|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Mayboy Aika kciuki za szczepienie
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W nocy Jeszcze jeszcze... Około 3 pobudka ale już zdążyła dać koncert cos będzie dobrze |
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie denerwuj ludzi. My juz z reh wrocilysmy
Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
Matko, co za pogoda.
Wczoraj byłam u gina i w związku z tym synek później poszedł spać, dzięki czemu była tylko jedna pobudka i pospaliśmy do 7. W porównaniu do pobudek o 5 rano to luksus. Cos trzymam kciuki
|
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w tesco w jakiej cenie? bo ja zawsze kupuję w superpharmie, a dzisiaj zapomniałam Tżtowi podać kartę żeby kupił;/ |
||
|
|
|
#1331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tylko było dobrze Cytat:
Dziecko 8 kg w jej wieku? Zresztą! Bez jaj, co mam dietę dziecku wprowadzić? Lena w końcu od miesiąca je w miarę regularnie, w miarę tyle samo ml., nie je za dużo, nie je za mało. Zacznie śmigać po podłodze to trochę kg polecą. A nawet jeśli nie to co? Wk** mnie tkaie gadanie. Jeszcze zrozumiem przy parolatku, gdzie tuczę go kiełbachą na kolację, płatkami na śniadanie itp. to ok, jest za gurby. Ale jak dziecko które je do 1 rż. może być za grube?? (żebyście się nie czepiały nie mówię o jakiś patologiach itp. jak moja sąsiadka i jej półroczne dziecko z kiełbasą i grillem co tydzień..)btw. szukam dla Leny zabawek sensorycznych i trafiłam na coś takiego: http://allegro.pl/krolik-care-mom-s-...742337308.html
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
U nas pogoda tez typowo jesienna, ale deszcz chociaż nie pada to wypadałoby pojść na spacer
chyba zaraz zbiore zadek i jak nie bedzie awantury w wozku to troche pospacerujemy
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się staram reagować zawsze, zagadać, dać zabawkę, tłumaczyć że muszę coś zrobić, zmienić dziecku pozycje, itp. Jak nic nie działa to na ręce. |
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1336 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kochanaCytat:
Kurcze szkoda Leosia... Ja mam wyrzuty sumienia jak widze smutny wzrok mojego kota bo musze go zwalić z kolan zeby iść do małego a co dopiero Ty masz powiedzieć z dzieckiem ![]() Cytat:
A to moja nie gada nic, wręcz jest za piersią, mimo ze Tz dawała i pierś i mm Dziewczyny Konrad zepsuł mi cycka!!!! Tak ciągnął, ze cos mi zrobił, boli mnir strasznie, ale nie sutek tylko tam w środku, nie moge dotknąć nawet!!! 3/4 piersi tak boli, wzięłam juz leki przeciwbólowe ale nie moge... Zrobił mi to dzis rano jak sie szarpał z cyckiem w buzi... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Jakie dady z zielonym napisem i w kolorowym pudelku sa teraz w promocji za 39.90? Mama mi kupiła, a prosiłam o te z Aldika. I teraz nie wiem czy dobre będą ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli np. płacze mocno to staram się chwile czekać, żeby nie brać jej w tym płaczu i biorę ją jak się na chwilę uspokoi. Tak sobie pomyślałam, że może tak będzie dobrze żeby nie zakodowała sobie, że jak ryk to od razu ręce. I np. jak wychodzę to zawsze staję w przedpokoju mówię, że poczekaj, nie płacz, mama wyrzuci pampersa itp. Czekam aż się odwróci, popatrzy gdzie indziej, popatrzy na mnie czy jestem i zaraz wychodzę i tak jest ok. Nie jestem za tym, żeby przetrzymywać dziecko jak wyje. Jak najbardziej tulę, noszę itp. ale też nie chcę jej tak nauczyć. Mówiłam też rehabilitantce o tym, że np. Lena płacze. Wejdzie moja mama, tato od razu spokój, mogą nią kręcić, zmieniać pozycje-zero płaczu. Jak my z tż tak robimy to jest ryk okropny. Rodzice tylko wyjdą, Lena patrzy na mnie i od razu płacz. Reha. się śmiała i mówiła, że ona już się robi cwana i wie dobrze o co chodzi ![]() Cytat:
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
mareiZ zielonym napisem to wszystkie Dady chyba są
![]() masija jak znajdę chwilę to wstawię zdjęcie Kuby mojego jaki był okraglutki hak był mały i potem stopniowo szczuplal... A jak zaczął Chodzić to już w ogóle nie było nic widac |
|
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam nic do ciebie i nie zauważyłam żebym w jakiś szczegolny sposób na twoje posty odpowiadała ale jeśli tak to odebrałas to przepraszam. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Jaka cena? Chodzi mi o 6. |
||
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh |
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladalam je wczoraj i u mnie te w czerwonym byly jak te rozowe z lwami.
|
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski
Nie mogę się wbić coś ostatnio, co zacznę to idę do małej, a w międzyczasie wy nastukacie cztery strony i zanim znów nadrobię to znowu coś muszę zrobić itd itd. Nie wiem skąd wu tyle czasu macie :P przyznajcie się że macie jakąś pomoc domowa Adelajda ostatnimi czasy bardzo często się budzi w nocy, nie wiem ile razy bo śpi z nami po pierwszej pobudce. ... Staram się z tym walczyć żeby ją odkładać do łóżeczka ale noo tak mi się spać chce ze nie mam siły Ja pampka zmieniam dopiero rano, jest ciężki ale mała nie ma odparzen żadnych. W końcu do 12 h suchości!! Obecnie bejbi śpi a ja zamiast zrobić sobie kawke to siedzę na wizazu, zaraz mi się dziecię obudzi pewnie :p Zamówiłam kocyk wczoraj, w biedroneczki |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Tyyy ale z lwami to chyba pomaranczowe? Ja ich nie otwieralam ale mi na pomaranczowe wygladaly. Ale nie wiem znowu
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Jaki kocyk? Gdzie kocyk?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

w poniedziałek byłam na tym spotkaniu z Hafija i była właśnie rozmowa o kaszy na noc i ona mówiła o tych substancjach 
co mam Ci powiedzieć Julian tez ostatnio budzi sie co 3 godziny takie prawo dziecka. Kiedys chociaż miał jedna dłuższa przerwę i mogłam wypić piwo czy mieć wieczór dla siebie teraz nawet tego nie ma. Ale to niemowlak, czego mam od niego wymagać? Jest to już nie pierwszy Twój komentarz do mnie w tym stylu i proszę jeśli masz tak komentować to nie rob tego wcale bo wyprowadza mnie to z równowagi.