![]() |
#4861 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() O jesuuu, jak to never? Kazde wizyty u zebologa kiedyś sie kończa, wtf?? ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi jak rwał to dał 2 zastrzyki wokoł zeba, a trzeci w jakis nerw przy zawiasach żuchwy i zesztywniała mi cała gęba z wargami i językiem włącznie ![]() rwanie było spoko, tylko przy wydłubywaniu torbieli trochę bolało, bo się gula z ropą nie znieczuliła cała (jak toto miało ponad 1 cm średnicy to nic dziwnego ![]() Ale i tak ból miejszy niz przy wydłubywaniu ropnia z gardła na żywca, wtedy to faktycznie nie było jak tego ostrzyknąć nawet ![]() Cytat:
![]() ja przez 3 dni straszyłam gulą na ryju, ale zeszło ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-27 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cz'mu? Ad wysyłek to nie wiem czy to normalne, że MAC wysłał coś w piątek i nadal nie ma numeru DPD? Znaczy nr jest ale jeszcze nie wprowadzony do bazy najwyraźniej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju ja powiem tak jak ja to widzę...Ty potrzebujesz wszystkich stylów... Widzę Cię w każdym z omawianych i widzę Cię mieszającą stajle ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() Tadam ![]() http://www.butyraj.pl/product-pol-13...omfortowe.html ![]()
![]() |
#4865 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() I - niestety - ale mogę sobie podziwiać wysokie szpilki, ale do chodzenia coraz częściej oglądam właśnie takie...
![]() |
#4866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no Never ... mam podniesiony zgryz coby szczęka z zawiasów nie wylatała ... I to podniesienie ,tzn kompozyt na moich zębach się wykrusza i i wypłukuje, stale w miarę użytkowania ...No i trza go stale uzupełniać do śmierci ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() ale kuźwa zgredowe... Może to luka na rynku, robić buty zgrabne i wygodne...A może to się wyklucza i się nie da...
![]() |
#4867 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jakoś u nas pokutuje przekonanie, ze albo jedno, albo drugie.... A pytanie mam, bo się nie znam: czy tego materiału nazębnego nie można stosować bardziej trwałego, tylko taki, co się wykrusza w trakcie użytkowania i go trzeba uzupełniać?
![]() |
#4868 | |||
Zakorzenienie
|
Wiadomo - ale w kontekście naszej sytuacji brzmi upiornie
![]() Cytat:
Bloga czytam wciąż - znaczy dziś nie, ale za to juz malowałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ja się zdecyduję - bo to mi potrzebne ![]() Co do tego kombinezonu - to będę miała go na bank. Cytat:
![]() Roznosi mnie normalnie z uciechy! Jakie słońce! I ruterek jest - jeśli wieczorem będę online, to pokażę Anastazjęęę z dziś
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam podniesienie zrobione z materiału z którego robi się plomby , nie wiem czy mają inne materiały... Ale z tego co mówił mój ulubiony dr to wszystkie materiały ścierają się w miarę gryzienia , taka mechanika. A znowu mam porcelanową koronę iii ostatnio przeczytałam ,że jak na moją dolegliwość to za twardy materiał... Muszę się o to dopytać na następnej wizycie ![]()
![]() |
#4870 | ||||||||||
Panaroja
|
snad odzyskania sieciuni
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.musiałby Ci wracz popatrzeć na kręgosłup i zobaczyć czy prosty czy pokrzywiony ,jeżeli kiedyś miałaś nierówno to niestety jest duża szansa że jest nierówniej niż było 3. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.u mnie strój służbowy ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.wietnamskie buty bojowe do podrzucania wrogowi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.już się ze wszystkiego socjalnego wycofują , pewnie zajmą się wyłącznie in vitro , aborcją , agentami i takimi tam ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Corii biedactwo , współczuję Ci przejść , amsakra normalnie ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chusty i sukienki multiway już są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do loftu, to idealny na kręcenie zrytego filmu wzięliśmy normalny hotel ![]() za to teżu się pomylił w rezerwacji lotu powrotnego, chciał wieczorem, a kupił na 6 rano... miałby niespodziankę na lotnisku ![]() na szczęście po taniości dokupił drugi bilet na wieczór. ciekawie się zaczyna ten wypad ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym Cie w takim vintage stylu lat 2-30 widziała: http://bi.gazeta.pl/im/9/10815/z1081...-delikatne.jpg http://www.stylistka.pl/img/artykul/...0_16852_11.jpg http://kobietamag.pl/wp-content/uplo...ta-20-te-1.jpg http://kobietamag.pl/lata-20-moda-kt...razniejszosci/ Vintage girl tez ma czasem fajne cuichy ![]() http://vintagegirl1983.blogspot.com/
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. a to rodzinna oceni? może być wina niewygodnego łóżka ![]() 3. poszłabym tam pozwiedzać, ale nie wiem czy bym chciała zostać na noc ![]() paskudny sen miałam: pół dolnej szczęki mi wypadło, zbierałam te pokruszone zęby, żeby dent mi poprzyklejał... rano sprawdzałam czy wszystkie na miejscu ![]()
![]() |
#4874 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4875 | ||||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Lepiej zeby zesztwyaniało wszytsko niż zeby wszystko czuć dokładnie ![]() Ropien z gardła na zywca? ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() A bo przez te perypetie juz mi obojętne i mi sie odwidziały chyba ![]() Kochana, mac ostatnie 2 miesiace to daje ciała z wysyłkami - w plecy z tydzien jest od klikniecia w zakup ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() Kurde, a niby ta stomatologia taka rozwinięta do przodu i nie maja czegoś co mozna zrobic na - jesli nie na stalej to chociaz na duzo dłuzej?? eeeeeech ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() W sumie nie mam rany jakiejs spejszyl wiec spox, a do płukania mam dany specjalistyczny jakis tam rozowy płyn, paskudny w smaku, ale ujdzie ![]() Teraz najwazniejsze, t aby ropa zeszła z buzi. Ale tu to antybiotyk plus czas musi zdziałać tylko ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() mnie tez sie takie podobne horrorowate czasmi sni ![]() I to samo robię wtedy rano po przebudzeniu ![]()
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
no bo napuchło mi gardło tak, że już oddychac nie mogłam na leżąco na łóżku, to nie dało się tego ostrzyknać wokół, bo po bokach zęby, u góry kości podniebienia, a na dole język
![]() ![]() I wydłubywać tymże skalpelem, bo taka gęsta ropa była, że sama nie chciała lecieć ![]() ![]() A potem hyc! prosto na szpitalne łózko i mnie 2 dni trzymali pod kroplówkami, zanim byłam w stanie chocby wode przełknać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-27 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Choć bardziej miałam na myśli coś w stylu tych butów Corii, takie dwa w jednym, rach ciach i zmiana stylu. Cytat:
![]() Aaaaaa, Maja ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-10-27 o 12:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale staram sie nie myslec, bedzie tak jak ma byc, nie mam na to wplywu...
![]() |
#4880 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sobie tego ne umiem wyobrazić ![]() ![]() Coś Ty Biedna przeszła.... ![]() A skad ten ropien wział sie?
![]() |
#4881 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() 2. zajmą się np. wycinką brzóz. A propos brzóz, jak się pięknie jesiennie zrobiło ![]() ![]() Po drugiej stronie bloku rosną jakieś klonowate drzewa o purpurowych liściach a pod nimi złoty żywopłot ![]() Co najmniej czterech od razu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero wydłubanie i zaatakowanie klindamycyna pomogło ![]()
![]() |
#4883 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Tego chyba nie da się nikomu zyczyć
![]()
![]() |
#4884 | |||||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. co było do przewidzenia. Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie umiem sobie tego wyobrazić wprost ... Bardzo bardzo wspólczuje ![]() Ponoć do anginy albo sie ma skłonności albo nie ma. Ja nigdy nie miałam.
![]() |
#4886 |
Nindżopesz
|
Kolejne goopie pytanie - czy w szpitalach (państwowych) są kontakty przy każdym łóżku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
gimnazjum to zuo
![]() jednej już nie mam, ale to był lajcik ![]() Cytat:
![]() pod 6 kanałową też mi się ropnie robiły, ale bałam się usuwania i na prochach jechałam... wiem, że głupota, bo mogło się źle skończyć.. ale zęby to nic przy tym z czym mnie wypuścili ze szpitala po porodzie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazali mi po tym migdałki wyciac, ale jakoś nie spieszy mi się do szpitala znowu ![]() A od tamtej pory tylko raz miałam anginę i kilka niegroźnych bolów gardła z przeziębiebia, ogólnie to ja zatokowiec-oskrzelowiec jestem, gardło zawsze było w miarę ok
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
kontaktów jest sporo na sali, ale nie do każdego można się wpinać, bo już są np lampy czy inne przyrządy podłączone, których nie wolno ruszać. ale raczej nie ma wielkich problemów z podpięciem się, tylko niekoniecznie będziesz miała idealnie umiejscowiony
#4890 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja chyba nie chcę wiedzieć jzu z czym Cie wypuscili po porodzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Ja Ci sie nie dziwie! Tez by mi sie po czymś takim nei spieszyło ![]() I obyś juz w zyciu nie miała takiej powtórki z rozrywki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.