|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Właśnie teraz popatrzyłam a tu 22 już a nie 21
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka, mnie do głowy przychodzi sałatka z kurczakiem, żółtym serem, sosem czosnkowym i małymi grzankami
jest pyszna, ale trochę kaloryczna :-D
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis siedze i czekam na kuriera jak rajstopy ciazowe nieprzyjda do 14stej to bede musiala leciec na miasto i przeplacic a jutro mamy impreze rodzinna i normalne rajtki niestety mnie cisna;/ musze rozcinac sobie przod ..szlak mnie juz trafia z tymi kurierami place w sobote przez payu wiec widza od razu ze maja wplate ale nie czekaja do wtorku zeby mi oznajmic ze zaksiegowali pieniadze tylko heloł dzis juz piatek czy przyjdzie dzis listonosz? ;/ bo to akurat bralam listonoszem zeby bylo taniej ale inne rzeczy kurierem i tez nie ma wrrr
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie przeżywam jakoś specjalnie samego przesunięcia, to tylko godzina. Nie raz sama sobie przesunę, jak za późno się położę poza tym nasz czas byłby jesienny, więc wolę, że chociaż w lecie zyskujemy te godzinę w ciągu dnia. Ale jak się robi ciemno o 16 to jestem po prostu chora. I chyba dlatego nie lubię zimy, nie przez pogodę, bo ona bywa piękna, tylko przez to, że jasno jest od 9.00 do 16.00. No też mi dzień.
|
|
|
|
|
#845 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super ![]() Cytat:
![]() u koleżanki chłopaka rozpoznali w 11 tc ![]() Cytat:
no coooo Ty a serio, ja też mam 5kg. na plusie, to normalny przyrost na tym etapie Cytat:
![]() Cytat:
fajne towarzystwo masz na sali?![]() Cytat:
![]() Cytat:
i z tego śmiechu złapałam pauzę bo mówiłam przysięgę z pamięci ale ja odkąd zobaczyłam tż to miałam taki zaciesz, że gęba mi się nie przestawała uśmiechać ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#846 |
|
Wtajemniczenie
|
wychodzi na to ze dark ma chłopczyka
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już coraz więcej mamuś przepołowionych
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sos: mały jogurt grecki, 4 łyżki majonezu, 1 lub 2 ząbki czosnku. Słonecznik prażę oczywiście bez dodatkowego tłuszczu z odrobiną soli.
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
To ile go nie było?
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#852 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dzisiaj mam usg polowkowe, proszę o kciuki
![]() Już dawno tak się nie stresowalam.
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Albo coś przegapiłam, albo Misia się jeszcze dziś nie odezwała, mam nadzieję, że wszystko ok... Kiwi ten dzień będziecie jeszcze dłuuugo wspominać! Samych wspaniałości! |
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
O Matko ale robicie smaka
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-10-23 o 09:53 |
|
|
|
#855 |
|
Wtajemniczenie
|
moja ulubiona sałatka to seler naciowy, kurczak, szczypiorek i jak ktos lubi to zurawina
|
|
|
|
#856 |
|
Konto usunięte
|
Witam, witam,
ja 6 stronek mam do przeczytania. Moja nocka była słaba, bolały mnie kości na lewej rece, brzuch, budziłam się co godzine...OMG ! odwiozłam synka, zaraz bede robic fotki do kolekcji tygodniowej,bo dziś 19 zaczynam i chyba zalegne w lóżku, pogoda jakby na deszcz.. Kot mnie z rana wkurzył- normalnie nie mam siły juz do niego, ma swoj domek w kotłowni, a pcha sie dodomu, jak wywale go na dwór to mi po oknach skacze, jest błoto - brudzi okna,elewacje, drzwi ..Mąż zamontował takie druty, specjalne,na parapecie, które służą do tego aby ptaki na dachach nie siadali, to ten wyskakuje na najwyzsze okno o którym bym nawet nie pomyślała. ![]() Przestraszyłam się jak go dzisiaj w oknie nad zlewem w kuchni zobaczyłam. Dostał po ogonie i chyba się obraził bo nie widzę juz od 2 godz. ![]() otaka to historia z kociambrem
|
|
|
|
#857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-10-23 o 10:01 |
|
|
|
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
Polly czyli to był komplement od lekarza
![]() Kalina leci ten czas super a kiedy masz połówkowe?Dziewczyny a Wam gratulację 20 tyg.!!!
|
|
|
|
#860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie nie lubie kotów przez to ze sa takie "dzikie" pies to co innego ale w ogole nie wyobrazam sobie zwierzaka w domu moze dlatego ze nigdy nie było a mama szalała jak oparzona jak juz wszedł do domu pies znajomi zostawiaja czasem psa w mieszkaniu samoyed, ubrania pogryzione szafki podrapane buty tak z nudow chyba bym oszalała!
|
|
|
|
|
#861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko ja bez szczypiorku robię, za to z kukurydzą, a żurawina obowiązkowo i słonecznik podprażony
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że ta wersja brokuła mu zasmakuje. Mój mąż nie jest fanem brokułów, a tą sałatkę ubóstwia jak zresztą wszystkie inne sałatki bo on jest takim sałatkożercą
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosza , po południu, ok.18., lekarz mi jeszcze potwierdzi dokładną godzinę.
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej, skąd te wnioski? Jeśli jest coś innego, niż to, że zwracam się do niego (per dziecia) przez "on, jego itd" -> to muszę wyprowadzić z błędu, bo tak mi łatwiej, powiedzmy jest to bardziej bezosobowo. Bo gybym pisała "ONA" to by się wydało. Czekam na potwierdzenie w sobotę to się pochwalę, uwierzcie
![]() Chyba z tej okazji trzeba coś dobrego wciągnąc ![]() Cytat:
Następna wróżka, może kule sobie kupcie i kota, co? ![]() Aż tydzień(wiem, bez komentarza). Ale jak się jest z kimś cały czas, nigdy nie mieliśmy rozłąki, to trochę się tęskni noo.. O to co wyżej... Mój jest typowym facetem. Nie ruszy zielonego. Brokuł, fasolka, szpinak, warzywa to trucizna. Z warzyw to lubi frytki Kciuki, będzie dobrze!
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie że nie cytuje ale brak mi dzisiaj sił... Kolejna nieprzespana noc, nie wiem jak długo to zniosę, zwłaszcza że i mnie zaczynają łapać różne dziwne bóle. Zastanawiam się czy też gdzieś nerek nie przeziębiłam, bo boli najbardziej gdy muszę siku i właśnie w nocy
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
malinka ta sałatka z brokułem jest ekstra, miałam pisać o niej
ja na szybko robię też z drobnym makaronem (np gwiazdki, muszelki), puszka tuńczyka, papryka, kukurydza, ser w kosteczkę, łyżka majonezu i pół łyżki ostrego ketchupu -błyskawiczna albo por, seler, żurawina, ananas z puszki, kurczak, kukurydza, słonecznik +majonezNADIA mój kot też zakończył swoją kadencję w domu i pozostał mu garaż, już też mam dosyć nianczenia marudzącego zwierzaka . Podobnie jak Twój wszedzie zostawia mi brudne odciski łapek ![]() U mnie dzionek zaczął się sympatycznie bo odwołali mi zajęcia na uczelni tylko Tż pojechał po jogurt i przepadł ![]() My z Marcelątkiem zaczynamy dzisiaj 21 tydzień! Taaak szybciutko leci, wydaje mi się że niedawno robiłam test a to już za połową jesteśmy ![]() Mój małżonek wszystko co zielone uważa za paskudne, jedynym wyjątkiem jest rolada szpinakowa -zjada ja jak normalne ciasto
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-23 o 10:06 |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba dlatego ja też nie lubię zwierząt w domu. Brzydzę się nimi. Człowiek kupy nie powącha ani nie poliże, a zwierzęta a później przyjdzie taki zwierzak do domu i poliże mnie albo wytrze dupsko o dywan, kanapę nie mam nic przeciwko jeśli ktoś ma zwierzę w domu, w ogóle mi to nie przeszkadza o ile ten pies nie siedzi obok mnie przy stole tak jak to bywa u jednej naszej cioci zazwyczaj wychodzę od nich głodna Moim zdaniem pasuje prawie do wszystkich sałatek
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-10-23 o 10:03 |
|
|
|
|
#869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój zielone je, ale za brokułem właśnie nie przepada.. Cytat:
![]() Dziewczyny, materac jaki? Pianka? Kokos-pianka? Gryko-koko-pianka? zgłupiałam
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Zyje, ide Wam pisac co i jak na kompa tylko zwleje dup.ke z lozka.
Ja kupilam materac lateks plus kokos, 260 zl kosztowal ze znizka 208 zl. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

+
czas powinien byc jeden a nie co pól roku robienie w bambuko, szczegolnie nienawidziłam jak chodzilam na 6 do pracy a tu bach na letni.. tydzien jak zombie chodzilam wkurzona 
poza tym nasz czas byłby jesienny, więc wolę, że chociaż w lecie zyskujemy te godzinę w ciągu dnia. Ale jak się robi ciemno o 16 to jestem po prostu chora. I chyba dlatego nie lubię zimy, nie przez pogodę, bo ona bywa piękna, tylko przez to, że jasno jest od 9.00 do 16.00. No też mi dzień.
A zapomniałam z tego wszystkiego się zapytać czy mogłabym dostać. Ale to nic, najważniejsze, że słyszałam serduszko i widziałam moją kruszynkę
Czy to powietrze zaczęło być takie kaloryczne?
fajne towarzystwo masz na sali?

zazwyczaj wychodzę od nich głodna