![]() |
#451 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciężarówki po przejściach :)
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję udanych wizyt! ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- http://www.aptekagemini.pl/femibion-...-tabletek.html cieszy się dobrymi opiniami |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za podpowiedź...wyniki robiłam...nieco poniżej normy niektóre wskaźniki, ale lekarz kazał się tym nie przejmować...powiedział, że krew teraz jest rozrzedzona, więc takie wyniki w ciąży są dobre...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Mi lekarz w klinice od początku samych przygotowań do ivf zlecił kwas foliowy i witaminy..Brałam Femibion 1 a teraz od drugiego trymestru biorę Femibion Natal 2 tam są potrzebne dziecku kwasy DHA.
Cieszę się że maluszek rośnie i ze wszystko dobrze ![]() Nie martw się tym śluzem to napewno nic takiego skoro lekarz tak twierdzi ![]() No to nieźle ludzie wybrali...Nie spodziewałam się ze aż cala polska jest pisowa :-( W sumie nie ma się co dziwić że ludzie chcą zmian,ale czy będą to zmiany na lepsze...wątpię. . Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2015-10-27 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z witamin również biorę Femibion. W pierwszym trymestrze Femibion 1 a potem Femibion Natal 2, który można brać aż do końca karmienia piersią. Ma dobry skład witaminowy i kwasy DHA. Ja mam wizytę dziś, więc trzymajcie kciuki. Odliczam godziny do spotkania z moją księżniczką ![]()
![]() |
![]() |
#455 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Dziś po podejrzanym śluzie nie ma śladu ![]() ![]() Za to miałam "akcję" w autobusie (którym jeżdżę raz na 100 lat!!!!!)...jakieś auto zajechało kierowcy drogę i ten z piskiem hamował...wszystkich ludzi rzuciło do przodu (mnie oczywiście też szarpnęło). Na szczęście siedziałam i złapałam się rurki, nie uderzyłam się nigdzie, nikt też na mnie nie wpadł, ale szarpnięcie poczułam...Ostatecznie zrywam z autobusami w ciąży...no żeby codziennie takie atrakcje, to nie dla mnie...wypisuję się! ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Mordshit trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę ![]() ![]() Edytowane przez NowaStarsza Czas edycji: 2015-10-27 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zadomowienie
|
Ja biorę to http://www.aptekagemini.pl/witaminy-...x-60-tabl.html ma fajny sklad.
Nowastarsza, nie zamartwiaj sie, szczególnie ze to się nie powtorzylo ![]() Mordsith, zdaj relacje :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Mordsith czekamy na wieści
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Wtajemniczenie
|
No więc u mnie po wizycie wszystko dobrze
![]() Lekarz potwierdził łożysko na przedniej ścianie i to, że dlatego ruchy czuję rzadziej i słabiej... Moja księżniczka waży około 600g ![]() No i z takich ciekawostek to chyba będzie gimnastyczką, bo dziś na usg założyła sobie nogi na głowę i tak leżała przez całe badanie, przez co żadnego zdjęcia nie dało się jej normalnie zrobić ![]()
![]() |
#459 |
Raczkowanie
|
Mordshit rzeczywiście akrobatka z niej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eleo ja codziennie jeżdżę tylko autem, bo taką mam pracę i dziś wyjątkowo pojechałam autobusem bo mąż potrzebował samochód...i masz ci los... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Femibion jest chyba najlepszy
![]()
![]() |
#461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
Eleo pamiętam pytałaś się kiedyś o pampki, zrobilam ci fotke. Ja używam na razie tych białych, fajne sa. Maja taka strukturę ze wchlaniaja sie rzadkie kupki tylko to geste zostaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
Hahahaaaaaa nogi za głowę, ciekawe jak to wyglądało
![]() Nowastarsza, a myślałas o adapterach do pasów? Na stronie tylem.pl można wynająć za dyche miesięcznie. Danae, dzieki, będę takich szukac!😚 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
Eleo ale to są adaptery do pasów przy fotelikach dla dzieci?
Ja miałam niebezpieczną sytuację w autobusie, tam pasów nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Mordisth super
![]() ![]() Dziewczyny, czy was na poczatku bolał krzyż ![]() Na samym początku coś tam mnie pobolewał, potem już tylko sporadycznie, ale dzisiaj mnie znowu boli ![]() ![]() Dobrze, że dzisiaj wizyta, to będzie podglądanko ![]() Mam nadzieję, że maluszek pięknie sobie rośnie i serdunio będzie biło jak dzwon, chociaż jeszcze nie słuchamy ![]() ![]() ![]() No, bo nie może być źle prawda ![]() ![]()
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
Eve będzie dobrze!! co ma być źle? (mądra się odezwała
![]() ![]() A tak swoją drogą to bym postulowała, żeby wizyty w ciąży były przynajmniej co 2 tygodnie...bo co to znaczy, że ja przez miesiąc nie widzę swojego dziecka i nie wiem co u niego słychać...! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Ja póki co mam wizyty co tydzień
![]() Nie powiem, cieszy mnie to ![]() Ale, nie wyobrażam sobie, jak pójdę już do swojego gina i będzie właśnie wizyta raz na miesiąc, no chyba padnę ![]()
![]() |
#468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kciuki za wizytę, czekamy na relacje ![]()
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że nie jestem sama z takim objawem
![]() No, teraz boli pewnie od ciężaru ![]() Wizyta na 17, więc jeszcze troche ![]()
![]() |
#470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
Ano widzisz, nie wiedziałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Oj jak ja was rozumiem doskonale
![]() ![]() Plecy juz tez czuje coraz częściej i juz rano jak się obudze to bola potem w ciągu dnia w pracy jest lepiej ale już wieczorem to leżę i wygodnej pozycji znaleźć nie moge.. Mordshit ale akrobatka rosnie ![]() Eve to może dziś już usłyszycie serduszko? ![]() Przygotuj się na wzruszenie i czekamy na wieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
Chodzi o adapter do pasów w aucie, żeby dolna część pasa nie uciskala brzucha mamy.
Mnie krzyż bolał, owszem. Także przed każdą @:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Eleo a Ty używałaś takiego adaptera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Oczywiście wczoraj nie obyło się bez stresu, bo doktorek ciemność widział na monitorze ![]() Musieliśmy iść do innego gabinetu, a tam niestety nie drukuje zdjęć, ale nie ważne. Ważne że okruszek jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak na marginesie, to dr J jest o wiele bardziej delikatniejszy, ten wczoraj jeździł mi tym usg w środku, że aż się bałam że znowu będę plamić, ale ufffff na szczęście nic sie nie działo. Oprócz boleści brzucha i tego krzyża. I mam do was jeszcze jedno pytanie. Czego używacie do mycia, smarowania na rozstępy ??? Zaznaczę, że mam tendencję do nich ![]() Gdy przytyłam, to na udach mam do tej pory pamiątkę i nadwyżkę kg ![]() I potrzebuję czegoś dobrego, co polecacie ?
![]() |
#476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na rozstępy używam balsamu Palmers, oraz z rossmana tego zwykłego. Póki co nie mam, ale co będzie dalej?
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Piękne, piękne
![]() ![]() A wam lekarz w którym tc dawał posłuchać serdunia ? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- A cycuszki też czymś smarujecie czy lecicie jednym balsamem ?
![]() |
#478 |
Wtajemniczenie
|
Ja słyszałam w 6tc, ale też tylko momencik. Zresztą do tej pory włącza tylko na moment.
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
No to szybko
![]() ![]()
![]() |
#480 |
Wtajemniczenie
|
A może ja coś pokićkałam? Może to był 9tc?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.