|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
No! w koncu widze te czerwone kreski
- b. ladne.Przy mojej rozdzielczosci ekranu, avatarki wygladaja jak tycie pieczatki ![]() -------------------------------- Pachne globalnie Mandragore , a nadgarstki, nawet po prysznicu- Scentem Intense......
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachel, a które to oczko niby bardziej, hę? Dziewczę, trzeba Cię srodze wybatożyć za tę zniewagę samej siebie, o! (nie widziałaś mojego oczka - te to dopiero jest "bardziej" ![]() A czerwone kreski są bardzo kul |
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Różo, jedno oczko nieco mniejsze i wyżej osadzone - tylko mi nie mów, że tego nie widzisz, bo Cię zbiczuję, serio mówię
![]() Widziałam Twoje włosy, i już mi wystarczy kompleksów Ach, padło pytanie, skąd mam czerwoną kredkę... No niestety nie mogłam nic znaleźć, więc kupiłam konturówkę do ust Miss Sporty ;] Na testy w sam raz - jak mi się spodoba efekt, to zastanowię się nad czymś ze średniej/wyższej półki. Pamiętam, że Sephora miała kiedyś świetne, kolorowe kredki do oczu - miałam czerwoną, żółtą, pomarańczową... I czerwony tusz do rzęs, który pięknie się komponował ze smoliście czarnym cieniem. Wielka szkoda, że wycofali te kosmetyki.
|
#904 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Rachelo - odważna jesteś z tymi czerwonymi kreskami. Mi bardzo podobają się czarne, ale nie lubię ślęczeć pół godziny z eyelinerem w łapie i patkami do korekty, dlatego używam tylko czarnej kredki nad dolne rzęsy.
L LL troszkę wywietrzała i jest ślicznie-słodko-waniliowa ![]() Mam na łapce również Wilka i żałuję, że nie ma Jego do testów. Tęskni mi się. Dzisiaj zaczepił mnie jakiś pijany facet na przystanku (w nocy) i gadał, że go żona wywaliła z domu, że ma dzieci, jaka to ja śliczna jestem i piękna itp. Odpowiedziałam, że wolałabym zostać sama ze swoimi problemami (=a nie z jego), a on odrazu podjął temat jakie to może mieć problemy taka śliczna dziewczyna i żebym podała mu imię, nazwisko i adres, a on już temu komuś pokaże. Oczywiście nie odpowiedziałam nic, sam zaczął gadać, że ktoś mi krzywdę pewnie zrobił. Jechał ze mną w autobusie i trochę się bałam, że ze mną wysiądzie - a mieszkam w dzielnicy dość mrocznej i pełnej dziwnych ciemnych zakamarków. Pomyślałam sobie, że nie ma mnie nawet kto obronić. JEGO nie ma, ON by się nie przejął, gdyby ktoś mi coś zrobił, bo przecież już nikim dla niego nie jestem. Jestem sama, samotna, zdana na siebie. A z nim czułam się tak bezpiecznie... |
|
|
|
#905 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie miałam czarnych włosów, bo w wersji najciemniejszej byłam głęboką czekoladą
Zaś w wersji najjaśniejszej byłam platynową, blond lalą, a co! ![]() Czekoladę kładłam niedawno, zaś wyfarbowaną blondynką byłam ostatni raz z 5 lat temu, wiec Aniołku nie możesz mnie pamiętać. ![]() Obecnie mam cały czas swój kolor włosów pt. "ciemny, myszowaty blond".
|
|
#907 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ale podejrzewam, że Ty lepiej ode mnie wiesz jaki masz kolor włosów ![]() Ja się w moim aktualnym kolorze też męczę Taki tam średni blond Kompletnie bez sensu...
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A biczuj, biczuj czule! )Rachel, obiło mi się o oczy, że Nouba ma w ofercie czerwone (i nie tylko) eyelinery - zwykłe i z brokatem |
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Farbuje wlosy juz od dawna. Pierwsze siwe wlosy pojawily sie u mnie bardzo wczesnie, ale to geny, wiec nic na to nie poradze.
Sabbath musze zgodzic sie z kropka. Mam krecone, a wiec z natury suche wlosy. Kiedys nieswiadoma polozylam sobie henne, bo taka naturalna i zdrowa. Efekt? Wlosy mialam niemal sfilcowane, bardzo, bardzo zniszczone. Stopniowo scinalam je i nakladalam tony odzywek, a moja fryzjerka byla przerazona, nie mogla wprost uwierzyc, co henna zrobila z moimi wlosami. A wiec nie polecam. Zasugerowalam sie kolezanka, ktora miala grube, mocne, lsniace wlosy w pieknym kasztanowym kolorze... Teraz wiem, ze do moich kreconych henna absolutnie sie nie nadaje. Cytat:
), ale nie niszcza wlosow. Dobry fryzjer (ktory nie jest gluchy i slucha klientki) i profesjonalna farba to moja rada, aby uniknac niemilych niespodzianek podczas pierwszego farbowania.No niestety tak. Swoj osobisty flakon oddalam juz w bardziej kochajace rece. Mam mala odlewke w ramach sentymentalnych wspomnien... Niestety, na mnie Borneo ladnie nie pachnie Szara Rozo prosze mi tutaj nie pokazywac kolorowki Nouba , bo ja juz kolekcje kolorowki i pielegnacji zamknelam, a te cienie sa bardzo ladne i absolutnie nie mam na nie miejsca i ich nie potrzebuje Juz o nich zapomnialam. ![]() Czerwonego lakieru do paznokci i czerwonej szminki tez nie chce ![]() _______________ A w temacie The Parfum
|
|
#910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nic nie świecę, a cera, hmmm ![]() A poza tym, to jesteś łudząco podobna do młodocianej kuzynki mojego TŻ. Tylko włosy za długie, w przeciwnym wypadku zaczęłabym się zastanawiać, skąd tu J. ![]() Cytat:
A mi jakoś balsam Bielendy nie pasuje do OI, gryzą się na mnie OI robi się apteczna, a balsam śmierdzi colą ![]() Cytat:
![]() A ja się farbuję, bo do bladozielonej cery jakoś każdy inny kolor za ciemny..
|
|||
|
|
|
#911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I witam kolorystyczną siostrę! Bladozielone twarze górą! (niebieskie norweskie nie gorsze )/edit/ Cytat:
Żaden problem przecież... ![]() P.S. Do niczego nie namawiam i co złego to nie ja!
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-09-19 o 00:43 Powód: dopisek - jak zwykle i wciąż ;) |
||
|
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
![]() Ja też wcale nie chcę czarnych cieni, czerwonego eye-linera i z pewnością zupełnie zbędne i niepotrzebne są kolejne rozświetlacze i róże. Tylko dlaczego one takie ładne, dlaczego jak tak się lubię miziać pędzelkami po twarzy, dlaczego (jak tylko cera mi się poprawi), zaczynam dzikie szaleństwa i makijażowe eksperymenty? Pachnę DV, w słuchawkach Body Centus Wumpscut... --- Może jeszcze kilka recenzji skrobnę?
|
|
#913 |
|
Zadomowienie
|
Dzis Desire Dunhill'a.
Rachelo, bardzo ladne zdjecie
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic mi tak w życiu nie wyszło ja włosy...
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już niedługo będę pachnieć Desire.
Dziękuję --- Dolce Vita jest piękna! Czy tylko ja wyczuwam w niej słodkie kadzidełka?
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
], która mnie będzie słuchała i zamiast realizować swoje wizje na mojej głowie, zrobi coś co ja chciałam. Oczywiście za jej pomocą i radą. ![]() Poza tym nie wierzę w to, aby mi się włosy wzmocniły od obcięcia... ale wiem, ze chcę to zrobić [ciekawe czy dotrzymam słowa ], bo potrzebuję też odmiany.
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wierz mi, ścięcie włosów dużo zmienia. Przede wszystkim, o krótkie łatwiej i przyjemniej się dba - zauważyłam, że jak miałam krótkie piórka, to znacznie częściej stosowałam maseczki, woski... Teraz włosy po prostu myję, nakładam coś co je względnie wygładzi i robię kitkę - problem z głowy. Życzę powodzenia w znalezieniu dobrego fryzjera ![]() (P.S. Może przejrzyj wątki na Fryzjerskim, tam chyba są takie z serii "polecani fryzjerzy?"). Edit i P.S.2 - Właśnie sie zorientowałam, że wyszła jakaś nowa płyta HIM, kurde, czuję się mocno nie w temacie ;D
|
|
#918 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Rachela dobrze prawi - właź na Fryzjerskie i znajdź kogoś fajnego. Ja w ten sposób wyszukałam świetny salon gdzie uratowali mi włosy po moich głupkowatych eksperymentach z farbą
|
|
#919 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
. On już wie, że ludzi się nie ocenia po pozorach![]() Ja też jestem bladozielona jak się nie wyśpię. Wyspana jestem różowiutka (na awatarze zresztą widać...) na dokładkę ze stosunkowo jasną oprawą oczu - szarą taką. No jak natura do tego mogła dowalić ciemnobrązowe włosy to ja nie rozumiem... Farbuję już na tyle długo, że znajomi z liceum mi nie wierzą, że to nie jest naturalny kolor, a sąsiadka ostatnio się zastanawiała, jak to możliwe, że oboje rodzice mają ciemne włosy a ja jasne. Biedna się na genetyce nie zna, inaczej wiedziałaby że to możliwe zupełnie legalnie . Za to jakby byli blond, a ja brunetka... trzeba by się wnikliwie przyjrzeć listonoszowi
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#920 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja wolałam długie włosy - wtedy stosowałam masę odżywek i maseczek, suszyłam je raz dwa i już. Z krótkimi jest problem, bo trzeba je układać. Nienawidzę suszyć włosów układając je szczotką, a już w ogóle prostownica (mam proste włosy, ale do podkręcenia grzywki i mocnego wyprostowania końcówek) nie wchodzi w grę. Nie lubię czasochłonnej zabawy włosami. Za to uwielbiam jak ktoś się z nimi bawi
Można mnie czesać i głaskać do woli, jak lalkę ![]() Przejrzałam swoje zapachowe zbiory zastanawiając się czym jutro pachnieć. Burberry London jest bardzo trwały i wyczuwalny w otoczeniu, ale czemu ostatnio mnie mdli? Od kilku tygodni nie mogę go używać, a tak bardzo go lubię.Pewnie będzie znowu wanilia. Tylko teraz jaka ![]() Truskawko - u mnie w rodzinie mama była w młodości blondynką, a teraz ma brązowe włosy, a tato jest ciemnym blondynem. Mój brat jest jasnym blondynem, a ja mam ciemnobrązowe włosy Do tego wszyscy mają jasne oczy (rodzice szare z przebłyskami, brat szaro-niebieskie, ja szaro-zielone) i jasną oprawę oczu. Mam jasne oczy, jasne brwi, a ciemne włosy (i bladą cerę, brat to już w ogóle jak trup) Tak śmiesznie trochę.Genetyka płata figle. Na szczęście wszyscy mamy podobne nosy
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawo, ja tez jestem kolorystycznie rozstrzelona.
Włosy są naturalnie chłodne, wręcz mysie - a z drugiej strony, szybko rudzieją. Cera blada, różowawa - za to reszta ciała typowo żółtkowa. Do tego brązowe piegi, bardzo ciemne i przerzedzone brwi i rzęsy, piwne oczy. Dom wariatów, natura składając mnie do kupy, musiała być po kilku głębszych :} Skutkiem czego cerę muszę neutralizować żółtawymi podkładami, włosy przez te siwe cholerstwa farbuję, brwi maniakalnie zagęszczam odżywkami. Ufff...
|
#922 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]()
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, tere fere
|
#925 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ech, egzotyczną urodę to moja siostra ma... Kolor włosów ten sam, co ja bym miała gdyby nie farbowanie, ale do tego śniada cera i czarne brwi i rzęsy... Jak Włoszka wygląda, czy inna Hiszpanka... Albo i jeszcze egzotyczniej, w nowej klasie już ją nazwali Jasmina...
Jasne, że kojarzę Angel
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
--------------------------------------------- Ad topic- wciaz w objeciach Mandragore.... |
||
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Kat, Róża ma swoje prześliczne zdjęcie w avatarze na last.fm.
Różooo, o Tobie mowa
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
Na mnie D. wariuje. Nie wiem kiedy ostatnio czulam zapach, w ktorym sie zakochalam dokladnie rok temu. Za kazdym razem wychodzi z niego cos innego i od kilku miesiecy zawsze jest to nie to na co czekam z utesknieniem
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Niby o mnie? ![]() ![]() Taaa Tere-fere ![]() )
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rowniez przebieram nozkami. Ambra, ktora na mnie uklada sie ladnie to Ambre Soie Armani Prive. I ta w Statkusie tez niezle ![]() A Lutkowe ambre i paczule to na mojej skorze po prostu tragedia ![]() ___________ Ide spac w objeciach The Parfum
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

- b. ladne.
, a nadgarstki, nawet po prysznicu- Scentem Intense......

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Taki tam średni blond 

)
), ale nie niszcza wlosow. Dobry fryzjer (ktory nie jest gluchy i slucha klientki) i profesjonalna farba to moja rada, aby uniknac niemilych niespodzianek podczas pierwszego farbowania.
, bo ja juz kolekcje kolorowki i pielegnacji zamknelam, a te cienie sa bardzo ladne i absolutnie nie mam na nie miejsca i ich nie potrzebuje

)