Mamusie grudniowe 2015 cz.8 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-27, 09:42   #2641
halwaya
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8

Aartaa na ebayu są te kropelki.

Lobo strasznie mi smutno czytać, że masz problemy. Życzę, by jakoś się wszystko ułożyło. Stres źle wpływa na ciążę i pewnie stąd te codzienne ktg. Ja jeździłam też często z uwagi na problemy z przepływem.. ostatnio odpukac jest lepiej. Lepiej być pod kontrolą!
Co do spraw osobistych to mam nadzieję, że będzie dobrze. mocne uściski. Trzymaj się i odzywaj do nas.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 09:48   #2642
sylwoha
Zakorzenienie

Lobo w koncu!

Dobrze ze w dwupaku.
A problemy na szczescidmmaja to do siebie ze mijaja. Trudny czas masz, szkoda ze teraz- czasem nie ma n to wplywu.
Trzymam kcouki
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 10:03   #2643
rudaska
Zakorzenienie

CZUBASEK to z tymi delegajcjami mielibyście tak samo jak my. A tż pracował już tak?
Stary 2015-10-27, 10:13   #2644
limonka_86
Zadomowienie

Super ze juz polecacie cos na kolki moze i ja sie zaopatrze w takim razie

Piszecie o bolu jak na okres ja mam od kilku dni podobnie nie czuje zadnych skorczy ale mam takie wrazenie wlasnie jakbym za chwile ten okres miala dostac :/

Ide zaraz do poloznej na to badanie na paciorkowce czy jak to sie tam nazywa ktore juz do szpitala jest wazne ciekawi mnie jak to sie odbywa no ale zaraz zobacze
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 10:16   #2645
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
CZUBASEK to z tymi delegajcjami mielibyście tak samo jak my. A tż pracował już tak?

Nieee, tzn rok temu wyjechał na ponad miesiac do Norwegii ale wrocił i znalazł tutaj dobra prace.
tyle ze ja po tej próbie wiem ze byłoby mi psychicznie ciezko nie miec go tyle czasu w domu.
Te delegacje wiaza sie z tym ze praktycznie zarabialby dwa razy wiecej ale mnie jakos kwestie finansowe mało interesuja.

Z jednej strony ciesze sie ze w niego inwestuja ale z drugiej wiadomo dwójka dzieci ja sama w domu bez partnera. Cieżko, szczególnie ze ja depresyjna
jeszcze gdyby te delegacje były na terenie Polski, np tygodniowe to pal licho

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Hormony mi znow szaleja.... słucham piosenek a łzy strumieniami leca :/

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 10:40   #2646
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Sylwuska, myślę, że paracetamol naprawdę mniej zaszkodzi dziecku niż fakt, że Ciebie coś boli, coś Ci dolega i się stresujesz

A co do paracetamolu jeszcze właśnie wyczytałam, że zmienia wyniki oznaczania stężenia glukozy we krwi! Także weźcie to pod uwagę wszystkie słodkie mamy
No może masz rację, też czytałam o jego wpływie ale na mocz, bo miałam dzisiaj zrobić i nie zrobiłam, bo w nocy jeszcze 2 piłam, Jeju jak strasznie mnie boli, co usmierzy na chwilę ból, przestaną dziś las proszki, to znowu masakryczna mnie boli ;/;/

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
kropelki na kolkę sab simplex (słyszałyście o nich?) i już był gotowy kupić całą serię hippa, ale go powstrzymałam A ja siedzę i ocieplam czapkę. I udało mi się w końcu nagrać Igora jak mi wszystko w brzuchu przestawia. Nawet mamie wysłałam
Adka kciuki za wizytę
Ile takie kropelki w przeliczeniu na zł kosztuja??
Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Witam.

Melduje ze żyje i pomału się zbieram... hmm w sobie głównie.

Nie było mnie długo. Duże problemy osobiste z serii tych wyciskajacych hektolitry lez i zżerajacych siły.

Nadal trzymam się w dwupaku. Niestety muszę chodzić co tydzień na ktg plus liczyć ruchy. Akurat z liczeniem nie problem bo maluch w brzuchu wariuje.

Teraz jeszcze czeka mnie jutro nadprogramowa wizyta bo zaliczyłam upadek

Czytałam was nocami także jestem na bieżąco tylko... hmm taki stan że niemal ciągle chandra i nawet nie chciałam z nikim rozmawiać sory

U nas tj u mnie i malucha na razie ok. Musze ogarnąć wyprawkę tj brakuje łóżeczka materaca itd stricte do spania plus musze półki kupić i przykrecic...

Nom...

Pozdrawiam was.

Odezwę się czasem. Tylko musze trochę jeszcze swoją codzienność ogarnąć.
Fajnie, ze się odezwałas i ze Maluszek dalej w brzuchu siedzi Liczę, ze wszystko się Wam jakoś ułoży i skończą się te zmartwienia, trzymaj się ;* i odzywaj jak tylko mas ochotę ;*

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Halwaya kciuki za wizyte dam znać co i jak

Fionka może idz lepiej do lekarza? Albo inhalacje chociaż zrób? ?

Lobo dzień dobry kochanie fajnie ze piszesz
Trzymaj die ciepło ogarniaj się i wracaj do nas *

A ja zaliczyłem pobudke znowu z bólem głowy. ...
ADKA łącze się z Tobą w bólu, ja chyba od I trymestru nie miałam takiego bolu jak teraz, proszki nie pomagają i nie do życia jestem ;(

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
[/COLOR]A co do tych kropelek. Wiecie ze my jezdzimy po sabsimplex do Niemiec a oni do nas po jakies krople o podobnym dzialaniu
Pediatra kuzynki ostatnio o tym mowil.
W ogole zarabisty lekarz, tyle ze nie pracuje w szpitalu ani przychodni tylko wizyty domowe co 6 tyg. A jak cos z dzieckiem sie dzieje to przyjezdza w ciagu godziny i jest 24h pod telefonem. Zastanawiamy sie z tz czy wlasnie nie zdecydowac sie na niego.
U kuzynki dzieciaczka wykryl wszystko co mu dolegalo a nawet w matce polce zalamywali rece.
Ja bym się nie zastanawiała, w dzisiejszych czasach znaleźć takiego lekarza graniczy z cudem ;/

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
No właśnie z ciekawości poczytałam skład. W Sab substancją czynną jest simetikon (symetykon) 69 mg, a w PL jest Espumisan 100, gdzie mamy 100 mg simetikonu. Jest też Espumisan 40, więc to tylko kwestia dawki[COLOR="Silver"]
Hmm czyli myślisz, że espumisan takie same efekty może dac? A może właśnie te dodatkowe substancje zmieniają działanie leku?

Dzień dobry!

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 10:44   #2647
adka_19
Wtajemniczenie

Melduje się po poloznej. Maly główka w dół.
Pytałam i przepowiadacze - możemy nie czuć jeśli cokolwiek zacznie nas boleć - że będziemy czuć dyskomfort kontaktować się vo to mogą być oznaki porodu !

Tętno 146 /min. Moje wyniki sup3r. Wy już pewnie zapomniałeś cie q ja dzisiaj se dowiedziałam że nie będę moc glukozy ! Cukier w normie. Nic w siku nie mam wszystko idealnie.
Następna wizyta 13.11 w piątek hehehe
a wgk z tego wszystkiego zapomniałam że dziś szkoła rodzenia ostatnie dwa spotkania ponineliamy ale dzisiaj szpital więc chciałbym iść zobaczyć. Tż załamany ale powiedziałam mu wprost mnie się też nie chcę iść ale chxe sale porodowe i szpital ogarnąć. Na następną wizytę mam napisać już plan porodu.

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 10:46   #2648
dolinka881
Zadomowienie

Dzisiaj pełnia! Ciekawe ile listopadowek się rozpakuje!

Adka gratuluję super wyników!
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 10:53   #2649
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Hmm czyli myślisz, że espumisan takie same efekty może dac? A może właśnie te dodatkowe substancje zmieniają działanie leku?
Czytałam, że opinie o tym Sabie mogą wynikać stąd, że wcześniej na polskim rynku nie było odpowiednika, trzeba go sprowadzać itp. Nie wiem, czy substancje dodatkowe mogą zmienić działanie, nie znam się. W razie czego, szwagierka siostry mieszka w DE i mogłaby mi przywieźć tego Saba

Edytowane przez kalusia87
Czas edycji: 2015-10-27 o 10:57
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 10:56   #2650
ogolnie
Zakorzenienie

I wyszła mi cola w moczu :/

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Masakra,infekcja bez objawów. Czyli antybiotyki mnie czekają pewnie,jestem już w kolejce do lekarza
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 11:03   #2651
czubasek20
Zakorzenienie

Zatoki, kaszel, bol gardla, bol krocza, bol brzucha, bol glowy, Wojtek robiacy z mojego pecherza trampoline i zgaga - zaje.bista kumulacja.
I niech mi ktoa powie ze slicznie w tej ciazy wygladam to mu zrobie kuku miedzy oczami.

Stary 2015-10-27, 11:12   #2652
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Zatoki, kaszel, bol gardla, bol krocza, bol brzucha, bol glowy, Wojtek robiacy z mojego pecherza trampoline i zgaga - zaje.bista kumulacja.
I niech mi ktoa powie ze slicznie w tej ciazy wygladam to mu zrobie kuku miedzy oczami.
Moim zdaniem bardzo ślicznie

A tak poza tym, to bardzo Ci współczuję. Wyobrażam sobie jaka jesteś sfrustrowana..

Edytowane przez dolinka881
Czas edycji: 2015-10-27 o 11:13
Stary 2015-10-27, 11:21   #2653
0enedue
Zadomowienie

heeeej

kurde nie mam weny ;/ chyba ta zmiana czasu tak na mnie działa ;/ budze sie szybko ale jestem totalnie nie do życia

Sylwuska - suchość w gardle i w nosie.. a wiem, że to przez CO bo w domu miałam ogrzewanie węglowe i nigdy nie miałam z tym problemu .. więc liczę, że nawilżacz coś nam pomoże

wczoraj puściłam pierwsze 2 pralki .. oczywiście najwięcej czasu zajęło mi segregowanie tych ubranek i odcinanie metek ;p

ide Was poczytać i czekam na kumpele

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
kwitniesz !!!

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Melduje się po poloznej. Maly główka w dół.
Pytałam i przepowiadacze - możemy nie czuć jeśli cokolwiek zacznie nas boleć - że będziemy czuć dyskomfort kontaktować się vo to mogą być oznaki porodu !

Tętno 146 /min. Moje wyniki sup3r. Wy już pewnie zapomniałeś cie q ja dzisiaj se dowiedziałam że nie będę moc glukozy ! Cukier w normie. Nic w siku nie mam wszystko idealnie.
Następna wizyta 13.11 w piątek hehehe
a wgk z tego wszystkiego zapomniałam że dziś szkoła rodzenia ostatnie dwa spotkania ponineliamy ale dzisiaj szpital więc chciałbym iść zobaczyć. Tż załamany ale powiedziałam mu wprost mnie się też nie chcę iść ale chxe sale porodowe i szpital ogarnąć. Na następną wizytę mam napisać już plan porodu.
super !

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Witam.

Melduje ze żyje i pomału się zbieram... hmm w sobie głównie.

Nie było mnie długo. Duże problemy osobiste z serii tych wyciskajacych hektolitry lez i zżerajacych siły.

Nadal trzymam się w dwupaku. Niestety muszę chodzić co tydzień na ktg plus liczyć ruchy. Akurat z liczeniem nie problem bo maluch w brzuchu wariuje.

Teraz jeszcze czeka mnie jutro nadprogramowa wizyta bo zaliczyłam upadek

Czytałam was nocami także jestem na bieżąco tylko... hmm taki stan że niemal ciągle chandra i nawet nie chciałam z nikim rozmawiać sory

U nas tj u mnie i malucha na razie ok. Musze ogarnąć wyprawkę tj brakuje łóżeczka materaca itd stricte do spania plus musze półki kupić i przykrecic...

Nom...

Pozdrawiam was.

Odezwę się czasem. Tylko musze trochę jeszcze swoją codzienność ogarnąć.

miło, że się wkońcu odezwałaś i że nadal jesteście w 2paku ! mam nadzieje, że poukładasz sobie wszystko ! buziaki

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 11:24   #2654
dolinka881
Zadomowienie

Ja już współczuję mojemu TZ-owi.. wczoraj na SR kobieta mówiła, że wielu mężczyzn podczas porodu jest w szoku, bo ich kobieta całkowicie się zmienia podczas skurczy - niektóre się wydzierają, czasami te agresywne stają się potulne jak baranek. . (Jeden tatuś na sali stwierdził, że jego kobieta miała zapach trawy podczas porodu ).
No i potem zrobiliśmy taką małą stymulację skurczy - kobiety musiały przez minutę (tyle trwa przecietny skurcz) wykonywać ćwiczenie- siedzenie na niewidzialnym krzesełku z plecami przy ścianie, a potem 3 min przerwy i znowu to samo. TZ-owie mieli nas wspierać.
Jaka ja byłam wkur..zona na mojego TZ-a! Nogi mnie bolą. Po 15 sekundach już praktycznie nie daję rady (mam mega słabe mięśnie nóg), a ten mi jakieś teksty motywacyjne gada.. powiedziałam mu z nerwem "dobra, skończ już" i normalnie się przeraziłam.. biedny chłopak chciał mnie wspierać, a ja na niego tak fukałam..
Ale przynajmniej teraz wiemy czego się spodziewać przy porodzie. Już mu powiedziałam, że ma nie brać sobie fo serca tego co padnie z moich ust na porodówce:p
Stary 2015-10-27, 11:30   #2655
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Ja już współczuję mojemu TZ-owi.. wczoraj na SR kobieta mówiła, że wielu mężczyzn podczas porodu jest w szoku, bo ich kobieta całkowicie się zmienia podczas skurczy - niektóre się wydzierają, czasami te agresywne stają się potulne jak baranek. . (Jeden tatuś na sali stwierdził, że jego kobieta miała zapach trawy podczas porodu ).
No i potem zrobiliśmy taką małą stymulację skurczy - kobiety musiały przez minutę (tyle trwa przecietny skurcz) wykonywać ćwiczenie- siedzenie na niewidzialnym krzesełku z plecami przy ścianie, a potem 3 min przerwy i znowu to samo. TZ-owie mieli nas wspierać.
Jaka ja byłam wkur..zona na mojego TZ-a! Nogi mnie bolą. Po 15 sekundach już praktycznie nie daję rady (mam mega słabe mięśnie nóg), a ten mi jakieś teksty motywacyjne gada.. powiedziałam mu z nerwem "dobra, skończ już" i normalnie się przeraziłam.. biedny chłopak chciał mnie wspierać, a ja na niego tak fukałam..
Ale przynajmniej teraz wiemy czego się spodziewać przy porodzie. Już mu powiedziałam, że ma nie brać sobie fo serca tego co padnie z moich ust na porodówce:p

to jest ten jeden dzien kiedy bez konsekwencji mozna sie na nich wyżyć

nam na SR połozna mówiła a raczej kierowała to do tż, że sala porodowa rządzi się swoimi prawami i jak będziemy miały ochote krzyczeć to mamy krzyczeć a Oni broń boże nie mogą nas uciszać i jak tak opowiadała to z każdą minutą każdy tż był coraz to bladszy

Iga 14.12.2015

Stary 2015-10-27, 11:52   #2656
sylwoha
Zakorzenienie

Ogolnie a ty robisz mocz oglne badanie cxy z posiewem? W ogolnym tez by wyszlo ze jakas infekcja?

Czubasek hahah toz to stan blogoslawiony
Stary 2015-10-27, 11:55   #2657
0enedue
Zadomowienie

Aniqa zamówiłaś jakieś koszule???

Iga 14.12.2015

Stary 2015-10-27, 11:57   #2658
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
to jest ten jeden dzien kiedy bez konsekwencji mozna sie na nich wyżyć

nam na SR połozna mówiła a raczej kierowała to do tż, że sala porodowa rządzi się swoimi prawami i jak będziemy miały ochote krzyczeć to mamy krzyczeć a Oni bbroń boże nie mogą nas uciszać i jak tak opowiadała to z każdą minutą każdy tż był coraz to bladszy

A wiecie co jest w tym najlepsze?
Oni maja takie cholerne poczucie winy ze zapominaja o tym co do nich sie mowilo a nawet jesli nie zapominaja to nigdy tego nie wypomna. Ba, jeszcze beda przez kilka tyg tak mili ze mozna miod miedzy zebami wyczuc..

Stary 2015-10-27, 12:04   #2659
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
A wiecie co jest w tym najlepsze?
Oni maja takie cholerne poczucie winy ze zapominaja o tym co do nich sie mowilo a nawet jesli nie zapominaja to nigdy tego nie wypomna. Ba, jeszcze beda przez kilka tyg tak mili ze mozna miod miedzy zebami wyczuc..
więc laski przygotujcie sobie listę wszystkich rzeczy które zawsze chciałyście im wygarnąć !

patrze kątem oka na tą suszarkę .. i nie wiem czy prasować teraz czy potem .. jakiego mam lenia - aż mi z tym źle..

Iga 14.12.2015

Stary 2015-10-27, 12:08   #2660
czubasek20
Zakorzenienie

Ja sie cieszze ze wszystko poprasowalam miesiac temu, teraz byn chyba tz zagonila. Ja to moge teraz lezec, zamawiac na allegro i pachniec

Kolezanka pisala ze beda miec synka-Adasia
Ale troche jest plcia zawiedziona bo nastawiala sie na dziewczynke.
Cholerka, w.moim otoczeniu od roku same chlopaki. Zadnej dziewczynki.

Stary 2015-10-27, 12:08   #2661
sylwoha
Zakorzenienie

Haha to ciekawe co ja do swojego bede rzucala :p
Sie okaze

Zamowilam organizer na lozeczko, chmurki
I cotton ballsy przyszly
Teraz tylko ogarnac to i gotowe
Stary 2015-10-27, 12:12   #2662
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Ogolnie a ty robisz mocz oglne badanie cxy z posiewem? W ogolnym tez by wyszlo ze jakas infekcja?
Rodzinny zlecił mi posiew dodatkowo, bo mnie kłuło w pęcherzu, a wyniki podstawowej analizy moczu miałam w porządku, nie nadawało się na żadne leczenie. Potem się okazało, że to kłucie to Szymek mi tam siedzi, ale mocz na posiew miałam już zaniesiony.
Byłam już u lekarza rodzinnego i mam jedynie 10 tys i to sie niby na antybiotyk nie nadaje bo infekcja jest od milionowych. Sama nie wiem, zadzwonie dzis do gina

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Dostałam paczkę z gemini, jestem świetna - zapomniałam fridę zamówić
Stary 2015-10-27, 12:20   #2663
rudaska
Zakorzenienie

Dziewczyny trzymajcie się zdrowo te co chorują

DOLINKA to niezłą macie zaprawę w SR

OGÓLNIE oby to nie było nic groźnego. Fridę dokupisz sobie w aptece.

Ja jestem wariatką. Byłam po zakupy i znicze i przypadkiem weszłam do małego osiedlowego AGD. Zobaczcie jaki mam termos na spacery- coś dla fanek sówek nie mogłam się powstrzymać

Stary 2015-10-27, 12:32   #2664
ogolnie
Zakorzenienie

Rudaska jestem zboczona, bo myślałam, że kupiłaś wibrator
Stary 2015-10-27, 12:32   #2665
kalusia87
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak to jest z tym ZZO? Trzeba wcześniej zgłosić, że je chcemy? Jeśli nie zgłosimy i zmienimy zdanie to nam nie dadzą?
Stary 2015-10-27, 12:33   #2666
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Haha to ciekawe co ja do swojego bede rzucala :p
Sie okaze

Zamowilam organizer na lozeczko, chmurki
I cotton ballsy przyszly
Teraz tylko ogarnac to i gotowe

skąd zamawiałaś cottonballsy???

[QUOTE=rudaska;53249675]Dziewczyny trzymajcie się zdrowo te co chorują

DOLINKA to niezłą macie zaprawę w SR

OGÓLNIE oby to nie było nic groźnego. Fridę dokupisz sobie w aptece.

Ja jestem wariatką. Byłam po zakupy i znicze i przypadkiem weszłam do małego osiedlowego AGD. Zobaczcie jaki mam termos na spacery- coś dla fanek sówek nie mogłam się powstrzymać

[img]]

świetny

ja chyba idę sie zdrzemnąc;/ :P

Iga 14.12.2015

Stary 2015-10-27, 12:34   #2667
kalwinka
Zadomowienie

Mam strasznego lenia dzisiaj. Wczoraj zrobilam pranie, upieklam ciasto, ugotowalam obiad i posprzatalam. Najbardziej mnie zmeczylo siedzenie w poczekalni u okulisty - prawie 3 godziny :sciana:

Lobo dobrze ze sie odezwalas. Mam nadzieje, ze problemy uda sie rozwiazac

Zaneta, twoja Julka jest bardzo silna dziewczynka,na pewno po mamie poraadzi sobie z bezdechami

Karmazynowa, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 12:34   #2668
czubasek20
Zakorzenienie

kalusia to chyab zalezy od szpitala.
W tym co ja rodze, dostaje sie znieczulebie jezeli tylko anestazjolog jest wolny. Jesli go nie ma to mozna sie obejsc smakiem.

Stary 2015-10-27, 12:35   #2669
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Mam strasznego lenia dzisiaj. Wczoraj zrobilam pranie, upieklam ciasto, ugotowalam obiad i posprzatalam. Najbardziej mnie zmeczylo siedzenie w poczekalni u okulisty - prawie 3 godziny :sciana:
Masakra, 3 godziny?! Chyba bym już kogoś tam ostro spałowała Ja się wkurzałam wczoraj jak musiałam czekać na swoją godzinę u endokrynologa A ogólnie lekarz przyjmuje co do minuty właściwie
Stary 2015-10-27, 12:35   #2670
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z tym ZZO? Trzeba wcześniej zgłosić, że je chcemy? Jeśli nie zgłosimy i zmienimy zdanie to nam nie dadzą?
U mnie w szpitalu najlepiej przy przyjęciu powiedzieć ze chcesz albo że prawdopodobnie będziesz chcieć zzo bo wtedy od razu pobiora Ci krew żeby mieć najświeższe wyniki o sprawdzić czy Ci mogą dać zzo podobno najważniejsza jest prawidłowa ilość płytek krwi
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości