|
|
#1531 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
emma;- oj wspołczuję Ci
Moja babcia (jak wczoraj dowiedziałam się od siostry) miała rozległy zawał, dziadek jest skazany na ..najgorsze,- ma raka, jest po operacji...nie chce myśleć o najgorszym.. -starość , choroby sąnie do pojęcia , nie do przyjęcia.Ja również raz miałam poryw emocji, hormonów, beczałam przez błahostkę. Nam wolno Nie myśl o tym co musisz zrobić, rozumiem Ciebie, sama taka jestem. Ale, już wiem po sobie, że chwilę tak posiedzisz,( jest to naszemu organizmowi potrzebne) a wtedy jak wpadniesz w euforie, to zrobisz więcej niż chciałaś. Siedź na razie i relaksuj Kupiłam wczoraj dynie, mąż ją przekroił na 4 części, a ja muszę pokroić na kawałki i zamrozić na zimę. A jeszcze chce upiec ciasto dyniowe. -Zainspirowałam się takim w Biedrze, ale nie kupiłam, bo ..nie wiem dlaczego, może stwierdziłam że mogę sama upiec a będzie zdrowsze i smaczniejsze ?..A za chwile idę na spacer, porobię jakieś jesienne foty, kupiłam sobie kiejek do selfi
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-10-27 o 10:04 Powód: lalala |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Darkanddark czemu rezygnujesz z tego lekarza?
Gratuluję dziewuszki Zaraz Cię pokoloruję ![]() A imiona ładne, chociaż nie w moim stylu
|
#1533 |
|
Rozeznanie
|
też mam jutro pogrzeb, w pon zmarła ciocia mojego TŻ i też wypadałoby pójść, aczkolwiek nie wiem jak się będę jutro czuć więc nie będę się zarzekać, że pójdę... zobaczymy
nie zgadniecie.... załatwiłam ortopedę "od ręki"! :P babka w rejestracji najpierw do mnie z tekstem, że czemu wcześniej nie przyszłam się na termin zapisać skoro mam skierowanie już od dwóch tygodni ( ), a jak jej powiedziałam, że mi się nie spieszy i właśnie przyszłam zapytać o jakiś termin to pyta "a nie chce pani dzisiaj?".... no i gadaj z taką. W każdym razie wskazanie do CC wypisane i z konsultacji zostaje mi na razie dentysta.Trzymam kciuki za wizyty
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
emma pechowy miesiąc u Was w rodzinie
![]() Abi super, że udało się tak szybko wszystko załatwić
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde napisałam długi post i mi się skasował, wrrr
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że tak Ci się udało z tym ortopedą!!
|
|
#1537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla chłopca Olivier
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze słyszę. Nic mi gin nie mówił a mam połówkowe na następnej wizycie.
Cytat:
Zadowolony? Wybierasz się z nim?Dzień dobry
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się w klubie jesiennym selfi ![]() "Siedź na razie i relaksuj
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Emma - tak, chyba będzie dziewczynka, ale jeszcze się chyba nie koloruje :-P
Jeśli chodzi o wyjazd to trochę pokręcone, bo teraz mamy czekać na telefon. Aktualnie firma tnie koszty i nie ma tyle pracy. Ale zwalnia się tam jeden pracownik i chcą zobaczyć jak sobie radzą bez niego. Jeśli sobie nie poradzą to od razu do nas zadzwonią. Alvo jeśli pracy dojdzie to mamy być gotowi na wyjazd. Są z pracy tż bardzo zadowoleni wiec mamy czekać i w międzyczasie załatwić swoje sprawy - sprzedaż motocykli, moja sprawa w sądzie, pomyśleć co z mieszkaniem. Wiec póki co okej, ale czekamy. Ja się nie nastawiam. Jeśli chodzi o Twoja akcje z córką, to myślę, że nawet najgrzeczniejszemu dziecku coś czasami 'odbije'. Pomyśl, że niektórzy tak mają codziennie.. Ale to zależy od wychowania. No i jeszcze jakieś Twoje małe ciążowe humory.. Mogło się to wszystko nawarstwić. Ważne, że już jest ok
"Wspinasz się, a lecisz w dół Stawiasz sto, dostajesz pół Zamiast rozbić bank rozbijasz bar.." Edytowane przez Darkanddark Czas edycji: 2015-10-27 o 10:24 |
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka - bo miałam dwóch lekarzy, pierwszy do którego chodziłam od początku, na którego trochę narzekałam a potem poszłam do drugiego. Ten drugi.. Niby spoko ale jest taki dziwny i mało rozmowny. A ten pierwszy.. Cóż, na połówkowe nie da, ale chociaż jest miły. Nie będę teraz szukać kolejnego bo osiwieje.
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
pokolorowałam Cię, najwyżej przemalujemy na niebiesko jak zajdzie potrzeba
![]() Czyli nic Wam innego nie zostało jak czekać.. Trzymam żeby po Waszej myśli było
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko - Liwia super, prawie jak Oliwia :-P a dla chłopca chyba będzie Adaś jak coś.
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka- miło że pamiętałas
zostanę przy tym pierwszym lekarzu, teraz jak czekamy na decyzje odnośnie pracy to nikogo nie szukam jaka u was pogoda? Emma- tż ma cały czas te sama prace, na czas wyjazdu za granicę wziął urlop wypoczynkowy. Wiec jeśli tam się nie uda, to tutaj ma swoją, stała pracę.
"Wspinasz się, a lecisz w dół Stawiasz sto, dostajesz pół Zamiast rozbić bank rozbijasz bar.." Edytowane przez Darkanddark Czas edycji: 2015-10-27 o 10:25 |
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój gin też nie kieruje mnie na połówkowe i nie mam mu tego za złe
sama wybieram się za ok 2 tygodnie-prywatnie. Za to jest rozmowny i traktuje mnie naprawdę wyjątkowo. Możliwe, że będę z nim rodziła więc nie zamienię go na innego, który okazałby się gburem ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciepła, złota jesień.Ale jestem różowa w pierwszy wątku, super Muszę chyba trochę się wstrzymać z kupowaniem ubranek z sh, bo bratowa się zapowiedziała, że dostanę dużo ubrań. Myślę, czy nie zaczynać powoli kupować innych gadżetów, tylko nie wiem od czego zacząć..
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
Współczuję tym które idą na pogrzeby
![]() Pamiętam jak byłam na pogrzebie kolegi, powiesił się w wieku 23 lat, jego bratowa była wtedy w ciąży, w 6 miesiącu chyba, po kilku poronieniach i problemami z utrzymaniem ciąży w ostatniej chwili podbiegłam ją złapać bo widziałem jak słabnie gdyby uderzyła o nagrobek który był za nią.. Nawet nie chcę myśleć.. Ciarki mi do dzisiaj przechodzą jak sobie przypomnę
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1553 |
|
Zadomowienie
|
Haha
też ładnie ale u nas dużo Oliwek jest więc trochę zmodyfikowaliśmy
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
badania też nie są u mnie zbyt częste ale uważam, że skoro ciąża przebiega bezproblemowo to nie ma co dużo badać. Na połówkowe idę bo najbardziej zależy mi na potwierdzeniu płci, a tam dr ma super usg.
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że połówkowe jest obowiązkowe jako jedno z tych trzech usg w czasie ciąży.
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest to tajemnica
150 zł ze zdjęciami i płytką w Bydgoszczy.---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie lekarz na to mowi drugie badanie prenatalne to to samo co te wasze polowkowe?
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Zachciało mi się czytać.. Chyba pójdę do mamy do 4cz. Greya, zaczęłam chyba w sierpniu czytać drugą część Crossa i jakoś mi przeszła chęć na czytanie.
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Verrerie dawno nie dawała znać o sobie.. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Pewnie tak.
|
#1560 | ||
|
Zakorzenienie
|
taką lubię najbardziej
![]() Cytat:
myślałam dziś właśnie o niej.. Wróciłam ze sklepu, a po drodze ogarnęłam jeszcze w aucie w środku, bo był bałagan Ale mamy ciepełko, jest już 7 stopni w cieniu---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

?..

), a jak jej powiedziałam, że mi się nie spieszy i właśnie przyszłam zapytać o jakiś termin to pyta "a nie chce pani dzisiaj?".... no i gadaj z taką. W każdym razie wskazanie do CC wypisane i z konsultacji zostaje mi na razie dentysta.

żeby po Waszej myśli było
w ostatniej chwili podbiegłam ją złapać bo widziałem jak słabnie