![]() |
#2131 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych
Ale się rozpisałyście.... :P
Ja ![]() Tamtym się bardziej wyróżniałaś :P Ale tez ładny... Cytat:
Cytat:
Mmm :P Ja mam rzadko, a jak już są to z bardzo nieodpowiednimi osobami :P Of kors ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Heh..przed chwila K. z sympatii mignął mi na gg. Myślałam, że zagada, ale nic z tych rzeczy. Juz go nie ma albo sie "ukrywa"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Rozeznanie
|
Kamila, to chyba ten K rzeczywiście nie chce już kontaktu. Trzeba sie skupic na innym
![]() sweetmelongirl ja nie mówię, ze on ma kogoś, podalam tylko jedna z możliwości. Swoją drogą sluszna uwaga, ze faceci przed wszystkim uciekają. M napisal mi eska wlaśnie "ehh nawet nie wiesz jak bardzo chcialbym Cie przytulić do siebie" ![]() ![]() Najchętniej to bym mu napisala, że wieczorkiem może wpasc, ale się powstrzymuję, bo co za dużo to niezdrowo a widzialam się z nim czwartek, piątek, sobotę, niedziele i wtorek. heh
#2134 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja sobie nie radzę
![]() ![]() ![]() ![]()
#2135 |
Wtajemniczenie
|
Sweetmelongirl mnie sie nie wydaje, zeby kogos mial, raczej po prostu chce miec "swiety spokoj" - nie dosc, ze stracil prace, to jeszcze ma na glowie dziewczyne, ktora teskni i panikuje o ciazy. Niestety faceci czesto tak patrza, my rozumujemy inaczej, w najtrudniejszych chwilach chcemy miec oparcie w meskim ramieniu a oni zamykaja sie w sobie, ukrywaja swoje problemy, obawy..najlepiej uciec od uczuc, zeby mozna bylo zajac sie praca
moj eks tez taki byl, jak pojawily sie problemy w szkole i stres z tym zwiazany stal sie nie do wytrzymania, moze to to. Astra to niezle randkujecie ![]() Poziomka a co sie dzieje bo z tego co czytalam ostatnio to Ty masz jakiegos boya?;> |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie... Mój wspaniały H. też zawsze uciekal od problemów, a tym bardziej od ich rozwiązywania. Nie potrafił rozmawiac po kłotniach... Jak coś zaczynało się psuć to dla niego najlepszym rozwiązaniem było rozstanie. W ogóle nie potrafił o mnie walczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |||
Zadomowienie
|
bry
po pierwsze : Cytat:
![]() w pracy jak to w paracy chcialam troche urozmaicic czas wiec zaczelam pytac nasze 3 rodzynki wydzialowe ... czy pamietaja swoje pierwsze milosci, pierwsze dziewczyny...2 na 3 nie pamietalo!! nie moge w to uweirzyc jak moga nie pamietac.. przeciez ja do konca zycia nie zapomne d. a oni maja po 20-pare lat i nic? potem bylo pytanie..a ty co pamietasz swojego pierwszego, moja odpoweidz: ze wielkiej mozliwosci zeby nie pamietac to nie mam.. starsznie sie zdziwili..co jednego tylko? i co nie mow ze dalej o nim myslisz? serio ? po roku? wez ty sie ogarnij! to jest nie do pojecia!? faceci sa glupi... czy to znaczy zenasi eksiowie tez nie beda o nas pamietac za pare miesiaecy czy laat? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem jechcalam busem i spotkalam znajoma i co sie okzalo ze diziewczyna ktora JEST W MOIM WIEKU, MADRA I AMBITNA HAJTLA SIE JUZ I MA DZIECKO-DZIEWCZYNKE ( A JA DZIS chipki z kasztanow robilam..a ona ma dziecko!!!!) innaa rok mlodsza tez juz dzieciata.... a dziewczna ktora miala sie hajtac 15 wrz. miala juz kupiona sukienke wszystko... rozstala sie z chlopakiem po 6 latach!!!!! jeszcze jedna plotka a kojfne slowo daje! wiecie tak myslalam.. jadac tym autobusem.. ja i d... wszyscy sie hajtaja...nie zebym ja chciala bo ja nigdy w zyciu sie nie hajtne...ale chcialabym osobe z ktora zostane do konca tak mocno kochac jak jego... ![]() Cytat:
![]() |
#2139 |
Wtajemniczenie
|
IIii tam....zapytalabys takiego sam na sam, po paru piwkach, to by Ci sie pozwierzal. Ponarzekal jakie to dziewczyny sa fuj i w ogole. Przed dziewczyna nie mogl pokazac jaki z niego mieczak
