|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Cytat:
I jak tu zrobić remont i się nie denerwowac?? Nie da się niestety ;/ Walcz o swoje, bo to przesada, żeby nie poniósł za to żadnej odpowiedzialności ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie mam zamiaru jeszcze moknąć przez jakiegoś idiotę już mój ojciec mu tam zrobił awanturę i postraszył mną hahaha niech się boi, bo nadchodzę
|
|
#1563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam dopytać o coś na ból kręgosłupa, ale tak szybko szybko ta wizyta dzisiejsza, że w końcu nie dopytałam. W poczekalni była dziewczyna też z terminem na połowę grudnia z synem drugim. Dużo niższa odemnie, ale też brzuch miała wydaje mi się mniejszy, to mówiła że kręgosłup w cześci lędźwiowej właśnie też ją tak boli. Czyli norma, mam nadzieję, że po ciąży mi to minie jak wrócę do pełnej sprawności i swojej starej wagi. Zaraz idę na szkołę rodzenia, dziś coś tam z gimnastyki ma być też, to może panie położne dopytam jak łagodzić ten ból. Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-10-21 o 15:46 |
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spoty i te debaty, kiedyś można było mówić ze to kabaret teraz bardziej dreszczowiec. Tylko wzajemne wytykanie bledow i win. Jako niepoprawna optymistka przewiduje ze kogo by nie wybrali i tak nic sie na lepsze nie zmieni
|
|
|
|
|
#1565 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
my oczywiście jesteśmy ubezpieczeni, tata porobił zdjęcia i filmiki jak się leje więc też coś będę miała do dokumentacji normalnie aż strach tam iść ![]() i dzięki bogu, że tata ma wolne i poszedł tam lakierować mi drzwi- gdyby tam nikogo nie było to pewnie zalało by i tych pod nami i było by więcej syfu...
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie chciałabym, żeby się okazało, że szyjka się skraca...To są takie nagłe kłucia, niezależnie od tego czy siedzę czy leżę czy chodzę... I chyba pojadę na 16, a nie wieczorem na 19, bo nie wytrzymam tak długo. |
|
|
|
|
#1567 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biedna Dobrze, że porobił filmiki, takie dowody są ważne ![]() Cóż, życzę Ci siły wewnętrznej żeby się z tym zmierzyć, a sąsiada Echh, a mój mąż właśnie dzwonił że musi zostać dłużej w pracy, więc na szkołę rodzenia idę sama. Wszystko mnie dziś wkur....a !!!!!!! niesamowicie ![]() Najpierw narzekałam na upały, teraz deszcz mnie denerwuje, bo leje i leje ehhh Idę się zbierać. Miłego wieczoru, napiszę jak się dowiem czegoś mądrego na SR. ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1568 |
|
Rozeznanie
|
Mnie tez strasznie deszcz dołuje, już wole jak jest zimno ale niech nie pada
![]()
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Wojniann super
a maly to niech sobie inne zajecie znajdzie :pMervie i w tych przypadkach docenia sie domy prywatne.. Jaki frajer Ogolnie to u twojego lekarza prywatnie bez umawiania sie wchodzi?W mysl zasady przyjdziesz wczesniej jestes 1? Czy ktoras z Was tez ma taki problem z wkladkami- od zawsze nie cieprpialam wkladek, bo ja je przyklejalam, to one robily co chcialy- zwijaly sie, przyklejaly do tylka itp. Nie wiem czy to kwestia budowy czy czego. a moze trzeba jakies z mega klejem? Edytowane przez sylwoha Czas edycji: 2015-10-21 o 16:07 |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Andriuszka dziękuję,staram się od czasu jak mnie tak czasem kluje wiecej odpoczywać i jest lepiej niż było. I udało się wizytę na jutro na 16.15 umówić bo zwolniło się miejsce jupi
Należy się Tobie jakiś porządny relaks,zrób coś co lubisz
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moich majtakch trzymaja sie tylko wkladki z biedronki. ogolnie te klucia moga rozne rzeczy oznaczac. U mnie no to bylo zwiazanr z drogami moczowymi. A jak leciala mi szyjka to czulam takie rozpieranie w bozenie. mervie ja pierdziele... dobrze ze Twoj tata tam byl. Niech sasiad cymbal ponosi koszta nowej farby u malowania. Jestem z siebie dumna. Zdecydowalam sie o czym chce pisac prace licencjacka i mam nawet koncept calosci. Teskni mi sie za Hania i klata tzta.
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1573 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale do tej pory tylko diesle mieliśmy. Raczej dobrze się sprawowaly. One chyba się bardziej oplacają jak się robi dłuższe trasy?
|
||
|
|
|
#1574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogolnie, ja miałam właśnie takie kłucia jak zaczęła mi się skracać szyjka. Nie forsuj się, nie dźwigaj i odpoczywaj. I nie stresuj się na zapas, jak odrobinę się skróci to nic się nie stanie. Jak długa była na ostatniej wizycie ? Zaczęły mnie boleć plecy :/ |
