|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Cytat:
no najtańsze nie są, ale liczę na to, że później trochę posłużą Ej, jeszcze nie nie bądź taka wytrzymaj jeszcze trochę A Gniewko niech nie wariuje ![]() Dzięki Kierowałam się głównie rozmiarem w biodrach, bo chcę luźną. W TXM kupiłam też XL, bo jak mierzyłam L to była dopasowana w biodrach i się źle czułam, no a do porodu jeszcze trochę przytyję Zobaczę jak przyjdą czy dobry rozmiar wzięłam ![]() Na zdjęciach te modelki wszystkie wąskie są w biodrach i piękne pozy przyjmują, a mi do modelki daleko
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny, a ja kupiłam sobie koszulę żyrafkę i jest taka krótka...Znaczy, teraz to mi pewnie brzucholec trochę podnosi, ale ogólnie i tak wychodzi mini
TŻ zęby szczerzy, ale mnie do śmiechu z tego powodu nie jest. Jakieś spadochronowe gacie sobie muszę do szpitala kupić, bo nie zamierzam używać siatkowych. |
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
acapella wlasnie mialam pisac ze mozesz rodzic juz powoli. Dzis w koncu pelnia
![]() Znow zgubilam prawo jazdy a nawet o tym nie wiedzialam... ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Tz pojechal do przedszkola do malej. Maja zebranie w zwiazku z pasowaniem. Pasowanie pod koniec listopada wiec moze byc tak ze on bedzie musial ogarnac wszystko. Niech sie przyzwyczaja do sytuacji. A przed wyjazdem z tekstem do mnie ,, jak wroce to Cie wymluce " bo sie smialam ze bedzie rodzynek wsrod mamusiek.
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TZ-y są za☠☠☠iste. Tak smutno byłoby bez ich tekstów
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
aniqa sliczne koszule, te pierwsze mialam sobie zamowic ale pozniej znalazlam inne
![]() O i w ogole mialam napisac ze jestes bardzooo ppdobna do mojej kuzynki. Co patrze na zdj z sesji czy na fb to jakbym Pati widziala obydwie macie taka delikatna urode
|
|
|
|
#2736 |
|
Zadomowienie
|
Te kosze to chyba tez w Ikei są ja bym potrzebowała 2
Ale raczej by cały czas nie wisiały bo nie miałabym jak się dostać do małej ..głównie przy przewijaniu albo po kąpieli bym z nich korzysta Aniqa zaraz wkleję linka ![]() Acapella gratuluję ! To już finisz )---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5652648093 Taki ten szary w białe kropy.. i mam zamiar go właśnie na bok przywiesic .. o ile starczy mi miejsca i jakoś się do niego dostane ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Bierzecie klapki do szpitala czy japonki ? może głupie pytanie ale ... nienawidzę klapek
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Japonki pod prysznic i takie papucie domowe
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam brzydkie stopy i biorę klapki
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
Ja daruje im widok moich papuci domowych
wielkie szare i futrzate ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- E to kupię jakieś najtańsze lacki w decathlonie
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Jakoś ostatnio nie mam totalnie weny na pisanie. A w moim przypadku to dziwne. Od kilku dni też mnie pobolewa podbrzusze jak na okres, ale głównie wieczorem i w nocy. I wtedy też mam skurcze. Miałam zamiar przełożyć wizytę na tydzień wcześniej, czyli na jutro, ale nie mogłam się dodzwonić do gabinetu. Chyba ktoś źle słuchawkę odłożył, bo cały czas było zajęte. I doszłam do wniosku, że widocznie tak miało być :P Mam nadzieję, że te bóle to po prostu takie przepowiadacze i wytrzymam spokojnie do przyszłej środy. Spróbuję brać jedną tabletkę magnezu więcej, bo już brałam tylko jedną, max dwie, to teraz na ten tydzień wrócę do trzech. W razie wojny mam w szafce no-spę, ale wolałabym się bez niej obejść.
Wróciła mi senność z pierwszego trymestru. A może nawet gorsza, bo na początku ciąży wystarczyła jedna drzemka, a teraz mnie kładzie o 10 i o 16 ![]() A i jeszcze mi się przypomniało odnośnie liści malin. Pytałam o to mojego gina, to powiedział, że to nic nie daje i nie ma sensu ich pić.
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biorę dwie pary klapek, jedne do śmigania a drugie pod prysznic.
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś również mam bóle okresowe i tak się zastanawiam czy to nie rosnąca macica? mam wrażenie że mi brzuch urósł od wczoraj
przekroczyłam 100 cm sweet mi też senność wróciła, a jednocześnie nie mogę zasnąć ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- w czwartek robię badania i zobaczę jak tam hemo i żelazo bo może ssak mi wszystko podbiera
|
#2744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I też tak mam, że w nocy nie mogę zasnąć. W dzień też czasami jak jestem taka padnięta to potrafię przeleżeć 2 godziny i nie usnąć
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa jestem zarabista. Wybralam i zamowilam prezenty na swieta dla dzieciakow a myslalm ze dluzej mi sie zejdzie.
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- I brzuch mnie nawala okresowo. Ale to pewnie przez kaszel i chorobe. |
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Co kupiłaś?
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie, fionka
Dzieki dziewczny za rady, wezme do serca i zeobie ze soba porzadek. Moze znajde jakiegos dobrego doetetyka.. |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Corce drewniany zestaw. Filizaneczki, dzbanek, talerzyki. I drewniane warzywka plus ciasteczka. Ma teraz faze na gotowanie itp.
