|
|
#4561 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
A takieło Ci się podobają?
|
#4562 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, umyłam się olejem jakkolwiek to brzmi, nakremowałam porządnie i umalowałam od nowa - fajny ten Hourglass
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Dużo mniej
![]() Cytat:
Hah! wiedziałam! Czułam to, liczyłam na to! Of kors u Ciebie, bo sama nie planuję. Powiem Ci szczerze, że jak napisałaś, że dziś susza, jutro testniesz, to sobie pomyślałam, eee szkoda że nie nawilżysz, nie natłuścisz twarzy żeby od razu wiedzieć Także myślimy podobnie ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- A ja bym chciała skonsultować techniczną sprawę laptopową z Betty lub innym technicznym obecnym na sali. ![]() Laptop mi się wyłączał, a że chcemy zaoszczędzić na zdziercach w serwisach, to kombinujemy. Wyłączał się na nasze oko skutkiem przegrzania. ProBook 4020s. Huczał, buczał, parzył, i pik! Dedał. Chodził po 5 min i znowu. Po 15 min i znowu dead. Innych objawów zero. No to małż rozkręcił, przeczyścił - choć kurzu było mało, nasmarował tą specjalną pastą kabelek od przewodzenia ciepła nazwy by me i tera nie wiemy co robić. Czy kupować mu nowe urządzonko chłodnicze -w sensie ten przewód? Czy wyciekł ten płyn/gaz co chłodzi? Czy jak. Jest lepiej, lapek chodzi, ale już to kiedyś przerabialiśmy. Koniec końców pada jakiś czas po takim nasmarowaniu. Przerabiał ktoś? Zdecydowanie nie mogę sobie pozwolić na nowy lapek, zwłąszcza, że ten ma dopiero 4 lata.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-21 o 17:04 |
|
|
|
|
#4564 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.no niby tak , żeby to jakoś wyglądało Ale powiem Ci z punktu widzenia Kobiety Z Doświadczeniem ![]() 3.goła żarówa apage , niezależnie od urody pomarzyć se można
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4565 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() i 3 nowych staników (trafiłam na wyprz polskich marek 10zł/szt )Cytat:
|
|
#4568 |
|
Nindżopesz
|
Maja, popieram Parabelkę. Strój się póki możesz choćby po bułki do sklepu bo potem połowy rzeczy nie będzie wypadało włożyć. Co z tego, że korporacja, w glanach chyba możesz siedzieć, nie? A skórzany płaszcz na drogę. Nie ma co patrzeć, że reszta popyla "normalnie" w kolorowych koszulkach i niebieskich dżinsach.
|
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Baru, wróciłam. Wyżebrałam niemal u szefowej jeszcze jeden dzień urlopu i mogłam pobyć dłużej w moim kochanym Paczkowie
I fajnie wrócić po dwóch dniach do domu, do męża i dziecka ![]() A Halina ma wyniki książkowe Czyli same dobre wieści
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo to
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-21 o 21:43 |
|
|
|
|
#4572 | ||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
aczkolwiek stwierdziłam właśnie , że chromolę co ludzie powiedzą i w ogóle , i ubieram się w to co chcę łącznie z mini i niech ktoś spróbuje mi coś powiedzieć , to usłyszy ![]() Cytat:
![]() umyłam guowę . I wypadły mi może trzy włosy na krzyż ![]() ![]() pewnie cała należna reszta wylezie jutro przy czesaniu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-10-21 o 22:28 |
||
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
robia
w moskwie się tak noszą w galeriach czapy z królika, na targach buty z psa /znoszące -50st/ futra z soboli....
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie spotkania są ważne, ładują człowieka pozytywnie na długo.Za Halinkę Dzięks Bett |
|
|
|
|
#4575 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
używam czerwonej i kasztana ale tylko dlatego, że nic czerwonego/kasztanowego/rudego poza tym nie znalazłam. się skończy to ciepnę farba, po amerykańsku ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to istnieją jakieś niezwykłe? No pięknie, pobudka o szóstej a ja wciąż mam nerwa i on nie daje mi spać.
|
|
|
|
|
#4578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz pókim młoda i nie musze się szpachlwac ni pindrzyć, to luz blues trzeba z niego korzystać ![]() Cytat:
nie znam Ale za mną fan star wars siedzi, a szef popyla w koszulkach z konwentów fantasy ![]() Bry znad niewsypania Przepłynęłam wczoraj sama basen na plecach! Ze strachem w oczach i walącym sercem, ale dałam radę ![]() Gorzej, że na brzuchu nadal fatalnie, trener powiedział, ze za tydzień trzeba zmienić technikę lub ćwiczenie, ewentualnie uzyc wspomagaczy (np. płetwy) lub zmienic styl na inny. A ja tak w nocy sobie nad tym dumałam i doszłam do wniosku, ze to łapanie oddechu nad woda i wypuszczanie pod wodą zawala wszystko, bo ni ch*ja nie czuje rytmu ni synchro i łykam wodę albo wpada do nosa albo nie zdążę wypuścic całej i wtedy na wdech nie mam dośc czasu więc panikuję itp. I nastepnym razem chce ćwiczyć na razie machanie rekami i nogami z deską, a dopiero jak ciało pozna dobrze ruchy i złapie jakis swój rytm, to dopiero wtedy będe do tego synchronizowac oddech i opuszczanie i podnoszenie głowy. Skoro na plecach się udało bez trzymanki, to i na brzuchu musze w końcu dac radę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-22 o 09:55 |
||
|
|
|
#4579 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja nie narzekam, zawsze mogłabym np całą ciąże musieć leżeć, albo coś w tym stylu. No więc skoro w 30 tygodniu nadal się przemieszczam i ogólnie jestem na chodzie to jest nieźle ![]() ad 2 zapisane ![]() ad 3 no pisałam ze raczej szału nie zrobi ale krzywdy tez nie i ma dobry skład Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o większości specyfikach o których piszecie nawet nie słyszałam, nie mówiąc już o wypróbowaniu ale żadnego brokatu nie zaobserwowałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() i trzymam kciuki za ciąg dalszy
|
||||||
|
|
|
#4580 |
|
Nindżopesz
|
Ale ja nie mówię, że masz się wysilać ze sztucznymi rzęsami, koronkami i obcasami, po prostu dlaczemu by nie nosić do roboty glanów i skórzanego płaszcza? Tylko ubierać "normalnie" bo reszta normalna?
|
|
|
|
#4581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. to niech coś zmieni, a jak daej nie będzie wychodzilo, to ty pomyśl o zmianie trenera w końcu zaskoczy ![]() Cytat:
te zakupy w annabelle to były jednak pechowe... ![]() nie dość, że konsultacja przebiegała słabo, to jeszcze chyba sprzedająca pożałowała mi tej jednej próbki do zakupu, bo mi się wysypała w torebce ![]() no ale podkład na razie nosi się świetnie
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pare lat temu kupiłam w new look to - jedyny płaszcz militarny z kapurem jaki znalazłam http://allegro.pl/plaszcz-kurtka-new...654470742.html uwielbiam go, ale aktualnie jest 2 numery za duży No i króciutki jest
|
|
#4583 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4584 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad serum z vit C
Cytat:
Jestem Z Ciebie dumna ![]() Jasne że dasz radę na brzuchu ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() 2 Jaki żel z żeń szeniem ? ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Opowiadaj po kolei co zastosowałaś? Hourglass Co to? Kurde na chwilę wypadłam i już nie wiem o czym gadacie ![]() PS ktoś idzie do Q 27 go?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-10-22 o 12:17 |
||||
|
|
|
#4585 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Margot, nie wytrzymałam i kliknęłam to serum Bielendy
|
|
|
|
|
#4586 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mam nadzieję, ze Ci posłuży
ale dorwałaś gdzieś internetowo?Ale mam dziś - odpukać - ciszę i spokój w pracy. Oby to tylko nie była cisza przed burzą... ![]() Ależ ta baba na zdjęciu ma koszmarne brwi nie cierpię czegoś takiego, jak od szablonu
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-10-22 o 13:27 |
|
|
|
#4587 |
|
Nindżopesz
|
Tak, na Allegro.
|
|
|
|
#4588 | |||
|
Panaroja
|
snad niczego
Cytat:
![]() Cytat:
-obcasów nie założysz - zwyrodnienia stóp , kręgosłupa i bioder oraz bóle pleców i nóg nie pozwolą . -makijaż z powodu zmarch będzie się musiał ograniczyć do różowej/pomarańczowej szmineczki , bo oczu zrobić się nie da . -na eleganckie płaszcze z emerytury nie będzie Cię stać , chyba że przedtem zrobisz oszałamiająca karierę finansową , względnie wyrwiesz bogatego faceta , wyjdziesz za niego , podpisując korzystną dla siebie intercyzę , po czym po kilku latach , kiedy on będzie jeszcze bogatszy , rozwiedziesz się , pozbawiając go na podstawie intercyzy połowy majątku 2. 3.po pierwsze trener doopa najwyraźniej , po drugie słusznie sama kombinujesz Cytat:
![]() 2.a takiło https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...eanskiego.html spaaaać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4589 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Macham znad duzo lepszego poczucia - chyba juz sie wtrybiłam w nowej robocie i organizm tez sie przyzwyczail do wstawania bladym switem, zasuwania ostro z cwiczeniami a potem do pracy sru, bo od 2 dni jakos nie czuje zdechu
Pamietacie czarny rozkloszowany płąszczyk, którym chwaliłam sie tutaj jakis zcas temu, ze udało mi sie upolowac za 2 stówki? Otóz zostawienie go było extra decyzja - ostatnio w nim czesto chodze i jest mega! Jeszcze bym sobie zyczyla upolować jeden pewien płaszczyk ze starej kolekcji i juz wiecej zyczen na odzienie wierzchnie nie mam ![]() Dzisiaj odebralam ze sklepu zamowienie z botkami skórzanymi, obcas grubszy stabilny bedzie do biegania na codzien, jak mi szpilek nie bedzie sie chcialo nosic
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę wtedy jeszcze w pełni korpo kariery ![]() ![]() http://allegro.pl/jesien-dlugi-czarn...607717262.html ale kurde chińszczyzna z wysyłka z Chin więc pewnie badziew
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-22 o 16:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

Także myślimy podobnie 
nazwy by me
i tera nie wiemy co robić. Czy kupować mu nowe urządzonko chłodnicze -w sensie ten przewód? Czy wyciekł ten płyn/gaz co chłodzi? Czy jak. Jest lepiej, lapek chodzi, ale już to kiedyś przerabialiśmy. Koniec końców pada jakiś czas po takim nasmarowaniu. Przerabiał ktoś? Zdecydowanie nie mogę sobie pozwolić na nowy lapek, zwłąszcza, że ten ma dopiero 4 lata.

pokpiłam sprawę. Zepchłam to na najdalszy plan, a powinnam na odwrót, od tego zacząć. Głupia ja. 

nie cierpię czegoś takiego, jak od szablonu