateczności ta fascynacja mogła go przekonać, że nie widzi już przyszłości z Tobą. Nie chcę go bronić, ale ludzie często sami siebie okłamują, że jest ok, że uczucie się nie zmienia, że to tylko chwilowy kryzys... a potem przychodzi taki moment, gdy uświadamiają sobie, że nie jest tak jak chcemy i trzeba zakończyć związek dla dobra obojga. pechowianka - tylko się cieszyć, że taka chora znajomość się skończyła.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2015-10-19 o 12:27 |
||
|
|
|
#4699 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój były chyba trafia na jakieś bardzo emocjonalne kobiety. Ja chciałam włamać mu się na konto, a jego była, 4 lata temu, chciała mu spalić dom. Facet jest jak małpa i to nie tylko dlatego, że nie do końca się rozwinął, ale też dlatego, że nie puści jednej gałęzi, póki nie chwyci się drugiej. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Dzięki dziewczyny. Potrzebowałam takiego kopa w dupę, żeby się ogarnąć. Nie będę już się poniżać. |
||
|
|
|
#4700 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
Tak tak , łatwo sobie powiedzieć nie analizuj a w głowie taka gonitwa myśli że na niczym innym nie mogę się skupić. Wiem ze nie ma znaczenia czy zdradzil czy przez uzywki to zakonczyl , Boli bo zrobił to nagle , bez ostrzeżenia a jeszcze kilka godzin wczesniej zapewniał jak to mu na mnie zależy, jak to dobrze że mnie poznal i wgle .Ze to przeznaczenie wręcz . Po co tak pieprzyć jak się tego nie czuje
![]() Jak mam na przyszłosc sie przed tym uchronic ,jak ja mu tak uwierzyłam ;/ Dumna jestem tylko z tego ze nie nie odezwałam ani slowiem. CHoc nie raz kusiło mnie zeby napisać ze jest kłamliwą menda to nigdy tego nie zrobiłam, |
|
|
|
#4703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Nie depcze krokusów
|
pechowianka - boli i boleć będzie, bo jesteś człowiekiem i masz uczucia.
Jestem dumna, że się do niego NIE odzywasz ![]() Niestety, czasem nałóg jest silniejszy od uczucia. Jak się przed tym uchronić w przyszłości? Trudno powiedzieć, trzeba słuchać intuicji, a czasem innych ludzi, nie zamykać się na wady partnera, słuchać uważnie, co opowiada o poprzednich związkach i jak się odnosi do ludzi...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2015-10-19 o 13:23 |
|
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
Następnym razem trzeba uważać i nie wierzyć w 100% w słowa faceta, żeby później się nie rozczarować. Nie możemy być naiwne. To, co przeszłyśmy będzie dla nas nauczką i dobrą lekcją. Co nas nie zabije, to wzmocni.
|
|
|
|
#4707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
Widzialam go znowu... Usmiechnal sie, powiedzial czesc.
Nogi mi zmiekly, rece sie trzesa, serce wali jak oszalale ![]() A minely juz 3 miesiace.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ivy_rose Czas edycji: 2015-10-19 o 13:10 |
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, usunęłam byłego ze znajomych z fejsa. Może to dziecinne ale ten stres kogo dodał do znajomych i kto to jest, jakie zdjęcie dodał i dlaczego akurat to, co polajkował itd. był nie do zniesienia. Jest mi źle i cierpię, ale przynajmniej nie będę zadręczała się tym głupim fejsem. Na szczęście ma ustawione tak, że jak sie nie jest jego znajomym, to nie widzi sie NIC. On mnie już nie chce i nie ma co sie katować oglądając co robi. Nie chce tu pisać o co u nas chodziło, ale ogólnie to jakby ja byłam tą stroną, która zawaliła. Musze jakoś z tym żyć, czasu nie cofne. Mam teraz tyle stresu w szkole i taki ogrom materiału, że mam o czym myśleć. Troche szkoda, że nie mam żadnego wolnego czasu na odkrywanie siebie, na nowe hobby. Muszę poczekać do wakacji
.
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
Tak, ten nieszczesny FB, nie wykasowalam ze znajomych bo zauważy i utwierdzi sie w przekonaniu ze mnie to boli, a tego nie chce. Ale patrzenie jak jest zalogowany i co.lajkuje jest meczarnia dla mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Dziewczyna, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów, poradzi sobie w życiu. : -))))