Minetka - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-17, 11:36   #871
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Minetka

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
No jeśli ktoś stosuje podpaski to wiadomo, że minetka w czasie okresu odpada..dla nie to po prostu byłoby mało higieniczne. Ale jeśli jest tampon, wystaje tylko sznureczek to jest czysto, higieniczne, Tż nie ma "kontaktu" z miesiączką hehe ale to zabrzmiało
ja tylko tamponow
no ale wydaje mi sie, ze tam na dole zapach zawsze jakis zostaje ;/ nie wiem, nigdy nie probowalismy wiec to tylko moje przypuszczenia, no ale skoro wy praktykujecie to i moze my kiedys sprobujemy, zobaczymy

w kazdym razie dobrze, ze teraz juz sie konczy :P
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 11:53   #872
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
ja tylko tamponow
no ale wydaje mi sie, ze tam na dole zapach zawsze jakis zostaje ;/ nie wiem, nigdy nie probowalismy wiec to tylko moje przypuszczenia, no ale skoro wy praktykujecie to i moze my kiedys sprobujemy, zobaczymy

w kazdym razie dobrze, ze teraz juz sie konczy :P
Ale jaki zapach? Miesiączki- to niemożliwe bo przecież tampon wszystko wchłania i naprawdę nic nie czuć Poza tym ja nie wiem, nie mam bardzo mocnych krwawień bo biorę tabletki ale nie sądzę żeby coś było przeszkodą w minetce podczas okresu Pozdrawiam
Stary 2007-09-17, 13:29   #873
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Chii kurcze, nigdy nie kochalam sie z tamponem. Teraz juz mi sie miesiaczka konczy, wiec poprostu bez tampona, bo krawienie juz niemal zerowe.
Tabletek nie biore, wiec tylko gumki nas urzadzaja aczkolwiek zapachowych nie lubie, tylko klasyczne

ale minetka w czasie okresu? tego jeszcze u mnie nie bylo

Z tamponem tez sie jeszcze nie kochalam.Nawet nie wiedzialam ze tak sie da.Ale minetka+tampon owszem.Z poczatku mialam pewne opory,ale TŻ mnie przekonal,ze przeciez nic sie nie stanie.I faktycznie.Jest za to milutko nawet podczas okresu.

Niestety ja ostatnio zyje w celibacie.Ah...ile jeszcze.Ciagle mam plamienia po tabsach.....Chcialam to jakos przeczekac,ale co z tego jak za pare dni powinna zaczac mi sie miesiaczka i znowu celibat....
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 13:36   #874
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
Z tamponem tez sie jeszcze nie kochalam.Nawet nie wiedzialam ze tak sie da.Ale minetka+tampon owszem.Z poczatku mialam pewne opory,ale TŻ mnie przekonal,ze przeciez nic sie nie stanie.I faktycznie.Jest za to milutko nawet podczas okresu.

Niestety ja ostatnio zyje w celibacie.Ah...ile jeszcze.Ciagle mam plamienia po tabsach.....Chcialam to jakos przeczekac,ale co z tego jak za pare dni powinna zaczac mi sie miesiaczka i znowu celibat....
to moze i ja sporbuje kiedys...co prawda nadal uwazam ze to troche ekstremalne...hehe

ja zylam w celibacie rzez 3mce pawie..eh ;/ teraz wlasciwie nie wiem czy to okres czy plamienie bo bardzo slabe krwawienie, ale moze to przez zmiene klimatu...?
Stary 2007-09-17, 13:44   #875
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
to moze i ja sporbuje kiedys...co prawda nadal uwazam ze to troche ekstremalne...hehe

ja zylam w celibacie rzez 3mce pawie..eh ;/ teraz wlasciwie nie wiem czy to okres czy plamienie bo bardzo slabe krwawienie, ale moze to przez zmiene klimatu...?
biiibiii na pewno przez zmiane klimatu,zmeczenie i stres.Ja tez niby mam juz leciutkie te plamienia,ale jakos nie moge sie przemoc.....
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 16:57   #876
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
biiibiii na pewno przez zmiane klimatu,zmeczenie i stres.Ja tez niby mam juz leciutkie te plamienia,ale jakos nie moge sie przemoc.....
mam nadzieje, ze wlasnie przez to

kurde dzis juz nie mam, skoczylo mi sie a TZ nie ma czasu..jak wpadnie to tylko na momencik ;/ ahh o ja nieszczesliwa
Stary 2007-09-17, 16:58   #877
biiibiii
Zakorzenienie

dubel,
przepraszam
Stary 2007-09-17, 17:26   #878
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jaki zapach? Miesiączki- to niemożliwe bo przecież tampon wszystko wchłania i naprawdę nic nie czuć Poza tym ja nie wiem, nie mam bardzo mocnych krwawień bo biorę tabletki ale nie sądzę żeby coś było przeszkodą w minetce podczas okresu Pozdrawiam
Jak TŻ nie ma nic przeciwko to super.
Mój nie ma

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 18:07   #879
Gween
Rozeznanie

Ja bym się tam bała uprawiać seks z tamponem, nie daj boże gdzieś dalej poleci. Aj.
Ale z tą minetką z tamponem to ciekawy sposób Ciekawe co na to mój TŻ

Gween jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 11:43   #880
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gween Pokaż wiadomość
Ja bym się tam bała uprawiać seks z tamponem, nie daj boże gdzieś dalej poleci. Aj.
ja wlasne tez juz mi sie kiedys 'zgubil'...ale alarm w tedy podnioslam panika totalna...
Stary 2007-09-18, 11:49   #881
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
ja zylam w celibacie rzez 3mce pawie..eh ;/
eeech, ja od maja zyje w celibacie i na razie nie zanosi sie na jakakolwiek zmiane tego stanu

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 12:58   #882
biiibiii
Zakorzenienie

ojj nie mow hop
Stary 2007-09-18, 15:08   #883
karoola0
Rozeznanie

GG do karoola0

ładnie, to Was tutaj TŻtowie przekonują do minetki, a ja swojego sama muszę przekonywać, bo to taki leń jest, że mu się nigdy nie chce.. nie wiem co jest? tzn. czasami to robi(powiedzmy raz na miesiąc). kiedyś miał większe opory niż teraz.. on mówi, że boi się, że mi się nie spodoba i mimo, że go zapewniam, że nie będzie tak ale to nic nie daje.. a w okres to już nie ma mowy, mimo, że używam tamponów nie jestem w stanie mu przetłumaczyć, że się nie pobrudzi.. gdyby on był jakimś pedantem to bym się nie dziwiła, ale on taki nie jest
karoola0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 15:15   #884
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoola0 Pokaż wiadomość
ładnie, to Was tutaj TŻtowie przekonują do minetki, a ja swojego sama muszę przekonywać, bo to taki leń jest, że mu się nigdy nie chce.. nie wiem co jest? tzn. czasami to robi(powiedzmy raz na miesiąc). kiedyś miał większe opory niż teraz.. on mówi, że boi się, że mi się nie spodoba i mimo, że go zapewniam, że nie będzie tak ale to nic nie daje.. a w okres to już nie ma mowy, mimo, że używam tamponów nie jestem w stanie mu przetłumaczyć, że się nie pobrudzi.. gdyby on był jakimś pedantem to bym się nie dziwiła, ale on taki nie jest
Kurcze..to nieciekawie może nie lubi tego robić, nie odpowiada mu kobiecy zapch albo wydzielina i wstydzi się Tobie o tym powiedzieć żeby Cie nie urazić. Pogadaj z Nim o tym, niech powie szczerze...
zawsze może stymulować łechtaczkę placem to też miły sposób na orgazm. Nie ma co Go zmuszać do seksu oralnego, chociaż przecież nie ma w tym nic złego i obrzydliwego (przynajmniej takie jest moje zdanie). Tym bardziej byłoby mi smutno gdybym ja "robiła" sesje oralną mojemu Tżtowi a On nie chciałby odwdzięczyć mi się tym samym zasługujesz na cudowny seks, mam nadzieje że jednak Tż zmieni zdanie
Stary 2007-09-18, 15:30   #885
biiibiii
Zakorzenienie

musze wam powiedziec, ze ja kiedys miala straszne opory zeby mi TZ robil cokolwiek jezykiem. naprawde! przez praktycznie 4 lata musial mnie namawiac, prosic, przekonywac...wlasciwie ne wiem dlazego.
ale teraz mi sie bardzo spodobalo haha czasami mowi ze stworzyl potwora :P
Stary 2007-09-18, 15:34   #886
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
musze wam powiedziec, ze ja kiedys miala straszne opory zeby mi TZ robil cokolwiek jezykiem. naprawde! przez praktycznie 4 lata musial mnie namawiac, prosic, przekonywac...wlasciwie ne wiem dlazego.
ale teraz mi sie bardzo spodobalo haha czasami mowi ze stworzyl potwora :P
Ja też tak miałam, to znaczy zgodziłam si od razu ale zamiast się skupić na przyjemności myślałam czy odpowiada mu zapach itp. ale Tż mi mówił wiele razy że zapach i to, że robię się mokra go strasznie podnieca i to mnie uspokoiło. Faceci są różni i mają różne upodobania, karoola może Twój Tż po porstu boi się że nie bedzie potrafił Cie zadowolić albo że bedzie mało deliktatny... zachęcaj Go, mów Mu że uwielbiasz gdy to robi ...może Go tym zachęcisz.
Stary 2007-09-18, 15:40   #887
karoola0
Rozeznanie

GG do karoola0

Cytat:
Kurcze..to nieciekawie może nie lubi tego robić, nie odpowiada mu kobiecy zapch albo wydzielina i wstydzi się Tobie o tym powiedzieć żeby Cie nie urazić. Pogadaj z Nim o tym, niech powie szczerze...
zawsze może stymulować łechtaczkę placem to też miły sposób na orgazm. Nie ma co Go zmuszać do seksu oralnego, chociaż przecież nie ma w tym nic złego i obrzydliwego (przynajmniej takie jest moje zdanie). Tym bardziej byłoby mi smutno gdybym ja "robiła" sesje oralną mojemu Tżtowi a On nie chciałby odwdzięczyć mi się tym samym zasługujesz na cudowny seks, mam nadzieje że jednak Tż zmieni zdanie
stymulowanie łechtaczki to norma, ale na oralne przyjemności mogę liczyć bardzo rzadko. od jakiegoś czasu go nie namawiam do tego i sam czasami mi to proponuje ale tylko w pozycji 69. ogólnie seks z nim sprawia mi dużą przyjemność i naprawdę nie mam powodu żeby narzekać, ale chciałaym, żeby czasem zajął się mną nie myśląc o własnej przyjemności.. nie to, że jestem egoistką ale ja nie rzadko "sprawiam mu przyjemność"..
karoola0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 15:45   #888
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoola0 Pokaż wiadomość
stymulowanie łechtaczki to norma, ale na oralne przyjemności mogę liczyć bardzo rzadko. od jakiegoś czasu go nie namawiam do tego i sam czasami mi to proponuje ale tylko w pozycji 69. ogólnie seks z nim sprawia mi dużą przyjemność i naprawdę nie mam powodu żeby narzekać, ale chciałaym, żeby czasem zajął się mną nie myśląc o własnej przyjemności.. nie to, że jestem egoistką ale ja nie rzadko "sprawiam mu przyjemność"..
To może mały podstęp ;-) co powiesz na gre erotyczną, możesz zrobić plasze albo karty albo po prostu rzucać kostką kto wyrzuci większą liczbe ten wymyśla erotyczne zadanie przy pierwszej okazji wymysl Mu zadanie o nazwie:minetka nie bedzie miał wyjscia;-) a jak zaczne ją robić wij się z rozkoszy i pokaż jak jest Ci dobrze, jeśli zauważy jaką sprawia Ci to przyjemność powinien się przekonać i robić to częściej bo kochający partner w seksie chce nie tylko brać ale i dawać przyjemność
Stary 2007-09-18, 16:17   #889
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
To może mały podstęp ;-) co powiesz na gre erotyczną, możesz zrobić plasze albo karty albo po prostu rzucać kostką kto wyrzuci większą liczbe ten wymyśla erotyczne zadanie przy pierwszej okazji wymysl Mu zadanie o nazwie:minetka nie bedzie miał wyjscia;-) a jak zaczne ją robić wij się z rozkoszy i pokaż jak jest Ci dobrze, jeśli zauważy jaką sprawia Ci to przyjemność powinien się przekonać i robić to częściej bo kochający partner w seksie chce nie tylko brać ale i dawać przyjemność
dokladnie !

ale 69 tez jest dobrym rozwiazaniem, moze w koncu sie 'przelamie'.
Stary 2007-09-18, 20:08   #890
Stokrotka19
Raczkowanie

Mój TZ od pewnego czasu też nie chętnie zaspokajał mnie w ten właśnie sposób a jak już to tylko w pozycji 69... ale na szczęście dzisiaj mi to wynagrodził i chyba nigdy nie miałam takiego orgazmu... Uwielbiam to i mam na dzieje, że na kolejna minetkę nie będę musiała znowu tyle czekać
Stokrotka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 21:53   #891
Copykat
Zakorzenienie

A mnie wlasnie 69 jakos strasznie nie kreci, nie moge sie skupic a co do minetki - moj eks nie potrzebowal mnie dlugo namawiac

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 22:19   #892
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
A mnie wlasnie 69 jakos strasznie nie kreci, nie moge sie skupic a co do minetki - moj eks nie potrzebowal mnie dlugo namawiac
mnie 69 tez tak srdnio. nigdy sama nie zapropnuje, jak moj rzuci haslo to ewentualnie przemysle ale o minetke czasami sama sie prosze on sie zawsze cieszy z tego
Stary 2007-09-18, 22:22   #893
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
mnie 69 tez tak srdnio. nigdy sama nie zapropnuje, jak moj rzuci haslo to ewentualnie przemysle ale o minetke czasami sama sie prosze on sie zawsze cieszy z tego
Mój Tż uwielbia 69,ja ostatnio mniej bo nie mogę się skupić na dawaniu mu przyjemności jeśli w tym czasie on daje mi przyjemność za dużo jak dla mnie hehe...dlatego wole najpierw ja Mu,potem On mi lub na odwrót..aczkolwiek 69od czasu do czasu jest fajne tylko zależnie od ułożenia...bywa niewygodne
Stary 2007-09-18, 22:44   #894
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż uwielbia 69,ja ostatnio mniej bo nie mogę się skupić na dawaniu mu przyjemności jeśli w tym czasie on daje mi przyjemność za dużo jak dla mnie hehe...dlatego wole najpierw ja Mu,potem On mi lub na odwrót..aczkolwiek 69od czasu do czasu jest fajne tylko zależnie od ułożenia...bywa niewygodne
no wlanise moje lozko jest za krotkie...albo TZ za 'dlugi'
Stary 2007-09-18, 22:53   #895
samaraelf
Zakorzenienie

Cytat:
no wlanise moje lozko jest za krotkie...albo TZ za 'dlugi'
hehe;] ja jeszcze nie próbowałam 69 ale minetka jest wspaniała

Szkoła
samaraelf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-19, 10:43   #896
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraelf Pokaż wiadomość
hehe;] ja jeszcze nie próbowałam 69 ale minetka jest wspaniała
sprobuj wiec koniecznie
Stary 2007-09-19, 13:47   #897
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gween Pokaż wiadomość
I slusznie, ze bys sie bala. Seks z tamponem jest wrecz niebezpieczny. Grozi powstaniem duzej nadzerki, nie wpsominajac o podraznieniach penisa

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
eeech, ja od maja zyje w celibacie i na razie nie zanosi sie na jakakolwiek zmiane tego stanu
E tam. Ja dwa razy po pol roku zylam w celibacie, mimo, ze chlop byl obok...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-19, 13:50   #898
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
I slusznie, ze bys sie bala. Seks z tamponem jest wrecz niebezpieczny. Grozi powstaniem duzej nadzerki, nie wpsominajac o podraznieniach penisa

E tam. Ja dwa razy po pol roku zylam w celibacie, mimo, ze chlop byl obok...
Nam tam się nic złego nie dzieje ale racja, że to nie jest najbezpieczniejsze.
Stary 2007-09-19, 14:21   #899
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Nam tam się nic złego nie dzieje ale racja, że to nie jest najbezpieczniejsze.
Ja nie raz kochalam sie podczas okresu i jakos nie narzekalismy z TZ Nawet przyjemnie bylo, bo z poslizgiem

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-19, 14:36   #900
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ja nie raz kochalam sie podczas okresu i jakos nie narzekalismy z TZ Nawet przyjemnie bylo, bo z poslizgiem
też nie widzę w tym nic złego w końcu nie leci z nas jak z kranu podczas okresu i nie zalejemy całego pokoju;-)

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości