Mamusie grudniowe 2015 cz.8 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-23, 23:13   #2101
acapella
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8

Mojego małego ruchy też bolesne, nieraz aż podskoczę, bo mnie z zaskoczenia bierze

Piłka super sprawa, też zamówiłam parę miesięcy temu i jak mnie bolą plecy to zasiadam, nieraz pomaga :P

Co do tej wagi to u mnie przy wyniku zawsze jest +- ileś, ale różne są to wartości, nie takie same za każdym razem np. 300 g.

My byśmy chcieli też jako prezenty głównie książki, jeśli będzie ktoś pytać oczywiście. Mam nadzieję, że nie zostaniemy zasypani chińszczyzną, ubranka też wolimy sami wybierać, pieluchy będą wielorazowe...

Dolinka, Benita TŻ ostatnio mnie zapytał czemu lustro przestawione A stało naprzeciwko łóżka z mojej strony i nie mogłam na siebie patrzeć jak powoli się gramolę z niego z tym nadmiarem tkanek
I wstawiam zdjęcie mojego brzucha 34t3d za 4 dni 9 miesiąc!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 34t3d (2).jpg (99,2 KB, 23 załadowań)
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 23:16   #2102
arisah
Raczkowanie

U mnie mała ostatnio wieczorami też dziwy wyprawia, tak mocno coś wtpycha że wygląda to tak jakby brzuch zaraz miał pęknąć w tym miejscu, trochę jak w filmach sci fi
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-23, 23:25   #2103
rudaska
Zakorzenienie

Acapella ja się po raz kolejny pytam, gdzie tam się ta twoja dzidzia mieści?!? 9 miesiąc już
Stary 2015-10-24, 00:19   #2104
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
ramki powieszone UWAGA CHWALE SIE

UPrzedam pytania - zdjecia powolutku beda tam ladowac
Bo jak teraz wrzuce wszedzie to zaraz jak sie maly urodzi to bede zmieniac hehhee
wow wow wow! rewelacyjnie to wygląda!!!

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Co do zabawek to prawda, ale np mój chrzesniak czy męża to tyle mają te dzieci zabawek od rodziny, znajomych i rodziców nakupione ze w pokoju wszystko zalega, a oni nawet nie potrafią sie nimi bawić. Pocieszy sie chwilę a potem rzuca w kąt. Powiedzialam więc ze koniec, nie kupuje więcej drogich zabawek. Staram.sie książki wybierać i jakieś praktyczne rzeczy. Taki świat, ze za dużo dzieci tego mają a reklamy kuszą je by wyciągać kasę na nowe bajery.

Też nie szanują zabawek dzieci, taki czas. Kompy, komórki u 4 latków, a na dworze w lecie jak po Czarnobylu, nie widać żeby ktoś sie na powietrzu bawił.
tak, dzieci są teraz jakoś tak nakręcane przez te reklamy czy nie wiem co że niby marzą o jakiejś zabawce ale jak tylko już ją zdobędą to leci w kąt a one i tak dalej siedzą przed komputerem/tabletem. Mój narazie mały ale już się zastanawiam czy uda mi się zachęcić go do innych aktywności niż tylko tv i gry
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 01:46   #2105
Aartaa
Raczkowanie

SYLWOHA, taki dobry diabetolog mój, co na priv czasem chodzę, on sam ma cukrzyce i jest za☠☠☠istym lekarzem to mówi, ze po ok 3h cukier powinien nyc 70-90, w naszym przypadku dobrze, jak przed 100.

Choc wiem, ze co lekarz to norma sie waha ... Do D z ta cukrzyca:///

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Aha, milsza mierzyć po 1,5h; choc znowu, co lekarz to fantazja czasowa... No chodzi o tendencje i ogólne wyniki jednak.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

ANDRIUSZKA, tak, ja pisałam o zbawiennym pobudzania piersi laktatorem przed przystawieniem szczegolnie w pierwszych dobrach życia, zanim sie współpraca nie unormuje

Mi Starszego oceniali na prawie 4500g, przywitał sie z 3780g... To było kilka pomiarów przez dobrego szpitalnego lekarza na ich super sprzęcie:/ ale niektórzy sami przyznają, ze szczegolnie przy skrajnych wagach mocno sie myla. Mysle, ze co bedzie to dopiero sie widzi po przytuleniu))
Aartaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 02:58   #2106
syylwuska
Zakorzenienie

ADKA zyebiscie te ramki wyglądają, myślałam, że to fota z neta

Z tą pula to tylko chyba bokiem tak wygląda, nie przesadzaj

ACAPELLA no Twój brzuszek to na prawdę malutki! Gdzie Ci się Twój lokator mieści to ja nie wiem

Boże Dziewczyny od 2 godzin nie śpię, bo plecy mnie tak napier.dalaja że w życiu nie miałam takie bólu, nie mogę się położyć, nawet siedzieć bez oparcia mi złe, tylko kołysze się z boku na bok, nie mam pojęcia co to takiego ;(;( to chyba nie kręgosłup, bo nie boli mnie pośrodku tylko od tyłka boki pleców aż po płuca ;(

Nie wiem co mam robic, bo Tz rano wstaje na polowanie i nie chce go budzić, ale ja nie mam co ze sobą zrobić tak mnie boli ;(

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-10-24 o 02:59
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 04:26   #2107
halwaya
Zakorzenienie

Nadrobilam

Wczoraj większość dnia neta nie bylo i wisielismy na telefonie z obsługą klienta, by to naprawiali. Czasami ciężko bylo sie dogadać, bo po drugiej stronie ZAWSZE silny akcent hinduski. Anyway.. nasz dostawca neta w środę został zaatakowany przez cyber przestępców i ponoc wyciekły dane :/ jak mi sczyszcza konto bankowe to bedziecie dosylac mi paczki? Do ataku przyznali się ponoc ryscy terorrysci z IS.

Moja waga dziecka z USG to 2,35kg w ukończonym 34tc czyli w normie.

Adka super te ramki wyglądaja. Napisalabym inny epitet, ale by mnie ocenzurowano naprawdę masz gust. U mnie w salonie wiszą 3 obrazy Klimta - zrobiłam z nich tzw canvas pictures w wersji czarno-białej bo salon w szarości. Ramki planuje kiedyś w przedpokoju walnąć wzdłuż schodów. Ale ty masz takie cudne, że tylko w salonie warto wieszać.

Co do luster to ja mam w sypialni wbudowana szafę na półtorej ściany i ona cala jest w lustrze. Jak leze, wstane czy siedze widze siebie non stop. Masakra.

Też spac nie moge.. a spalam tylko 4h. Muszę się zmusić, bo jutro busy dzien. Cieszę się ogromnie na wolne. Może teraz uda mi się na spokojnie przygotować do porodu. Psychicznie. Jutro będzie juz moj ojciec to i starsza wnuczka się zajmie. Czekają mnie prawdziwe wakacje przez te ostatnie tygodnie. ))

Sylwuska - współczuję bólu. Mi skurcze porodowe promieniowaly na plecy wlasnie i to czułam tak jak opisujesz. Tylko to ewidentnie bylo falowe nie jednostajne. Może dziecko uciska na nerw? Wez dwa apapy i moze dasz radę spac?

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2015-10-24 o 04:30
halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 06:09   #2108
syylwuska
Zakorzenienie

HALWAYA Twoja Dziewczynka już spora

Rozumiem że Internet juz zrobiony?

Fajnie, ze będziesz już miała tata do pomocy i w koncu posiedzisz w domu o z nami

Spałam pół godziny, teraz robiłam Tz śniadanie i pojechał na polowanie, więc się położyłam, może będę dała radę usnąć ;/ najgorsze jest to, ze nie wiem od czego i takiego bólu pleców nigdy nie miałam, martwi mnie to bo nie mogę leżeć, siedzieć ani stac, teraz normalnie aż nogi mnie kreca jak leżę ;( po 3 wypilam chyba z 1l wody, Bo coś myślę, że to mogą być nerki i piasek, kamień zalegajacy? Bo i te szczawiany w moczu mi wyszły, ale gin mówi, że w moczu mam krysztalki że zagęszczam mocz i tyle, nie powiedział, że to coś złego, mimo że o to pytałam ;( potem co 5 min chodziłam 3 razy siku, no aż bolało tak,mi się chciało i nie wiem czy usnelam ze zmęczenia czy trochę mi przeszło, ale boli dalej. Tylko co i od czego???

Ktoś miał kiedyś takie bole??

Wczoraj brałam na raz 2 tabletki bo głowa bardzo mnie bolała, przeszło,i,nie chce już teraz znowu brać, poza tym zastanawiam się czy na taki ból w ogóle by pomogło...

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-10-24 o 06:11
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 07:24   #2109
SweetViolet
Zadomowienie

Hej! Nie odzywałam się od jakiegoś czasu, bo moja psychika trochę siadła po tych wynikach. Na dodatek pogoda nie sprzyjała, więc większość czasu przespałam, albo po prostu przeleżałam z książką w ręku. Oczywiście raz na jakiś czas siadam i was nadrabiam, więc jestem w miarę na bieżąco. Swędzenie momentami jest prawie nie do wytrzymania, najgorzej jak wchodzi na szyję i twarz. Ale na szczęście nie swędzi non-stop, są dni, kiedy tylko czasami się podrapię.
Wizytę mam 4 listopada, przed wizytą będę robić wyniki i pewnie do samych wyników będę się stresować. Ale na szczęście za trzy tygodnie zacznę 36 tydzień i będziemy już praktycznie na finiszu.

Śliczne wasze brzuszki Niektóre takie maleńkie. Mój jest ogromny, a jak siedzę to Młody kopie zawzięcie po żebrach.
Co do porodu, to ja wychodzę z założenia, że jak ma być tak będzie i lepiej nie nastawiać się negatywnie, bo wtedy na siłę możemy szukać czegoś, co nam pasować nie będzie. Na razie mam dobre przeczucia co do całego procesu. Panikować pewnie będę jak już się zacznie A może wtedy właśnie ogarnie mnie błogi spokój, że to już?

Gratuluję też udanych wizyt i trzymam kciuki, żeby kolejne też obfitowały w dobre wiadomości

Miłego weekendu!

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 07:25   #2110
halwaya
Zakorzenienie

O kurcze Sylwuska nie brzmi to dobrze. Może warto pojechać to sprawdzić na IP jak masz z kim... Skoro ból nie daje ci spac i normalnie funkcjonować to nie jest takie nic..

Stary 2015-10-24, 07:42   #2111
Aartaa
Raczkowanie

ADKA dołączam sie do komplementów, ze efekt cuuudny!

SYLWUSKA jakies 15 lat temu miałam bol w plecach nie do wytrzymania, męczylam sie ok 2 tyg próbując masażu, zjadłam pol apteki, a i tak np po 4 przeciwbolach naraz łzy mi leciały, a to do mnie nie podobne takie reakcje na bol... W końcu poszłam do rodzinnego, bo stwierdziłam, ze to widocznie nie przelewki i sama nie dam rady. I był to 'głupi' piasek w nerkach, nie wiem czy to wychodzi w badaniu, dr stwierdził objawowo. Dała taka słynna masc ziołowy do rozpuszczania w widzie, na F chyba, juz po pol dnia było lepiej, a po 3 byłam jak nowa. I plulam sobie w brodę, dlaczego tak długo czekałam, ledwo funkcjonując, nie spiąc.

Oczywiscie, u Ciebie moze byc co innego, niekoniecznie poważnego, niech strach Cię nie zatrzymuje!!!! Jak mówi HALAWAYA, moze po prostu nie zwlekaj. Albo Ci pomogą i odetchniesz, albo to po prostu naprawde wymaga interwencji.

Dobrego dnia i weekendu Wam wszystkim!
Aartaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 07:42   #2112
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Sweet trzymaj się tam, powoli u zaczynają się doły u nas, chyba mamy już dość. Ja mam radochę, bo skręcamy meble, układam wszystko, mam do pomalowania łóżeczko, więc ciągle coś robię, myślę że jak już siądę na i będę czekać na poród to też mnie dopadnie...

Sylwuska ten ból faktycznie nie wygląda dobrze...

Ja zaraz zjem śniadanie, włączę pralkę i biorę się za żelazko, póki wydaje mi się, że mi się chce

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 07:44   #2113
sylwoha
Zakorzenienie

Sylwuska napisz do gina, moze sie odezwie.
A moze uda sie dodzwonic?

SweetViolet- hmm, ale czekaj Ty robilas proby
Watrobowe? Mnie podsweduje skora, wiem ze moja mame strasznie swedziala w ciazy ze mna i jezeli nawet byla to cholestaza
Koedys nikt tego nie badal i mi nic nie jest

Witam sie w 36 tc z cukrem na czczo 105 kurde mol
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 07:46   #2114
gumisiowa_
Raczkowanie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Spałam pół godziny, teraz robiłam Tz śniadanie i pojechał na polowanie, więc się położyłam, może będę dała radę usnąć ;/ najgorsze jest to, ze nie wiem od czego i takiego bólu pleców nigdy nie miałam, martwi mnie to bo nie mogę leżeć, siedzieć ani stac, teraz normalnie aż nogi mnie kreca jak leżę ;( po 3 wypilam chyba z 1l wody, Bo coś myślę, że to mogą być nerki i piasek, kamień zalegajacy? Bo i te szczawiany w moczu mi wyszły, ale gin mówi, że w moczu mam krysztalki że zagęszczam mocz i tyle, nie powiedział, że to coś złego, mimo że o to pytałam ;( potem co 5 min chodziłam 3 razy siku, no aż bolało tak,mi się chciało i nie wiem czy usnelam ze zmęczenia czy trochę mi przeszło, ale boli dalej. Tylko co i od czego???

Ktoś miał kiedyś takie bole??

Wczoraj brałam na raz 2 tabletki bo głowa bardzo mnie bolała, przeszło,i,nie chce już teraz znowu brać, poza tym zastanawiam się czy na taki ból w ogóle by pomogło...

Lekarzem nie jestem, ale przeszłam w ciąży kolki nerkowe i (podobno, bo wg mnie to był ucisk małego) zapalenie korzonków powiem tak, bolało jak cholera, w przypadku nerek właśnie nie mogłam znaleźć sobie miejsca, a z nogami to nie wiedziałam co zrobić podobno malutki uciskał na moczowod lub oba i był to zastój moczu, więc brałam dwie nospy i piłam dużo wody, czasem browarek bezalk i sikalam co 5 min po troszkę, ale po godzinie, dwóch czułam ulgę, trzymało mnie chyba trzy dni (ale nie non stop, tylko z przewami) mój lekarz mówił, że w razie bardzo mocnego bólu mam jechac na ip. W przypadku korzonkow ból był inny, umiejscowony po prawej stronie kości krzyżowej, przeszywajacy, ostry, jakby mi ktoś szpilą lub nożyczkami grzebał , każdy mój ruch powodował ostry ból, tak samo nacisk na prawą stopę podczas chodzenia, bywały momenty, że w ogole nie chodziłam ale na pocieszenie też trwało to jakieś 3 dni, później coraz mniej mam nadzieję, że przygotowało mnie to w pewnym stopniu do porodu
Kochana współczuję bólu jeśli bardzo mocno boli, jedź na ip.
gumisiowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 07:47   #2115
halwaya
Zakorzenienie

A wiecie.. wczoraj tak zgrzeszylam na śniadanie... Zjadłam dwa kawalki sernika i do tego wypilam Inke karmelowa. Cukier w normie! Szok!

Stary 2015-10-24, 07:49   #2116
0enedue
Zadomowienie

Dzień dobry

Rudaska myśmy ostatnio kupowali zabawkę dla 1.5r dziecka i wiem o czym mówisz z tymi cenami :/:/

Dolinka Buli to moje love miałam kiedyś go na VHS

Sylwuska jedz na IP ...

Zwiozlam od mamy ubrania te najmniejsze i jak zacznę prac .. tylko jeszcze tz musze namówić na nowe żelazko ..

U nas w weekend znów food trucki i jedziemy później na truskawki w czekoladzie

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 08:03   #2117
czubasek20
Zakorzenienie

Hej
Witam sie z busa. Trzesie jak.nie wiem a maly nawala, chyba mu sie podoba.
Tz mnie zapakowal z rana i byle do 18 a pozniej na babski wieczor

sylwuska jedz na ip. Ja tak mialam z Hania. Bol nie do wytrzymania myslalam ze rodze a to piasek schodzil. Dadza Ci cos rozkurczowego bo taki bol moze skurcze wywolac.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 08:16   #2118
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

No właśnie ja nie mogę zrozumieć tych cukrów. Tez tak mam ze jak grzesze coś podjem to cukier wcale nie jest duży. Poza tym mówiłam wam ze hemoglobine glikowana która daje najlepszy obraz cukrzycy mam ok co na logikę biorąc powinno być źle. Aj tam to pomówienia z tymi cukrzycami.

Mój mały dziś kaszle ale gorączki w nocy nie miał a teraz śpiewa sobie i nie da pospać ani chwili już. Ciągle gada sam ze sobą, pyta o coś no buzia mu się nie zamyka.
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 08:28   #2119
sylwoha
Zakorzenienie

Wojniann a ta hemoglobina to lepiej zrobic niz krzywa? Bo wolalabym

A to bardzo chory twoj maly :p
Stary 2015-10-24, 08:33   #2120
halwaya
Zakorzenienie

Zwloke się z łóżka. Tz pojechał po tatę na lotnisko to ja może tu ogarne trochę. Wczoraj mi się nie chciało specjalnie sprzątac. Córka ma za niedługo urodziny a ja nie mam pomysłu na prezent. To tak apropos waszych wcześniejszych rozmów. Zabawek ma dużo a i tak bawi się kilkoma. Myslalam o rowerku, ale na zimę to bez sensu.. Książeczek ma multum.

Stary 2015-10-24, 08:39   #2121
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Mam pylek ale jskos sie nie potrafie przyzwyczaic do jego smaku. Mozna go z czyms laczyc zeby byl bardziej zjadliwy ? Probowalam dodawac do owsianki ale czulam tylko smak pylku :/
Dlatego zalewałam go małą ilością wody, 1/5-1/4 szklanki, żeby dało się to wypić jednym łykiem. Po jakimś czasie przyzwyczaiłam się do smaku. TŻ dodawał miodu przed wypiciem. Ja próbowałam jeść np z jogurtem ale wtedy się nie rozpuszczał, trzeba by było go mielić a mi się nie chciało
Stary 2015-10-24, 08:45   #2122
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Witam sie w 36 tc z cukrem na czczo 105 kurde mol
36?? :gratulacje! Mały na pewno nie będzie wczesniakiem

Sylwuska tak jak dziewczyny piszą-jedz na IP. Moja koleżanka miała ostatnio taki ból (najpierw bolały ją tylko plecy, a potem tak bolało, że nie mogła oddychać) i okazało się, że to kamień w woreczku żółciowym. Ją bolało u góry pleców, a skoro Ciebie boli od samego tyłka, to może faktycznie to piasek w nerkach..
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 08:57   #2123
Fionka_31
Zakorzenienie

Dzień dobry. Pospalam. Moze nie aż tak jak tego chciała ale czuje sie ok.

Tz pojechał kopać działkę a ja będę przygotowywala sypialnie na przyjazd ekipy z zabudowa

Cieszę sie jak dziecko. W końcu będę mogla zacząć prac i układać i znikną te sterty siatek

Halwaya no to urlop na całego ci się zaczyna.

Ja juz swój odliczam. Jeszcze 14 dni roboczych

Sylwuska kurczę nie dobrze ze tak boli. Jedz na ip

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

35 tydzień! Powoli kończymy 8 mc.

Jedna z aplikacji pokazuje mi ze mala jest wielkości Kłębiana kątowatego haha cokolwiek to znaczy

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 09:13   #2124
adka_19
Wtajemniczenie

Dzień dorby nie chce mi się wstawaaac jeszcze paaaaadaaaa.

Dziękuję benita
Sylwuska dziękuję również
Taka dumna z siebie jestem że szok !

Sylwuska a to nie okolice nerek cie bolą?

Halwaya jeśli powiesz mi że tak szybko wywalczylas z talktalk to klaniam się nisko !!
Ja myślałam o przedpokoju wzdłuż schodów ale nie mam schodów heheh to kiedyś udało mi się całe pudło dorwać na car boot. Pomalowana i jest

Sylwoha już 36tc?

Czubasek spokojnej podróży

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 09:21   #2125
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
na Was tez działają te spoty wyborcze jak płachta na byka ? dobrze ze cisza się zbliza bo bym zwariowała
Mam to samo

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Jasne, ja też na pewno bym je zrobiła, nie napisałam tego, żeby Cię odwieść od,tego, tylko bardziej zapewnić i pocieszyć, ze jesteś zdrowa
Wiem, wiem Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
TŻ się obraził :/ Zresztą,on mi też dowalił dziś.
Tak się kończą nasze "randki" :/
Co się stało?

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
I wstawiam zdjęcie mojego brzucha 34t3d za 4 dni 9 miesiąc!!!
Jaka drobinka

Sylwuska tak jak dziewczyny piszą lepiej jedź na IP Sprawdzą co się dzieje i coś poradzą. Sama w domu nic nie wymyślisz tylko będziesz się męczyć.

Dzień dobry
Ostatnio przez to przeziębienie jeszcze gorzej śpię niż wcześniej
Jestem po śniadaniu, idę się ogarnąć i później przydałoby się dam ogarnąć. Wczoraj już nie miałam siły.
W sumie dziś też mam średnio siłę, ale chociaż cokolwiek ruszę, a później najwyżej mąż mi pomoże.

Adka nie zacytowało mi Twojego posta.
Super wygląda ta ściana z ramkami! Wieszałaś na oko czy robiłaś szablon najpierw?
Stary 2015-10-24, 09:24   #2126
sylwoha
Zakorzenienie

Aa dolinka sle ze mnie gapa! 35 ;p

Ale zasadniczo wg tego czego sie kaze trxymac lekarz 36
Stary 2015-10-24, 09:37   #2127
benita84
Zadomowienie

Witam z rana moje dziecię pojechało z tatą na basen więc mam okazje napić się kawy w błogiej ciszy

Wczoraj chyba syndrom wicia gniazda mi sie uaktywnił bo zaczęłam szorować płytki w łazience. TŻ jak mnie zobaczył stwierdził że zachowuje się jak bym już była po terminie i chciała przyśpieszyć rozwój sytuacji ale pomocy nie zaoferował
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 09:39   #2128
ogolnie
Zakorzenienie

Złożyliśmy wózek i jedno koło jest zyebane:/

Chyba się wsciekne
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 09:42   #2129
halwaya
Zakorzenienie

Adka talktalk sama mnie zaskoczyło. Troche się im poprawił customer service po ich wpadkach.

Właśnie musiałam sie polozyc. Nie wiem co mi jest słabo i gorąco jednocześnie. Brałam niedawno zastrzyk z insulina. Może to tak podzialalo? Ale szalu nie ma.. w razie W to w domu poza Evcia nie ma teraz nikogo

Stary 2015-10-24, 09:42   #2130
rudaska
Zakorzenienie

I ja się witam, dopiero wstaję :/

SYLWUSKA jedź na ip

Wczoraj odebrałam wyniki mordo i moczu i też mam te szczawiany wapnia, poza tym wszystko w normie, hemoglobina ponad 12, czyli raczej bliżej dolnej granicy, chyba zacznę brać żelazo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości