Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-18, 21:35   #871
kokakola
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Kasiu, otoz wlasnie - we wlosach trzyma sie cudnie! Ide zaraz myc swoje i tez zamienie je w budyn
http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho
kokakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 21:41   #872
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
Kota teraz pachnie pomidorami, bazylią i czerwonym winem, jest na wakacjach we Włoszech

dopiero wróciłam do domu, czekam na pizzę, zaraz wezmę prysznic i będę pachnieć Gris Clair
Dziękuje Tako
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 21:48   #873
nebraska
Zakorzenienie

Wygrzebałam miniaturkę Cocona i się w niego na noc spowiłam.

Już miałam zacząć realizować marzenia perfumiarskie, a tu masz babo placek - zakochałam się w butach... a konto niebezpiecznie topnieje - jesień to zwykle u mnie okres posuchy.
I co tu zrobić, do diaska?

Też dziś byłam w temacie włosów - bo właśnie farbowałam, coby zakryć siwiznę Myślę czy by kiedyś zaryzykować blond albo rudy, ale trochę sie boję, co na to moje kłaki, które tak wyłażą jak dzikie. Czarne już miałam i nigdy więcej - postarzały mnie, a czarny zamalować trudno.
Póki co - brąz

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 22:04   #874
Fenris
Czekam na Ragnarok

A ja mam czarne włosy i mi pasują Naturalnie jestem szatynką (średni brąz z rudym/mahoniowym połyskiem na słońcu), ale jakoś mi się nie śpieszy do powrotu. Czarny jest seksowny.
Natomiast nie lubię blondu. Rzadko kiedy komu pasuje farbowany.

Dorwałam próbkę L LL oraz Femme de Mont Blanc. Ale mam pachnące nadgarstki!!! Mniam.

Femme de Mont Blanc to bardzo kobiecy zapach, słodki, delikatny, orientalny, czuć kwiaty i owoce. Kompocik. Bardzo przyjemny.

L LL jest dość ostry z wyczuwalną nutą wanilii i piżma, wydaje mi się, że również czuję minimalną ilość pachnącego groszku, choć nie ma go w składzie. Zapach syropiasty, ale podoba mi się JEDNAK. A myślałam, że po LL EDP (bleee) już nigdy żadnego zapachu tej pani nie powącham i nie polubię.

Edit:
Mogłam nie czytać KWC Opis L LL: "wędzone goździki". I wiecie co? Wyczuwam wędzone goździki!
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 22:11   #875
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A ja mam czarne włosy i mi pasują Naturalnie jestem szatynką (średni brąz z rudym/mahoniowym połyskiem na słońcu), ale jakoś mi się nie śpieszy do powrotu. Czarny jest seksowny.
Z kolei z moich obserwacji wynika, że 90%kobiet w kolorze blond wygląda ładniej, delikatniej, bardziej młodo.

Tyle, że ja nie chcę wyglądać ładnie i delikatnie.

Ale ja nie o tym...
Chciałabym zafarbować włosy na kolor... no - taki, jaki mam. Liczba moich siwych przekroczyła 10 i zaczyna mnie wkurzać. Wyrywać nie będę, bo mimo wszystko lepszy jeden siwy, niż dwa łyse.

Czy jest jakaś farba, która nie niszczy, nie wysusza włosów? Basma? henna? Inna jakaś? Ewentualnie, czy można machnąć sobie hennę u fryzjera? czy trzeba w domu?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 22:18   #876
Adeline
BAN stały

Ja zazdroszczę wszystkim, którzy mają odwagę farbować
Miałam ufarbowane raz - na jaśniejszy kolor i nie wygladałam delikatniej ani młodziej ani wogóle lepiej...
Za to włosy miałam jak siano - nie wypadały ale stały się sianem i malo brakowało a bym je po prostu wyrwała z wściekłości.
Skończyło się na fryzurze jak najkrótszej, byle sie pozbyć tego paskudztwa.
Teraz od pięciu lat kiedy odrosły mam swój kolor i zacznę farbować jak będą siwe.
Plus jest jeden - więcej zostaje na inne "niezbędne" zabiegi i kosmetyki.
Adeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 22:20   #877
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Z kolei z moich obserwacji wynika, że 90%kobiet w kolorze blond wygląda ładniej, delikatniej, bardziej młodo.
Może niewinniej i delikatniej, ale z moich obserwacji wynika, że napewno nie ładniej Choć (rzadko, ale...) czasem ktoś w blondzie wygląda naprawdę niesamowicie (ale takim skandynawskim, prawie białym).

Femme de Mont Blanc chyba zbyt paczulowate się zrobiły.

Brit Red miał zepsuty atomizer i nie dałam rady przetestować Druga szansa dla Hypnose przepadła, pachnie równie nieładnie jak za pierwszym razem. Hot Ralpha Laurena również paskudny. Reszty z karteczki nie udało mi się znaleźć (Must, Casmir, Sensations). No i to nieszczęsne Brit Red
Stary 2007-09-18, 22:24   #878
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Mi też odpisali i polecili Lipstick Rose i Musc Ravageur.Podałam adres-mam nadzieję,że i ja załapię się na próbki
To znaczy, że Tobie podeślą te dwie próbeczki ? Cholera, a mi chyba tylko jedną

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Angel ten Dior to nie dla mnie inaczej na pewno bym wiedziała
No tak - teraz doczytałam To dla Tżeta

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość

Po za tym wracając do tematu mamy to Angel nie jesteś odosobnionym przypadkiem, moja mama również zwraca mi uwagę abym nie użalała się nad sobą, po za tym widocznie faworyzuje mojego brata już od lat, aczkolwiek już jest lepiej ,bo zaczęłam rozumieć ,że to ja w tym układzie nie jestem do końca fer, po prostu warto czasem się wczuć w rolę kogoś postronnego i z tej strony popatrzeć na siebie to pomaga zrozumieć pewne fakty.
Ok - tylko błędnie zakładasz, że brak mi empatii. Moim problemem jest raczej jej nadmiar i chęć uszczęśliwiania wszystkich bez względu na wszystko

Ale tak jak napisałam - nie chcę dyskutować tu na ten temat i rozwijać tego wątku.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Jakie Wy wszystkie śliczne jesteście.......
Rachelo, Angel Wasze Avatary śliczne
Dzięki Słońce - Ty też jestes śliczna

Cytat:
a ja siedzę zaryczana i nie wiem już co robić
zostały nam dwa dni, a my się żremy jak wściekłe psy.
o książkę z biblioteki poszło.
O rany - takie kłótnie o głupoty są najgorsze. Uspokój się szybciutko, obgadajcie to i zróbcie coś razem - korzystajcie z waszego wspólnego czasu

Cytat:
Napisane przez kokakola Pokaż wiadomość
Tymeno, i Ciebie dopadl budyniek?
na mojej skorze pobrzmiewaja ostatnie akordy tegoz. bardzo trwaly jest
Kola, zazdroszczę - na mnie znowu taki trwały nie jest

I pachnie mleczną zupą z ryżem al dente z dodatkiem wanilii a nie budyniem

Adeline, Słońce - przemyślę to wszystko i odpiszę na PW To Ty w avie ?
Stary 2007-09-18, 22:26   #879
taka taka
Zakorzenienie

Gris Clair to chyba zapach mojego życia, pachnąc nim wracam do siebie
jest cudowny

brzmi to jakbym była egzaltowana, a nie jestem
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 22:28   #880
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
To ja mam zupełnie inne obserwacje. Wg mnie rzadko komu pasuje farbowana czerń. Zwłaszcza, że przy słabym barwniku własnym i zastosowaniu naprawdę czarnej farby w większości przypadków wychodzi bardzo sztuczny czarny z odcieniem granatowym.

Jedyna czerń jaka mi się podoba to dłużej przetrzymany ciemny brąz Palette lub przetrzymana gorzka czekolada Wellatonu.

Cytat:

Owszem. Żeby daleko nie szukać - Joaśka Brodzik w Kasi i Tomku.
Blond ma swój urok.
Ja bym spróbowała (kij z delikatnością ) ale szkoda mi odbarwiać włosa.

Cytat:
Czy jest jakaś farba, która nie niszczy, nie wysusza włosów? Basma? henna? Inna jakaś? Ewentualnie, czy można machnąć sobie hennę u fryzjera? czy trzeba w domu?
Niestety każda farba na każdego działa inaczej. Henna to zioła, więc podatne na wysuszenie włosy wysuszy.
Mnie (mam suche z natury) najmniej szkodzi Wellaton. Długo trzyma i do końca się błyszczy (nikt nie wierzy jak mówię, że farbowałam dwa miesiące wstecz), ale ma wadę - jeszcze przy 10ym myciu się spłukuje.
Nie ma wyjścia, trzeba metodą prób i błędów...

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 22:29   #881
Adeline
BAN stały

Adeline, Słońce - przemyślę to wszystko i odpiszę na PW To Ty w avie ?[/quote]

Słońce ze mnie takie raczej zachodzące
Ale w atavarku to ja, z najbardziej przyjazną miną na jaką mnie stać
Adeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 22:34   #882
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Adeline Pokaż wiadomość
Słońce ze mnie takie raczej zachodzące
Ale w atavarku to ja, z najbardziej przyjazną miną na jaką mnie stać
Co ty gadasz babo ? Zapytałam o to, czy to Ty w awie, bo nie byłam pewna czy to nie jakaś celebrity, której w mojej ignorancji nie znam

Uwielbiam pięknych ludzi

Sabbath, z najmniej inwazyjnych farb polecam Maseczkę Koloryzującą Garniera Kolor nasycony, błyszczący, włosy nie niszczą się jak w przypadku najmocniejszych L'oreali
Stary 2007-09-18, 22:42   #883
nebraska
Zakorzenienie

Wg mnie i blond i czarny musza być bardziej niż kolory pośrednie w zgodzie z karnacją, zeby nie raziły. Nie każdemu pasują.

Sabbath - wyrwane siwiaki odrastają, są sztywne i sterczące Ja pierwsze ujrzałam na skroni lekko po 20 roku życia, więc mam już niejakie doświadczenie.

Jeśli farbowanie - doradzam farby profesjonale, dłużej sie trzymają i są łagodniejsze niż sklepowe. (Chociaż ostatnio uzywam sklepowych - ale to z braku rozumu)

Fragrantica

Stary 2007-09-18, 22:46   #884
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Wróciłam z przemiłego spotkania, wzięłam prysznic, zjadłam ogórka i pachne Angel - w postaci żelu i mleczka, ale chyba się jeszcze edp dopsikam. Co takiego jest w tym zapachu, że nie można byc wobec niego obojętnym?

Sabbath, w kwestii farb (chociaż właściwie to szampon koloryzujący) ja polecam L`Oreal Casting Creme Gloss -jest naprawdę delikatny
Stary 2007-09-18, 22:54   #885
neonka28
Zakorzenienie

rachelo jaka czerń Teraz modne grafity, czekolady z wisienką i zlote gruszko w syropie klonowymKolekcja slodycze L'Oreal Professional. Jak już chcesz się poczernić wybierz bardzo ciemny brąz albo głęboki.

Nevada do cholery, czy w tym kraju nikt nie może Ci pomóc.Może zadzwon na niebieską linie, poradzić się. Posluchaj musisz zrobić sobie obdukcje u lekarza(po pobiciu), musisz wezwać policje kiedy będzie awantura aż do skutku aż go zamkną, ześla na leczenie. Nie patrz na zagubioną mame, walcz.

Tumulte
Stary 2007-09-18, 23:05   #886
Fenris
Czekam na Ragnarok

Neonko zainteresowałaś mnie. Jak dokładnie nazywa się ta seria, bo nie mogę znaleźć? Czekolada z wisienką?
Stary 2007-09-18, 23:15   #887
martwa papuga
Zakorzenienie

Nevado,
czytałam Twoją historię z przerażeniem i niedowierzaniem. Ciężko cokolwiek cenzuralnego powiedzieć poza jednym - Sabbath mądrze radzi. Od takich ludzi stanowczo trzeba się izolować. Życzę Ci bardzo dużo siły.

Rachelo
, przyjmij tak szczere, jak spóźnione gratulacje zdanego egzaminu i całej sesji Fajnie, że to już za Tobą
A jak tam... szwagier? Oby się zrehabilitował

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Fryzjer... Fortuna... Ale jak brunetka chce być blondi to nie ma przeproś. I płacę... Sama bym się nie pofarbowała za żadne skarby, już widzę ten cudny żółto biało spalony efekt... Brrr...
Truskawo, przybij 5 co jakiś miesiąc wąż mi w kieszeni płacze i wije się z bólu na okoliczność fryzjerską... mimo, że ja nie z brunetki, a ze średnio ciemnego blondu - domowe farbowanie nie wchodzi w grę.
Wiem, bo raz próbowałam. Nie powiem wam, co wyszło...

Pachniałam dziś za uszami Pradą, a na nadgarstkach (powtórne testy, po kilku latach) Ogródkiem Nilowym, ale chyba oba już wywietrzały.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 23:17   #888
neonka28
Zakorzenienie

Fenris czekolada z wisienką to poprostu czekoladowy odcień z refleksami w odcieniu wiśni.

Kolekcja jesienna Loreal to nawiązanie do wspólnej pasji fryzjerów i cukierników. Znakomici cukiernicy z całego świata przygotowywali desery na podstawie odcieni włosów, zastosowanej tonacji ubioru i ogólnej stylizacji modelki.
Ach szkoda że nie możecie zobaczyć jak te desery wyglądają . To dzieła sztuki.Patrzysz i masz wrażenie, że wisienka jest sztuczna, ubrana w zlote nici, zawiązana w czekoladową kokardę i ułożona na pucharku z wiórków najlepszej czekolady. Całość oblana lukrem o barwie szklistego miodu. Wygląda to tak jakby wisienka zamknięta była w bańce szklanej przeźroczystej-CUDO.

Modelki też wyglądają pięknie.Wlosy rozwiane naturalne, bardzo często loki, fale. Nakładany kolor to nie plaska forma lecz kilka odcieni z jednej rodziny. On wibrują, nachodza na siebie, wnikają, to taka gra. Czekolada, miód, karmel i ciut ciut wiśni. W blondach miód, złoto, bita śmietana, karmel, toffi,słońce, bursztyn.Co ciekawe paznokcie wracają perłowo-srebrzyste, transparentne i w ubiorze koronki, koronki, perły i tiule, szyfony, delikatne plisy.
Stary 2007-09-18, 23:18   #889
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Hmm z ciemnych na rude nie polecam... przynajmniej ja nie czułam sie dobrze.
Yola, ja już miałam rude włosy - świetnie się w nich czułam
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Rachel, piękny awek Rzeczywiście ekstra Ci w czerwonych krechach
Dziękuję, chociaż zdania są podzielone.
TŻ zachwycony (ale odkąd schudłam, on się ciągle wszystkim we mnie zachwyca ), ojciec przewrócił oczami, matka powiedziała że wyglądam jakbym była chora ;]
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
a niestety rozstalam sie z Borneo, takiej paczuli nie moge nosic,
Nie, tylko mi nie mów, że mówisz o Borneo 1834... Moim drugim największym zapachowym marzeniu
Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Rachelo tyś jak zawsze śliczna a przesyłeczki od Ciebie jeszcze nie mam buuu....
Nie strasz, tam takie skarby... :<
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Pachnę, ale raczej bez większej przyjemności.
Ściskam ciepło
Cytat:
O nie, miałam na głowie każdy kolor włosów, ale blond? Mowy nie ma. Źle się czuję w czymkolwiek jasnym, poza bielizną - a taka duża ilość jasnego czegoś na mnie, by mnie psychicznie dobijała. Poza tym ja nie lubię wyglądać delikatnie; choćbym się starała, malowała jak wokalista Cradle of Filth (nie uważacie, że to wyjątkowo zabawny i pokraczny zespół? ), i tak wg znajomych jestem taka słodka. Uch.
Cytat:
Chciałabym zafarbować włosy na kolor... no - taki, jaki mam. Liczba moich siwych przekroczyła 10 i zaczyna mnie wkurzać. Wyrywać nie będę, bo mimo wszystko lepszy jeden siwy, niż dwa łyse.
Sabbath, ja siwieję od liceum - takie geny. Teraz z pół włosów mam siwych, na dodatek rzadko co je łapie. Nie polecam farb Palette, bo niszczą. Daruj też sobie ładnie wyglądające Ferie i jakieś inne super kremy, bo błyskawicznie się spłukują. Na mnie ładnie trzymała Saphira, teraz na głowie mam... no właśnie, co to jest? A, Garnier 100% kolor - świetnie kryje siwe, ładne kolory, nie niszczy włosów, są błyszczące.
Jeśli henna, to polecam te proszkowane do zrobienia. Tubkowe są strasznie marne.

Neonko, ja nigdy nie starałam się być modna... (Dzisiejszy numer z czerwoną kreską był z przymrużeniem oka ). Ale na czerń pewnie się nie zdecyduję, skończy się na głębokiej wiśni albo czerwieni. Jak zwykle.

Papugo, ze zdziwieniem dzisiaj zauważyłam, że TŻ ze swoim bratem rozmawia... owszem, rozmawia, ale widać że trochę sztywno, obaj są spięci. Ale chyba doszli do porozumienia. Konrada w końcu udało mi się przekonać do zachowania rozsądku i zimnej krwi, ale wiem że mocno to wszystko przeżył. Smarkał mi wczoraj wkurzony do słuchawki, co mnie nieziemsko rozczuliło...

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 23:22   #890
neonka28
Zakorzenienie

Tylko nie henna Potem problem z czymkolwiek z ondulacją, z mega szaloną koloryzacją, oblepia łuski bardzo mocno, fuj fuj

Palette ile się nacierpie żeby wytłumaczyć klientce że to wielkie G. Bardzo metaliczna farba,brrr, fuj fuj do potęgi.

Rachelo w jaki sposób schudłaś? Co to za podkład na Twojej cerze w avatarku?Rachelko nigdy nie starałaś się być modna a co dopiero ja Ja to wogóle nie pasuje do branży szalonych fryzjerow. Wyglądam jak anioł---hhehehhhe
Stary 2007-09-18, 23:28   #891
rachela
Zakorzenienie

Schudłam przez sesję - stres zawsze tak na mnie działa. Trochę to wyniszcza organizm, bo najczęściej po prostu nic nie jestem w stanie przełknąć, poza tym wymiotuję... Mam w miarę szybką przemianę materii, więc w tydzień potrafię w stresującej sytuacji schudnąć nawet 3 kilo.

A na twarzy mam avonowy podkład w musie (Nude) i na policzkach róż tejże firmy (muszę przyznać, że mają coraz lepszą kolorówkę), zmieszany z różem l'Oreal

Oscar Wilde
Stary 2007-09-18, 23:32   #892
neonka28
Zakorzenienie

Rachelo gratuluje , przeczytalam ze zaliczyłaś sesje

życze wszystkim miłych snow,dobranoc
Stary 2007-09-18, 23:37   #893
martwa papuga
Zakorzenienie

Sabbath, moja rodzicielka używa (ku ścisłości, to ja ją farbuję ) Belle Color, kolor chyba 22-szatyn i wychodzi coś pi razy oko - jak w Twoim avatarku. Chyba dobrze kryje siwe włosy, bo po farbowaniu trudno powiedzieć, czy pod spodem są siwe i w jakim natężeniu. Mama bardzo sobie chwali tę farbę i nie chce słyszeć o innych.
Ale jeśli problemem jest włosów siwych pojedynczych sztuk 10, to ja bym je po prostu ciachnęła nożyczkami.

Rachelo, właśnie - avatarek - przy tej wielkości fotki słabo widać kreski, ale masz piękną cerę ach, zazdroszczę...
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 23:45   #894
rachela
Zakorzenienie

Papugo, no właśnie - przy takiej wielkości fotki niewiele widać, na szczęście dla mojej nieszczęsnej cery Ganiam z matującymi chusteczkami, a i tak świecę się jak latarnia morska...

W załączniku rzut na kreski, jedno oczko bardziej i zapadnięte policzki :|

Oscar Wilde

Edytowane przez rachela
Czas edycji: 2007-12-21 o 12:03 Powód: zdjęcie usunięto za zgodą administratora
Stary 2007-09-18, 23:46   #895
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Poza tym ja nie lubię wyglądać delikatnie; choćbym się starała, malowała jak wokalista Cradle of Filth (nie uważacie, że to wyjątkowo zabawny i pokraczny zespół? )
Uważamy, uważamy (ale ja się wcale a wcale w tej chwili nie przyznaję przed całym światem czego słuchałam w wieku 13 lat, oj nie! )

A ja sobie pachnę OI + standardowo balsam afrykański Bielendy do kompletu, mniam!
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 23:49   #896
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
(ale ja się wcale a wcale w tej chwili nie przyznaję przed całym światem czego słuchałam w wieku 13 lat, oj nie! )
Hmmm, ja w tym wieku wałkowałam zdaje się Bryana Adamsa i Nazareth

I właśnie sobie przypomniałam, że jakiś rok temu miałam na Wizażu krwawy, szaleńczy avatar z Danni... Ale dostałam tyle PW z prośbą o zmianę, że szkoda gadać ;]

Oscar Wilde
Stary 2007-09-18, 23:50   #897
mskladaczek
Zakorzenienie

Agentem sobie pachne

Caly dzien mam podly humor- ta pogoda mnie dobija.

edit- tez mam juz siwe wlosy kiedys jak byly pojedyncze to wyrywalam teraz to nie przejdzie- lysa bym zostala
Rachel, do twarzy Ci z ta czerwona kreska
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 23:52   #898
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:

Ale ja nie o tym...

Nie polecam Ci tych wynalazków. Mocno wnikają we włosy i później ciężko jest je zafarbować zwykłą farbą. Po prostu spływa z włosów.

Ja juz od dawna przestałam farbować włosy, bo raz że blond mi się znudził, a dwa moje włosy są bardzo słabe, więc byle co ma szkodliwy wpływ.
Natomiast od czasu do czasu używam szamponetek z firmy Marion-bardzo dobre, bądź szamponu koloryzującego z tejże firmy, który moim zdaniem jest świetny. To oczywiście są zabiegi wykonywane na potrzebę chwili, więc nie polecam ich w ramach stałej odmiany koloru włosów.
Stary 2007-09-18, 23:53   #899
nebraska
Zakorzenienie

Rachelko - masz taka urodę, którą ja (malarz w wyobraźni) chciałby namalować - szalenie plastyczna i wyrazista twarz.

Co do farb - jak nie chce mi sie grzebać na allegro i chodzić do fryzjera, używam Wella Decore - jedyna z której jestem zadowolona, a wypróbowałam juz wszystkie chyba (no, może jeszcze Nutrisse i Belle Color ujdą).

Nie mogę odżałować starego Castingu - ten nowy to dno Odcienie 5x ciemniejsze, włosy sianowate i szybko się zmywa

Fragrantica

Stary 2007-09-18, 23:55   #900
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Martwa Papugo, przybijam piątkę Wyglądam w blondzie tak słodko i łagodnie, że kolega na pierwszym roku powiedział, że za miło wyglądam do mojej ramoneski

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości