Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-18, 22:29   #2071
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Rybkad a jak Ty kochana sie czujesz?
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 22:34   #2072
NadiaM
Raczkowanie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Co tu dużo mówić dziewczynki - przecież my też mamy Renault

Dobranoc
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 23:01   #2073
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Co tu dużo mówić dziewczynki - przecież my też mamy Renault

Dobranoc
Masz racje Nadius renowki sa fajne,chociaz my nasz sprzedalismy i zmienilismy na opla ale tego jeszcze tak nie wyprobowalismy ,chyba wywioze gdzies Tz i tym razem opla wyprobujemy

Dobranoc Nadius ja tez juz mykam bo jutro ciezki dzien,na 13 fryzjer,pozniej kosmetyczka i jeszcze trzeba sobie buciki na wesele kupic papa
Stary 2007-09-19, 08:10   #2074
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avialle Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Moja betka tak jak kasiuli ujemna.Od jutra zaczynam duphaston lyskac przez 10 dni.Jutro tez mamoperacje wiec 3majcie kciuki
buzkaczki i do czwartku

cześć dziewczynki

Dzisiaj raczej za dużo nie napiszę bo trzymam kciuki za Avialle- żeby wszystko poszło ok

Miłego dzionka
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 09:16   #2075
Orzeszek.1
Zadomowienie

Witajcie, byłam wczoraj u ginka żeby upewnić się że nie jestem w ciąży i wiecie co??? Byłam ostatnią jego pacjentką, zanim do niego przyszłam ten już wyjął plakietkę z drzwi, zdjął fartuch i gotował się do wyjścia (???), jak weszłąm do jego gabinetu to ten bardzo się zdziwił że jeszcze ktoś do niego czeka (!!!), a przyszłam na umówioną godzinę. No nic, weszłam, opowiedziałam mu co i jak, a ten stwierdził że skoro robiłam test to nie jestem w ciąży (!), chciałam żeby mnie zbadał dla pewności, a ten - że nie ma potrzeby skoro robiłam test, a w ogóle to złe pigułki biorę bo cilest to najgorsze zło itd i mi go nie przepisze i w ogóle zaleca wkładkę wewnątrzmaciczną. Niczego się nie dowiedziałam, straciłam tylko czas grrrr!!!
Stary 2007-09-19, 09:40   #2076
kasiasiar
Zakorzenienie

co za bezczelny typ z tego gina!!!!!!!!!!

Nie denerwuj się Orzeszku tylko jak najprędzej zmień lekarza bo co jak co ale na szacunek to każdy zasługuje A tym bardziej lekarz powinien wysłuchać, poradzić... Po prostu w głowie się nie mieści ... jak lekarz mógł tak postąpić!!
Stary 2007-09-19, 10:00   #2077
kachula27
Zakorzenienie

Orzeszku Kasiar dobrze mowi zmien gina bo tozto pewnie jakis konowal,jak nawet nie zbadal..pewnie do domu mu sie spieszylo albo do swojego prywatnego gabinetu i tam dopiero bedzie mily

A tam wogole to dzien dobry z rana,wlasnie wcinam sniadanko,pozniej lece do kosmetyczki i fryzjerki i chyba jeszcze dzis umowie sie na zrobienie tipsow

HEJ HEJ a co tutaj dzis tak cichutko?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 10:02   #2078
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
co za bezczelny typ z tego gina!!!!!!!!!!

Nie denerwuj się Orzeszku tylko jak najprędzej zmień lekarza bo co jak co ale na szacunek to każdy zasługuje A tym bardziej lekarz powinien wysłuchać, poradzić... Po prostu w głowie się nie mieści ... jak lekarz mógł tak postąpić!!
Naszczęście to nie był mój ginek, poszłam do pierwszego lepszego. Naczytałam się tyle o wkładkach że na pewno nie zdecyduję się na taką. Wolę malucha - jak określił pigułki ginek - "woli pani malucha (pigułki) od mercedesa (wkładka)?" A WOLĘ !
Stary 2007-09-19, 10:28   #2079
kachula27
Zakorzenienie

Rany jak trudno wkleic posta,cos mi wizaz sie dzis muli
Stary 2007-09-19, 10:39   #2080
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
My z Amelcia lecimy na żywioł i słuchamy przez głośniczki, oczywiście podśpiewując takie hiciorki jak :
Kołysanka dla okruszka
Fantazja
Bursztynek
Ogórek wąsaty
Kulfon
Laleczka z saskiej porcelany
Witaminki dla chłopczyka i dziewczynki
Idzie niebo itp.
kurcze, na prawde same hiciory z dziecinstwa, pamietam jak podspiewywalam puszka okruszka do szczotki do wlosow przed lustrem, hihi
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Witam z wieczorka dziewczynki,oswiadczam wszem i wobec ze Kachula ma tydzien urlopiku i bedzie tu z Wami czesciej przesiadywac hihi
A poza tym to niepotrzebnie robilam ta bete bo dzis na 100% sie utwierdzila,poszlam w pracy do lazienki i patrze a mnie @ nawiedzila,nawet n ie wiem kiedy przylazla,nic kompletnie nie czulam i nawet mnie nic nie boli...dziwna ta malpa ale dobrze ze jest juz nareszcie bo toz to przeciez mialam juz dzisiaj 40 dzien cylku,masakra!!!i jak tu teraz utrafic w te dni plodne? hehe dobre pytanie
Kachulka, ciesze sie, ze mozesz sobie troche odpoczac na urlopie, no i z nami bedziesz czesciej, a @ jest czasami taka podstepna i przychodzi niewyczuwalna, ale pomysl, ze niedlugo juz sobie pojdzie, a wtedy TZta w obroty, musicie przeciez opelka wyprobowac
Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Kina Ty tam się nie rozpędzaj z tym autem bo wiesz potem taka Olisia może zamieszkać w brzuszku A ty masz pracę pisać Nie no żartuję - to kiedy jakaś romantyczna wycieczka w ustronne miejsce
hihi, Nadius widze, ze Ty tez renia jezdzisz, jeszcze nie wiem kiedy sie wybierzemy na taka wycieczke, pewnie dopiero po weselu siostry, wiec musze jeszcze poczekac
Cytat:
Mowilam Wam dzis ze ide odebrac polecony tylko nie wiedzialam skad on moze byc no i juz wiem Z POLICJI!!!odebralam otworzylam a tam wezwanie w charakterze swiadka,zadzwonilam odrazu pod podany numer a kobieta mi mowi o co chodzi-w 2005 w wyborach ktos posluzyl sie moimi danymi i zlozyl podpis na jakiejs liscie kandydatow(ze niby popieram jakiegos PANA Słomke)bosheee nazwiska nigdy nie slyszalam podobno facet z Gliwic czy z tamtych okolic wiec kiedy i gdzie ja tam w 2005 roku?,na wybory nie chodze nigdy a tu ze niby kogos popieram???musze isc na policje i zweryfikowac czy to moje dane czy i czy to moj podpis,na dzien dzisiejszy wiem ze pewnie nie bedzie moj wiec po co mnie ciagaja ja nie wiem...

Kina kuruj sie kochana zeby chorobsko nie rozlozylo Cie na wesele siostry czasami,no i powiem Ci w tajemnicy ze tylnie siedzenia w Reni sa THE BEST!!!!!Tylko nikomu nie mow bo co sobie ludzie o mnie pomysla hihi
Kachula, no to niezla akcja z ta policja, mam nadzieje, ze sie wszystko szybciutko wyjasni
a ja tak zawsze mam, ze przed jakas impreza sie rozchoruje, przed weselem kuzynki bylo tak samo, dlatego siedze teraz w domu, mam nadzieje, ze mi przejdzie
Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Witajcie, byłam wczoraj u ginka żeby upewnić się że nie jestem w ciąży i wiecie co??? Byłam ostatnią jego pacjentką, zanim do niego przyszłam ten już wyjął plakietkę z drzwi, zdjął fartuch i gotował się do wyjścia (???), jak weszłąm do jego gabinetu to ten bardzo się zdziwił że jeszcze ktoś do niego czeka (!!!), a przyszłam na umówioną godzinę. No nic, weszłam, opowiedziałam mu co i jak, a ten stwierdził że skoro robiłam test to nie jestem w ciąży (!), chciałam żeby mnie zbadał dla pewności, a ten - że nie ma potrzeby skoro robiłam test, a w ogóle to złe pigułki biorę bo cilest to najgorsze zło itd i mi go nie przepisze i w ogóle zaleca wkładkę wewnątrzmaciczną. Niczego się nie dowiedziałam, straciłam tylko czas grrrr!!!
Orzeszku, no to niezly dran z tego gina, jak mozna tak powiedziec do pacjentki, widac od razu, ze juz mu nie zalezalo by Ci pomoc, tylko aby jak najszybciej pojsc do domu, no i jeszcze z ta wkladka, pewnie sam by chcial ja Ci zalozyc w swoim przywatnym gabinecie i oskubac Cie na gruba kase, co za palant, takich to z daleka omijac

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 10:39   #2081
kasiasiar
Zakorzenienie

Orzeszek.1
Naszczęście to nie był mój ginek, poszłam do pierwszego lepszego. Naczytałam się tyle o wkładkach że na pewno nie zdecyduję się na taką. Wolę malucha - jak określił pigułki ginek - "woli pani malucha (pigułki) od mercedesa (wkładka)?" A WOLĘ !

Ale z tego gina to dziwny typek Ja tam się na wkładkach nie znam ale uważam, że dobrze robisz, że trzymasz się swojej decyzji. Przecież Ty najlepiej znasz swoje ciało

kachula27

Rany jak trudno wkleic posta,cos mi wizaz sie dzis muli Mi

Mi też mulił ale teraz jest już ok

TZ wyjechał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 10:45   #2082
Orzeszek.1
Zadomowienie

Oooo, czyli nie tylko mi krzaczy się internet...
kasiasiar na długo wyjechał Twój TZ???
Stary 2007-09-19, 11:03   #2083
kasiasiar
Zakorzenienie

W sumie to nie na długo...w sobotę wraca

Tylko mam jakieś złe przeczucia co do tego powrotu- bo mu nie potwierdzili jeszcze rezerwacji na prom Niby mają na to 24h. W ogóle ten wyjazd to tak na wariata Wczoraj się dowiedział, ze musi jechać
Stary 2007-09-19, 11:11   #2084
kachula27
Zakorzenienie

Ok Kinus,przeslij pozniej,ja zmykam bo lece do kosmetyczki(dobrze ze mam ja 200m od domu i do fryzjera tez 200 m tylko ze w inna strone,ale sie nachodze hihi,przybede pozniej no chyba ze umowie sie z dziewczyna od tipsow to bede pozno bo zanim wtedy cos napisze na klawiaturze to pol dnia minie hehe lece papa
Stary 2007-09-19, 11:12   #2085
kachula27
Zakorzenienie

oooo juz necik dziala ladnie
Stary 2007-09-19, 11:15   #2086
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ok Kinus,przeslij pozniej,ja zmykam bo lece do kosmetyczki(dobrze ze mam ja 200m od domu i do fryzjera tez 200 m tylko ze w inna strone,ale sie nachodze hihi,przybede pozniej no chyba ze umowie sie z dziewczyna od tipsow to bede pozno bo zanim wtedy cos napisze na klawiaturze to pol dnia minie hehe lece papa
to do zobaczenia Kachulko

Mąż i żona...
Stary 2007-09-19, 13:08   #2087
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

Kachula
, zycze ci udanego wypoczynku, ja tez jakos jak nie biore tabsow to jem za dwoch, matko tylko nie to...

Kina, kuruj sie kochana bo do wesela musi sie zagoic

Ja w poniedzialek bylam przemeczona, zle sie czulam po powrocie z Polski, ale powoli dochodze do siebie, za to wiadomo, emocje i stres jakies sa, choc ukryte i chodze ja nakrecona

pozdrawiam was
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 14:12   #2088
mezatka07
Zakorzenienie

czesc dziewuszki
prawdopodobnie pojade jednak do Polski na badania i ten zabieg, napisze wszystko cioci niech sie dowie co ile kosztuje, bo szkoda mi tutaj marnowac kasy ok 500zl na samo usg plus badanie, hormony strasznie duzo by mnie wyniosly, tam tez porobie prywatnie ale wiecej za ta sama kase i z zaufanym lekarzem
Ray- a tej dwuroznej macicy to mi nigdy wczesniej nie wykryli na usg, podobno jest bardzo ciezko to zobaczyc, na badaniu ginekologicznym lekarz powiedzial tylko, ze mala ta macica, ale ze juz mniejsze swiat widzial i ze kobiety duze zdrowe dzieci rodzily, pozniej troche sie zaniepokoilam tym i poszlam tutaj prywatnie do polskiej gin i po badaniu gin i usg powiedziala, ze moja macica jest prawidlowej wielkosci- ani za mala ani za duza, ze wszystkie narzady kobiece wewnetrzne sa dobrej wielkosci i nie ma sie do czego przyczepic, nawet gdyby chciala to nie ma

ja sobie tak was podczytuje i nie chce mi sie cos pisac

najbardziej to sie smieje z reni, ze wszystie maja i uzywaja
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 14:21   #2089
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Hej dziewczynki.
ja mam dzisiaj humorek smutaskowy.
Siedzę sama w domciu.
Cały dzień probuje dodzwonic się do dziekanatu i nic z tego nie wychodzi panie..... poprostu nie odbieraja albo odkladaja sluchawkę.

Mam pytanie, znacie moze jakiś ciekawy przepis na salatkę ?
mam ochotę zrobic cos prostego i pysznego
czekam na propozycje
Stary 2007-09-19, 14:31   #2090
kasiasiar
Zakorzenienie

a może być z tuńczykiem?Najprostsza i najszybsza na świecie(puszka tuńczyka, puszka kukurydzy, pora lub cebula, majonez, sól pieprz)
lub grecka- sałata lodowa, pomidor, cebula, ogórek zielony, oliwki(ja nie przepadam więc robię bez), feta, olej, przyprawy, ocet winny.
To moje ulubione z tych szybkich
Stary 2007-09-19, 14:32   #2091
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kina, kuruj sie kochana bo do wesela musi sie zagoic

Ja w poniedzialek bylam przemeczona, zle sie czulam po powrocie z Polski, ale powoli dochodze do siebie, za to wiadomo, emocje i stres jakies sa, choc ukryte i chodze ja nakrecona
Madziu, bede sie kurowac, obym tylko goraczki nie miala to bedzie db
nie dziwie Ci sie, ze sie stresujesz, tak chyba kazdy ma przed slubem, widze po mojej siostrze i szwagrze
Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki
prawdopodobnie pojade jednak do Polski na badania i ten zabieg, napisze wszystko cioci niech sie dowie co ile kosztuje, bo szkoda mi tutaj marnowac kasy ok 500zl na samo usg plus badanie, hormony strasznie duzo by mnie wyniosly, tam tez porobie prywatnie ale wiecej za ta sama kase i z zaufanym lekarzem
Ray- a tej dwuroznej macicy to mi nigdy wczesniej nie wykryli na usg, podobno jest bardzo ciezko to zobaczyc, na badaniu ginekologicznym lekarz powiedzial tylko, ze mala ta macica, ale ze juz mniejsze swiat widzial i ze kobiety duze zdrowe dzieci rodzily, pozniej troche sie zaniepokoilam tym i poszlam tutaj prywatnie do polskiej gin i po badaniu gin i usg powiedziala, ze moja macica jest prawidlowej wielkosci- ani za mala ani za duza, ze wszystkie narzady kobiece wewnetrzne sa dobrej wielkosci i nie ma sie do czego przyczepic, nawet gdyby chciala to nie ma

ja sobie tak was podczytuje i nie chce mi sie cos pisac

najbardziej to sie smieje z reni, ze wszystie maja i uzywaja
Asiu, jesli tak bedzie dla Ciebie lepiej to poewnie, pojedz do Polski i zrob wszystkie potrzebne badania
no widzisz jak to sie uzytkownicy reni na wateczku ujawnili, moze jakis klub zalozymy
Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki.
ja mam dzisiaj humorek smutaskowy.
Siedzę sama w domciu.
Cały dzień probuje dodzwonic się do dziekanatu i nic z tego nie wychodzi panie..... poprostu nie odbieraja albo odkladaja sluchawkę.

Mam pytanie, znacie moze jakiś ciekawy przepis na salatkę ?
mam ochotę zrobic cos prostego i pysznego
czekam na propozycje
Karolinko nie smutaj sie, bo dzidzia tez smutna bedzie, no niestety nie znam zadneo przepisu, ale pewnie w internecie cos ciekawego znajdziesz

zycze Wam milego dzionka

Mąż i żona...
Stary 2007-09-19, 14:37   #2092
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cytat:
a może być z tuńczykiem?Najprostsza i najszybsza na świecie(puszka tuńczyka, puszka kukurydzy, pora lub cebula, majonez, sól pieprz)
lub grecka- sałata lodowa, pomidor, cebula, ogórek zielony, oliwki(ja nie przepadam więc robię bez), feta, olej, przyprawy, ocet winny.
To moje ulubione z tych szybkich
Dziekuję. Z tuńczykiem odpada bo dosyc często ja robie ale ta grecka to paluszki lizac.

Kinuś humorek wróci jak brzusio dostanie sałatki
Buziaczki
Stary 2007-09-19, 15:00   #2093
Mijalea
Zakorzenienie

Ja22, ja zawsze zgapiam przepisy ze stron, nie chce podawac zeby raklamy nie bylo, ale zazwyczaj wpisuje w wyszukiwarke nazwe dania albo po prostu "salatki" i wyskocza ci strony kulinarne
powodzenia

dodam, ze ja najbardziej lubie najprostsza salatke mojego taty, czyli pomidor, ogorek, cebulka i smietana, no i piperz i sol, jak bylam mala to ja uwilebialam i zawsze na koniec spijalam soczek z pomidorka z miseczki
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 15:06   #2094
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość

dodam, ze ja najbardziej lubie najprostsza salatke mojego taty, czyli pomidor, ogorek, cebulka i smietana, no i piperz i sol, jak bylam mala to ja uwilebialam i zawsze na koniec spijalam soczek z pomidorka z miseczki

ja też, ja też
Stary 2007-09-19, 15:14   #2095
mezatka07
Zakorzenienie

a ja najbardziej lubie tez taka zwykla salatke- ogoreczek cieniutko w plastereczki, rzodkieweczka tak samo, szczypiorek, sol i smietana........
pycha........... jak jest salata to jeszcze najlepiej jest jej troche dodac- jest to najlepsza salatka na swiecie

a tutaj z kolega robilismy jeszcze cos pysznego, prostego heheh on jest kucharzem i czasem cos na szybko nam sie zdarza- to chyba surowka sie nazywa
ogoreczek kiszony pokrojony w malusienka kosteczke, cebulka tez malutka kosteczka, sol, pieprz i troche oleju/oliwy boska salatka do mieska z ziemniaczkami mezczyzni taka uwielbiaja- o tak jakby ktoras z pan pomyslala o swoim ukochanym
Stary 2007-09-19, 15:24   #2096
kasiasiar
Zakorzenienie

moja babcia robiła podobną-my ją nazywamy wiosenną:sałata, rzodkiewka,ogórek, jajka na twardo, szczypiorek, śmietana, majonez, przyprawy-pyyychaaa

jak ja robię sałatki to zwykle improwizuję.Do bazy z sałaty lodowej, ogórka i pomidorów dorzucam co mam "pod ręką"np żółty ser, szynkę, paprykę, puieczarki z zalewy itp
Stary 2007-09-19, 15:38   #2097
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczynki ale zescie narobily smaka na salatki wiec az ugotowalam sobie kalafior i wcinam

Ja tez uwielbiam takie najprostsze a juz najlepsza jest sama z pomidora z cebulka i smietana...mniam mniam pycha a pozniej nasaczam chleb w tej smietanie co zostala i zajadam sie nia

Ja juz po fryzjerze,nareszcie moje wlosy nabraly jakiegos ksztaltu,nagadalam sie z moja fryzjerka za wszystkie czasy
Stary 2007-09-19, 16:19   #2098
kasiasiar
Zakorzenienie

Ach z tym jedzeniem to same problemy. Dzisiaj postanowiła, że ponieważ wkrótce zima a ja zimą strasznie przybieram na wadze(bo ciągle tylko śpię albo jem gł słodycze :| )to już teraz zacznę ograniczać spożycie słodkiego. tylko pięć sekund po podjęciu tej decyzji oczywiście naszła mnie taka wieeelkaaaaaaaa ochota na słodkie, że zjadłam czekoladę I to tyle jeśli chodzi o jedzenie i moją silną wolę.

Ale moze od jutra się uda
Stary 2007-09-19, 16:48   #2099
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Ach z tym jedzeniem to same problemy. Dzisiaj postanowiła, że ponieważ wkrótce zima a ja zimą strasznie przybieram na wadze(bo ciągle tylko śpię albo jem gł słodycze :| )to już teraz zacznę ograniczać spożycie słodkiego. tylko pięć sekund po podjęciu tej decyzji oczywiście naszła mnie taka wieeelkaaaaaaaa ochota na słodkie, że zjadłam czekoladę I to tyle jeśli chodzi o jedzenie i moją silną wolę.

Ale moze od jutra się uda
Kasia wez mi nie mow, sama jem wlasnie czekolade i az sie glupio poczulam jak to napisalas

w ciazy odrzucalo mnie od slodkiego- i to byl plus!! slodycze w tym czasie mogly dla mnie nie istniec, zadnych zachcianek nie mialam!!
i na inne rzeczy tez najchetniej to nic bym nie jadla, pilabym tylko herbatke

niedlugo zwariuje od tego myslenia juz sama nie wiem........... nie wiem czy nie powinnam sie poprostu skontaktowac z lekarzem, wziasc sie za zdrowy tryb zycia, zaczac sie starac po nowym roku i od samego poczatku brac leki na podtrzymanie, sprawdzic ewentualnie hormony tutaj na miejscu, dodatkowo przyjmowac magnez w razie skurczow macicy.............
przeciez tyle kobiet nawet nie wie ze maja jakies wady macicy i innych rzeczy i jakos rodza dzieciaczki a u mnie ta wada moze byc tak niewielka ze nie powodowac nic........ poza tym jest tyle biednych dziewczyn, ktore nigdy w zyciu by nie pomyslaly o jakichs badaniach, zabiegach, wizytach u lekarza-poprostu nie maja na to pieniedzy! a dzieci maja, czasem zupelnie przypadkowo........ i nie wierze, ze zadna z tych osob, ktorych nawet nie stac na te wszystkie wizyty i badania nie ma np takich problemow jak ja!! przeciez normalnie zaszlam w ciaze, dziecko zagniezdzilo sie w macicy a nie np jajowodzie, nie bylo zadnego pustego jaja plodowego, serduszko bilo, beta przyrastala wzorowo....
moze zrobie te hormony, badanie nasienia, sprawdze czy nie ma zrostow po lyzeczkowaniu.. przygotuje potrzebne leki- i do roboty!
co wy na to?

a Kachulka czy mozesz mi powiedziec czy Ty mialas moze zabieg lyzeczkowania?
Stary 2007-09-19, 16:52   #2100
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Wpadam na chwileczkę. dzieki dziewczyny za przepisy spisze sobie.
ja zdecydowałam się na sałatke z makaronem (taki malusi) ogóreczek, czosnek, oregano, jajeczka i kukurydza.
Na deserek piekę karpatkę.
Zmykam do roboty pa pa buziaki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości