|
|
#4591 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
Ej, jak 40 lat to ma być starsza pani, to ja sobie uroczyście wypraszam! <foch>
|
#4592 |
|
Nindżopesz
|
O nieee, za 6 lat będę musiała być nobliwa, nosić szpilki i eleganckie płaszcze?
W sumie, może futro z norek se szczele i kozaki z wężowej skóry
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys by się w końcu przydało wykorzystac te swoje kragłości i upodobanie do retro i wiktoriańskiej elegancji ![]() Bo teraz mi w takich eleganckich ciuchach źle, mam wrażenie, że mnie postarzają A najgorsza zniewaga, jak mnie biorą za bliźniaczkę mojej siostry starszej o 7 lat, koszmar ![]() edit: i może będzie wtedy więcej okazji do noszenia eleganckich płaszczy, bo teraz to tylko 3 razy w roku: na 1 listopada, Boże Narodzenie i Wielkanoc do kościoła ![]() Po to mi był czarny zimowy płaszcz potrzebny, bo od 10 lat chodzę w święta w płaszczu kupionym 10 lat temu na chrzciny siostrzeicy, który jest o 2 numery za duży i w brązowym kolorze blee jakiz ja wtedy gust miałam, zeby brązy nosić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-22 o 15:38 |
|
|
|
|
#4594 |
|
Nindżopesz
|
Mi niewygodnie więc póki mogę planuję nosić legginsy i tak dalej. Pewnie jak mi się zbierze na obcasy i spódnice to już będę miała 60+ i figura i inne haluksy nie pozwolą się stroić.
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jak się wyfiokuję w czarną retro kieckę z dekoltem, czerwoną szminkę, jakieś koczki lub fale i stanę obok siostry (co jest chuda, ma krótką postrzępioną fryzurke, mniejszy cyc i sie nie maluje nigdy mocno, bo nie umie, nosi nowoczesne sukienki zwykle z małym dekoltem bo nie lubi, a też ma młody wygląd i nosi kolorki i pastele łeee) wyglądam wtedy przy niej jak masywny stary babsztyl ![]() A na inne eleganckie okazje nie chadzam (co już napisałam powyzej )P.S. wyciagnełam wczoraj ten skórzany płaszcz z szafy do przymiarki i nie dość, że jest cięzki, niewygodny i na schodach nad peronem można go sobie przydepnąć będąc pchanym przez tłum ludzi wylewających się z pociągu i biegnących na poliski przystanek tramwajowy, to jeszcze widac po nim zniszczenie (w końcu ze szmatkesu był i w niskiej cenie ja jeszcze dodatkowo poprzecierałam i naderwałam kilka guzików z kawałkiem skóry, jak się w sylwestrowa noc w trawie wywaliłam, bo się nie chciało iśc chodnikiem tylko skrótem przez pola ). Na popijawę czy inną metalową imprezę ok, ale tak w dzień załozyć, np. do pracy? Nieee... za bardzo zniszczony
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-22 o 16:13 |
|
|
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi by wystarczyło raz na sezon na białe noce w piterze i święta chcieliśmy do unii, to mamy cienką chińszczyznę a zimy nie zawsze takie lekkie Cytat:
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-22 o 16:01 |
||
|
|
|
#4597 |
|
Nindżopesz
|
Ja znowu o kolorówce chciałam
Po tuszu Milion Lashes so Couture mam wreszcie rzęsy! Nie to że jakieś teatralne bo na to brak warunków, ale wreszcie je widać, są długie jak na moje możliwości i wreszcie podkręcone, nie sterczą w poziomie. Za 30 zeta to chyba bardzo dobry efekt.
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Zaiste, ja nigdzie rozkloszowanego znaleźć nie mogłam, a to mój jedyny ulubiony krój. Dopiero dziś w Rezerwacie, ale... No niestety cienki jak szmatka i choć piękny to jednak kurka czarny - już był cały obleziony kłakami. Orsay nawet nawet ma jodełkę - ale za krótką i średniawo usztą więc dalej szukam rozklosza przed kolano. Red - też lubiłam ten tusz, i również za 30 dychacze go upolowałam, jednak, Loreale jakoś szybko mi wysychają? Maybelliny mam ponad pół roku, czasem rok, maluję rzęsy niemal codziennie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-22 o 18:22 |
|
|
|
|
#4599 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę mierzyć i widzieć na żywo z czego wykonany. W sensie, dotknąć, czy mi odpowiada, już nie chodzi o skład, a o fakturę, jakość etc etc. Niby przeleciałam ileś tam stron w mojej rozmiarówce M no i raczej nic mnie nie urzekło. Pozostał mi targ
Jeszcze tam nie dotarłam z powodów różnych.
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Znad wspomnienia po kawie
![]() Piękną dziś zaliczyłam pobudkę, 15 minut przed rozpoczęciem pracy W momencie mnie otrzeźwiło.I głosu prawie nie mam, ale z Wami mogę pogadać. I się pożalić, że kolejny płaszcz puchowy mi sprzątnęli sprzed nosa. Nie mam nic na zimną zimę, oprócz butków Sorel, które mi do niczego nie pasują
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka sprzed laaaat. Płaszcz zimowy też mam - ale bronz melanż. Akurat puchówek na rynku jest maaaaaaaaaasaaaaaaaaaa, przedzierałam się przez nie do płaszczy - tylko kwestia czy ciepłe czy szajs. Nie raczyłam sprawdzać Dziękuje losowi że mi śpiwór na mojej drodze rzucił bo od lat nie zmarzłam. Tylko no inna inszość, że zim nie lubię. |
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już szukam puchówki, a jeszcze nie mam jesiennych botków, zawsze do tyłu
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to kurtki na zimę mam dwie: jena krótsza i średnio gruba i puchowki przed kolano podszyta jakimś sztucznym futerkiem, s której zima niestraszna. Wyglądam w niej jak ludzik Michelin ale najważniejsze że nie marzne . Tylko jest tak ciepła t ze chodzenie w niej jak nie ma mrozu kończy się przegrzaniem i spoceniem, stad kupiłam druga na cieplejsze dni
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-22 o 21:03 |
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś pisałam, że mi henna krakowska za 2 zeta - taka w fiolce, trzyma się miesiąc - ale też i ja ją trzymam z 10 minut
Próbowałaś? Chyba, że Tobie zależy na intensywności koloru, a nie na trwałości.Ja jestem ciekawa, jak ta Refectocil w moich rękach by zadziałała, bo kosmetyczka po minucie zmywa, to mam tak 3 tyg max. Nie jest źle, ale może będzie lepiej? |
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
I tym akcentem wbijam się z powrotem do SB ![]() Gratuluję Mai płaszczyka, super jest ![]() I Redzi tego Hullacośtam. Nie slyszałam nawet, ale wygląda obiecująco...tylko drogi trochę. Potestuj i daj znać jak na dluższą metę się zachowuje ![]() I nie mam żadnej czarnej kurtki ani płaszcza ![]() Tylko kolory, żywe ![]() No dooobra, jedna jest spokojna brązowa , jasno brązowa , ma wielkie mrozy. Ale wolalabym nie musieć jej użyć
|
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wreszcieeeee
|
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A...i ja rozrabiam ze zwyklą wodą utlenioną, z lenistwa i skąpstwa ![]() Ale może to tez ma wplyw na poziom wżarcia, trwałosci. 2.Duchem byłam prawie cały czas ![]() Tylko jakos weny było brak, no i jednak doba ciut za krótka ![]() Ale teraz już z górki
|
|
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Always!
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4612 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
A, no piszą,że trzeba wymieszać pasek ok 2 cm henny z 7 kroplami RefectoCil Oxidant . ktory można zastąpić woda utlenioną.
Te dwa cm to jakiś żart, rozrabiam w sumie mniej niż 1 cm i jeszcze coś tam w kieliszku zostaje
|
|
|
|
#4614 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
E no działa
![]() Aż się potoczyłam do lazienki sprawdzić jaka to woda, i normalnie woda utleniona do stosowania w jamie ustnej roztwór 3 %. Znaczy nie wiem, czy jest woda do stosowania tylko na rany i do jamy ustnej osobna, ale dziala. Jestem żywy dowód ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Nie wiedzialam ![]() Hm....teraz mam ochotę przetestować z tym oxydantem jednak...może jest jakaś super róznica na plus? Nastepnym razem wpadnę do znajomej i poproszę,żeby mi odstąpiła kilka kropli do testów. O ile nie zapmonę, bo to za jakieś 2 - 3 tygodnie dopiero... |
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
na dzień dobry lekko zbity miś ![]() ad sinupret henny, to mówicie o brwiach czy rzęsach? ![]() na brwi mieszam venitę i delię - brąz i grafit ![]() nakładam kilka razy na krótko, bo nie umiem zbyt precyzyjnie i tak udaje mi się uniknąć tatuażu na skórze w złym kształcie ![]() trzyma się raczej długo, bo powtarzam jak mam jasne odrosty - brwi mi się na zewnątrz rozjeżdżają
|
#4617 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Potestuję ino czekam na pędzel i okoliczności do testów - bo póki co wstaję o 7, potem idę spać, potem wstaję po dida do przedszkola, potem idę leżeć albo snuję się nieprzytomna, a potem idę spać Ale jak Tobie Nars służy to H niepotrzebien, są porównywane przez blogerki.
|
|
|
|
|
#4618 | ||||||
|
Panaroja
|
snad wypicia kawusi i braku efektu tejże
![]() Cytat:
![]() Cytat:
starsza to będzie 60 . Jak będziesz mieć 40 , będziesz się dziwić , dlaczego data w dowodzie tak się rozjeżdża z samopoczuciem , i dopiero wtedy zobaczysz , jak nobliwe ubranie postarza Cytat:
![]() 2.a może dlatego , że ona wygląda tak młodo jak Ty ? nie dlatego że Ty tak staro jak ona . 3. Cytat:
![]() 2.ano ![]() Cytat:
Cytat:
Stazja Bolą mnie plecy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4620 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, co do henny to ja Delię stosuję. Niestety mi wszystkie schodzą błyskawicznie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

A najgorsza zniewaga, jak mnie biorą za bliźniaczkę mojej siostry starszej o 7 lat, koszmar
) jak się wyfiokuję w czarną retro kieckę z dekoltem, czerwoną szminkę, jakieś koczki lub fale i stanę obok siostry (co jest chuda, ma krótką postrzępioną fryzurke, mniejszy cyc i sie nie maluje nigdy mocno, bo nie umie, nosi nowoczesne sukienki zwykle z małym dekoltem bo nie lubi, a też ma młody wygląd i nosi kolorki i pastele łeee)
). Na popijawę czy inną metalową imprezę ok, ale tak w dzień załozyć, np. do pracy? Nieee... za bardzo zniszczony

więc dalej szukam rozklosza przed kolano.
W momencie mnie otrzeźwiło.