|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
To zakup w ciemno, ale liczę że się nie rozczaruję...no zobaczymy ![]() Dzięki za linka
|
|
|
|
|
#4802 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie nie. Ropa sie wzięła stad ponoć, ze ząbek lekko naderwany i chwiejący sie czekał miesiąc na to aż go zakleja, bo tak była wolna wizyta. No a w tym czasie jadłam przecież, wiec przy nacisku widać krzywilo sie cos tam w środku i robił stan zapalny, o czym nie wiedziałam bo zero objawów, a ze był nie do końca przyklejony, to nie było wlasnie nic, a jak poszłam i zreperowala, czyli przykleiła to sie zrobiło bagno i ropa zaczęła naciskać z braku ujścia. Błąd dentystki tamtej- nie zrobienie rtg Justi, Stazjo - Dziekuje
|
|
#4803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale... te o bagi są tak bardzo MOJE - można z nimi kombinować i w ogóle, a jak chcę czerwony dywan, to dokupuję sobie opaskę z futra i jest inny styl. I t by było fajne w ciuchu Dlatego akcja kombinezon - kończyła się na razie na niczym, bo nie znalazłam takich, jak chcę (blisko ciała i nie kopertowe i nie "bierz mnie gryź mnie") Cytat:
![]() Dobrze, że to już za Tobą - odzyskuj siły! I teraz poproszę Was o może nie kule, tylko kulki - chodzi o przedłużenie wyjazdu, parę okoliczności musi się zgrać.... ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- ... więc w sumie ciuch idealny to byłoby coś kompletnie neutralnego, chyba kombinezon, gładkiego, do czego można byłoby dokupywać np inne rękawy albo zamiast nogawek doczepić spódnicę i żeby z jednego ciucha było 1000, o
|
|
#4804 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wlasnie odpoczywam i dożywiam sie intensywnie ![]() Trzymam mocno kciuki!!!!
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
... ale to "ubieraj się klasycznie" blog - jest po prostu takie, że uciekam jak najdalej.
Już tytuł zwiastuje, że będzie nie po mojemu - jak doszłam do "kolorów zimowych" - a tego rodzaju podział uważam za pomyłkę, to odpadłam... na chwilę bo się przedzieram przez archiwum - może tam będzie coś dla mnie cofam to, cofam to... czytam "Komu chcesz zaimponować" - genialne
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-26 o 19:06 |
|
|
|
#4806 |
|
Nindżopesz
|
Corii, brr, współczuję
Można się wykończyć przez zęby ![]() Ju, to ja podrzucę konkretne linki: http://ubierajsieklasycznie.pl/lista-klasykow/ http://ubierajsieklasycznie.pl/poszu...dniejszy-krok/ http://ubierajsieklasycznie.pl/mood-...twojego-stylu/ chociaż to w sumie takie oczywiste oczywistości
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Co do Obagów - zgadzam się No to kulka oraz tradycyjne za sprzyjające okoliczności na dłuższy pobyt. Czuć, że normalnie w euforii tam jesteś!
|
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Noż kurde, zadałam obie pytanie z tego blogu : jesteś spokojna czy dramatyczna? W sensie typu urody... no niestety, spokojna...
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale jak się tu można inaczej czuć? IMG_6715 (Medium).JPG IMG_6712 (Medium).JPG IMG_6708 (Medium).JPG IMG_6696 (Medium).JPG
|
|
#4810 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Oj można :-( nie pierwszy zreszta to u mnie raz
|
#4811 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad ruskich pieczonych
Cytat:
)testowałam pojedyncze odcienie - zielenie i granaty i nie mogłam się zdecydować więc jeszcze nie kupiłam ale w każdej chwili mogę wysłać teża jak jest promo, bo za miesiąc się widzimy ![]() Cytat:
nie miałam dotąd problemów z kręgosłupem ponoć bark miałam obniżony w szkole, ale raz jeden a raz drugi... ad sinupret - ciągle mam wizualizację, jak stoisz nad garami i robisz przetwory z tych zgrabionych liści Corii
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-26 o 21:33 |
||
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nareszcie ktoś mi powiedział : potrzebna jest decyzja. Konsekwencja. A przeszkoda - brak rezygnacji z tego, do czego poza tym ciągnie. Rewelacja. Red - ozłocić Cię, normalnie
|
|
#4813 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad miauczących panów - popłakałam się ze śmiechu
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
loft przychodnia
|
|
#4816 | ||||
|
Mother of Cats
|
Karkki, doczytałam
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że już to załatwione, ale co przeszłaś, to twoje. Brrrrr.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, ja Cię widzę w stylu Art deco. Jesteś do niego stworzona
Majuta, płaszcz zacny wielce Corii, bardzo Ci współczuję Anastazjo, bardzo ładne palety ![]() Aileenn Licho mnie podkusiło żeby osobiście odbierać zamówienie z e-glamour. 2 godziny w jedną stronę 2 autobusami ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Btw Butów Vagabond nie polecam. Wzornictwo ładne, ale produkowane są w Wietnamie i są pieruńsko twarde. Moje były na rozciąganiu i zmiękczaniu u szewca 2 razy a nadal bąble hurtowo robią po 200 metrach Że o wadze 1,8 kg nie wspomnę nawet
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Czyli jest szansa,że będę zadowolona ![]() Z Vibo też bym byla zadowolona, ale wkurza mnie to,że przez pierwsze kilka seknund po nałożeniu podszczypują mnie powieki. Nie ważne czy z bazą czy bez...dziwne, bo nawet nie mam wrażliwych oczu ... Zielenie Cytat:
Cytat:
2. Łoł, nieźle. Dobre ćwiczenie na mięśnie łydek
|
|||
|
|
|
#4819 |
|
Nindżopesz
|
Jakie to, kufa, śmieszne
"Palec trzaskający to także często problem ciężarnych, co jest wynikiem zwiększonego oddziaływania hormonów."Taa, mam właśnie to. |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry i mglisty
Teoretycznie zamiast siłowni. Ale to pozorna oszczędność, bo wydaje się krocie na klastry ![]() Pracowników biurowych i pań robiących na drutach też.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4821 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Betty
Mam doła, opuchlizna jeszcze spora, boję sie, ze wszystko mi nie zejdzie. Poza tym po tych 4 dniach męki i wczorajszym decydującym ledwo zyje. W głowie mam szumy a cała ropa nie tyle boli juz ile daje o sobie znać ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Karkki, dziękuje Ci bardzo Kochana
|
|
#4822 |
|
Nindżopesz
|
Tylko one mogę sobie zrobić zastrzyk ze sterydów i mieć z głowy a nie czekać do porodu
![]() W ogóle w tej cionszy mam dziwne skutki uboczne jak np. przewlekły katar albo wieczorne problemy z chodzeniem i zastanawiam się co jeszcze ciekawego mi się objawi
|
|
|
|
#4823 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam to niestety z autopsji i współczuję tego bólu. Odpoczywaj i wracaj do siebie Ja bym dodała jeszcze: marki i bycia na czasie. Niektóre modne koszmarki są wręcz rozchwytywane ![]() Cytat:
2. To nawet mógłby być pomysł na biznes Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam baleriny (niestety kończą swój żywot, ale służyły wiernie) lekkie, niesamowicie wygodne, bardzo porządnie wykonane, chodzę w nich non stop, nawet na kilkukilometrowe dystanse (ale pamiętacie moje 6 km boso? tego nie polecam, tylko na rajstopy). Zrobiłam w nich naprawdę wiele kilometrów i niestety na małym palcu przetarłam już prawie na wylot Będzie żałoba.Cytat:
![]() Mi od połowy ciąży nawalił nadgarstek. Potem też ciężko było naprawić, bo jak się dziecko urodziło to raczej go nie oszczędzałam. Z wyborów wróciłam za 5 piąta rano, tylko się umyłam, przebrałam, zjadłam śniadanie i heja do pracy. Jestem zdziwiona, że tak dobrze się trzymałam i nawet myślałam , bo ja z tych co to, żeby funkcjonować muszą spać. Oczywiście poległam o 18 i spałam z małą przerwą do rana.Ostatnio na wyborach ludzie robią chyba specjalnie jakieś prowokacje - wynoszą karty, dorzucają swoje, a teraz głosowali na skreślonego kandydata (który był na liście, bo zrezygnował jak już były wydrukowane) i patrzą co komisja w protokole wykaże
|
|
#4824 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, wynalazłam jeszcze minerały Clare Blanc, podobno mają wręcz kremową konsystencję (olejek z jojoby) choć niestety zawierają krzemionkę. Kupię jakieś próbki po wzbogaceniu i dam znać. Wizaż niby zachwycony.
|
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tym bardziej, że wiem doskonale co czujesz, ja straciłam zęba w podobnych okolicznościach i kawał zuchwy, bo ropa była tak głęboko, że trzeba było w kościach piłować i wydłubywać :yyyy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-27 o 09:53 |
||
|
|
|
#4826 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Goopota.2. pocieszam się myślą, że ten palec po ciąży znika. Znaczy nie amputują tylko samo przechodzi ![]() 3. poniekąd mnie to nie dziwi, wybór jakby słaby. Ja się szarpnęłam na Nowoczesną w nadziei, że wydumają coś ciekawego. A PiS już się wycofał z tych 500 zł na dida na miesiąc, łeee Tak bardzo w to wierzyłam...
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ni słodka blondynka ani ognista brunetka (ani wredna ruda ). Jestem tak kolorystycznie nijaka, że nie wiem jakie perfumy możnaby mi na tej podstawie poradzić A tak żyję w nieświadomości, że mi nie wypada nosić oudów i spokojnie noszę Ale czuję się nadal kiepsko - jak taki waleń lekko już rozkładający się, co to go morze na brzeg wyrzuciło Gardło mnie cały czas boli, migdałki wielkie i mam problemy z głosem, a do tego jakieś duszności, aż kaszlę tak sztucznie (wiecie, tak nie naprawdę, po prostu mam taki odruch kaszlu na sucho). No i słabość.
|
|
#4829 | |
|
Nindżopesz
|
Kto wie, kto wie. Cytat:
|
|
|
|
|
#4830 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja bym taką ilość zużywała przez 30 lat ![]() kiedyś kupowałam palety dopóki nie zorientowałam sie ze i tak zużywam tylko może 1/5 kolorów a reszta się marnuje i w końcu muszę wyrzucić Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przynajmniej taki plus że w takim razie niedługo przejdzie ![]() no niestety każdego coś w cionży dopada, u mnie to jest permanentna zgaga + cukrzyca, więc chyba i tak wolałabym palec (chociaż może mi się tak zdaje ) Cytat:
Znad słońca Mama mi pożyczyła kurtkę w której sie zapinam (rozmiar 44), więc nawet na spacery mogę zacząć chodzić bez obawy ze zamarznę
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

O matko i córko! No ale czy ja dobrze kojarzę, że tę ropę to oni Ci jakoś tam wygenerowali w gab dent? W sensie wskutek dentystycznych ingerencji się zakaził ząb? Czy po prostu była sobie sama z siebie i jej nie odkryli? Z czego Cie się to wzięło.

) Zwłaszcza z papierosem w ręku. 

za sprzyjające okoliczności na dłuższy pobyt. Czuć, że normalnie w euforii tam jesteś!