|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Cytat:
Oby jutro było lepiej. Głowa mi pęka. Ide się położyć
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Tylko przy AZS to wylazi os razu. Każdy alergen od razu zmianę skorna powoduje. Nawrt jesli tego nie widac to czuc. Zresztą obserwuje co maly je , juz tak ostrożnie z tym wprowadzaniem a ostatnie dni poplynelam i mam. Za dużo na raz.
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oby, oby! eh znam to. Cytat:
Dobranoc. Jak mowi moja mama 'jutro bedzie lepiej' 😊
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na buzi u Jasia cos się pojawia czy tylko na ciele? ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Black - dobranoc.
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Idę się położyć, dobranoc
|
||
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
My już leżymy w łożku, Filip śpi...odciąganie chyba milion razy dzisiaj katarku chyba coś pomaga bo ładnie oddycha i spokojnie śpi
![]() Sylwia- współczuję, naprawdę, okropne jest takie zastanawianie się o co chodzi... pamiętam jak Filip w pierwszym miesiącu miał taki "wysyp" to się martwiłam że coś jem a tu się okazalo że to był trądzik niemowlęcy (po wizycie u dermatologa) Oby u Was to też było przejściowe i szybko zeszło
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak pomieszałam ![]() Cytat:
O kurcze to pomieszałam- sorki. Poprawy życzę!
|
|
#160 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzis mi powiedzial,ze wczoraj mowil,ze przeciez sobie moge wyjsc z kolezankami jakmala nakarmie tylko wrocic na kolejne karmienie. Pierwsze slysze, chyba do siebie to mówił 😒 i jak sie dzis podlizywal, tatus roku 😋 Ja to mam wesole zycie 😜 ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Ciesz sie że Julek sloi zjadl! Niech sie dorodne kroiki.i rybki w sloikach przysnia 😊 |
||
|
|
|
#161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
skaza, azs jedeen pies, szczerze to nie wiem czym sie to rozni, tez zrob zdjecie, ma tylko na polikach czy gdzies jeszcze? ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Majka super, ze tak synek zaakceptowal nowa sytuacje U Mai jest kilka osob w okularach i dzieci w ogole nie zwracaja uwagi na to, wiec glowa do goryMatko zjadlabym oreao i twixa i wszystkie slodycze swiata... boje sie, ze jak skoncze karmic top rzytyje :/ Sylwia ja kaszek nie daje i jajka tez nie wprowadzam na razie, z reszta moj grubasek jest to same warzywka mu starcza, a karmic jeszcze nie zamierzam przestawac
|
||||
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53202897]Moj codziennie wraca tuz przed 17ta. Ale jakby kilka dni nie wracal to bybylo git,mniej gotowania i sprzatania
dzis mi powiedzial,ze wczoraj mowil,ze przeciez sobie moge wyjsc z kolezankami jakmala nakarmie tylko wrocic na kolejne karmienie. Pierwsze slysze, chyba do siebie to mówił 😒 i jak sie dzis podlizywal, tatus roku 😋 Ja to mam wesole zycie 😜[/QUOTE] Widzisz ten Twój Tż jednak o Ciebie dba byś miała wesoło ![]() U nas już jedno karmienie po 22 było więc też wyjścia narazie niepewne, kiedyś mam nadzieję powróci do starych nocek
|
#163 | ||
|
Konto usunięte
|
GOSIAK,BLACK,MORi LEE jutro na bank będziecie mieć spokojne dzieci. i ja moją też
posegreguje jej ubranka,poprasuje, poczytam książkę w ciszy ahhhh, najwzniejsze to mieć marzenia. Cytat:
ja z glutenem jeszcze poczekam tak jak Majka.Fajowo,ze spiworek Wam pasuje,teraz tylko zimy porzadnej brak Cytat:
Mala Sylwia, trzymaj sie dzielnie, Jasiowi zaraz zejdą plamki, biedny mis mały z tym swedzeniem,szkoda go. PAVLINECKA co za pech, że Ci zmazalo co napisalas! Poczytalabym Twojego historie ze swadą i polotem napisane. pisz jeszcze raz! |
||
|
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53203303]GOSIAK,BLACK,MORi LEE jutro na bank będziecie mieć spokojne dzieci. i ja moją też
posegreguje jej ubranka,poprasuje, poczytam książkę w ciszy ahhhh, najwzniejsze to mieć marzenia. [/QUOTE]czego i Tobie życzę ![]() tak spojrzałam na osoby, które wymieniłas.. nasze dzieci prawie tak samo urodzone i tak samo marudza... może to faktycznie jakiś skok?
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Co za kupa! Produkcja mojej córki zasługuje na jakas nagrodę w kategorii - smrodek. Obudziło mnie nawet nie jej marudzenie tylko produkcja tego dzieła
chyba z całego wczorajszego dnia zbierała Mała - bardzo Ci współczuje, szczególnie tej bezsilności, ze tu i teraz nie mozesz synkowi pomoc;/ i te próbowanie, co mogło zaszkodzić. Domima - ja jako dziecko usypiałam przy ostrym telepaniu wózkiem, az go ojciec spawał kilka razy, nie ulewalam wcale, a sie okazało, ze wszystko przez refluks. Wiem, ze robi sie jakies testy pH cos tam, poszukaj informacji i pomaltreruj moze lekarza? Goczek - tez bym wolała, zeby moj pozniej wracał - a wraca po 14. Od jego powrotu mam wiecej pracy niz jak go nie ma - tak mnie odciąża w obowiązkach ;> odwołali nam dzis ćwiczenia, pani zachorowała biedna, wiec Zuza pewnie zaciera raczki z radości ide dospać jeszcze, bo oczka sie kleją, pa
|
|
|
|
#166 | |
|
Konto usunięte
|
Hejka, jak nocki? Bo moja super
![]() Tylko jedna pobudka przed 3cia i do 7mej spala 😃 no i mloda sie bawi i ciemnice za okem kontempluje,mowi,ze brzydko,ale da dzis rade 😉 Cytat:
Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2015-10-23 o 08:53 |
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Unnas noccslaba. Jedlismy 23.40, 2.50, 6.30. Spimy jeszcze. Deszcz pada. Dziś chyba caly dzień ma być taki. Ja jak niektore dzieci zasypiam i budze sie z płaczem. Zakleilam sobie oko zeby zobaczyć jakie to uczucie. Niefajne a dobrze widzę. Synek za to slabo. Widze jak wytęża wzrok. Serce mi pęka. Tz powiózl go do przedszkola. Powie pani jak syt.wyglada. Ciemno tak. Gdybym mogła to bym z łóżka nie wychodziła
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, u nas nocka super, Ala się obudziła na smoka o 5 i od razu zasnęła do 7:15
![]() wyspałam się za to mąż dziś w domu zostaje, kolano spuchnięte i jak chodzi to nogę na palcach opiera, bo go tak boli:/ świetnie...mówi, że zejdzie i jest wkurzony, bo nie po to miał operacje, żeby uważać na każdym kroku. Taaa ![]() Black się pytała to tak, niedawno miał akcję ze stopą i gwoździem ![]() jem śniadanie i nadrabiam
|
#169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry 😚 My w nocy jedna pobudka, póki co nie pada i oby tak zostało.
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! U nas pobudki co 2 godz średnio buu i przed 7 już wyspana i tylko pol godz udało się przekoczować w łóżku, bo coś nie pasowało córuni ehh Muszę się zacząć wcześniej kłaść bo nie wyspana jestem z rana. Chętnie bym pogniłe w łożku do południa
Pogoda paskudniasta, ale chyba do Rosska skoczę po te pampki, ciekawe czy jeszcze są.
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas noc znów z pobudkami oj meczy coś ostatnio mojego brzuszek w nocy. Budzi się i steka i poplakuje :/ ale po spaliśmy w końcu do 8 także nieźle. NIEZAWSZE mój Filip teraz nie ma jakiejś zaognionej tej buzi nie wiem czy byś coś widziała na fotce. Ja jak dietę trzymam to jest ok. A AZS to różni się tym od skazy ze różne pokarmy mogą wywołać siedzące suche plamy w charakterystycznych miejscach, zwłaszcza w zgieciach rączek i nóżek. I one tam ciemniejsze od koloru skóry są. A przy skazie to głównie poliki są czerwone i lukrowane i suche. No i do tego dochodzi ulewanie i kłopoty z kupka.
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Majka-rozumiem Cię ale dla pokrzepienia poczytaj na fb "O Julku piracie", małym, półrocznym chłopcu w okularkach ze szkłem +34 dp. Ja jestem pod wrażeniem odwagi i zdeterminowania rodziców, może to trochę złagodzi Twój nastrój i załamanie
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-10-23 o 09:10 |
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
w typowych miejscach dla tego miejsach- zgiecia raczek, zgiecia kolanek, przy stopkach i wlazlo juz na buzie
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Noc spoko. 4 karmienia dzis. Mala wlasnie na drzemce a ja na kawie. KATT kocica mi sie okocila w stodole jakies 5tyg temu i teraz pod dom je poprzynosila to maz dal bude taka prowizoryczna zeby tu z nimi siedziala i siedziala az do niedzieli. W ndz lalo paskudnie i je zostawila. Dawalam im mleka ale w nocy pewnie pomarzly bo rano z calej piatki zostal jeden ledwo cieply ale poogrzewalam go, podkarmilam i odratowalam. no i mam go w kartonie na ganku bidoka.
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
tez nie zamierzam odstawiac, ale troche sie boje ze jak cos mu odbije i odstawi sie sam to nie bedzie mial co jesc innego :/ a i mi bylo by latwiej jakby zjadl porcje inna niz cycus, uwielbiam ten moment, ale karmienie co 2 h troche mnie uwiazalo.
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA widzę ze dół Cię nie opuszcza, kurcze nie wiem jak Cię pocieszyć. Trzymaj się musisz to przetrawic jakoś. Szymek ma wadę wzroku, miliony ludzi na świecie z tym żyją to nie jest jakaś tragedia! Będzie dobrze, popatrz jak Szymek dzielny jest i dobrze to znosi, Ty też musisz być silna dla niego! Koniec placzow i głowa do góry juz! :-* :-* :-*
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIX sloiki po gotowcach owszem nie trzymaja ale do mrozenie sie nadaja do wekowania juz nie
![]() MAJKA dzielna kobita jestes! VIOLKA dzieki! Jakos poszlo dalej. Po 20 mala juz kimala w najlepsze ![]() Co do pampkow to bralam teraz w kerfie karton za 86zl. Jak jeszcze beda to dobiore jeszcze. Czekam na kuriera z podgrzewaczem i butlami ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- MALA ojej biedny Jasko mam nadzieje ze szybko mu to zejdzie bo wiem jakie to dokuczliwe moj B to do krwi sie drapal. Kaszki robilam na pepti. A jaka masz kaszke bo moze kukurydziana? Wywalalo nas po chrupkach..
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadza sie, chemia kosmetyki czy materialy tez moga wywolywac objawy skorne. niesttey to dziadostwo jest straszne i nei wymyslono na to lekarstwa
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

( Biedny Jasiek. Może Majka ma racje i coś z dietą swoją pokombinuj, bo i Hania i Niezawsze na ostrych dietach przy tym.

Ślubujemy: 21.10.2017 

ale tylko na podwórku w wózku jej to działa. W domu wogole jej niechce spać. A Adka ładnie na spacerze usnęła bez jednego pisku