![]() a moze nawet kobiety nigdy nie mieli i teraz chca wyjsc na maczo ![]() faceci sa moze czasem dziwni, ale uczucia tez maja i w zyciu nie uwierze ze 20letni chlopak (bo daleko mi do stwierdzenia ze to juz mezczyzna....)nie pamieta pierwszej milosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Wtajemniczenie
|
Bruksel uwielbiam cię po prostu
![]() ![]() jak byłam w holandi, to tez młode dziewczyny rok, dwa starsze a wszystkie już mężatki. gdzie ja nawet faceta nie mam ![]() Chcę psa a nie chłopa- tak stwierdziłam, i jemu oddam całą moją miłośc! ![]() jesli chodzi o mojego eksia to piepszy takie głupoty jakby był cały czas na bani. Przykro mi że okazal się taki a nie inny, ale to zapewne też wpływ jego świetnych kumpli którzy zaraz po zerwaniu chcieli się ze mną umawiac. On jeszcze nie wie co go czeka.... Brukselka a tak niewinnie brzmi co? ![]() ![]() co najgorsze..w piatek spotkanie klasowe, psss z eksiem. nawet nie chce tego widziec, zastanawiam się tylko czy sie na upic, i wtedy o nim zapomne ![]() czy trzymac fason ![]() chyba sie upije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | ||
Zadomowienie
|
kasia 5558>>
Cytat:
2 z nich ma juz zony jeden 3 lata dziewczyne, wiec nie wchodzi w gra jakas niesmialosc czy niedojrzalosc zeby sie nie przyznawac... a jeden z nich nawet 2 dzieci... ehh.. jamaica>> Cytat:
] kastrat!!!!! !!!!! !!!!! ehh..moj ddd......... ![]()
![]() |
#2142 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, moze mysleli ze pierwsza milosc w znaczeniu "pierwsze zauroczenie", bo ja imienia mojej takiej pierwszej, platonicznej sympatii tez nie pamietam.
za to jakbys sie ich zapytala o pierwszy seks to na pewno by pamietali wszystko szczegolowo ![]() z podpisu jednej Wizazanki: "... I nie mieć już żadnych spraw i do nikogo złości. I tylko błagać Boga, by, choć raz, choć jeszcze jeden raz Umrzeć z miłości." (A.Osiecka) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ja postanowiłam iść sama na wesele ![]() ![]() ![]() ![]() No i najważniejsze - spotkam dużo ludzi, których kilkanaście lat nie widziałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Wtajemniczenie
|
Iza, ja bylam sama na weselu siostry i nie bylo zle
![]() w ogole mam dola, wpadla mi w reke rozmowa na gg mojego kolegi (i kolegi eksa zarazem), jakos zaraz po tym rozstaniu. Ten kolega mi to przeslal zebym przejrzala na oczy. i za kazdym razem jak na nia patrze to wpadam w taki smutek, bo czegos tak okropnego nigdy nie widzialam i nie przypuszczalabym ze ten moj cudny p mowilby takie rzeczy.....eh |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
BAN stały
|
kasia a jak to w ogole z wami bylo? ile ze soba byliscie, czemu sie rozstaliscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Wtajemniczenie
|
Znamy sie prawie 4 lata, mielismy dwa lata przerwy w byciu razem z tym, ze przez ten czas byly najrozniejsze akcje w stylu
dzwonil do mnie z wakacji w afryce i gadal ze mna godzine przez tel... smski, telefony, rachunki za tel po 1000 zl (jego, nie moje) po drodze chyba z trzy razy zmienialam nr gg, telefonu, zawsze mnie jakos odnalazl, nie chcial mi dac spokoju mimo ze wiele razy juz mialam dosyc i kazalam mu spadac, tylko ze dosadniej to mowilam:/ mial dziewczyne 2 tyg po czym zerwal z nia i powiedzial ze ona mi do piet nie dorasta "zalezy mi na tobie ale nie moge z toba byc bo za bardzo cie skrzywdzilem" jak cos sie dzialo zwierzal mi sie, ja jemu czasem sie poklocilismy i nie odzywalismy sie miesiac dwa a potem znowu ![]() zabranial mi sie spotykac z innymi, zazdrosny byl jak cholera (spotykalam sie i tak, ale raczej bez entuzjazmu) przez ten czas mielismy plany zeby do siebie wrocic (ale zawsze jedno chcialo a drugie robilo akcje zeby do tego nie doszlo) no i w koncu pod koniec zeszlego roku wrocilismy do siebie. za pierwszym razem zerwal on - dostal sie na studia, nowe towarzystwo, wiadomo, zmienil sie strasznie, imprezowal glownie, wygodniej bylo mu bez dziewczyny. dwa dni po tym jak zerwal ze mna przespal sie z taka laska na imprezie i mi o tym opowiedzial ![]() ja przez dwa lata "czekalam" na niego i wszystkim mowilam "kiedys sie zejdziemy" (choc nie bylam swieta ![]() jak juz przestalam w to wierzyc....wrocilismy do siebie. Jego najlepszy przyjaciel do mnie dzwonil i blagal mnie zebym dala eks szanse bo on beze mnie wariuje. Powiedzial ze p. mowi o mnie "wybranka mojego serca", ze mu zalezy, ze to dobry chlopak itd itp..no i sie zgodzilam. Wielkie love i w ogole. Ale tym razem bylo juz dziwnie, ja bylam bardzo na dystans, nie to, zebym miala pretensje o to ze mnie zranil, ale po prostu nie byl juz takim bogiem w moich oczach jak wtedy gdy mialam 17 lat...pod koniec okazal sie draniem skonczonym, robil takie akcje, ze wstyd mi az o nich pisac. no i zerwalam z nim, a po dwoch tygodnia opowiadal koledze ze czuje sie super jak nigdy przedtem, ze wszystkie dziewczyny to dz**** itp itd, ze poderwala go jakas w tramwaju ![]() no i to by bylo na tyle. ja nie zaluje swojej decyzji, po prostu czasem mi przykro ze czlowiek ktoremu ufalam i ktorego kochalam pod koniec okazal sie swinia zreszta teraz widze ze przez caly czas nia byl |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zadomowienie
|
"zalezy mi na tobie ale nie moge z toba byc bo za bardzo cie skrzywdzilem"
hmmm... dziwne........i zaraz piekne... "ja przez dwa lata "czekalam" na niego i wszystkim mowilam "kiedys sie zejdziemy" (choc nie bylam swieta )" hmm.. wiec moze jak sie bardzo chce to sie wreszcie udaje?;/ najgorsze jest to ze sie czeka..ze sie kocha..ze sie wierzy a kiedy to nastepuje to tak jak u kasie okzauje sie to calkowita pomylka, a nasz wymarzony tz...calkiem innym czlowiekiem.... ale raz na milion jest tez tak ..ze 2 raz was juz nikt nie rozdzieli... http://www.youtube.com/jp.swf?video_...-M4LUDHSTH4ddA co wy na to..??? polecam ostatni spot reklamowy!!
#2149 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Wtajemniczenie
|
Burzliwy, dokladnie i tak przez prawie 4 lata
![]() jak sie klocilismy to trzeba bylo uciekac zeby nie dostac czyms w leb ![]() a spot fajny, ale jakos nie jestem zbytnia zwolenniczka partii kobiet..... Brukselka, jak sie czegos bardzo chce i bardzo mocno sie w to wierzy to sie to dostaje. Tylko jedno ale: uwazaj o czym marzysz, bo to marzenie moze sie spelnic... Ja ciesze sie, ze w koncu spelnilo sie najwieksze marzenie mojego zycia (bo on nim byl), ale niestety, pozostaje jeden wniosek: ludzie sie NIE zmieniaja! |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Wtajemniczenie
|
"tak bardzo cię skrzywdziłem, ze nie moge juz byc z tobą"
psssssssss ulubiony tekst mojego eksia kiedy ze łzami w oczach prosiłam by nie odchodził. nic nie pomogło ![]() To są tylko ich głupie wymówki, chyba dla zaspokojenia własnych wyrzutów sumienia. nie ufam facetom. pamiętam jak błagałam eksia by mnie nie zostawiał, i chociaz tyle razy go prosiłam by mi powiedział- to jeszcze nigdy nie usłyszałam "nie kocham cię" Zawsze było to co teraz. Czyli jakies zwodzenie, z jednej strony nei chce ze mną byc, z drugiej tęskni itp. A ja głupia- wierzyłam. Śmieszne jest jak faceci potrafią nas otłumanic. jesli chodzi o spot- ja . jestem za równouprawnieniem w polsce praw kobiet i mężczyzn, bo uwazam że my nie zawsze mamy takie same prawa jak mężczyźni. i amen. ![]() Edit: brukseleczko ogladałas już najnowszy odcinek twojego ulubionego bohatera- skazanego? ![]() ![]() edit2: kto mi sprawi takie cudeńko- ?? ![]() ![]() ![]() http://www.stellanova.waw.pl/zdjecia/Ksasib44.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Wtajemniczenie
|
Mnie juz przeszlo, odkrylam nowa milosc
http://www.fotka.pl/profil/xXEmoLifeXx/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
BAN stały
|
kasia, rzeczywiscie zawirowana historia. macie teraz jakis kontakt? czy tym razem to juz na prawde koniec?
Cytat:
racja, ja tak tesknilam za kontaktem z eksem, po czym gdy go mam to jakos bez rewelacji na razie... chociaz dzis sie nie odzywal i troche mi tego brakuje, czekam az bedzie na gg. ale ja tak jak kasia, juz zupelnie inaczej postrzegam mojego eksa niz 4 lata temu jak sie poznalismy.... boze wtedy byl idealem we wszytskim, jaki cudowny, wsplanialy. az brak slow by to opisac. teraz widze ze z czasem jakos zmalal w moich oczac, aczkolwiek dobrze mi z nim bylo, uwielbialam z nim przebywac. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Wtajemniczenie
|
Martinka od trzech miesiecy nie mamy kontaktu
Ja mu jeszcze napisalam maila....z jednej strony wyrzuty, a z drugiej go przepraszalam bo zerwalam z nim w strasznie chamski sposob. Wyslalam tego maila i poprosilam "daj znac tylko ze przeczytales do konca" napisal jakos dopiero na nastepny dzien ze przeczytal. Zapytalam dlaczego nie wczoraj? Odpisal "nie zrozumiesz dlaczego".... potem napisal ze wyjezdza, ja juz nie odpisalam i to tyle. Ale mam dokladnie co Ty, na poczatku to byla euforia, ah jestem wolna i ciesze sie ze sie go pozbylam. A teraz tesknie za nim czasem, bo mimo wszystko bylismy bardzo do siebie podobni. Zgadzalismy sie we wszystkich powaznych sprawach. Mielismy takie samo podejscie, bywalo ze jednoczesnie wypowiadalismy te same zdania. Z nikim tak mi sie nie rozmawialo jak z nim i z nikim tak chetnie nie spedzalam czasu. I mialam to samo co Ty, na poczatku on byl taaaaki idealny, jak z nim bylam na poczatku nie moglam uwierzyc ze mi zycie pozwolilo spotkac kogos kto bylby TAK idealny. Potem gdy sie zeszlismy, juz wiedzialam jakie ma wady i ze wcale nie jest cycuś-glancuś, ale i tak chcialam z nim byc. Ale nie moge sie odezwac bo znowu sie zacznie, a tak to wole myslec ze znowu sie w kims zakocham i tamten obraz lepszego p. zniknie. Bo tak naprawde to nie byl taki dobry czlowiek chociaz dzisiaj sama nie wiem czego chce ![]() Martinka a Ty studiujesz? Mozna wiedziec co? ![]() ![]() Jamaica ja to mam gust co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zadomowienie
|
QUOTE]Edit: brukseleczko ogladałas już najnowszy odcinek twojego ulubionego bohatera- skazanego?[/QUOTE]
gey-braek? no co ty ani sekundy ani jednego sezonu a dzis znajomy mi poweidzialz e jestem pierwsza dziewczyna ktorej sie ten gejaszek nie podoba..( a moze jestem mezczyzna?); tylko ze nie mam tego mowic glosno.. bo mnie spacyfikuja inne kobietki ![]() ohh..jamajeczko ciekawe co z nami bedzie dalej.. bardzo ciekawe co bedzie z nami wszytskimi! Cytat:
poczytamy komentaze? POCZYTAMY... rozerwe sie!
![]() |
#2157 | |
Wtajemniczenie
|
może jakies pidzama party
![]() ![]() co będzie dalej.......... poznamy królewiczów na białych koniach, oni zabiora nas do zamku, i tam nas uwięzia. Gdy eksiowie się o tym dowiedza- przybędą z pomocą ![]() ![]() i będziemy zyc długo i szczesliwie ![]() Cytat:
1)Twierdzi, że nie ma żadnych przyjaciół. 2)Następnego dnia zaprasza tych przyjaciół, żeby razem popłakać w piwnicy. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zadomowienie
|
a to jest kobeita czy mezczyzna bo sie pogubialm
![]() jej..ale jedno powiem bez bicia..uwielbiam przekolczykowanych ![]()
#2159 |
Wtajemniczenie
|
ale z obydwoma
![]() mnie tez sie ten "gejaszek"( ![]() EDIT: cala prawda o EMO ![]() http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_(ludzie) |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
BAN stały
|
Tokio Hotel rządzi
![]() Najbardziej mnie rozwala, jak na Vivie chyba można wysłać smsa o treści ''Bill'' pod numer 72XX i dowiedzieć się czy Bill z Tokio Hotel stracił już dziewictwo ![]() ![]() Dzisiaj miałam opaskę na włosach, spotkałam kumpla i on ''jesteś prawie EMO'' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.