|
|
|
|
#1575 |
|
Rozeznanie
|
a ja kupiłam w końcu wczoraj kocyk minky
marzyłam o nim od dawna ![]() o taki o:
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Kalwinka 4 cm od samego początku się trzymała.
Sylwoha też tak miałam z wkładkami,u mnie dużo zmieniła zmiana gaci na 100% bawełny i większy rozmiar,używam teraz facelle organic czy jakoś tak |
|
|
|
#1577 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na wizytę bo jak zwykle jest opóźnienie:/
Jakos dzis taki dziwny smętny dzień mam. Nie mam nawet weny aby sie odnieść do waszych postów eh Jeszcze ku.... Sprawę przegraliśmy. Nie wiem skąd weźmiemy pieniądze. Musze jakas dobra papugę znalezc bo będziemy próbować choc troche zmniejszyć kwotę fuck. Poczytam was troche bo mam czas
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie innych gaci niz bawelka nie nosze
![]() I mam wrazenie ze to ze mam pelne uda zle wplywa na trzymanie sie wkladek. Tez mam facelle za poleceniem mujer Fionka jaka sprawe? |
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Kalwinka a jak wyglądało u ciebie to klucie ?
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie i jaka masz szerokosc gaci na wysokoci wkladki? Bo moze to ma znaczenie ze wybieram raczej waskie/ srednie dla mnie :p na srodku maja gdzies 3-4 cn
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz mogę zmierzyć dokładnie A jak szyjka się skraca to nie można |
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
A taki smród z przeszlosci. Ciezki temat. Ja tez tylko bawełniane wielkie gacie nosze. Stringi dla mnie nie istnieją ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Ja takie klucia, mini skurcze szyjki na poczatku jak mialam to oznaczaly stan zapalny ale na wszelki wypadek zwiekszylysmy magnez i wapń. Moze mi dzis zmierzy. Zobaczymy ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Mervie o ja pier... Dobrze ze ubezpieczeni jesteście, ale od niego tez jakies odszkodowania musicie sie domagac
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję ze to 'tylko' stan zapalny albo taki mój urok.
Strasznego dola mam dziś już,TŻta nie ma od poniedziałku jutro wraca dopiero. Jak go nie ma to dostaję na łeb. A do jutrzejszej wizyty pewnie będę myślęć negatywnie dopóki się nie dowiem Jeszcze ten ból w pachwinie
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie w ciąży cera poprawila i chciałabym aby tak zostalo
|
#1586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trwałość zapewne max 6 miesięcy. 2 miesiące na pewno wytrzyma do porodu ![]() Receptura... właśnie ją zgubiłam niestety, gdyż opracowywałam parę dni temu, a kartkę wychrzaniłam, poszukam jeszcze. Na poród, jak mówiłam: biorę izotonik tj. woda z miodem, solą himalajską/morską, sokiem z cytryny (lub też innym) + kilka bajerów, może wodę kokosową... Na po porodzie chciałabym szejka (mleko kokosowe, banan, białko konopne, sól, miód, borówki amerykańskie, żurawina... )
|
|
|
|
|
#1587 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Czułam takie dosyć mocne kłucie jakby w dole macicy, przechodziło w miarę szybko ale zdecydowanie nieprzyjemne też używam wkładek facelle, ale akurat organic mnie drażniły. |
||
|
|
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
Wyszłam właśnie od lekarza i okazuje się ze kolosa noszę w brzuchu juz 2600 !! Teraz to się zaczęłam porodu naprawdę obawiać a do terminu jeszcze 5tyg z kawałkiem aż się boje ze mała taka wielka będzie i jak ją ja urodze;-)
Przepływy wszystko dobrze łożysko juz zaczyna dojrzewać ale jest jak być powinno szyjka zamknięta wiec to najważniejsze ![]() A ile pampersow bierzecie do szpitala bo ja na razie przygotowałam ta mała paczkę 22szt najwyżej Tz przywiezie jak będzie trzeba |
|
|
|
#1589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To opowiem Wam żenadę tysiąclecia... Kiedyś na zumbie mi się taka wkładka odkleiła i wypadła nogawką podniosłam, schowałam do kieszeni i wyszłam do wc
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Ogolnie dziex
ale dla szerokofupiastych ciezko kupic majty ktore sa dosc wysokie i niepiwyvicnae :/I bawelniane Moze wyjdz gdzies? W domu to sie czlowiek nakreca tylko ::/ Mujer wlasnie mialan podobna syt :p Tylko u mnie zatrzymala sie na udzie :p Stad moja czysta nienawisc do wkladek :p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

zatłukłabym chyba!
Mam nadzieję, że jutro na wizycie będzie wszystko ok 

współczuję

a maly to niech sobie inne zajecie znajdzie :p
ale do tej pory tylko diesle mieliśmy. Raczej dobrze się sprawowaly. One chyba się bardziej oplacają jak się robi dłuższe trasy?