Chciala jeszcze playdoh ale boje sie tego balaganu... jak jej kupuje plasteline to pozniej podloge szczoteczka do zebow szoruje. Chrzesnicy meza gre na xboxa, tz mi to podpowiedzial, bo w sumie dzieciaki maja juz wszystko. A siostrzenicy gre ,, zgadnij kto to " i torebke z frozen bo jest fanka ![]() O I tak o to mam prezenty swiateczne z glowy, bo ograniczylismy sie tylko do dzieci w tym roku. |
|
|
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
Czubasek nie mów tak
Matko niby mówiłam, że już chcę rodzić, ale jakby to miało być dziś to nie jestem gotowa psychicznie ![]() Nie nie nie Oenedue no finisz, ostatnie dosłownie tygodnie... ale Aniqa masz rację, nich jeszcze Gniewko siedzi ![]() Tyle chociaż, że się intensywnie rusza, a przed porodem podobno dzieci się wyciszają... Ja klapki biorę crocsy, bo i pod prysznic się nadadzą i nie widać brzydkich stóp i są miękkie i wygodnie do chodzenia Już spakowane. W sumie nie mogę rodzić, bo nie zrobiłam GBS i Hbs Jutro chyba pójdę na morfo to hbs zrobię, bo to akurat ważne. Czubasek gratuluję kupna prezentów, może i ja o tym powoli pomyślę ![]() A koszule te co dostałam to muszę przymierzyć w sumie tak myślę teraz, bo nawet nie wiem czy w nie wchodzę, a to rozmiar S
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ciąży sie bedziemy ogarniać. Będziemy miały watek dzieciaki karmimy porządek ze swoim ciałem robimy haha
|
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
Od jutra detox na słodycze dzisiaj tyle ich pozarlam ze aż mi przykro
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo lubię gry planszowe
|
|
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie czekam właśnie na sr.
Jednak sama dzisiaj ale to dłuższa historia tz w domku. Dolinka dziękuję Ciekawe to ci piszesz o śr. Ja ciche żeby tz był że mną. Nie będę się na niego drzec chyba bardzo na mnie uspokajająco działa więc mam nadzieję że tak będzie przy porodzie na mnie działał. Fionka dziękuję kochanie. Może mam energii ale włączył mi się pier.dolec. uwierzcie mi to co zaczęły robić że mną hormony i stres miało swoją kumulacji dziś. Nawet jak nigdy z tz się poprztykalismy. Ze powoedzial nie wprost że jestem tak męcząca jako człowiek ostatnio ze potrzebuje trochę czasu dla siebie. Sama widzę że fiksuje. A nie chciałam go obarczone moimi głupota mi to się okazuje że dostał ostro po garach. .. ale wszystko siebie wyjaśnilismy. Ale aż się boję połogu. Naprawdę się boję. Co będę wyczynia. Pozatym moja nerwica się ostatnio pogłębia. ... Aniqa Mujer a na co pomagają te h Globulki z kwasem ? Uciekam na sr. Oby mi kryzys minął. Bo naprawdę współczuję wszystkim dokoła mnie. Aj bardziej tztowi który biedny noc nie zrobił złego a mu się obrywa...
|
#2754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja w sumie od dawna się do nich przymierzałam i ostatecznie zamówiłam ![]() O widzisz Rzadko ktoś mi mówi, że jestem do kogoś podobna W sumie prawie wcale Ostatni raz to jakiś klient (dziadziuś) mi powiedział, że jestem podobna do jakiejś aktorki z M jak miłość pomyślałam, że dziadziuś już słabo widzi więc może się mylić ![]() Cytat:
Klapki obowiązkowo pod prysznic. W sumie mam takie co brałam ze sobą do szpitala (mama mi kupiła jak byłam pierwszym razem, bo zapomniałam wziąć) i je zabieram ze sobą ![]() Cytat:
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
I to do niej jestem niby podobna?
zawsze mnie drażniła ta aktorka
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
No troszke :p Mi mowia ze jestem podobna do zmudy trzebiatowskiej a tez jej nie lubie :p |
|
|
|
#2759 |
|
Zadomowienie
|
Jeju, już mam taki duży brzuch, że mam uczucie jakby stanik mnie cisnął.. po zdjęciu zauważyłam, że to po prostu piersi leżą już na brzuchu i stad ten ucisk:/ bajera!
Wiecie, że nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia z brzuszkiem? Chyba wypadałoby coś cyknac.. |
|
|
|
#2760 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie rozmawiałam z mamą i powiedziała, że w ramach prezentu na chrzciny chciałaby nam i bratu u bratowej zafundować sesję noworodkową. Na co stwierdziłam, że zastanawiałam się nad sesją brzuszkową u tej samej osoby, a ona robi to w pakiecie. Mama powiedziała, że zorganizuje spotkanie z tą babką, bo jej koleżanka z pracy z nią współpracuję. I aż się boję co mój mąż na to powie, bo delikatnie mówiąc nie przepada za moją mamą...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

Dobrze, że ja dostałam w spadku ;p
no najtańsze nie są, ale liczę na to, że później trochę posłużą

TŻ zęby szczerzy, ale mnie do śmiechu z tego powodu nie jest.
bo sie smialam ze bedzie rodzynek wsrod mamusiek.